Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 20 21 22 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Informacja! Multimajstra! |
2005-10-06 (15:43)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 439 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Skalper ! Panie Marku! Jak mieszkasz w ciekawym miejscu chetnie przyjade! Nie wpisuj glupot! Sam wiesz doskonale ze wchodza typy ostatnio 6/10 i raz 5/6 ciu tam gdzie wpisale \"jestem przeladowany info dziekuje\" Tak wic pozdrwiam! |
2005-10-06 (15:45)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 29 441 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skalper czy skalpel a moze skaplar? Nastepny powód do odwiedzin nie? |
2005-10-06 (19:34)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 29 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przedzial w pociagu jadacym do Warszawy.W przedziale siedzi nauczyciel jezyka polskiego i pijak,który spiewa: W murowanej piwnicy tancowali górniki. Nauczyciel zwraca pijakowi uwage i mówi: - Nie piewa sie górniki ,tylko górnicy. Pijak drze sie dalej i nadaje: -W murowanej piwnicy tancowali górniki. Nauczyciel wkurzony mówi: - Jezeli jeszcze raz zapiewa pan górniki ,to wyrzuce panu walizke przez okno. Pijak dalej: - W murowanej piwnicy tancowali górniki. Na to nauczyciel podnoi sie,bierze walizke z pólki i wyrzuca przez okno. Pijak sie patrzy i piewa dalej : - Ale z pana to jest chuj ten walizek nie byl mój. |
2005-10-06 (19:40)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 29 495 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sonda. Moja waliza lezy gdzie w rowie na trasie Kutno - Warszawa.Byla tylko jedna. |
2005-10-06 (22:18)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 29 563 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To zbójnicy tancowali, a nie górnicy. Wiedzial nauczyciel komu wywala walizke. |
2005-10-07 (08:06)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 29 581 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O rany, to sie mm ucieszyl. A tak na marginecie to ladnie piewale tj. melodyjnie. Co by powiedzial na to nauczyciel muzyki. skaplar - dzieki ![]() |
2005-10-07 (15:36)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 632 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pani fobia 1! Duet z Winieckim! Czy pani ulega presji faceta co wymyla jakie brednie!!! ponizej co co pani pisala do mnie na poczte! Czy jestem oszustem!!! Ja z tym walcze ale sa tacy co odwracaja kota ogonem! Od: Halina <agorafobia@poczta.onet.pl> Data wyslania Czwartek, 11 Sierpien 2005 22:56 Do: Wojtek Rekawek <rekawek@simplusnet.pl> Temat Re: nagroda -------------------------------------------------------------------------------- Serdecznie dziekuje! Rzucilam tylko okiem na arkusze. Wygladaja bardzo interesujaco, a jednoczenie doc skomplikowanie. Mam nadzieje, ze po dokladniejszych instrukcjach zrozumiem dzialanie programu. Mam probe. Gdy bedzie mi Pan wysylal \"instrukcje obslugi\" prosze o informacje, czy losowania nalezy uzupelniac recznie i czy po wklepaniu liczb makra automatycznie dzialaja we wszystkich arkuszach. Zycze dobrej nocy! Halina |
2005-10-07 (15:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 29 637 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi Panie \"Multimajster\". Jak sama data wskazuje mail ten pisalam w dniu 11 sierpnia br., czyli prawie 2 miesiace temu. Jest on odpowiedzia na przyslany mi program, bez zadnej instrukcji obslugi tegoz programu, a który to program dostalam od Pana gratis w drodze jakiej nagrody. Nie zamawialam go, nie prosilam. Nagrodzil mnie Pan - skorzystalam. Ale dalej nie korzystam, bo brak czasu na siedzenie i wgryzanie sie we wszelkie programy jakimi jestem wrecz zarzucana przez rózne osoby. I jeszcze co Panu napisze. Ja takze korespondencji raczej nie kasuje, ale nie udostepniam jej osobom postronnym, gdy nie jestem upowazniona do tego przez samego adresata. Mój e-mail byl odpowiedzia na Panski o treci jak nizej: ----------------- \"Witam! Jestem pod wrazeniem Pani pamieci tekstów! Jutro do Pani napisze jak ten program \"jesc\" dzi juz jestem zmeczony! Pozdrawiam! Wojtek Ps. program w zalaczniku ! prosze zachowac dla siebie! Nie udostepniac nikomu!\" ------------------ Mial Pan napisac jak ten program \"jec\", ale nie raczyl Pan pomimo moich sugestii na forum. Jak sie co prosze Pana zaczyna - wypadaloby skonczyc. Nawet Pan nie udzielil mi odpowiedzi na mój mail. Juz ten fakt Drogi Panie wiadczy o braku konsekwencji w Panskim postepowaniu. Ja warunków stawianych przez Pana dotrzymalam, ale Pan nie wywiazal sie z danej obietnicy. Dziekuje wiec za otrzymanie opakowania tej obiecanej nagrody, a moze tylko skorup. Prosze przypadkiem nie podsylac mi instrukcji \"jedzenia\", bowiem po dwóch miesiacach lezakowania tego dania moze byc niestrawne. Moje analizy robie glównie bez programów. Tez potrafie liczyc i przynajmniej nie jestem od nikogo uzalezniona. Serdecznie Pana pozdrawiam fobia1 |
2005-10-07 (16:09)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 643 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pani Halino Fobio1! Zadnej istrukji nie daj e do tego programu! Wszyscy jako go pojeli! Ale najwazniejsze jak pisza ludzie program jest wysoko intuicyjny i ja nie moge narzucac wszystkiego! I tak pewien Gracz wyciagnol niezla sumke juz! Pani Halino! Tylko prosze nie wypowiadac pewnych stwierdzen bez pewnoci!!! Jest pani intyligentna osoba co pisalem na temat wierszy i tex piosenek! Tak wiec pozdrawiam i prosze przemyslec swoje stwierdzenia! |
2005-10-07 (16:20)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 29 646 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Pana \"Multimajstra\" Musze ustosunkowac sie do Panskiego stwierdzenia: Pani fobia 1! Duet z Winieckim! Czy pani ulega presji faceta co wymyla jakie brednie!!! Otóz, nikt na mnie nie wywiera presji - wiec jej nie ulegam. Takze nie tworze zadnego \"duetu\' z Panem Winieckim. Czy Pan udaje, czy po prostu Pan nie zauwaza, ze zanim Pan Winiecki napisal na forum o Panskim oszustwie, wczeniej wiele osób na ten temat sie wypowiadalo. Pan Winiecki tylko potwierdzil te wypowiedzi jako osoba, która Pan okradl, oszukal. Moja rola ograniczyla sie JEDYNIE do podziekowania Panu Winieckiemu za uwiadomienie mi, ze podeslal mi pan program kradziony, udajac jednoczenie, ze jest Pan autorem tego programu. Mam nadzieje, ze dotarlo do Pana to co pisze i przestanie mnie Pan atakowac. Prosze skupic sie na dalszych walkach z konkurencja, a mnie zostawic w spokoju. Nie sprzedaje zadnych programów, nie stanowie wiec dla Pana zadnej konkurencji. Swoja i tylko swoja wiedza (bardzo skromna) dziele sie z osobami zainteresowanymi za darmo. I nikomu nie obiecuje zlotych gór za zadne pieniadze. Jasne? |
2005-10-07 (16:23)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 29 647 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie \"Multimajstrze\". Pisalimy jednoczenie i Pana post znalazl sie przed moim. Ja naprawde juz skonczylam z Panem rozmawiac na tematy wszystkie, lacznie z multilotkiem i tym programem. Prosze o spokój. Ma Pan jeszcze kilka osób, których uszczeliwil Pan w identyczny spoisób jak mnie. Prosze z nimi porozmawiac. I prosze mnie nie zmuszac do korzystania z tego programu. Nie mam - jak Pan widzi - na to ochoty. _______________ O rety! Co za namolny facet? |
2005-10-07 (16:30)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 29 649 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Wojciechu Rekawek , pseudonim artystyczny \" multimajster \" Jest pan pasozytem . |
2005-10-07 (17:22)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 664 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prosze nie wprowadzac ludzi w blad! Nikogo nie okradlem czy oszukalem powtarzam raz jeszcze! Tymbardziej nie Winieckiego!!! Brednie raz jescze powtarzam! Pozdrawiuam! |
2005-10-07 (17:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 29 665 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Wojciechu Rekawek. Ja do Pana naprawde nic nie mam i Pana nie zaczepiam. Nie ja sugerowalam, ze korzysta Pan z cudzych myli i je sprzedaje. Nie ja nazwalam Pana zlodziejem. I takze ja nic nikomu nie sugeruje. Moje posty ostatnie byly odpowiedzia na Panska zaczepke mojej osoby. To Pan sugerowal jaki duet! To Pan ujawnil tajemnice prywatnej korespondencji wklejajac mój mail, który kierowalam tylko do Pana. Nie nazywam Pana zlodziejem. Ale z cala stanowczocia twierdze, ze NIE jest Pan czlowiekiem godnym zaufania. Jest Pan wstretna papla, a takimi ludLmi ja sie brzydze. Panu, to nawet strach odpowiedziec \"dzien dobry\", bo zrobi Pan z tego sobie reklame na caly wiat (przez internet) i dopiewa do tego pozdrowienia ban \"Tysiaca i Jednej Nocy\". Prosze zapomniec, ze ja w ogóle istnieje. |
2005-10-07 (18:37)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 29 672 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak, jak ja zapomnialem ![]() Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych. Kto |
2005-10-07 (19:55)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 689 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aby nie lucieklo z uwagi to podalem wczoraj do gry ! Gramy 2 losowania!19,24,31,76,21,3,23#3,6,12,33,55,75,19#44,78,75,31,24,19,21! Powodzenia! |
2005-10-07 (20:21)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 29 701 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PANIE muli majster to do pana -- JESLI sa to pienia dze do wziecia to dlaczego jest pan takim samarytaninem zeby niewziazc ich sam i potem rozdac ubogim mam 6 - cioro dzieci ale tonie wiadczy otym bym byl glupi choc mi sie w domu nie przelewa ... CHcialbym uratowac panski honor a zarazem podniec wlasny budzet domowy .. prosze to udowodnic wimieniu dzieci chodzacych ipotrzebujacych do szkoly bo mnie to juz raczej nic nie potrzeba oprócz spokoju .. |
2005-10-07 (20:24)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 702 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kawalek cytatu z wpisu Fobia 1! Moja rola ograniczyla sie JEDYNIE do podziekowania Panu Winieckiemu za uwiadomienie mi, ze podeslal mi pan program kradziony, udajac jednoczenie, ze jest Pan autorem tego programu. Sa okienka w programie i jasno pisze ze: Na zlecenie Wojciecha Rekawka \" Multimajstra\" program opracowal Daniel .......... ! Ja podalem pewne wskazówki - patenty,do napisania programu! Czy Winiecki tego nie widzi???????????? Dostal program gratis i jeszcz co sugieruje!!! Kto tu kantuje? Pozdrawiam! |
2005-10-07 (20:36)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 29 704 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szanowny Panie Medium! Te pieniadze nie leza na ulicy! Ja nigdy nikomu nie daje gwarncji ze naewno wygra! To sa narzedzia wspomagajace gre!Gdyby byl program lub \"patet\" na wygrane 100% to nikt by tego nie ujawnil! Nie bylo wy tego forum czy tej strony nie mówiac o multilotku! Do rzeczy! Jest Pan szczesliwym czlowiekiem majac 6 -ioro pociech! Ja mam jedna córke! Pomoge Panu ! Napisz na rekawek@simplusnet.pl Wysle mój program gratis! Pozdrawiam! |
2005-10-07 (21:06)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 29 716 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki za obietnice napisala do pana jedna z moich córek ania.nastka@poczta.fm mam nadzije ze rozmowa nie byla nieowocna bo ja tez mam pewne spostrzezzenia którymi sie z panem podziele moze przyniosa obopulna korzyc .. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 20 21 22 ... 51 52 Wyślij wiadomość do admina |