Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 88 89 90 91 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2008-11-17 (18:16)![]() Data rejestracji: 2008-11-10 Ilość postów: 14 ![]() | wpis nr 163 594 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szanowna Fobio1 oczywiście że Cię nie pouczam a jedynie zwracam uwagę co piszesz na łamach Forum i dlatego , że zawsze zwracałem uwagę na Twe posty , to i dlatego napisałem o Twej niespełnionej informacji o wycofaniu . Ta informacja mnie zdziwiła , lecz teraz napisz jednoznacznie , ze \"never say never \" i wtedy wszyscy użytkownicy forum mają jasność że sprawa jest JASNA. |
2008-11-17 (18:51)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 163 599 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Prezesie, panie prezesie kochany idź stąd drogą na skróty do swoich, bo tutaj Ktoś Inny nam jest nie tylko Prezesem... Bardzo się cieszę, ze Fobia tutaj jest, i to ze mnie tknęło, aby do Niej zapukać to dla mnie bardzo ważne... Jest tutaj dla takich ludzi jak ja i tak właściwie czasami w ogóle się jej nie dziwię, ze ma dosyć i już żegna się ze stronką, ale powstrzymują ją te inne dobre ![]() ![]() Fobiu, avator troche inny, dla mnie trochę za zimny... ale go podrasujemy, podhodujemy co? np. ogórkami z ... hm?... |
2008-11-17 (21:12)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 163 636 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oczywiste że Prezes to ,,swój chłop,, a Pana Prezesa to olewam. Prezes nawet napisał że farbuje włosy co oznacza że mnie czytał i zna moje prawo ,,przefarbowania włosów,,. |
2008-11-17 (21:32)![]() Data rejestracji: 2008-11-10 Ilość postów: 14 ![]() | wpis nr 163 640 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak , Jasne , - Jasze-Sondo-Fobio1- oczywiście że kultura wymaga ode mnie bym powiedział , że wobec zmasowanej krytyki Waszej przepraszam że wdepnąłem w wątek >>>>>>>>>>>Bez Kaszany!!!!!!!!!!!<<<<<<<<< lecz nie sposób olewawszy kogo chcecie przyznać ,że słowo pisane nic nie znaczy. Oczywiście rozumiem że tak na tym forum nie jest w standardzie , ajedynie sporadycznie , but never say never bye,bye |
2008-11-17 (21:50)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 650 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sondeczko kochana, avatarek strzeliłam zimny, wyniosły i elegancki zarazem, by tacy rozmamłani PANOWIE PREZESI (nie mylić z Prezesem) w upaćkanych bitą śmietaną garniturkach (patrz avatar PANA PREZESA) czuli respekt przed prawdziwą damą. I tu trafiłam w dziesiątkę! PAN PREZES dostał białej gorączki i się odezwał, a teraz chce mi zaimponować angielszczyzną, jakby biedactwo nie wiedziało, że prawdziwa dama rozmawia na salonach w języku ojczystym wtrącając czasem klasyczną łacinę tudzież słówka w języku francuskim - jak to damie przystoi. Azaliż damy bywają często frywolne wśród \"swoich\" i ogóreczek, czy inne warzywko nie zaszkodzi. Pomyslę nad tym. A teraz zwracam się do prawdziwego Prezesa. Pragnę ujrzeć farbowaną czuprynę Prezesa. Kolor każdy pasuje, byleby farbowana była. Farowany Prezes - to jest to! Kłaniam się fobia1 |
2008-11-17 (22:04)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 163 654 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ta dziesiątka blado wypada zwłaszcza , że w środku pole dla zwycięzcy oznaczyli jako >>>100<<< Dycha jak na początek to świetny wynik , a wracając do meritum to ja w Ciebie nie strzelam ,a jedynie stwierdzam fakt pisany , że słowa wpisane przez twą klaiaturkę okazały się fałszywe - bez żadnej złośliwości Buena Notte |
2008-11-17 (23:31)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 678 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziesiątka wystarczyła. Przy setce PAN PREZES vel dziesiątka leżałby pod stołem i zapewne mamrotał niecenzuralne słowa pod mym adresem. Spokojnej nocy lingwisto ![]() |
2008-11-18 (00:12)![]() Data rejestracji: 2008-11-10 Ilość postów: 14 ![]() | wpis nr 163 679 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Setki odpadają bpo u mnie wino francuskie i włoskie króluje na stole a FObia1 ciągle schodzi z tematu dot: słowo się rzekło , kobyłka u ....... ************************************************* Właśnie wczoraj definitywnie wycofałam się z życia tej strony. ************************************************* *************************************************** Zrobiłam wyjątek, by przywitać dawnego, dobrego forumowicza. *************************************************** |
2008-11-18 (00:32)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 682 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fajny masz szalik i inteligentne spojrzenie, a pierdołami się zajmujesz. |
2008-11-18 (00:38)![]() Data rejestracji: 2008-11-10 Ilość postów: 14 ![]() | wpis nr 163 685 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki szal faktycznie ekstra , ale jeśli chodzi o pierdoły to ..... az tak źle ludzi nie oceniam a zwłaszcza kobiet ahoy |
2008-11-18 (00:56)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 690 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PANIE PREZESIE, z kim byś pogadał w bezsenną noc, gdybym ignorowała Twoje posty? |
2008-11-18 (02:24)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 696 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sondo! Jak na złość nie mogłam znależć ogórków. Chyba zeskanuję słoik z moimi kiszonymi i zrobię się na ogórkową. Póki co, jestem \"damą z orzechami\". |
2008-11-18 (08:13)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 163 701 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oooooooooo Tak Fobiu - to jest to.... Piękna... a Pan Prezes to chyba lubi być na pierwszym planie, dlatego tutaj zagląda ![]() |
2008-11-18 (11:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 732 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Sondo! Chciałam się zrobić na damę w szaliku, by przypodobać się Panu Prezesowi. Może wreszcie przestałby być zgryźliwy. Jednak szalik zasłoniłby łabędzią szyję, a na to nie mogę sobie jakem dama pozwolić. Sondo, Pasko nas zbanuje za prywatne pogaduszki, wyśle nas na czata, czy jakiegoś pospolitego bloga. Uważam jednak, że nieco kulturalnych wymian poglądów nie powinno przeszkadzać w temacie \"Bez kaszany\". Czy już nie można wymienić poglądów na temat ogórkow, szyi i szalików? Wracając do avatara... chodzi mi po głowie \"Dama z burakiem\". Cóś wymyślę. A ja \"ciągle pod wiatr...\" Inaczej nie umiem i nie chcę. |
2008-11-18 (13:20)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 163 743 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hehehe ![]() |
2008-11-18 (17:14)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 163 783 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dama z buraczkami, a jakże! Dobry pomysł! Szalik taki pospolity zimowa porą ![]() Jak nas zbanuje, z co, po co, niby dlaczego? Bez nas o nas - nudno ![]() Jednego serca tak mało... |
2008-11-18 (23:25)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 897 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A Regulamin czytała? (trza kliknąć na górze przy nazwie strony w ten nawias) Banują za prywatne rozmowy. Musimy się maskować i pisać w przestrzeń, albo jakoś inaczej. Powinnam to pierwsze pytanie sformułować np. tak: \"A Regulamin był czytany?\" - i już nie jest prywatna pogawędka. Co Ty na to? A teraz o buraku - regulaminowo, bez osobistych rozmówek: Brak czasu na szukanie w necie buraka. Znajdzie się, jak szukająca będzie miała czas. Wtedy szukajaca zmieni avatar szukającej i będzie \"Dama z burakiem(ami), w zależności od tego czy burak będzie jeden, czy się rozmnoży. Szukająca buraka uważa, że koncepcja buraczana jest lepsza od orzechowej i zgadza się z sugestiami podanymi powyżej przez sugerującą te sugestie, właściwie przytakującą im (tym sugestiom). Zdaniem szukającej w Internecie nie brakuje buraków, ale szukającej chodzi o buraka roślinnego w kolorze barszczu nie zabielanego śmietaną, kefirem lub jogurtem 0%. Burak powinien mieć naturalny kolor buraczany i raczej nie powinien być burakiem cukrowym. Szukająca uważa, że buraki cukrowe są zbyt przecukrzone i nie pasują do \"Damy z burakiem\", bowiem \"Dama z burakiem cukrowym\" to nie jest odpowiedni avatar dla szukającej buraka ćwikłowego. Strasznie trudno ujać myśl główną, gdy człek chce dostosować się do Regulaminu. To kluczenie przyprawiło szukającą buraka migrenę. Szukająca buraka powinna udać się do zaciemnionego pomieszczenia w celu pozbycia się przykrej dolegliwości związanej z regulaminowym podejściem do uczestnictwa w poważnym forum wśród poważnego otoczenia akceptującego w pełni słuszny Regulamin. Poszukiwaczka buraka na tym kończy swą regulaminową wypowiedź przesyłając nieosobiste pozdrowienia Osobie bezosobowej na literę \"S\". |
2008-11-19 (11:30)![]() Data rejestracji: 2008-08-20 Ilość postów: 43 ![]() | wpis nr 163 960 [ CZCIONKA MONOSPACE ] F...., a może zamiast buraka wystarczy Ci ![]() ps. Adminie! czy więcej kropek jak \"1\" (jedna) można więcej stawiać? Ale nie byłbym sobą, gdybym po cichu nie łamał regulaminu ![]() |
2008-11-19 (13:02)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 163 972 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Regulaminowo: do szukajacej buraka w ciemnym pokoju. Jak znajdziesz buraka z bita smietaną to dwa razy go użyj i wtedy wygrasz los...jaki, to już my obie wiemy... Los kształtujacy pokolenia od podstaw, w środeczku nadziany a na czubeczku potargany. Adminowi, na pewno się spodobawszy ![]() ![]() Ps. Jak czytam te Twoje teksty Fobiu, to normalnie widzę ten wielki talent do nakładania ludziom uśmiechu na pyski, pyszczki, nie wiem co tam jeszcze..ryjki itp. itd, Jesteś niesamowita. \"od rana mam dobry humor...\" |
2008-11-19 (13:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 976 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja też regulaminowo (to nie prywatne rozmówki, to ustosunkowanie się do regulaminowych wypowiedzi zawartych w dwóch powyższych postach): Zacznę od ustosunkowania sie do wypowiedzi Prezesa, bowiem ta wypowiedź była pierwsza. Nie mogę zacząć w innej kolejności mych stosunków (do wypowiedzi), gdyż jest równouprawnienie i nie będę nikogo dyskryminowała ze względu na płeć. W ten sposób podkreślę także moją tolerancję dla różnych płci i ich zachowań. Przepraszam za przydługi wstęp. Teraz przechodzę do meritum. W wypowiedzi Prezesa zaproponowano mimochodem, by w avatarze fobii1 zastąpić orzechy rzepą. Z powodów osobistych bardziej pasuje moim zdaniem burak. Rzepa, kalarepa, czy może seler nie odpowiada kolorystyce damy avatarowej i mogłyby zaburzyć me poczucie estetyki. Dodatkowo rzepa kojarzy się z krzepą, a ta (krzepa) zaprzecza eterycznemu wizerunkowi damy. W tym momencie wpadł mi do głowy młot. \"Dama z młotem\" pasowałaby nawet każdej opcji politycznej i odpowiadałaby każdemu, bo to i dama, i praująca kobita. Czyli taka, co to w każdej sytuacji się odnajdzie. Na tym kończę regulaminową wypowiedź odnośnie rzepy. Przechodzę do wypowiedzi Sondy. Burak z bitą śmietaną ![]() Osoba ukrywająca się pod nickiem \"Sonda\" jest mi natchnieniem, muzą, balsamem dla skołotanych \"nerw\", bo jak wiadomo damy są znerwicowane i mają fobie różniaste. Tak mnie natchło, że pracować mi się nie chce - to normalne u dam. Zresztą \"dama z burakiem\" nie powinna pracować. Powinna być maskotką buraczaną. Jednak póki co - czyli póki nie ma buraka - muszę tyrać. \"Jesteś lekiem na całe zło...\" (z rep. K. Prońko) |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 88 89 90 91 92 93 Wyślij wiadomość do admina |