Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 73 74 75 ... 92 93
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!!

2007-06-12 (12:27)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 98 700
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Przykro mi Rafal, ale sie dochrapales.

Wszedzie szukasz wrogów, wietrzysz spisek, a ja wierzylam w Twoje dobre intecje.

Idziesz na latwizne, nic nie robisz, by ulatwic sobie zycie, ulatwic zycie swoim bliskim i poprawic swoje zdrowie.

Chcialbys tylko rozrabiac zwalajac swoje zachowaie na choroba, a potem szukac pomocy u mnie.

Nie rusze juz palcem w Twojej obronie. Nie zaslugujesz na to. W dodatku mnie obrazasz, a ja swój czas poswiecam na pisanie do Ciebie.

Jeszcze jedno. Dlaczego klamiesz? Nikogo z Twojej rodziny nie ponizylam, a matke Twoja wrecz podziwiam za jej poswiecenie dla Ciebie.

Docen to i ja szanuj, bo na to zasluguje.

To sa moje ostatnie slowa do Ciebie.

Jezeli Pasko Ciebie zablokuje, to bedzie to tylko Twoja wina. Ja z pewnoscia do tego reki nie przyloze.
2007-06-12 (12:49)

status ~skasowano
Data rejestracji:
Ilość postów: 985
SKASOWANO
6
wpis nr 98 701
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

niechetnie ale przepraszam za siebie nic w prawdzie a tylko w podejrzeniu terz nie wiem fobiu1 odpisz i pasko co dalej ze mna bedzie na waszej multi pasko stronie
2007-06-12 (14:57)

status Opalxxxxx
Data rejestracji: 2005-07-25
Ilość postów: 2834

1098
wpis nr 98 704
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Droga Fobiu1 - pozwól, ze przypomne Twoje jakze madre slowa z dn. 2.06.07 godz. 0:30

\"Ludzie o fizycznych i psychicznych ulomnosciach sa bardzo wyczuleni na odrzucenie. Przezywaja to o wiele bardziej niz zdrowi.

Odrzucajac chorego, okazujac mu lekcewazenie, a nawet wzgarde, zamykajac sie w scislym gronie zdrowych - wyrzadzamy innym ogromna krzywde.

To czysty egoizm.

Warto pamietac, ze to co dajemy innym, zawsze powraca do nas ze zwielokrotniona energia.

Odrzucimy - zostaniemy kiedys wielokrotnie odrzuceni.

Inna sprawa, nad która warto sie zastanowic jest fakt, ze czlowiek chory, gdy czuje sie lekcewazony, nieakceptowany, odrzucany - staje sie agresywny. I nie mozemy miec do niego pretensji, bo sami go sprowokowalismy.

Nie pisze tego tak sobie, aby tylko pisac.

Nikogo nie bede wskazywala palcem.

Nadmienie, ze ja takze otrzymalam maile z pytaniami i nie pozostalam obojetna.

Czy mozna obojetnie przejsc obok mlodego czlowieka, który wola \"ratunku!\"?

Ja tak odczytalam informacje, ze ktos nie czuje juz zycia.

Poruszyla mnie ta wiadomosc do glebi. Tak jak umialam opisalam wszelkie radosci jakie mozna czerpac zyjac w swoim wyimaginowanym swiecie. Przede wszystkim podkreslilam, ze zycie dano nam tylko jedno i powinnismy czerpac z niego jak najwiecej dobrego, tyle ile jestesmy w stanie. Aby czerpac, musimy dawac. Inaczej jest to czysty egoizm. \"

Chyba teraz nie chcesz odrzucic Rafala, zostac egoistka we wlasnym wymiarze tego slowa? A moze czlowiek jest madry po szkodzie?

Pozdrawiam

2007-06-12 (15:04)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4416
ADMIN
1
wpis nr 98 705
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj,

Co dalej bedzie z Toba Rafal na tej stronie... bedziesz mógl sie wpisywac w specjalnie extra stworzonym dla Ciebie temacie \"MIEJSCE DO WYPOWIEDZI DLA RAFALA FILIPIUKA\".

Mam nadzieje, ze zostaniesz z nami, bo jestes bardzo ciekawa osobowoscia, moze nawet znajdziesz klucz do wygrywania w multilotka. Chyba to nie przypadek, ze zainteresowales sie ta tematyka tak mocno....

Duzo osób na stronie jest za Toba... trzymamy kciuki za lepsze jutro.

Pozdrawiam !

2007-06-12 (16:44)

status fobia1

31
wpis nr 98 713
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Opalxxxxx, badz uprzejma nie wtracac sie w sprawy, które dla Ciebie sa czarna magia.

Omijaj poruszane tematy przeze mnie, tak samo jak ja omijam Twoje madre wypowiedzi (wielkie lizusostwo) w grupie GX (kto to wie jaki to juz numer?)

Pa
2007-06-12 (16:47)

status fobia1

31
wpis nr 98 714
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko (bez och-ów i ach-ów, ani cwierkania) - JESTES WIELKI!
2007-06-12 (19:13)

status Opalxxxxx

1098
wpis nr 98 724
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Widze Fobia1, ze wszystko przyjmujesz z wielkimi emocjami. Po co to obrazanie grupy? Co ma wspólnego grupa z moja wypowiedzia w tym temacie? Czy jezeli ktos z innej grupy nie bedzie Ci slodzil, to tez go tak potraktujesz?

Powiem Ci cos. Ludzi dziele na kilka grup wg mnie i najlepiej odda to przyklad na zwierzetach - nie ludziach.

Pierwsza grupa - to ludzie, którzy nie chca zadnego zwierzecia w domu. Nie lubia psów, czy kotów, nie czuja sie na silach ich pielegnowac, nie maja na to srodków, odpowiedniej wiedzy lub z innych powodów. Na przymuszanie ich do wziecia zwierzaka reaguja zazwyczaj stanowczym NIE. Wg mnie sa uczciwi, nie chca miec nic wspólnego z psem, czy kotem i nikogo nie oszukuja. Nie sa egoistami, bo moga wykazywac sie w róznych dziedzinach i tam pomagac innym.

Druga grupa - to ludzie, którzy uwazaja siebie za wspanialosci tego swiata. Wezma kotka lub pieska, nawet gdy jest chory. Co ja nie wylecze? Taki fajny i wartosciowy, nawet jak troche ulomny - to przeciez trzeba sie zlitowac, pokazac innym, ze tak powinno sie robic. To nic, ze nie mam wiedzy i doswiadczenia, przeciez nie opuszcze slabszego w potrzebie. Cel niby szczytny, ale potem okazuje sie czesto, ze pies cos pogryzl w mieszkaniu, kot zapomnial gdzie jest kuweta i juz nie jest ta sliczna kulka, tylko dziwnie dorósl. Zwierzeta zaczynaja balaganic, nie zachowywac sie tak jak powinny, a w dodatku zblizaja sie wakacje. Potem taki czlowiek dochodzi do wniosku, ze tyle sie dla zwierzaka poswiecil, a on niewdzieczny rozrabia. Trzeba takiemu, juz przywiazanemu do domu, dac kopa w pysk, po co czlowiekowi problemy - malo mu innych?. Wynocha z domu, ale zeby sasiedzi nic zlego nie pomysleli, to trzeba sie jeszcze pouzalac nad soba, jak to sie wiele godzin bezcennego czasu mu poswiecilo, a on - rozrabiaka wredny, na nic nie zwazajacy - tego nie docenil. To jest egoizm czlowieka w czystej postaci, do tego perfidia, zaklamanie, manipulacja uczuciami. Najgorszy gatunek czlowieka.

Jest jeszcze trzecia grupa - kochajaca zwierzeta. Ci ludzie biora kotka, pieska i obojetnie, czy po miesiacu okaze sie, ze kot nie ma jednak takiego koloru siersci, a pies bardziej sie slini niz to bylo przewidziane, to nie opuszcza zwierzecia do swojej czy jego smierci. Jezeli jego ulubieniec okaze sie chory, to beda przy nim do ostatniej chwili ratowac mu zycie.

To jest najlepsza grupa czlowieka, do której czesto tez potrafi dolaczyc ta pierwsza grupa. Pierwsza i trzecia grupa, to ludzie uczciwi, jasno okreslajacy swoje uczucia i w momencie podjecia decyzji - wierni postanowieniom wrecz \"do bólu\".

Chyba juz wiesz w której grupie u mnie sie znajdujesz. Podjelas sie duchowego wsparcia Rafala i przy pierwszych trudnosciach go opuszczasz. Nie potrzebuje juz wiecej informacji o Tobie. Bywaj zdrowa i przestan osadzac innych, bo z reguly sa duzo lepsi od Ciebie.

Pa
2007-06-12 (20:24)

status fobia1

31
wpis nr 98 732
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Opalxxxxx:

To jest najlepsza grupa czlowieka, do której czesto tez potrafi dolaczyc ta pierwsza grupa. Pierwsza i trzecia grupa, to ludzie uczciwi, jasno okreslajacy swoje uczucia i w momencie podjecia decyzji - wierni postanowieniom wrecz \"do bólu\".

Chyba juz wiesz w której grupie u mnie sie znajdujesz. Podjelas sie duchowego wsparcia Rafala i przy pierwszych trudnosciach go opuszczasz.

Twoja opinia jest wyssana z palca. Czytasz i komentujesz tylko to co Tobie odpowiada, wyrywkowo. Nie zauwazylas mego postu, w którym wstawiajac sie za Rafalem napisala, ze powinnismy przyjac do wiadomosci i zaakceptowac, iz Rafal niejednokrotnie bedzie banowany.

A Ty sobie ubzduralas, ze ja uwierzylam w cudowne uzdrowienie Rafala.

Opalxxxxx, ja go nie odrzucilam, czytaj ze zrozumieniem. Odrzucenie i ukaranie to róznica. Uprzedzilam go we wczesniejszych wpisacg, ze jest dorosly, odpowiada za to co wypisuje i nie bede jego tarcza. Slowa dotrzymalam, bo tak trzeba.

Nie badz taka litosciwa, bo sie mdlo robi, gdy porówna sie Twoje wypowiedzi z odpowiedzia, która dalas Rafalowi na drugim forum.

Jestes zwyczajnie falszywa i tyle.

A co do zwierzat...

Od zawsze mam psy. Kazdy z nich dozywa u mnie spokojnej starosci, kazdy jest leczony w razie potrzeby, odpowiednio pielegnowany i zapewnione wszystkie waruki, by byl szczesliwy.

Ty zwierzeta traktujesz jako bydlo hodowlane, które pakujesz do zamrazarki, a potem cala rodzina zjadasz. Nigdy nie pisalas, bys opiekowala sie jakimkolwiek domowym zwierzeciem. Dla Ciebie to tylko mieso (vide: historia swiniaka w grudniu ubieglego roku).

Wiec daruj sobie te opowiesci.

Nie wiem konkretnie na co Rafal choruje. Wszelkie objawy wskazuja na schizofrenie. Swego czasy mialam (przyjemnosc (podkreslam to - PRZYJEMNOSC) poznac kilku ludzi chorych na te chorobe.

Mojej kolezanki z pracy maz - niestety zmarl na wlasne zyczenie. Rodzinie nie udalo sie zapobiec.

Para malzenska - swietnie prosperujacy, samodzielni ludzie. Ona na rencie inwalidzkiej, on byl muzykiem w filharmonii. Mial facet talent, gral solówki. W czasie nasilenia choroby byl na zwolnieniu.

Zygmunt - zona go zostawila w czasie choroby. Bardzo to przezywal, bo mieli male dziecko. Trudno mu bylo sie pozbierac.

Wielokrotnie spotykalam sie z nimi, chodzilismy do kawiarni, pytalam jak sie objawia ich choroba, jak to czuja. Wiele mi o tym opowiadali.

Powiem tylko o Zygmuncie, który mi uswiadomil, ze w czasie ataków zdawal sobie sprawe z tego co robi. Byl specjalnie zlosliwy, bo utrudno mu bylo nad tym zapanowac. Jednoczesnie bawila go, rozsmieszala reakcja lekarzy i pielegniarzy, gdy w panice miotali sie przy nim starajac sie go uspokoic. Specjalnie wtedy krzyczal jeszcze glosniej i patrzyl jak oi reaguja. Wszystko pamietal.

Bozena ze swoim mezem muzykiem, gdy mieli gorsze dni, siadali sobie w kacie i wzajemnie opowiadali co slysza, jak to odczuwaja. Smiali sie z tego, chociaz te glosy mówiace do nich odbierali jak prawdziwe.

Oni mi o tym opowiadali. Nie wymyslilam tego.

Dlatego twierdze, ze Rafal zdaje sobie sprawe ze swego zachowania. Zreszta widac to po jego wpisach, gdy przeprasza. Na te chorobe choruja bardzo czesto inteligentni ludzie. Rafalowi trudno odmówic inteligencji.

Dlatego nalezy mu uswiadamiac, ze za brak opanowania, za brak ucieczki od wybuchów zlosci, cos traci.

Nie wolno udawac, ze nic sie nie dziele, gdy on zlosliwie i swiadomie uprawia swoje fanaberie.

Przeciez on specjalnie prowokuje. Udajac, ze tego nie widzimy, nie wytykajac mu tego - tracimy u niego szacuek. Uwaza nas za glupków.

Rozumiesz to? Watpie.

Jeszcze jedna rzecz.

Mam znajomego swietnego lekarza, który zajmuje sie takimi schorzeniami.

Jeden z jego pacjentów byl w sanatorium na poludniu Polski. Dostal tam ataku, demolowal pomieszczenia. Nikt nie mógl mu dac rady, powiadomili matke - bo wczesniej o to prosila. Ta zwrócila sie o pomoc do mego znajomego. Wsiadl w samochód i pojechal do swojego pacjenta, który robil demolke. Pojechal sam, bez zadnych sanitariuszy.

Pytal sie go potem jak sobie poradzil. Odpowiedzial:

- zagadalem go \"na smierc\".

A potem juz spokojnego przywiózl do domu. Nie musial mu podawac zadnych leków. Po prostu zagadal go, a ten sie uspokoil.

Ciekawe, do której grupy zwierzat zaliczysz tego lekarza.

Ale to Twój problem, nie wypowiadaj sie na ten temat, bo i tak nic nie rozumiesz.

Odnosnie grupy G(?) - nie bylo wpisu obrazliwego. Pisalam, ze tam sie nie wypowiadam i nie zycze sobie Twoich wypowiedzi pod moim adresem.

Przesada w interpretowaniu cudzych wpisów jest niemile widziana.

A juz przesada majaca na celu nastawienie negatywne do mojej osoy ludzi z tej grupy - jest podloscia.

Trzymaj sie jednej galezi, tej mocnej. Tutaj jestes slaba i latwo mozesz spasc - zazdrosnico!
2007-06-12 (20:58)

status Opalxxxxx

1098
wpis nr 98 737
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia1 - wiedzialam, ze w rewanzu zarzucisz mnie potokiem slów. Wiedzialam tez, ze nic nie zrozumiesz z mojego wpisu, bo w swoim zadufaniu tkwisz juz bardzo dlugo i zeby zakamuflowac wlasna kleske skupisz sie na gnojeniu mnie. Nic o mnie nie wiesz, a ja kocham zwierzeta i wlasnie niedawno, bo 26.06.07 stracilam swojego ukochanego kotka, którego mialam od kilkunastu lat i nie oddalabym go za skarby tego swiata. Ja jezeli mówie TAK - to na dobre i na zle, u Ciebie jest to tylko na dobre. Róznimy sie bardzo, co nie oznacza, ze Cie calkowicie potepiam. Zboczylas z tematu, zeby znowu sie wykazac. Ustepuje, bo odwolujac sie do tematu \"Plot\" nie bede dalej pisala, co o Tobie mysle. Pa
2007-06-12 (21:03)

status Opalxxxxx

1098
wpis nr 98 739
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Oczywiscie 26.05 - ból jest ciagle wielki i dlatego ta pomylka.
2007-06-12 (22:30)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 98 751
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jesli ten polityk jest ciekawy czy to puszka z Pandora czy puszka Pandory to niech sobie to przeczyta he,he...

cytuje

Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. Kiedy ciekawska Pandora, wbrew zakazowi , otworzyla puszke otrzymana od Zeusa, na swiat wydobylo sie siedem nieszczesc, które towarzysza ludziom do dzis.
2007-06-12 (23:34)

status fobia1

31
wpis nr 98 755
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Opal, badz uprzejma nie \"odwracac kota ogonem\".

W przeciwienstwie do Ciebie - temat kontynuowalam.

Tematem byl caly czas Rafal, któremu obiecalam wstawiennictwo u Pasko w odblokowaniu, ale nie obiecywalam - wyraznie to napisalam - tolerowania jego wyskoków.

On oczekiwal ode mnie tarczy ochronnej. Dla jego dobra nie zapewniam mu tego.

Malo tego, chcial manipulowac moja osoba, dazyl do tego. Czytalas ten post w którym mial pretensje do Multimajstra, Iskierki i innych Bogu ducha winnych ludzi. Mial je tylko dlatego, ze niektórym z nich odpowiadalam na posty. Ubzdural sobie, ze na forum bede tylko dla niego. Nie pozwole nikomu dysponowac moim czasem i dyktowac co mam pisac i z kim rozmawiac. Prowokowal i oberwal slusznie. Mial nawet pretensje za wklejane i piosenki.wiersze. Zreszta on o tym wszystkiom doskonale wie.

Do Ciebie nic nie dotarlo, nawet ten dlugi post. Jestes kompletnie ograniczona, albo podla.

Pewne jest tylko to, ze najpierw nim pomiatalas, wytykalas bledy, nieortograficzne wypowiadanie sie (patrz Nowe forum - o ile nie wykasowalas tego). Mnie potepilas, gdy Rafal obrzucil mnie stekiem wyzwisk, na co zareagowalam stwierdzeniem, ze tylko od Pasko zalezy czy go zbanuje, bo ja do tego reki nie przyloze. Dodalam takze, ze nie stane w jego obronie.

Jestes zwyczajnie falszywa osoba, która chce poszerzyc swoja popularnosc kosztem zgnojenia mnie. Proste i podle.

Z Rafalerm jestem na dobre i na zle. Poswiecilam mu kilka kawalków nocy i wiele czasu na forum. Ale nie moge tolerowac tego, co tutaj przedstawil, byl wczesniej o tym uprzedzony. Chcial mnie sprawdzic - wiec sie przekonal. Pasko zlikwidowal ten cyrk, Rafal sie uspokoi, zrozumie, przeprosi i wróci.

A Ty zostaniesz tylko pusta Opalxxxxx.

Zreszta masz pole do popisu. Pisz do Rafala w jego temacie.

Rób sobie reklame gdzie sie Tobie zywnie podoba, ale nie moim kosztem.

Na to takze nie pozwole.

Przypomne Tobie, ze Rafala traktuje z szacunkiem - pisala o tym - i tego samego wymagam dla siebie. Mam prawo.

Do Ciebie trudno czuc szacunek.

Moze jeszcze znajda sie naiwni, ja zbyt dobrze Ciebie poznalam.

2007-06-12 (23:54)

status Opalxxxxx

1098
wpis nr 98 756
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia1 - najwyrazniej nigdy sie nie zrozumiemy, nadajemy na innych falach, ale mozesz juz byc z siebie dumna.

\"A Ty zostaniesz tylko pusta Opalxxxxx.\" - mozliwe, dlatego znikam z Twoich i innych oczów. Jestem bezsilna wobec Twoich ataków i postanowilam nawet zrezygnowac z uczestnictwa w mojej grupie, zebys nie miala dalszych argumentów do atakowania mnie. Baw sie dalej cudzym zyciem - juz beze mnie.

2007-06-13 (00:07)

status fobia1

31
wpis nr 98 757
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A kiedy to ja sie z Toba bawilam?

Nie opuszczaj grupy, to niepowetowana strata dla niej i dla Ciebie.

Jeszcze mnie oskarza, ze przepedzilam z grupy cenny mózg.

Ja i tak na Twoje miejsce nie wskocze - mam swoje sprawy.

No i po co tu wchodzilas?

Dobrze bylo, gdysmy nawzajem sie tolerowaly. Ja nie wtracalam sie w Twoje sprawy, a Ty w moje. To takze jest tolerancja.

I nie placz w poduszke, nie chce miec wyrzutów sumienia.

2007-06-13 (01:00)

status fobia1

31
wpis nr 98 758
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To przeroslo moje wyobrazenia o upodobaniach do sensacji oraz potwierdzilo jej zapety w zgnojeniu mnie na tym forum i na drugim, tym nowym Opalxxxxx. Plotkara i tyle.

Co chcesz tym osiagnac?

Wklejam jej post z Nowego forum. Potem wykasuje i sie wszystkiego wyprze:

Opalxxxxx

Forumowicz

Posty: 135 Re: Programiki - WspomagaczeNie lubie niejasnosci, wiec tlumacze :

2007-06-12 16:44

fobia1

Opalxxxxx, badz uprzejma nie wtracac sie w sprawy, które dla Ciebie sa czarna magia.

Omijaj poruszane tematy przeze mnie, tak samo jak ja omijam Twoje madre wypowiedzi (wielkie lizusostwo) w grupie GX (kto to wie jaki to juz numer?)

Pa

Tak wlasnie jestem przedstawiana. Okazuje sie, ze moja praca dla grupy to lizusostwo, dzieki któremu pewnie dostaje kolejne programy. Cokolwiek wpisze poza naszym tematem jest laczone z grupa, a ja nie mam ochoty narazac Was na nieprzyjemnosci z mojego powodu. Mam nadzieje, ze nie odczytacie tego jako moja dezercje, a raczej jak poswiecenie matki opiekujacej sie swoja gromadka. Ustepuje z bólem, ale przynajmniej mam swiadomosc, ze przez to Wasze wpisy nie beda atakowane przez rozjuszonych wyznawców Fobi1.

Koniec wklejki \"poswiecajacej sie matki opiekujacej sie swoja gromadka, która z bólem ustepuje, by rozjuszeni wyznawcy Fobii1 nie atakowali wpisów tej groimadki.

Biedna, z bólem pozostawia gromadke na pastwe losu, bez opieki.

Taka wierna na dobre i na zle, opuszcza gromadke w potrzebie.

Chyba powinnam do wkleic w temacie \"cos dla poprawienia humoru\". Istny cyrk.

2007-06-13 (10:01)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4416
ADMIN
1
wpis nr 98 761
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No niestety tym razem fobia Cie nie zrozumiem :/

2007-06-13 (11:31)

status fobia1

31
wpis nr 98 765
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie musisz.
2007-06-13 (12:17)

status fobia1

31
wpis nr 98 766
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko, ja Ciebie zrozumialam, co nie oznacza, ze zgadzam sie z Toba.

Wskaz mi chociaz jedno zdanie w moich wypowiedziach do Opalxxxxx, które sugeruje zamach na Grupe G, której ta pani matkuje.

Na tym forum nie ma mozliwosci korekty swoich postów, wiec nic nie wykasowalam.

Zaatakowana przez Opalxxxxx, której - zaznaczam! - nie zaczepialam, zostalam zmuszona do obrony.

Opalxxxxx jest swietna manipulantka. Posunela sie do nawet do tego, ze moje posty kierowane do niej przedstawila jako atak na Grupe G. Malo tego, przekopiowala jeden z nich na drugie forum, jako uzasadnienie, ze jest zmuszona zostawic swoja gromadke, by chronic ja przed fobia1.

Wybacz, ale tego to ja nie rozumiem.

Nie potrzebuje rozjemców ani popleczników.

Cenie bezstronosc.

Tam gdzie jej nie ma - nie ma takze miejsca dla mnie.

Wiec prosze, nie wypowiadaj sie wiecej na ten temat, mnie to do niczego nie jest potrzebne.

O Opalxxxxx sie nie martw. Ona i tak pozostanie. Lubi, gdy sie ja prosi. Tylko to ja dowartosciowuje.

Ja takiego dowartosciowania nie potrzebuje, wrecz im gardze. Lubie czyste, jasne sytuacje. Kadzenie i kopanie dolków mnie wkurza.

Dlatego nie musisz mnie blokowac. Sama sie wycofuje i to dlatego, ze tak chce, a nie z poswiecenia dla dobra ogólu.

Sprawa Rafala. Wróci na strone, gdy jego stan sie polepszy. Jest rozdygotany po przejsciach u fotografa i nie pauje nad soba.

Dziekuje za 4 lata spedzone na zielonej murawie.

Czesc

2007-06-13 (12:53)

status Fan ML
Data rejestracji: 2006-10-25
Ilość postów: 89

2320
wpis nr 98 767
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Baby , ach te baby , jakiz byly bez nich swiat !

.....

... lubie Was !!!
2007-06-13 (14:03)

status Ambaras
Data rejestracji: 2006-12-18
Ilość postów: 105

2406
wpis nr 98 768
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Od poczatku bylo wiadomomo, ze wczesniej czy pózniej ten PLOT sie zawali.

No cóz, nic nie jest wieczne, a lizusostwa tez nie lubie.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 73 74 75 ... 92 93
Wyślij wiadomość do admina