Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 71 72 73 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2007-06-06 (16:08)![]() Data rejestracji: 2007-06-06 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 98 367 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak tak.Kasa leci.Ale z mojej kieszeni.To zalezy ,jak sie intepretuje. |
2007-06-06 (20:48)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 379 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koralu niewazne w która strone leci, grunt ze w ogóle leci. Nieco zachorzalam, wiec ograniczam siedzenie przy komputerze do niezbednego minimum. Przyjdzie czas, ze nadrobie. Pozdrawiam |
2007-06-08 (20:19)![]() Data rejestracji: 2007-03-20 Ilość postów: 171 ![]() | wpis nr 98 460 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czesc Kochana \'Fobiu\" Tu Ci napisze! Lubie Cie!!! |
2007-06-09 (00:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czesc Multimajster, tez Ciebie lubie. To przyjemne przeczytac, ze ktos mnie lubi. Az sie lepiej na duszy zrobilo. Karolu, przepraszam za Korala. Taka glupia literówka i tak wiele zmienia. Ciebie takze lubie. Pozdrawiam obu Panów. PS Moze ktos mnie jeszcze takze lubi? Na wszelki wypadek pozdrawiam. Lubie tych, którzy mnie lubia. __________ Tak sie zaczelam zastanawiac. Czy mozna lubic kogos kto nie lubi tej osoby, która lubi? Poplatalam, ale wiadomo o co chodzi. O to, ze nie moze byc dwoje osób, z których jedna lubi ta druga, a ta druga nie lubi tej pierwszej. Przyklad: Osoba A lubi osobe B. Osoba B nie lubi osoby A. Cos mi tu nie gra. Jezeli osoba A twierdzi, ze lubi osobe B wiedzac, ze B nie lubi A, to swiadczy o tym, ze osoba A jest falszywa. Ide spac. Dobranoc |
2007-06-09 (02:16)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4416 ADMIN ![]() | wpis nr 98 493 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Odblokowalem Rafala Filipiuka... faktycznie to dobry pomysl... no ale zobaczymy jak bedzie dalej. Ja równiez jestem bardzo tolerancyjny i wspólczujacy, ale Rafal kiedys robil tu niezla zadyme... Pozdrowienia dla MultiMajstra...... przypomnialem sobie, ze mialem Ci cos wyslac :/ sorki, ze znowu zapomnialem, ale ostatnio mam ciagle cos na glowie. Jutro jak wstane to powinno byc ok. Pozdrawiam |
2007-06-09 (10:39)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 499 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czesc Pasko ![]() Od poczatku mego pobytu na tej stronie jestem przekonana o Twojej tolerancyjnosci. Miedzi inymi datego tutaj jestem. A Rafal? No cóz, jest jaki jest. W tej chorobie sa wzloty i upadki. Dla Rafala ta strona jest bardzo wazna, to jego zycie. Z pewnoscia jeszcze nieraz narozrabia. Wystarczy w pore zablokowac, odczekac, a potem ponownie odblokowac. On sie bardzo stara. Te rozróby nie zawsze kontroluje, taki urok tej przypadlosci. Po prostu spróbujmy to zrozumiec. Badzmy tolerancyjni. To nie jest podly czlowiek. On nie robi nic zlego celowo. Do dzisiaj mam przed oczyma wpis Karola z Ksiegi. Pare lat temu napisal: \"ja tez myslalem kiedys, ze jestem niezniszczalny\". Nikt z nas nie wie co przyniesie mu zycie. Ale kazdy pragnie byc akceptowany. Nie ma nic gorszego jak odrzucenie, osmieszenie. Rafal zdaje sobie sprawe z faktu, ze zostal slusznie zablokowany. Nie obrazil sie, nie poszedl szukac innego miejsca, pragnie byc z nami. Dlatego czuje dla niego ogromny szacunek. Pasko, jestes czlowiekiem, który robi wiele dobrego, wiecej niz by sie komukolwiek zdawalo. Uwazam, ze tolerancja, która wykazujesz dla wszystkich, bez wzgledu na zdrowie, poziom wyksztalcenia, wiek itp. powinna sprawic, ze wielu egoistom opadna klapki z oczu. Przede wszystkim zas, przywracasz sens i radosc zycia tym, którzy tego potrzebuja. Dzieki Ci za to. ___________________________ Mysle, ze ta \"Przypowiesc\" Wislawy Szymborskiej pasuje do tego nastroju. Wislawa Szymborska Przypowiesc Rybacy wylowili z glebiny butelke. Byl w niej papier, a na nim Takie byly slowa: \"Ludzie, ratujcie! Jestem tu, ocean mnie wyrzucil na bezludna wyspe. Stoje na brzegu i czekam pomocy. Spieszcie sie, jestem tu!\" - brakuje daty. Pewnie juz za pózno. Butelka mogla dlugo plywac w morzu- powiedzial rybak pierwszy. - i miejsce nie zostalo oznaczone. Nawet ocean niewiadomo który - powiedzial rybak drugi. - ani za pózno, ani za daleko. Wszedzie jest wyspa Tu - - powiedzial rybak trzeci. Zrobilo sie nieswojo, zapadlo milczenie. Prawdy ogólne maja to do siebie. Wesolego weekendu - f1 |
2007-06-09 (17:36)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 98 515 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ja chce zaznaczyc w tlumaczeniu ze chlubie sie w tobie jako pogotowie erotyczno psychologie i tez mysle jednoczesnie niewiedzac czy ciebie zastepuje prawdziwym mniemaniem pogladu o osobie mysle ze ty marta filipiuk a ja obca spokrewniona rodzina od jej ojca to marty filipiuk blizej tak wiem od matki marty filipiuk bo mamusie ma mama marty filipiuk zaprosila do bogatego domu swego a z sklepem w garazu wkomponowanym w mieszkanie i powiedziala jak wiem od matki niewiezac matce swej a bedac w niepewnosci na 86 procent ze to nieprawda bo matka klamie na 97 procent tak przez multi media telewizor radio ojca no j moze gazety ja o gazetach sondze bo matka nie czyta ma bliski wzrok a z daleka dobrze widzi ze jest gazeta fikcja literacka to tak na bazie prawdy oparciu w 57 procentach na sto procent gdyz dochodzi skrut informacji i rozumienie oraz podejzenia o matactwo opinia publiczna ...teraz fobiu1... czy napiszesz mi co kolwiek a milo umilajonco rozweselajonco mnie i obcych oraz ma najblizsza rodzine naj bardziej lub najlepiej jednak poruwni dla wszystkich tego przyjemnego tekstu odpisu na co kolwiek zechcesz. ....dozobaczenia pozdrawiam!... |
2007-06-09 (18:33)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 517 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale mnie Rafal rozbawiles tym pogotowiem erotyczno-psychologicznym ![]() Wyprowadze Cie z bledu. Z erotyka nie mam nic wspólnego. Moglabym byc Twoja matka, wiec sila rzeczy pogotowie erotyczne odpada. To zagadnienie mamy juz z glowy. Teraz ta nieszczesna psychologia. Bardzo bym chciala, bys wyciagnal wnioski na przyszlosc i staral sie powstrzymywac nieprzyzwoite oraz agresywne wpisy na stronie. Zapamietaj, nie bede pogotowiem. Jezeli narozrabiasz - pierwsza poprosze Pasko o blokade Twoich wpisów na pewien czas. Ja rozumiem, ze czasami moga poniesc Cie nerwy i chcesz sie wyladowac. W takich sytuacjach przypomnij sobie o tym moim wpisie, zajrzyj tu, przeczytaj i wylacz komputer. Wtedy nic nie wolno Tobie pisac! Ja tez nie lubie kiedy brzydko piszesz. Wcale sobie tym nie pomagasz, wprost przeciwnie - bardzo szkodzisz. Chyba sie rozumiemy, prawda? Rafal, Ty sie sam podkrecasz. Prace, które mi przyslales byly ciekawe, ale bardzo agresywne. Wprost wkrecaly sie w mózg, zarówno tematycznie jak i kolorystycznie. Spróbuj zlagodniec, poszukac natchnienia w przyrodzie, w delikatnym blekicie, uspokajajacej zieleni. Zobaczysz, ze Twoje zycie nabierze innego, bardziej subtelnego wymiaru. Zlagodniejesz, bedziesz przyjazniej nastawiony do ludzi i ludzie beda sie do Ciebie garnac. Przyroda jest lagodna, ale bywa agresywna. Czy kochamy te niszczaca agresje? Kazdy kataklizm niesie nieszczescia, zabiera wiele ofiar, pozbawia ludzi dobytku, zabiera ich bliskich, niesie smierc. Godzimy sie z tym, ale nie akceptujemy. Boimy sie tego. Prawda? Rafal, dlatego bardzo prosze Ciebie, skup sie na dobroczynnym, lagodnym oddzialywaniu przyrody. Nie rozpamietuj tego co zle i straszne, mysl o tym co dobre i piekne. Tego dobrego jest naprawde duzo wiecej. Niedawno byla u nas burza. Trwala prawie dwie godziny. Mój biedny pies lezal przy moich nogach i caly czas dygotal. Zwierzeta instynktownie wyczuwaja niebezpieczenstwo i szukaja schronienia. Teraz, po burzy, moja kochana psinka wyszla na balkon i wciaga w nozdrza powietrze. Cieszy sie, ze to zle minelo. Bierzmy przyklad ze zwierzat. One najlepiej wiedza czego unikac, przed czym uciekac, z czego sie cieszyc. Mam nadzieje, ze nie bedziesz uzywal znowu takich ponurych nicków. Wymysl sobie jakis sympatyczny login. Pozdrawiam |
2007-06-09 (20:07)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 98 526 [ CZCIONKA MONOSPACE ] CZEMU I CO OZNACZA PISZECIE W ODPPOWIEDZI NA ZWRUCENIE UWAGI Z PASKIEM TY FOBIU1 I NIEKTÓRA RESZTA TAK: NIEZASMIECAJ I DRUGIE POZDRAWIAM BO JA WYMYSLAM W LADOWANIE JUZ Z NIE WIEDZY CO BEDZIE W SWIADOMOSCI TAK Z INSTYNKTU CZY TO DRUGIE PYTANIE PODSWIADOMOSCI BO SADZE TERAZ WIEDZAC ZE INSTYNKT TO NIC INNEGO NIZ RAGOWANIE WYUCZONE Z CZYSTEJ PAMIECI PRZEZ WYCHOWANIE I BYL BYM WDZIEDZNY GDYBYS MOGLA I ZECHCIALA TO ODPISAC WSZYSTKIE PYTANIA POZDRAWIAM! MULTI LOTEK TO PRAWDZIWA WLADZA TA NAD BAJKOWA FARBA MNIE MA TAK SIE RATUJE PRZED ZALAMANIEM SIEBIE A WSPIERANBIEM GODNYM DUCHA MYCH BLISKICH ODPOWIEDNICH A I TYCH OBCYCH MI ODPOWIEDNICH TERZ CHCE WSPIERAC DUCHOWO POZDRAWIAM PISZECIE BO SIE NABIJACIE ZAPYTUJE SIE TERZ O TE PYTANIE DLA ODPOWIEDZI A CHORY PSYCHICZNIE OZNACZA PROGRAM PAMIECI ZLEGO WSPULDZIALANIA W SPOLECZESTWIE LWUW TO KRULI NARODU JA NIE CHCE IM SIE PODPORZADKOWAC BY FIZYCZNIE DLA ZMARTWIENIA POGLEBIONEGO PSYCHICZNIE I BOLESNIE FIZYCZNIE TAK PONIZENIE ROBI ZOMBI TO TRUPA CZYLI DENTYSC PACHOLKI WLADZY POLICJA WOJSKO BOGA+TYCH SLUZACYCH CZYLI SAMOBUJCÓW SWEGO GATUNKU WRAZENIA SAMOPOCZUCIA POZDRAWIAM PASKO I CIE FOBIU1 I JEDNOZNACZNIE PROSZE NIE ZASMIECAJ WPISAMI BO TERAZ NIE COS TYLKO PEWNIE WIEM ZMARTWILAS WCZESNIEJ TAK NIE CZULEM NA W STARYM NA STAREJ STRONCE FORUM TEMATU OD FOBI1 |
2007-06-09 (22:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 545 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rafal, po jakiego grzyba udajesz durnia? Po pierwsze: Chcesz byc Rafaleczek Filipeczek to sobie badz, ale jest to jawne nabijanie sie ze mnie. Wkurzyles mnie. Musze to Ci powiedziec. Rafal Filipiuk jest normalnie. Piszac o durnowatych nickach mialam na mysli Twoje poprzednie. Jakis lucyfer itp. Dobrze o tym wiersz. Po drugie: Zasmiecanie forum to byly Twoje wulgarne wpisy. Tez wiesz o tym doskonale. Po trzecie: Dlaczego koniecznie chcesz byc chory? Bo to wygodne, tak? Bo mozna bezkarnie sie wydurniac? Bo mozna plesc glupoty? Bo mozna malowac ognie piekielne w bijacych po oczach kolorach? A najwazniejsze, ze mozna wykorzystywac cudza zyczliwosc? Rafal, jestes dorosly, sam odpowiadasz za swoje zachowanie. Nie zadaj wiec ode mnie, ze bede Twoim pogotowiem psychologicznym jak to napisales w poprzednim poscie. Rozumiem Twoja chorobe i dlatego spelnilam Twoja prosbe, by Pasko odblokowal Tobie dostep do strony. A Ty co robisz? Juz zaczynasz specjalnie swirowac. To sie daje wyczuc w Twoim ostatnim wpisie. I to wcale nie jest skutek naglego pogorszenia sie Twego stanu zdrowia. To sa zaczepki, prowokacje. Oswiadczam Rafaleczku Filipiuczku, ze nie pozwole Tobie na jakiekolwiek drwiny. Zapamietaj sobie. Traktuje Ciebie powaznie, z szacunkiem naleznym kazdemu czlowiekowi. Wiec wymagam od Ciebie tego samego. Nie zyczysz sobie, wiec nie pozdrawiam. Zycze Tobie spokojnej nocy i spokojnych snów bez diablów rogatych, widel, ogni i profanacji Krzyza. Przemysl to. |
2007-06-10 (00:53)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 552 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sluchalam piosenek Anny Jantar. Tak sobie wklejam tekst jednej z nich. I czasami nachodzi mnie taka mysl: - czy gotowac ten bigos? Jeszcze nie teraz. Zreszta od pewnego czasu bigos mi sie nie udaje. A dzisiaj mamy Dni Morza, pierwszy raz na Lasztowni. Zawsze byly na Walach Chrobrego. Kiedys chodzilam na te impreze z kolezankami i rodzice pozwalali mi wracac po pólnocy. O pólnocy impreza dopiero sie konczyla, tak jak teraz. Wracalysmy zawsze piechota przez Park Zeromskiego, Malczewskiego, Wielkopolska... i juz bylam w domu. Spacerkiem pól godziny, no moze czasami 40 minut. Bylo bezpiecznie. Zawsze wracalo duzo ludzi, nikt nie napadal, nie zaczepial. Najwyzej chlopcy z Morskiej Szkoly podrywali dziewczyny i odprowadzali do domu. Tak poznalam Tadeusza K., z którym chodzilam na mecze i jezdzilam na plaze nad j. Glebokie. Mialam wtedy 16 lat. Cholernie mi imponowal. Pamietam taki fakt, gdy jechalismy tramwajem wiszac jak winogrona na schodach tego pojazdu i trzymajac sie tylko poreczy. Tak sie wtedy jezdzilo. Drzwi nie zamykaly sie automatycznie i byl ogromny tlok. W czasie takiej jazdy spadla mu z glowy czapka - chodzil w mudurze marynarskim, taki byl wymóg w Szkole Morskiej. Chlopak, a wlasciwie juz mezczyzna - byl studentem - zeskoczyl ze stopni tramwaju, zlapal czapke, dogonil tramwaj i ponownie jedna noga zawisnal na stopniu. Jak niewiele bylo trzeba, by zaimponowac 16-latce. Chodzilismy ze soba pare miesiecy. Potem wyplynal w rejs szkoleniowy i na pozegnanie powiedzial, ze mnie kiedys odnajdzie. Bardzo romantyczne, ale nie odnalazl. Chyba widzialam go po paru latach w Domu Rybaka, tak mi sie wydaje. Takiego romantyka, w dodatku chlopaka, który nigdy nie mial zamiaru mnie wykorzystac, nigdy sie nie zapomni. Chyba kazdy z nas ma takie wspomnienia z wczesnej mlodosci. A teraz... Anna Jantar i \"Tylko mnie popros do tanca\" Ty co garsc marzen mych za nic masz Za nic masz Tak krótko trwa zycie moje Ty co dni w rok nie zliczasz czy wiesz Czy ty wiesz Co to jest strach u schylku dnia Ty nie chodzisz spac A ja sie boje Coraz blizej kroki slysze Jedna chwilke jeszcze tylko... Tylko mnie popros do tanca Ja na nic wiecej nie licze Od kranca swiata do kranca Od piekla do nieba bram Tylko mnie popros do tanca Jakbys mnie kochal nad zycie Ja ci z nadziei rózanca odpust dam Tylko mnie popros do tanca Dopóki mloda godzina Pozólknie zegara tarcza Zanim wybije mój czas Tylko mnie popros do tanca W którym sie zycie zatrzyma Ta plyta chociaz juz zdarta Jeszcze gra Ty co sny nam ukladasz do gry Mysli me znasz I za nic masz szanse moje Ty co gwiazdy rozwieszasz ty wiesz Dobrze wiesz Wszystko ma kres Czy boisz sie Raz wysluchaj mnie Nie mysl o sobie Tylko mnie popros do tanca Ja na nic wiecej nie licze Od kranca swiata do kranca Od piekla do nieba bram Tylko mnie popros do tanca Jakbys mnie kochal nad zycie Ja ci z nadziei rózanca odpust dam Tylko mnie popros do tanca Dopóki mloda godzina Pozólknie zegara tarcza Zanim wybije mój czas Tylko mnie popros do tanca W którym sie zycie zatrzyma Ta plyta chociaz juz zdarta Jeszcze gra ______________ Dobranoc |
2007-06-10 (05:56)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 98 553 [ CZCIONKA MONOSPACE ] chory nie chce byc tylko mnie i mojich najbliszrzych ponizajom dla zmartwienia to trupa wrazenia samooceny. ten z pod piontki gdynia glówna. pogórze górne ul. romanowskiego 56 b5 bartek kowalski wyruzniony przez telewizje jako szary kowalski jest i czuje sie gwiazdom w towazystwie gangu czy mafi depcze mi po suficie i toczy po nim puszke tak przed trafieniem mnie do szpitala psychiatrycznego bo nie chcialem wtedy podswiadomie sprytnom analizom byc w wiezieniu zapuszkowany jako nie winny a wrobiony przez rzad czy mafie przez robotnika b5 a zresztom ja podejrzewam ze wszyscy w bloku mieszkancy to gang czy mafia oprucz mnie b3 r56gg pg |
2007-06-10 (10:25)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 558 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Juz dobrze Rafal. Pomysl dzisiaj nad liczbami do multilotka. Tego sasiada i wszystkich innych wyrzuc z pamieci. Nie warto. |
2007-06-10 (12:04)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 98 565 [ CZCIONKA MONOSPACE ] FOBIU1 DZIEKUJE TAK ROBIE PODSWIADOMIE ALE SIE Z B5 I JEGO DRUCHUW TO DUCHUW TOWARZYSZY WYWYZSZAM BO ZROBILI JEDNOCZESNIE MNIE PONIZAJONC ZE IM POMAGAM I WSPIERAM DUCHA KONDYCJI ICH SAMOOCENY NA WYZYNY TO NA SAMOCIESZENIE SIE Z SIEBIE CZUJE ZE ONI DOSKONALE WIEDZA ZE ISTOTY ZYWE TO ROBOTY AUTOMATY KTURE SA ZTEROWANE WRAZENIEM ODCZUWANIA ZLEGO TO CIERPIENIA WRAZENIA I DOBREGO TO PRZYJEMNEGO WRAZENIA Z SAMOOCENY POMAGAJONCO WSPIERAJONCEJ ODBIORCÓW A MOJA RODZINA I OBCY PRUCZ B5 ZESPOLU MNA GARDZOM A JA IM POMAGAM NA LEPSZE DOZKONALE WIEDZOM WCZORAJ MNIE KOMURKAMI POKAZYWALI PRZED OKNEM ZE MNIE KAMERUJOM TO MNIE WZRUZYLO DO RUCHU ODPOWIEDZI NA WYLADOWANIE AGRESJI TO ZLA NA ZLO OD ICH B5 ZESPOLU DALNA MYSLE O ZLO CZYNIONCEJ MAFI I WIEM ZE TO COS TO ONI NIESTETY ALE MUSZE TAK PISAC NIEPEWNIE W WRAZENIU A JEST MAFIA DOBRO TO PRZYJEMNOSC SCISLE JEDNOZNACZNA DARUJONCA OSOBNIKOM WSZYSTKICH POKOLEN I GATUNKUW? |
2007-06-10 (12:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 566 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rafal, rozumiem, ze takie zachowanie znajomych jest dla Ciebie przykre. Chce jednak, bys zdal sobie sprawe z tego, ze choroba nie jest wstydem, nie moze byc powodem do wyszydzania. Tylko mali, podli ludzie wykorzystuja cudza slabosc i robia sobie z niej rozrywke. Zwróc uwage na to, co tym ludziom imponuje? Maja aparaty komórkowe z wbudowanym aparatem i nie wiedza jak to spozytkowac. Oni sa bardziej chorzy od Ciebie, ale o tym nie wiedza. Ty o swojej chorobie wiesz, leczysz sie i mozesz nad nia zapanowac. A oni? Nie zdaja sobie sprawy ze swojej choroby, nie lecza jej, mozna im tylko wspólczuc. I tak traktuj ich zachowanie. Jestes wiecej wart niz ta dzicz pretendujaca do miana ludzi. Nie przejmuj sie reakcja tych matolów. Jakie oni maja zainteresowania? Szukaja slabszych fizycznie, by miec rozrywke. Smutne maja zycie, smutne i bardzo nedzne. Kiedys to zrozumieja. Bóg jest nierychliwy, ale sprawiedliwy. Zamiast zadreczac sie takimi zachowaniami, poszerzaj swoje zainteresowania. To Ciebie dowartosciuje i bedziesz coraz zdrowszy. |
2007-06-10 (13:00)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 98 568 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Halinko, Ciesze sie ze Rafal dostal druga szanse na zaistnienie na stronce. Nie ukrywam ze jego pierwsze wejscie bylo, delikatnie mówiac... trudne. Ze mna tez sie \"spial\" ![]() ![]() Musze przyznac ze niektórzy widza wiecej niz my, zwykli zjadacze kartofli. Nie tez ukrywam ze nie wiedzialem z kim mam do czynienia, Przepraszam rafal za moje ostre wypowiedzi pod Twoim adresem, ale musisz przyznac ze troszke namieszales ![]() A na rozluznienie atmosferki dla fobii i wszystkich którzy lubia posluchac staroci innych niz wszystkie prppnuje http://www.radiolive2007.prv.pl/# Takie domowe radyjko. ![]() Pozdrawiam. |
2007-06-10 (13:24)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 571 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kliknelam i oniemialam. Na samym poczatku uslyszalam swietna melodie filmowa, która kojarzy mi sie bardzo cieplo z kims, kto nieco namieszal w moim zyciu wewnetrznym. Juz dawno minelo, ale wspomnienia pozostaly. Dzieki Mirku ![]() |
2007-06-10 (16:42)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 98 583 [ CZCIONKA MONOSPACE ] FOBIU1 LICZBY DLA MAFI B5 BARTKA KOWALSKIEGO SZAREGO TO 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 PYTAL SIE JEGO ZESPUL MNIE JAKO DLA NICH DALNA O LICZBY JA IM TE PODALEM SLOWNIE SYTUACJA PRZY KLATCE MEJ JA B3. I JESZCZE JEDNO BILI SIE UDAWANIE JAK WYSTAWALEM PRZEZ OKNO Z BARTKIEM I W OBRONIE BARTKA KOWALSKIEGO CI TRZEJ DRUDZY NA DWUCH A JEDEN WCZESNIEJ ATAKUJONCY BARTKA NIBY O ZE ATAKUJONCEMU BARTKA KOWALSKIEGO B5 BARTEK KOWALSKI WYRUCHAL SIOSTRE A ZA 26 MINUT BARTEK WCZESNIEJ ZAKRWAWIONY NA TWAZY OGROMNIE AZ NIE WIADOMO MI PATRZONCEMU PRZEZ OKNO Z KOND LECI JEMU Z TWAZY KREW TO Z KTUREGO MNIEJSCA NA TWARZY BO MNIAL KREW PO OBU STRONACH POLICZKUW SZEROKO ROZLANOM W KANCIASTE KOLO JEDNO BARWNE JAK TO ZDALEKA WIDAC MI OCZAMI MOJMI ZE MNIE |
2007-06-10 (20:26)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 599 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To nie sa dobrzy ludzie, omijaj takich z daleka. Kiedys moga zrobic Tobie krzywde. |
2007-06-10 (22:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 98 613 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Agnieszka Osiecka Zycie nie stawia pytan, zycie po prostu jest... Czasem zebami zgrzyta, a czasem lasi sie jak pies. (...) A Ty, który wszystko znasz, terminy, swieta i zaglady, powiedz nam - jak jest tam, po tamtej stronie lady? (...) Zycie nie daje nagród, zycie nie daje wiz, zycie to troche szabru i bardzo rzadko - czysty zysk... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 71 72 73 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |