Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 67 68 69 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2007-03-23 (10:37)![]() Data rejestracji: 2006-12-18 Ilość postów: 105 ![]() | wpis nr 94 662 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, dzieki za podpowiedz. Cóz moga zrobic dwa klawisze! Calkowite oczyszczenie! Nie musze wybaluszac gal i wytrzeszczac oczu. Ale za to koniec cudom i... wybrancom ![]() Przyznaje, ze bardzo ladny masz Avatar. Jednym slowem podoba mi sie. Wydruki wyrzucone, wiec kukac ze strachu nie musisz, równiez nie przeszkadza mi, jak zwracasz sie do mnie. Z wyrazami szacunku Ambaras(owa) ![]() |
2007-03-23 (18:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 94 699 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ambaras, jak to dobrze, ze podpisalas swój post z nawiasem w odpowiednim miejscu. Mala pomylka, przesuniecie nawiasiku o jedna literke do przodu, i moglabym pomylic dwa ptaszki ![]() Przeciez nie mozesz byc sowa, prawda? A w ogóle to sobie troche popisze o pierdolach, bo ta jesienna wiosna zwala mnie z nóg. W dodatku, co wejde na forum, to czytam tylko liczby, liczby, liczby... Zaklóce te meritum, bede merytoryczna inaczej. A wiec, moja Nora jest chora na uszy. Pierwsza wizyta u weterynarza byla w niedziele. Wraz z lekami oraz zastrzykiem kosztowala 150 zl. Jeden lek do uszu firmy Bayer, drugi jakis belgijski, a zastrzyk nie mam pojecia co to. Zamienników na tansze leki krajowe nie bylo. Oprócz tego, co drugi dzie zastrzyk x 5 szt. po 30 zl kazdy. Czyli razem 300 zl kosztuja uszy mojej Nory. Tak sie wscieklam, ze musialam poprawic sobie humor. Pomimo okropnej pogody kupilam sobie na wiosne spódnice dluga - takie lubie, kurtke popielata w stylu krótki plaszczyk, sweter dlugi (83 cm) z doczepionym szalem - bede motala go wokól szyi, a takze bluzke w esy-floresy. Jutro kupie jeszcze jedna kurtke, bardziej sportowa w kolorze niebieskim. Bardzo mi sie podobala. Jako ta merytoryczna inaczej, zamiast pakowac kase Prezesowi, moglam poczynic inwestycje - jak powyzej. Moze ja zwariowalam, nie wiem. Jednak uwazam, ze nie jestem gorsza od mojej Nory. Jezeli ja moge sie leczyc polskimi zamiennikami, a Nora musi Bayerem i Belgia, no to cos mi sie nalezy za te zamienniki tansze i skuteczne. A propos worka ziemniaków. Nie zdazylam zjesc, bo zaczely gnic i musialam je wyrzucic. Nie jestem pijana, nie nacpalam sie. Zwyczajnie zrobilam sobie przerwe w pracy. Mam juz dosyc tej wedki, która lowie przyslowiowe ryby. Ciagle poszerzam asortyment. Taka mam glupia nature, ze nawet wedke wystrugam ze zwyklego patyka, przywiaze do niej sznurek i zaczynam lowic. Nigdy nie wygralam duuuzej ryby, ale na haczyk jakos lapie. Wyplywam teraz na szersze wody. Przed swietami jest dobry polów. Pa (pozdrowienia na moim obrazku - poszlam na latwizne) |
2007-03-23 (18:11)![]() Data rejestracji: 2006-09-23 Ilość postów: 637 ![]() | wpis nr 94 700 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia1... ![]() ![]() |
2007-03-23 (18:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 94 710 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ANDREW! ![]() |
2007-03-23 (20:46)![]() Data rejestracji: 2007-02-08 Ilość postów: 97 ![]() | wpis nr 94 737 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i caly byl w tym ambaras ze nie nacisnieto pewnych klawiszy naraz. Mam na mysli mego agenta ktory tez Wytrzeszczal Oczy i nie widzial mego avataru a wystarczylo jeszcze tylko Wytezyc Umysl. Pozdr. |
2007-03-24 (19:55)![]() Data rejestracji: 2007-02-08 Ilość postów: 97 ![]() | wpis nr 94 838 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A widzicie... nawet Malysz lubi mamuty. Malysz: Dosiadlem \"mamuta\"! 23.03.2007 21:11 Adam Malysz / AFP Adam Malysz byl w znakomitym nastroju po wygraniu piatkowego konkursu w Planicy. Zapytany, czy czuje, ze wreszcie usidlil \"mamuta\" ze szczerym usmiechem odpowiedzial: - O tak. Juz wszystko bylo. Usidlony, ujezdzany. Mozna powiedziec, ze dosiadlem go. |
2007-03-25 (11:14)![]() Data rejestracji: 2003-08-22 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 94 908 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam Fobia najprawdopodobniej Twoja Nora a bakterie coli. mialem to samo ze swoi Hektorem bardzo czesta przypadlosc u owczarków niestety zasmuce Cie, nie jest wyleczalna tylko zaleczalna takie cykle kuracji Hektor przechodzil juz 3 razy ale to nie jest grozne dla zdrowia psa ciesze sie ze rozkrecasz swój maly biznes zdrówka dla Ciebie i dla Nory powodzenia pozdrawiam ricardo |
2007-04-03 (20:17)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 95 336 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jako agent wpisuje sie w tym temacie dzis szczególnie...3 kwietnia. Wszystkiego dobrego. |
2007-04-03 (22:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 358 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jako agentka amatorka, czyli agentka do d..., dziekuje za dzisiejszy wpis agenta, a takze skladam podziekowania Duzurnemu Psychologowi (juz On wie o co chodzi). Dziekuje za pozdrowienia Ricardo i równiez zycze duzo zdrowia, dla Hentora takze. ______________ Czy mi sie wydaje, czy pewne wpisy wcielo po ten podlozonej bombie? Po poscie Ricardo wpisywalam sie, pamietam. |
2007-04-04 (00:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 376 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No wiec, znowu sie nieco pochwale - dla poprawienia sobie nastroju. Pogoda jest wredna, moja glowa ciska od wczoraj na wszystkie strony swiata, cos w niej chrobocze, oczy wypycha mi z czaszki. Kupilam te blekitna kurtke - calkiem jak \"Blekitny Prochowiec\". W dodatku kupilam jeszcze biala z kapturem na wichrowa pogode. Ta blekitna ma cudowne granatowe zamki przy kieszeniach oraz granatowe dodatki. W dodatku kieszenie sa podwójne. Kazda z nich jest wsuwana, a ciut wyzej druga zapinana na zamek. Wewnatrz, przy podszewce kieszen zapinana na rzep. Bardzo praktycza. Biala ma na dole rekawów, w szwach sciagane rekawy. Tak sie fajnie marszcza, ale moga byc bez marszczenia takze. Wszystkie dodatki w postaci sznureczków przy kapturze i zamków przy kieszeniach sa takze granatowe. Lubie te kolory i takie zestawienia. 19 lat wstecz kupilam sobie prawdziwy blekitny prochowiec. To byl oryginal. Pamietam, gdy pierwszy raz przyszlam w nim do pracy, kolega na korytarzu zawolal: \"aniol przyszedl!\" ![]() Pamietam dokladnie, bo upolowalam ten plaszcz. Byl jeden, jedyny, w takim prywatnym butiku. Zreszta w ubieglym roku opchnelam go na Allegro za niezle pieniadze, bo wcale nie byl zniszczony, a mnie sie znudzil. Teraz preferuje kurtki. Lupie mnie w tej czaszce. Jestem meteoropatka. Wczoraj blyskawiczny wzrost cisnienia atmosferycznego, a dzisiaj w nocy i w ciagu dnia ogromny spadek z jednoczesnym ochlodzeniem. Lewe oko mi zaraz chyba wyplynie. Nora juz zdrowa. Lyka tylko profilaktycznie wapno z glukoza i ma przeogromny apetyt. Niech je biedna, kochana, bardzo wierna przyjaciólka. Nie bede jej zalowala. I jeszcze cos. Najlepsze golabki sa w projekcie - niech no tylko zakwitna jablonie ![]() No, chyba ze gust sie zmieni, albo Kogos wreszcie szlag trafi - to niewykluczone. To ostatnie to tak nieco szyfrem. Dobranoc ________ Szukam jakiejs piosenki, i za Chiny nie moge jej znalezc. Jak znajde - to powróce. |
2007-04-04 (00:29)![]() Data rejestracji: 2006-05-25 Ilość postów: 4417 ![]() | wpis nr 95 379 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobranoc ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RLq7Aqd_H7g ![]() |
2007-04-04 (00:55)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 381 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Leonard Cohen jest dobry na wszystko. Dobranoc |
2007-04-04 (20:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 95 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jedno ze slynniejszych nagran tego zespolu. Twórca tej piosenki jednak jest Pete Seeger...ten od ,,Pocalunków slodszych niz wino ,, http://www.youtube.com/watch?v=-CQUHHoN_30 |
2007-04-04 (22:31)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 510 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzy tygodnie - no, moze miesiac - takiego spokoju, takich widoków, morza. Nic wiecej nie pragne. Oczywiscie mieszkac bym chciala w jakiejs chatce z bali drewnianych. Luksusowy hotel odpada. Po wysluchaniu piosenki proponowanej przez Jasze oraz obejrzeniu krajobrazów, czuje sie bardzo wyluzowana. Polecam wszystkim zestresowanym. Terapia za darmo, chociaz tylko wirtualna. |
2007-04-05 (00:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 531 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gdzies tam na forum toczy sie dyskusja o zarabianiu, o piramidac, tudziez innych takich dziwnych sposobach na zdobycie pieiedzy. Wypowiada sie nawet fachowiec od marketingu o czystych rekach. Kochani, a ja, bez zadnych studiów marketingowych, systematycznie podnosze swoje dochody zarabiajac w internecie. Dzisiaj mam wspanialy dzien. Na czysto 160 zl. Wieczorem, gdy wiekszosc prawdziwych mezczyzn ogladala mecz, na moje aukcje trafil facet o innych zainteresowaniach i kupil jednorazowo 18 przedmiotów. Za chwile zadzwonil, potwierdzil udzial w transakcjach i dokonanie przelewu na moje konto. Oczywiscie te 160 zl to jest dochód z calego dnia, a nie tylko od tego klienta. Bez reklamy, bez kwalifikacji, ale wykazujac inicjatywe i rzetelnie wykonujac swoje obowiazki wzgledem kotrahentów, naprawde mozna zarobic majac dostep do internetu. Troszke ruszenia glowa i pracy nie zaszkodzi. Wszelkie dodatki w postaci np. gier losowych traktuje jako hobby. Wczoraj i dzisiaj poczulam natchnienie. Typnelam sobie w pewnym temacie i to z dobrym skutkiem. Moje \"typniecie\" bylo przerywnikiem w normalnej pracy, nie opieralo sie na zmudnych analizach. Wystarczyl mi tylko rzut oka na mape rozkladu liczb. W realu nie gralam. Nie chcialo mi sie isc do kolektury, szkoda czasu. Jeszcze jedno, Global Test Market zarzuca mnie ankietami. Pisalam kiedys o tym, ze juz mialam czek na 100 $. Teraz nazbieralam juz punktów na 200 dolarów, ale jeszcze nie wystepuje o czek. Czekam, niech sie zbierze wiecej. Dobranoc |
2007-04-05 (13:18)![]() Data rejestracji: 2006-12-18 Ilość postów: 105 ![]() | wpis nr 95 557 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mnie tez sie wydaje, ze brak moich wpisów i to nie tylko w tym temacie. Czyzby Pasko czyscil na \"chybil trafil\" ![]() Pozdrawiam |
2007-04-05 (13:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 558 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ambaras, Pasko ciagle udoskonala to dzielo, tworzy nowe programy, analizy itp. Mozliwe, ze którys z tych programów, po analizie \"chybil-trafil\" cos kasuje, cos wywala i zostaja tylko bardzo powazne mysli. Ciekawe kiedy zrobi porzadek z moimi najnowszymi wpisami, bowiem ostatnio sie rozpedzilam wiosennie, nawet w jednym temacie juz dwa dni typowalam ![]() |
2007-04-07 (16:44)![]() Data rejestracji: 2006-12-18 Ilość postów: 105 ![]() | wpis nr 95 841 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gratulacje fobia za trafienia. A Pasko wybaczm za \"czystki\"... z okazji Swiat. ![]() |
2007-04-07 (16:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 844 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ach, dziekuje bardzo! Wlasnie mam pore relaksu, weszlam na forum i czytam sobie niektóre niemerytoryczne tematy. Jest tak swietecznie az strach. Jedno jajo sie placze i obraza kogo sie da. Obrazani natomiast, obchodza sie z tym jajem bardzo delikatnie. Rozbite kurze jajo to nic przyjemnego. Rozbite jajo M2 to tragedia. Mam wrazenie, ze to jakas wsciekla pisanka. Zreszta prze swietami Bozego Narodzenia bylo to samo. Widac taka tradycja tegoz jaja. Ambaras, to bylo takie wtracenie refleksyjne. Oczywiscie nie do Ciebie i nie o Tobie. Prosze, nie pomyl jaja wscieklego z sympatycznym kukulczym jajem. POZDRAWIAM WIELKANOCNIE |
2007-04-09 (12:00)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 95 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edyta Geppert (pisze z pamieci, wobec tego tylko kawalek): \"Zamiast\" Ty Panie tyle czasu masz Mieszkanie w chmurach i blekicie A ja na glowie mnóstwo spraw I na to wszystko jedno zycie Lecz czemu mnie do raju bram Prowadzisz droga taka kreta I czemu mnie doswiadczasz tak Jak gdybys chcial uczynic swieta Ja sie nie skarze na swój los Nie prosze wiecej niz dac mozesz I tylko mam nadzieje, ze Ze chyba wiesz co robisz, Boze Bo zycie mija jak zly sen Jak tragifarsa, komediodramat... __________________ \"...chyba wiesz co robisz, Boze...\" W kazde swieta, pierwszego dnia telefonowalam do calej rodziny Wczoraj cos mnie powstrzymywalo przed rozmowa z moja bratowa. Nie wiem czemu, nie rozumialam tego, ale mialam opory przed rozmowa nawet telefoniczna. Nie bylysmy sklócone. Z bratem widzialam sie w czwartek. Wszystko bylo normalnie. Jedak wczoraj nie chcialy mi przejsc przez usta zyczenia swiateczne zlozone rodzinie mojego brata. Ciagle odkladalam rozmowe na pózniej, cos mnie hamowalo przed wybraniem numeru w telefonie. Dzisiaj, na dwie minuty przed godzina 9 rano, poznalam powód tego irracjonalnego oporu. Zadzwonila bratowa. Powiedziala: - Halina, nasz Leszek nie zyje. Leszek jest moim bratenkiem. Dwa dni wczesniej skonczyl 33 lata. Utonal wczoraj wieczorem na jeziorze pod Pilskiem (okolice Szczecinka) wraz z dwoma kolegami. Swiadkowie widzieli jak lódka sie przewrócila. Lodz miala grodzie wypelnione powietrzem, nie powinna pójsc na dno. A jednak..., wraz z trzema mlodymi ludzmi zniknela pod woda zanim zdazyly do niej doplynac inne lódzie na ratunek. Strazacy i pletwonurkowie wlasnie ich poszukuja. Podswiadomosc? Swiadomie nie wiedzialam czemu nie skladam rodzinie brata zyczen \"wesolych swiat\". A przeciez tragedia wydarzyla sie dopiero wieczorem. Martwie sie o Pana Mariana, Starego Kibica. Nikt z nas wczoraj nie pomyslal o tym, dlaczego Stary Kibic milczy. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 67 68 69 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |