Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 54 55 56 ... 92 93
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!!

2006-07-16 (21:25)

status Kukola
Data rejestracji: 2005-06-02
Ilość postów: 498

971
wpis nr 67 246
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia, a moze po prostu brak Ci...

niech kazdy se dopowie, CZEGO
2006-07-17 (00:07)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 67 269
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kukola, mnie niczego nie brakuje, wrecz przeciwnie.

Pale, bo chce i lubie.

Wszystko mietowe takze lubie oprócz herbaty o tym smaku.

W torebce i w kieszeniach mam Hallsy, rózne drazetki, mentosy i gume do zucia.

Wlazlam ponownie na to forum, by sobie poczytac, cos tam machnelam o \"SPOKOJU\", bo uwazam, ze z bliznimi nalezy dzielic sie madrymi rzeczami. Nie jestem samolubem.

Nie wpisuje wierszyków ani piosenek, by nie prowokowac.

Wedlug oceny Znawcy stalam sie przez to nudna.

Chce byc nudna, co nie znaczy, ze nudze sie.

Dzieki temu, ze stalam sie taka nudna - odzylam. Na wiele spraw patrze z dystansem, nie buntuje sie przeciwko temu co zsyla mi los, akceptuje to, bo potrafie. Zycie stalo sie o wiele prostsze, spokojniejsze i o wiele ciekawsze - dla mnie ciekawsze i przede wszystkim nabralo innego sensu.

A jezeli dla kogos stalam sie przez to nudna? - nie mój problem.

Ja problemów juz zadnych nie mam.

Czasami jeszcze tu zajrze.

Pozdrawiam.

2006-07-17 (00:37)

status mirek77335
Data rejestracji: 2004-11-03
Ilość postów: 2665

450
wpis nr 67 272
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pozdrówka Pani Halinko

Cieplutko i milo... mniammm wakacjo-urlopik

Zawsze i chetnie czytam wpisy fobii
2006-07-17 (01:21)

status fobia1

31
wpis nr 67 274
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I na zakonczenie moich odwiedzin, jeszcze taki krótki i madry tekst. Czasami warto poczytac Berta Hellingera.

Czy to naprawde takie nudne?

Powiedzialabym, ze raczej trudne. To bardzo glebokie mysli. Nalezy sie skupic nad kazdym slowem, czytac kilka razy - gdy trzeba - by naprawde zrozumiec, zapamietac i cieszyc sie zyciem.

Warto.

POZNANIE

To, co poznalem, znam, jestem z tym obeznany. Pozostaje przy mnie, nie moge tego juz stracic. Staje sie czescia mnie.

Poznanie jest inne niz wglad. Poznanie mozna zdobyc. Wglad jest darem. Poznanie i wiedze zdobywamy takze przez doswiadczenie i przez czytanie, przede wszystkim droga prób i bledów.

Poznanie jest bogate, wglad jest gleboki. Poznanie wiaze sie takze z wiedza. Sprawdza sie z reguly w dzialaniu. W tym wzgledzie pokrewne jest wgladowi. Jednak dzialanie na podstawie wgladu jest inne niz dzialanie oparte na poznaniu.

Dzialanie na podstawie wgladu pozwala nam rosnac. Dzialanie oparte na poznaniu prowadzi przede wszystkim do zewnetrznego sukcesu. Jednak poznanie i wglad sie nie wykluczaja. Przeciwnie. A moze sa blizniakami.

2006-07-17 (09:06)

status Kukola
Data rejestracji: 2005-06-02
Ilość postów: 498

971
wpis nr 67 286
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Uwazam, ze czesciej powinnas tutaj zagladac.
2006-07-17 (10:46)

status fobia1

31
wpis nr 67 289
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Po co?
2006-07-17 (13:58)

status stary kibic
Data rejestracji: 2005-09-17
Ilość postów: 1162

1239
wpis nr 67 301
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Halinko,jak to ,po co?

Pani ,która jest tu,jakby fundamentem tego forum,ma go nie odwiedzac?

Jak widac jest ponad 1100 tematów,jak próbuje przegladac te najstarsze

i te najmlodsze ,wszedzie spotykam Pani posty.To o czyms swiadczy,wiec

jak moze tu Pani braknac?

Pozdrawiam Pania bardzo i licze ze jeszcze nie raz podyskutujemy na

jakis ciekawy temat.
2006-07-17 (14:23)

status fobia1

31
wpis nr 67 303
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Panie Marianie, jeszcze niejedna okazja bedzie.

Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia.

(chyba imienia nie pomylilam?)
2006-07-18 (11:42)

status fobia1

31
wpis nr 67 409
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wygralam!!!

Wygralam z ZUS-em!!!

Nareszcie, po prawie 2 latach walki z ta zlodziejska instytucja, skoncza sie moje problemy.

Wyrok uprawomocni sie dopiero 2 sierpnia, ale ZUS juz nie ma zadnych szans. Trudno mu podwazyc decyzje bieglych sadowych.

Dalej czekam spokojnie na uprawomocnienie sie, a potem zgarne zalegle 3.000 zlotych i co miesiac bede miala wiecej pieniedzy.

Kosztowalo mnie to sporo nerwów. Cala energie poswiecilam tej sprawie.

Czasami rece opadaly, bylo beznadziejnie. Nikt, kompletnie nikt mi w tym nie pomagal, nawet nie mialam wsparcia psychicznego ze strony rodziny. Wrecz przeciwnie, siostra moja uwazala, ze powinnam dac sobie spokój i cieszyc sie z tych ochlapów, które laskawie mi ZUS dal po 32 latach pracy.

Nie korzystalam z zadnych porad u prawników, nie wynajmowalam adwokata. Walczylam sama przy jedynym wsparciu psychicznym ze strony mego lekarza. Ilekroc tracilam nadzieje i mialam wszystkiego dosyc - tylko On mnie podnosil na duchu i wywlekal na powierzchnie. Dla Niego nigdy nie bylam NUDNA - wrecz przeciwnie - twierdzil, ze wiele sie uczy ode mnie. A ja bardzo duzo nauczylam sie od Niego.

Chcialam podzielic sie moja radoscia z innymi, ale przede wszystkim dodac energii tym osobom, które maja podobne problemy i uwazaja, ze z ZUS-em nie warto walczyc. Zapewniam, ze nie mozna rezygnowac, ze trzeba do konca walczyc o swoje.

Jeszcze troche, niech sie to wszystko wreszcie skonczy - a ja \"wróce do siebie\" po bardzo dlugiej przerwie. Juz jestem tak blisko, tylko pare kroków.

Czytajcie ze zrozumieniem Berta Hellingera - to takze zalecenie mojego lekarza. Pomaga, tak bardzo pomaga.

Pozdrawiam
2006-07-18 (11:53)

status Chichot
Data rejestracji: 2006-03-16
Ilość postów: 57

1841
wpis nr 67 411
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Gratulacje Fobia1!

To wazny dzien dla Ciebie.Ciesze sie razem z Toba.

\"Jaj\" ,to niejeden chlop móglby Ci pozazdroscic.
2006-07-18 (13:22)

status fobia1

31
wpis nr 67 422
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wielkie dzieki Chichot!

Ja naprawde jestem taka \"baba z jajami\", przez co wielu chlopów mnie wrecz niecierpi.

Nie przejmuje sie tym - dalej robie swoje.

Bo czy ja zyje dla jakis chlopów, czy dla siebie?

Znikam, mam dzisiaj spotkanie z NAJLEPSZYM LEKARZEM NA SWIECIE.

A przed chwilka wysluchalam medytacji prowadzonej przez Berta Hellingera \"O szczesciu\". Jestem tak naladowana pozytywna energia, ze moglabym nia obdzielic caly swiat - co tez niniejszym czynie.

WIELE SZCZESCIA WSZYSTKIM CZYTAJACYM TEN TEMAT - NAPRAWDE
2006-07-18 (17:09)

status stary kibic
Data rejestracji: 2005-09-17
Ilość postów: 1162

1239
wpis nr 67 455
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ciesze sie bardzo Pani Halinko,ze Pani sie udalo wygrac z tymi

zlodziejami ! Znam ten ból,sam to przeszedlem ,ale ja sie nie sadzilem,

ja zwrócilem sie bezposrednio do Prezesa ZUS-u nw Warszawie na

Czerniakowskiej,oplacalo sie.

Pozdrawiam i zycze zdrowia!

Marian
2006-07-18 (17:54)

status fobia1

31
wpis nr 67 463
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ja innego wyjscia nie mialam. Pouczenie na decyzji ZUS dawalo mi tylko mozliwosc odwolania sie do Prezesa ZUS w Szczecinie - i to zrobilam.

Natomiast decyzja Prezesa sprawa zostala skierowana \"z urzedu\" do rozpatrzenia przez Sad Ubezpieczen Spolecznych.

Cala ta procedura trwala prawie dwa lata. Wszedzie dluuugie terminy.

Przez bieglych sadowych bylam badania w grudniu, a Sad wyznaczyl dopiero termin na lipiec.

Nawet w sadzie nie bylam. Nie mialam takiego obowiazku i skorzystalam z tego. Po co mialam szarpac sobie nerwy, gdy znalam opinie bieglych (Sad mi przyslal wraz z zawiadomieniem o posiedzeniu) i wiedzialam, ze jest ona ostateczna i niepodwazalna.

Tresc Postanowienia Sadu poznalam telefonicznie, to mi wystarczy.

Odpis dostane po uprawomocnieniu sie.

Jestem w jakiejs euforii. Prawie dwa lata pisania pism, udowadniania swych racji, zycia w ciaglym napieciu co jeszcze wymysla orzecznicy - to naprawde bylo ponad moje sily.

Teraz to odreagowuje.

Ogólnie nie jest zle. Zycie jest wspaniale.

Pozdrawiam
2006-07-20 (18:07)

status Opalxxxxx
Data rejestracji: 2005-07-25
Ilość postów: 2834

1098
wpis nr 67 732
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Fobia 1 Uwierz mi, ze sama sobie sie dziwie, ze to pisze. Jak wiesz - czytam wszystko i dotarly do mnie Twoje slowa. Spokojnie - chcialam wyjasnic. Piszac o temacie garmazeryjnym <kaszanie> mialam na mysli tylko nie trafianie w dobre liczby, te które na dany dzien uwazam za dobre. Ani przez moment nie pomyslalam, ze odniesiesz to do swojego tematu (który tez czesto z przyjemnoscia czytam). Oczywiscie wiem jak mnie nienawidzisz od poczatku, pamietam jak mi podawalas reke na zgode, zeby potem z bliska skopac mnie do nieprzytomnosci. Nie wiem juz co mam myslec, bo czasami czytajac Twoje wpisy moglabym podpisac sie pod nimi uzywajac obie rece, a czasami jad jaki saczysz - przyprawia mnie o dreszcze. Zauwaz, ze nawet skrytykowalam Jasze kiedy wymienil czasy naszych sporów. Jestem dla Ciebie za glupia nadal?- OK Czy ja kiedys pisalam, ze jestem madra? Wrecz przeciwnie - im wiecej wiem, tym bardziej rozumiem wlasne braki. Moze zauwazylas, ze to nie ja krytykowalam Cie w kazdej wypowiedzi (od miesiecy), nie ja upatrywalam zlosliwosci w kazdym slowie.

Tak naprawde Fobia - to czasami lubie Cie poczytac.

Powyzszym wpisem nie mialam zamiaru wplywac na zmiane opinii o mnie. Pisalam co czuje, a czuje juz przyszle skopanie. Pozdrawiam
2006-07-20 (18:28)

status fobia1

31
wpis nr 67 736
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Bylo milo.

Pisz sobie dalej i zapomnij o mnie.

Ja juz dawno ta strona nie zyje.

Nienawisci nie czulam nigdy, jedynie smieszyl mnie Twój sposób kreowania sie na cos pomiedzy Lolitka, a pusta kobietka.

I nie zaprzeczaj, ale bardzo dowartosciowujesz sie na tej stronie robiac sobie jakas taka dziwna mieszanke reklamowa. Widocznie tego potrzebujesz.

Cóz, masz taki sposób bycia, a ja takich osób unikam. Nie odpowiada mi to.

I tym wpisem koncze moja ponad 3-letnia obecnosc na stronie.

Powodzenia
2006-07-20 (18:46)

status ~skasowano
Data rejestracji:
Ilość postów: 985
SKASOWANO
6
wpis nr 67 739
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia masz swieta racje z ta lalunia tzn lolitka opalxxxxx ona poprostu jest skszywdzona przez los i w realu ludzie ja nie toleruje hehe i zanlazla se w wirtualnym swiecie grupe G-16 ktora przygarnela przyblede i teraz czuje sie jak taka lolitka wsrod samych samcow.ale niech sie wygada bo tylko to umie.jest pusta widac z jakiegos zadupia sie urwala i ma dostep do neta hehe.pamietaj jak tylko wejdziesz mi w droge bede cie niszczyl bo takie dno jakie tu pokazujesz trzeba opluwac jak scierwo
2006-07-20 (19:17)

status 12345
Data rejestracji: 2005-09-30
Ilość postów: 41

1272
wpis nr 67 744
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

tak samo jestem12345 jak on inz . poniewwaz czlowiek nie kupujac dyplomu za maslo ma inne spojrzenie na sprawe i w gówna sie nie miesza jesli chcesz to wkoncu powiedz ze bronisz wlasnego JA . SKAD MASZ TYLE CZASU NA WYPISYWANIE TYCH BZDUR I ROBIENIE KOMUS DZIURY W BRZUCHU ??http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=115542273
2006-07-20 (19:22)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 67 746
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

sluchaj nedzny typku siedze w pracy po 12 godzin i mam czas by powpisywac cos od czasu do czasu.nikt cie nie prosil o zdanie wiec gowniarzu wracaj do piaskownicy i nie zabieraj glosu bo masz mleko pod nosem hehehe
2006-07-20 (19:30)

status 12345
Data rejestracji: 2005-09-30
Ilość postów: 41

1272
wpis nr 67 749
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

POSLUCHAJ CZLOWIEKU o ile takim jestes jestem dziadkiem i to nie porywczym znam mlodych znam zycie a TY TY CO PIERDZIELU ? pomogles mlodziezy czy tylko ich od skur ---wyzywales??
2006-07-20 (19:40)

status ~skasowano
Data rejestracji:
SKASOWANO
6
wpis nr 67 751
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

widze ze z ciebie taki dziadek jak ze mnie 007 heheh widac po towim nicku liczyc do 5 umiesz hehehe .a ty co swiat zbawiac przyszedles z karitasu jestes?/czy z monaru??idz sie pobujaj na fotelu i poczytaj gazete bo jestes jak takie wapno na wypalenie
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 54 55 56 ... 92 93
Wyślij wiadomość do admina