Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 53 54 55 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2006-06-02 (19:37)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 62 526 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mirku, nie pomoge Tobie. Algi morskie to nie moja dziedzina, a takze nigdy ich nie kupowalam. Moge reczyc tylko za siebie. Najlepiej poczytac komentarze wystawione sprzedawcy alg przez klientów. Dokladnie posprawdzac co kupowali i czy sa zadowoleni. To jedyny sposób. Pozdrawiam. Pozdrowienia takze dla Skaplara - jestes równy gosc ![]() |
2006-06-03 (10:52)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 62 580 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziekuje fobiu ![]() Mimo to pomoglas, odzew byl ![]() Dzieki i pozdrawiam. |
2006-06-03 (11:35)![]() Data rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 ![]() | wpis nr 62 583 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...miras moze cos zalatwie...popytam i sie odezwe ![]() pzdr.nara:) |
2006-06-03 (13:00)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 62 589 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to Ice, Pieknie dziekuje ![]() Na tej stronce, mozna znalezc super Ludzi ![]() |
2006-06-03 (21:16)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 62 642 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chlorella-algi morskie prasowane ,jesli o takie Ci chodzi to polecam apteke ziololek przesla zamówienie do domu adres- http://naturalnezdrowie.bazarek.pl/ w ciagu trzech dni przeslali leki i ziola pozdr,, |
2006-06-06 (20:51)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 63 000 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jestem! |
2006-06-10 (11:17)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 63 370 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W czasie, gdy wielu z Was pasjonowalo sie meczem i przezywealo przegrana naszej druzyny, ja obejrzalam bardzo ciekawy program na TV Polonia. Gosciem programu byl prezes Fundacji Nauki Nautilus. Miedzy innymi mówil o prawdopodobienstwie przebiegunowania ziemi, które przewidzxiane jest na rok 2012. Ponoc ma to zwiazek ze sloncem. Co jedenascie lat wzrasta aktywnosc tej gwiazdy, natomiast co 11 i pól tysiaca lat aktywnosc ta wzrasta do tego stopnia, ze powoduje przebiegunowanie naszej planety. Jest wiele czynników wskazujacych na to, ze moze to nastapic wlasnie w roku 2012, czyli juz za 6 lat. Czlowiek ten - nazwiska nie zapisalam - powolal sie na przepowiednie Ojca Klimuszki. Jedna z nich bylo twierdzenie Ojca Klimuszki, ze Karol Wojtyla zostanie papiezem. Ojciec Klimuszko mówil takze o czekajacym nas przebiegunowaniu i jego skutkach. Ponoc Polska ma byc oszczedzona w katastrofach towarzyszacych temu zjawisku. Znajdziemy sie na równiku i \"bedziemy zrywac owoce cytrusowe przez otwarte okna\". Przestrzegal nas przed opuszczaniem kraju. Zainteresowanych niewyjasnionymi zjawiskami odsylam do strony internetowej Fundacji Nautilus. Podaje jej adres: http://www.nautilus.org.pl/ Dodam jeszcze, ze mówil o snach proroczych, o tajemniczych kregach, o tym, ze Ktos nas obserwuje (to pewne). Ten Ktos nie jest naszym wrogiem, gdyz dawno by nas zniszczyl. Do programu dzwonili nasi rodacy rozsiani po swiecie. Pani z Australii opowiedziala bardzo dziwna historie ze swojego zycia. Plakala mówiac o tym. Nie bede tutaj opowiadala szczególów. Chce jednak powiedziec, ze po tym programie, po raz pierwszy od wielu miesiecy przespalam ciurkiem 7 godzin. Korci mnie, by podac przyklad dowodu na istnienie zycia po zyciu, który podal ten pan. Otóz wmawia sie nam, ze w stanie smierci klinicznej nasz mózg ma \"jakies omamy\" - tak to nazwe. Jednak trudno nazwac omamem przyklad podany przez prezesa Fundacji. Otóz, pewien czlowiek w stanie smierci klinicznej \"unosil sie\" (wlasciwie chyba jego dusza\" nad zespolem reanimujacych go lekarzy. Z ciekawosci \"poszybowal\" dalej zwiedzajac szpital. Dostal sie na dach budynku, gdzie zobaczyl maly rózowy bucik. Po przywróceniu go do zycia poprosil lekarzy, by udali sie z nim na dach szpitala. Z trudem dotarli tam. Okazalo sie, ze faktycznie w miejscu wskazanym przez chorego znajdowal sie ten bucik. Jest wiele dowodów na istnienie niewyjasnionych zjawisk, ale o tym glosno sie nie mówi. Podobno strona, której adres podalam zawiera wiele ciekawych materialów. Tylko tam zajrzalam, nie czytalam jeszcze. Otwiera sie bez problemu. Caly czas jestem pod wrazeniem tej audycji telerwizyjnej. Juz w nocy chcialam o tym napisac, ale bylam wrecz wstrzasnieta i psychicznie zmeczona natlokiem informacji. Nie mialam juz sily. Wiem, ze na tej stronie znajduja sie ludzie o bardzo ciekawych zainteresowaniach. Pozwolilam wiec sobie na krótkie streszczenie tego programu i podanie linku do tej wartosciowej strony. Pozdrawiam |
2006-06-10 (21:50)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 63 399 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przebiegunowanie nastepuje cyklicznie i juz nieraz zdarzalo sie na naszej mateczce Ziemi.Obecnie moze nastapic w \"kazdej chwili\"(z geologicznego punktu widzenia w kazdej chwili to przedzial ok 500 lat ![]() O ile wiadomo nie dochodzilo do bardzo dramatycznych zdarzen i nie nioslo to ze soba totalnej zaglady.Ponoc bedzie mozna obserwowac zorze polarne na kazdej szer geograficznej...zorze wywolane burzami magnetycznymi a nie wybuchami na sloncu.Gorzej z nasza technika,tu kryje sie duze niebezpieczenstwo,szczególnie lacznosc,nawigacja. Tak czy siak temat bardzo ciekawy i na czasie. A stronka jest bardzo wciagajaca ![]() ![]() Pozdrawiam. |
2006-07-15 (12:17)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 67 071 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Naprawde wielki jest ten, kto potrafi zrezygnowac. BERT HELLINGER SPOKÓJ Spokojny jest ten, kto potrafi cos zostawic. Na przyklad troske, wzburzenie serca po zniewadze, upokorzeniu, znieslawieniu. Spokojny jest takze ten, kto zostawia stare sny, dawne pretensje, stare zarzuty i potrafi tym samym uwolnic od nich serce, tak iz jest spokojny, opanowany i gotowy na to, co teraz mozliwe i ofiarowane. Spokojny jest dlatego tez ten, kto przebacza w sensie zgody na przeminiecie, bez dodawania czegokolwiek. Ten spokój jest sila bez emocji, skupiona gotowoscia na to, co nadejdzie i na chwile obecna. |
2006-07-15 (12:44)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 67 072 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1 - jestes Niesamowita. ![]() Pozdrawiam |
2006-07-16 (00:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 67 144 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bez przesady, Droga Sondo, bez przesady. Ja po prostu jestem NUDNA, coraz bardziej nudna. \"...Co widac, i slychac, i czuc...\" Pozdrawiam |
2006-07-16 (00:49)![]() Data rejestracji: 2006-07-09 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 67 145 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mam katar! |
2006-07-16 (01:02)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 67 146 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No z tym sie absolutnie nie zgodze Droga Fobiu ![]() A tak marginalnie to tesknie za twoim awatorkiem ![]() |
2006-07-16 (01:03)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 67 148 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Katar to maly pryszcz w/g tego co ja mam ,po ciezkiej anginie jakies dwa motory warczace mam w uszach , taki dzwiek jak pracuje lodówka lub komputer -lekarze nic nie moga na to poradzic ,cholerka chyba staje sie powoli maszyna ,,,jak zatrzymac te warczace motory ,,,,podajcie jakies dobre rady bo wariatkowo chyba mnie dopadnie,,, |
2006-07-16 (01:06)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 67 149 [ CZCIONKA MONOSPACE ] poplywac w basenie 15-30 min. ![]() |
2006-07-16 (01:16)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 67 151 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Katar to maly pryszcz w/g tego co ja mam ,po ciezkiej anginie jakies dwa motory warczace mam w uszach , taki dzwiek jak pracuje lodówka lub komputer -lekarze nic nie moga na to poradzic ,cholerka chyba staje sie powoli maszyna ,,,jak zatrzymac te warczace motory ,,,,podajcie jakies dobre rady bo wariatkowo chyba mnie dopadnie,,, |
2006-07-16 (01:36)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 67 152 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Halah, to bedzie przechodzic w swisty, gwizdy, bedzie zanikac i powracac. Mam to od kilkunastu lat. Moja rada: jezeli nie mozesz czegos zmienic - zaakceptuj to, naucz sie z tym zyc. Efekty beda zaskakujace. Nasz organizm jest cholernie przewrotny. Czasami lubi nas wkurzac. Pokaz mu, ze masz to gdzies i nawet lubisz, bo to takie \"cos nowego\". Wtedy da spokój, tylko czasami bedzie próbowal znowu Cie prowokowac. A Ty sie nie daj. Pomysl sobie - kto tu rzadzi, ja czy moje uszy? A wtedy to pójdzie sobie w diably. Zobaczysz. W kazdej przypadlosci nie zaszkodzi nieco filozoficznego podejscia. Pomaga! |
2006-07-16 (10:03)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 67 174 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kiedy mam katar - to nic nie czuje, ale nie tylko przy katarze. Kiedy rzucilam palenie (20 m-cy temu), tez porobilo mi sie cos w mózgowiu!!! Po prostu nie czuje dymu papierosowego i ... nie tylko. A kiedy w lepetynie cos mi \"warczy, dzwoni, swista czy gwizda\" po prostu mocno potrzasam glowa i przestaje. Dla mnie, jak na razie jest to skuteczny \"lek\" (nie cierpie ich lykac). Kiedys wyczytalam, ze na te dolegliwosc (do której niewiele osób sie przyznaje) cierpi ponad polowa ludzkosci, oczywiscie w krajach cywilizowanych, do których Polska tez zaczyna nalezec. Jednak wyprowadze sie na wies. Szukam takiego miejsca. Bedac tam nie mam takich dolegliwosci. Oczywiscie musze kupic sobie takie miejsce . |
2006-07-16 (11:48)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 67 177 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A wiecie co? Ja naprawde sie smieje z tych wszystkich dziwactw, które z wiekiem pojawiaja siewmoim organizmie. Gdy sie wkurzalam, to one zlosliwie sie nasilaly. Podchodze do tego z humorem (czasami wisielczym). Kukola, u mnie potrzasanie glowa powoduje trzeszczenie w mózgu. Mam inny dziwny sposób. Czasami zatykam sobie uszy wata - tez cos w srodku rozrabia, ale przynajmniej wiem dlaczego - bo zatkane. Pop pewnym czasie wyciagam wate i odczuwam ulge. Jeszcze jedno.W czasie takich sensacji unikam jakichkolwiek kontaktów z ludzmi. Jestem tak cholernie rozdrazniona, ze nawet w pustym sklepie jestem jak odbezpieczony granat. No i co ja na to moge poradzic? Tylko zaakceptowac i dostosowac tryb zycia do tych watpliwych atrakcji. Halah, nieco lagodzi to swinstwo ssanie cukierków mietowych, albo zucie mocnej mietowej gumy do zucia. |
2006-07-16 (21:14)![]() Data rejestracji: 2005-06-02 Ilość postów: 498 ![]() | wpis nr 67 243 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia, moze rzuc palenie, moze wtedy odnajdziesz Swój sposób na ... tylko na co? Sama wiesz najlepiej! Mnie pomagaja mietuski. Mam ich duzo i wszedzie. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 53 54 55 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |