Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 33 34 35 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2006-01-19 (25:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 44 423 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze Czeslaw Niemen \"Pod Papugami\" Pod papugami jest szeroko niklowany bar Nad szklaneczkami choragiewka zólta wieci skwar Tu przed dziewczetami kolorowa slodycz stoi w szkle Wraz z papuzkami chca szczebiotac i kolysac sie Na powietrznych swych hutawkach Na parkietach i na mostach Wedlug kolorów wlosów, sukien I wedlug wzrostu Pod papugami wisi lustro, w którym kazdy ma Most z lampionami, promenade do bialego dnia Na powietrznych swych hutawkach... Pod papugami nawet wtedy, gdy muzyki brak Pod papugami w kolorowe muszle gwizdze wiatr W kolorowe muszle gwizdze wiatr W kolorowe muszle gwizdze wiatr! |
2006-01-20 (20:59)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 44 489 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kto jak kto! Kto jak nie Fobia nasza kochana!!! Dziekuje! |
2006-01-20 (21:50)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 44 504 [ CZCIONKA MONOSPACE ] -Mam prawie wszystkie jegoutwory na dysku ,slyszelicie \"El Soldado\" w jego wykonaniu po hiszpansku tez ladnie .... Prawda? |
2006-01-21 (24:32)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 44 675 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A gdzie jest FOBIA ?. Bez Ciebie ta stronka nudna.Odezwij sie. Pozdrawiam skaplar |
2006-01-21 (24:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 44 676 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ale za to jaka bloga cisza |
2006-01-21 (25:37)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 44 678 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WCALE nie taka bloga czisza JEZZUSA tez wywyzszali a potem UKRZYZOWALI . |
2006-01-22 (12:27)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 44 700 [ CZCIONKA MONOSPACE ] niestosowne porównanie |
2006-01-22 (18:06)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 44 757 [ CZCIONKA MONOSPACE ] J AK NIES TOSOWNE to moze zaraz bedzie burza mózgów ,. wystarczy rzucic temat .. KTO MA RACJE PIS czy platforma .. JA jakbym wygral duza wygrana a kto by mi powiedzial ze mam oddac ponad polowe to tak samo postapilbym jak PIS ALE sie te niektóre osoby boja o swe stolki iby ich kretacwa nie wyszly na jaw .. JA Bylbym za nowymi wyborami zobaczylibymy kto wyleci z sejmu kto zmieni flage i wstapi do PIS BO JEST PRZEKUPNY . Ja tam jestem biedak i tacy jak ja pójda za PISEM a ci bogaci rencici i emeryci oraz zlodzieje pójda na platforme .. bo ona dluga iszeroka ..JEZUS powiedzial waska i ciernista jest droga do ZBAWIENIA \'\' |
2006-01-22 (18:32)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 44 767 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A mnie nie interesuje w ogóle polityka. Po co mam sie dodatkowo stresowac? Obojetne kto bedzie siedzial na stolkach - ja i tak musze praowac, by sobie jako radzic. Moze bedzie burza mózgów, ale bez mojego. Mój mózg ma to wszystko w odpowiednim miejscu. Nie wierze w to, ze taki szaraczek jak ja ma jakikolwiek wplyw na ksztalt rzadów. Niech sie sami biora za lby i walcza o stolki. Ja im w tym nie pomoge. Moim zdaniem - i nie tylko moim - pchaja sie do rzadu dla forsy, a nie dla rzadzenia. A jak mnie porzadnie wkurza i bedzie mi sie chcialo - zbiora sobie elektorat i sama wystartuje do sejmu. Co mnie korci. A teraz ide spac, za krótko chyba spalam, albo ta pogoda jest tylko dla bogaczy. Medium, nie sprowokujesz mnie. |
2006-01-22 (22:38)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 44 801 [ CZCIONKA MONOSPACE ] JUZ Cie naciaglem na dyskusje alle ladnie z tego wyszla po mojej myli i jestem za toba .. A ze jeste troche pys---------ta to nie obraz sie ale glosy od mojej rodziny by otrzymala masz juz juz ich 6- szec ;; |
2006-01-22 (23:06)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 44 813 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PiS - da Nowe rzady nowy gest I Prezydent nowy jest O robote nikt nie dba Kazdy myli ze PiS - da Becikowe - kazdy wie Wiec do lózka lud sie rwie W lózku wielka bitwa trwa Kazdy liczy ze PiS - da W lózku zony lub dziewczyny Wyrabiaja sie sprezyny Tak o przyrost kazdy dba Bo wciaz wierzy ze PiS - da Ci co wyzej sie plasuja Prostyttutkom nie daruja U nich pewnoc jest wciaz ta ze na pewno im PiS - da Tylko Lepper myli tak Prostytutke zgwalcic - jak? Ale Rydzyk rade da Nie myl Andrzej bo PiS -da Olek kumpli wyjal z celi By go czasem nie sypneli Kaczorowi stolek zdal I nie czekal by PiS-dal Z nowym rokiem nowe plany Nowy uklad nowe ramy Lepper - Gertych wiare ma ze na pewno im Pis -da I m Pis -da.Sobie tez Bo to zycie takie jest Tobie wezmie.Sobie da Nam zostanie wciaz \" PiS-da \" |
2006-01-22 (23:15)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 44 817 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stef. B. BALLADYMA Motto: Miloc i sracka Przychodzi znienacka Ssawa lubila przesiadywac w oknie wygladajac na gociniec. Wiedziala, ze nadejdzie ten dzien, kiedy pod jej dom zajedzie ksiaze, zwali sie z konia i padnie do jej nóg z rzadka mytych. Którego dnia na gocincu zobaczyla majaczace dwie sylwetki. Chwiejnym krokiem w jej kierunku zdazalo dwóch obwiesiów: Walikura i Lojscydab, znani takze jako Hozy Junacy. Ssawa na ich widok pisnela radonie - nie spodziewala sie, ze bedzie miala jaki wybór. Z tego co wiedziala, ksiazeta wystepowali w liczbie pojedynczej i trzeba bylo lykac co popadnie. Natychmiast niestety zrozumiala, ze nie ma co na siebie wlozyc w zwiazku z czym wybiegla na droge na golasa. Nie wiedziala nieszczesna, ze tak naprawde Junacy nie byli hozy, lecz chorzy. Na dodatek w zasadzie byli jednojajowi - ale nie calkowicie identyczni. Juz po podziale jajka w DNA jednego z nich z piskiem wyhamowalo neutrino, co jak wiadomo nie zdarza sie zbyt czesto. Lojscydab cierpial na genetycznie modyfikowana nerwice natrectw. Koniecznie musial obsikac kazdy mijany dab wedlug doc skomplikowanego rytualu. Jeden raz z pólnocy, dwa ze wschodu, trzy z poludnia i cztery z zachodu. Do tego mial problemy z orientowaniem sie w stronach wiata - w zasadzie wiedzial tylko ze mech ronie od strony pólnocnej. Czasem w najblizszej okolicy nie bylo drzew poronietych mchem i wtedy musial czekac az gdzie sie pojawi, co czasem trwalo doc dlugo. Ssawa zauwazyla, ze ich strój nie przypominal w niczym ksiazecego - ale napredce sklecila teorie, wedlug której zostali oni napadnieci przez zbójców. To zwiekszalo jej szanse - ona udzieli im pomocy, oni zakochaja sie w niej od razu - moze nawet zaczna sie pojedynkowac? Tak sie zamylila, ze nie zauwazyla Walikury, który w miedzyczasie podkradl sie do kurnika. Kogut dzielnie próbowal stanac do nierównej walki, ale bolenie przekonal sie, ze Walikura móglby równie dobrze Walikurem sie zwac. Po zaspokojeniu podstawowych potrzeb (obok kurnika stal równiez slusznych rozmiarów dab) bracia weszli do chatki - bo wiadomo ze czym chata bogata... Ssawa zarumienila sie nieco tlumaczac, ze troche ma nie posprzatane, ale zaraz wytrze kurze... Slyszac slowo-klucz Walikura ponownie uderzyl do kurnika. Kur zdecydowal, ze drugi raz nie zniesie takiego upokorzenia. Polozyl glowe na pienku i usilowal odrabac ja sobie siekiera, ale niestety szlo mu nieskoro, wiec po raz drugi zaliczyl kolejke. Bracia wydawali sie rednio zainteresowani propozycja Ssawy, która wreczyla im dzbany i kazala zbierac maliny. Kazdy z nich mial swoje zainteresowania, ale dla wietego spokoju poszli. Na odchodnym owiadczyla: \"Który wiecej jagód zbierze, Temu oddam sie jak zwierze.\" Niestety nie doczekala sie powrotu braci - bowiem zazdrosny Perwars zlapal ich za szmaty i wrzucil do transprzestrzenoczasowej dziury obok swego wychodka. Ponoc wyladowali w XX w i w filmie o dwóch takich zagrali. Ale skonczyli Lle, bo z ksiezycem zartów nie ma. No. |
2006-01-22 (23:20)![]() Data rejestracji: 2006-01-22 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 44 818 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam do ktorej czynny jets totalizator zwykly 18 czy 18 .30? Pozdr |
2006-01-23 (19:37)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 44 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"...Jeli tylko chcesz Jeli tylko chcesz...\" ________________ Ja tylko zagrzewam do gry ![]() \"...i nic wiecej\" To ostatnie - to Marlena Dietrich Poprzednie... zgadnijcie, jezeli tylko chcecie. |
2006-01-23 (19:39)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 44 953 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kombi! Lub Marecki! Jesli tylko chcesz! |
2006-01-23 (20:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 44 960 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jan Borysewicz & Pawel Kukiz Kiedy w koncu znajde cie, bede zyl urodze sie Dotkne cie, odpowiesz mi, zamkne oczy i wiem ze to ty Bo bez ciebe nie ma nic Z toba jedna moge byc Jesli tylko chcesz x2 Kiedy w koncu znajde cie, kiedy bedziesz obok mnie Kiedy ja to bede ty, kiedy bedziesz mówic mi Ze beze mnie nie ma nic Ja dla ciebie bede zyc Jesli tylko chcesz x4 Bo bez ciebe nie ma nic Z toba jedna moge byc Jesli tylko chcesz x4 |
2006-01-23 (21:32)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 44 966 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jesli tylko chcesz!!!! Jesli tylko chcesz!!! |
2006-01-23 (21:49)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 44 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ach Fobiu! Jeli tylko Chcesz! Tak ma to wygladac! Pa! |
2006-01-23 (23:01)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 44 989 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Patrycja Markowska > Gdy zgasna wiatla Przerywam noc, zbyt ciezki sen, Czy warto znów w nieznane biec. Najchetniej bym wtulila sie, W te cisze lecz, wiat wola mnie. W letargu tym mijaja dni , nadzieja juz opada z sil, pod skóra mam wciaz tamte dni, bo zapach nas dodawal sil Nawet ja smutek w sobie mam. Gdy juz zgasna wiatla, zniknie magia, Pragne by przytulil mnie ukoil lek. Jak w filmie znów za szybko sie, zmieniaja dzi obrazy te. Zabraklo tu twoich lez , obdarta z sil zgubilam miech. Wyblaklych miejsc zbyt wiele znam, Niech oczy me wyblakna tez. W tym tlumie dzi odszukaj mnie Zatrzymaj noc nie stracmy jej. Nawet ja smutek w sobie mam. Gdy juz zgasna wiatla, zniknie magia, Pragne by przytulil mnie i ukoil lek. Nawet ja samotmotnoci smak Gdy juz zgasna wiatla, zniknie magia, Pragne by zatrzymal mnie cieplem gaszac lze. |
2006-01-23 (23:02)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 44 990 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mezo > Kocham (feat. Kaczy) Miloc która darze zycie bo Jest piekne chociaz czasem daje w koc Ale kocham, calym sercem Biore duzo i pragne dac wiecej Kocham, jak blysk Twego oka Bo wiem ze zly sen daje dzien po którym wstane Bo sens co w nim jest daje sile i wiare Obrzuci mnie blotem i zada mi kare I znów da radoc potem Zebym mógl cieszyc sie lotem Wród gwiazd noca móc grac z moca Strzelac serca dom czarów noca Dzieki niej moge pluc mu w twarz jeli Bede walczyl mi sie poszczeci Daje przesla, bym zwalal z krzesla Bym juz nie przestal bym migal przez wiat zorza szalenstwa To sa szalenstwa Mimo ze skopie mi dupe Byc moze nie przyjdzie z jutrem Bede kochal za bilans dodatni Umiech i randki, za disco i laski Miloc która darze zycie bo Jest piekne chociaz czasem daje w koc Ale kocham, calym sercem Biore duzo i pragne dac wiecej Zycie jak rollercoaster Nie jest proste, ale kocham ten rozped Co slychac - miasto oddycha Caly czas taktyka Will Smith\'a Musze zlozyc te kostke rubika Slabych graczy rozlozyc w bitwach Stworzyc hita Dub musi zlozyc bita Ja dam rap, kto musi zlozyc klipa Potem zapierdzielam do urzedu zlozyc PIT-a Nie ogladam zycia tylko z lozy VIP-a I kocham to, zycie daje mi kopa Nawet jeli czeka mnie katastrofa Caly czas do zycia miloc - przestan Miloc - moze wie co o niej Czeslaw Milosz Ale nie ja, ide niemialo przez zycia labirynt Maly kamien zmieniajacy bieg lawiny Miloc która darze zycie bo Jest piekne chociaz czasem daje w koc Ale kocham, calym sercem Biore duzo i pragne dac wiecej |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 33 34 35 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |