Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 31 32 33 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2006-01-07 (10:48)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 42 744 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spotkalem sie z dwoma ,naprade dobrymi lekarzami.Zlekarka- która zrobila dobre rozpoznanie choroby i lekarzem, który mnie zoperowal. |
2006-01-07 (11:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 42 747 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skaplar, nie mialam na myli lekarzy, ale fachowców z tej strony. Natomiast jezeli chodzi o lekarzy, to mam ograniczone zaufanie. Korzystalam z nich tylko wówczas, gdy nie mialam naprawde wyjcia, glównie przy operacjach, czy leczeniu zlaman. Z tym sama sobie poradzic nie moge. Natomiast, gdy potrzebuje antybiotyk, to i tak wyklócam sie z lekarzamo, bo najchetniej wpychaja mi antybiotyki z grupy penicylin, na które jestem uczulona. Trudno przekonac lekarza, ze mozesz przyjmowac tylko tetracykliny. Klóce sie do upadlego, prawie wrzeszcze, ze nie bede z siebie robila królika dowiadczalnego. Zawsze skutkuje. Przeciez ja lepiej znam swój organizm i wiem jaki lek na mnie dziala. Po jaka cholere mam sie truc czym, po czym dostaje alergii i trzeba zmieniac lek, a dodatkowo leczyc te alergie i podstawowa chorobe. Dlatego od prawie siedmiu lat korzystam z porad tylko jednego lekarza, który doskonale zna mój organizm, zna moja reakcje na leki, a przede wszystkim slucha co pacjent do niego mówi. Niestety, to kosztuje. Ale nie zaluje. Uprzedzajac wszelkie domysly ciekawskich informuje, ze nie wyleguje sie na zadnej kanapie u tego lekarza. To on siedzi w moim mieszkaniu na kanapie. Ja zawsze w fotelu. Nawet przy zapaleniu pluc - siedzialam. Lezalam po jego wyjciu. Ide z psem, a potem zabieram sie za prace. Powinnam dzisiaj nadgonic troche z praca do przodu, bo zarówno Nora, jak i ja mamy wczorajsza zupe. Ja ogórkowa, a Nora ryz z biodrówka. Zycie jest piekne. Pozdrawiam. |
2006-01-13 (24:18)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 680 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytajac dzisiaj wpisy merytoryczne na forum natknelam sie na taka KASZANKOWA wypowiedz: \"Po wczorajszym losowaniu wywiadczylem nastepujaca Konkluzje. Mianowicie pozostawie nadal przy podobnych typach (...)\" ^^^^^^^^^^^^^^ Kto - i w jakim temacie to wpisal - nie podam. Wyjasniam gdzie w tym wpisie jest KASZANA. KONKLUZJI nie mozna WYSWIADCZYC! Do KONKLUZJI mozna DOJSC! WYSWIADCZYC mozna PRZYSLUGE! __________ Uprzejmie informuje, ze wypowiedL ta nie jest zamieszczona w watku \"Co dla poprawienia nastroju...\" (czy podobnym - z dowcipami). Te wypowiedL Autor umiecil w bardzo aktywnym watku merytorycznym (podobno), którego rankingu \"za Chiny Ludowe\" zrozumiec nie potrafie. Pozdrawiam Autora, czekajac na nastepne \"smakowite wyroby garmazeryjne\". |
2006-01-13 (24:23)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 682 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z duzej literki nawet machnela ta osoba, pewnie piórem \"parkinsonem\" ja napisala, bo mylal\'a, ze to imie - ![]() |
2006-01-13 (24:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 684 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moze mylala, ze pisze po niemiecku. W jezyku tym rzeczowniki piszemy z duzej litery. Mogla takze przez szacunek dla KONKLUZJI, albo chcac uwypuklic \"wykwintnoc\" wypowiedzi.Tez sie zdarza Droga Sondo. Prawdopodobnie jest to tzw. \"kaszanka gryczana\" - ta drozsza. |
2006-01-13 (25:10)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 687 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zapewne, zapewne!!!! Uwypuklona ta Konkluzja ![]() Z odrobina goryczki (bo napad byl rozbrajajacy ) !!! Droga Fobiu !!! ![]() I tak dobrze, ze nie zaschlo tej osobie w gardle ![]() |
2006-01-13 (25:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 689 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak mi sie spodobalo to wyrazenie, ze chyba takze wywiadcze Tobie Konkluzje i przyznam racje. Zaczyna mi sie podobac wywiadczanie Konkluzji ![]() |
2006-01-14 (02:20)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 694 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasne! Konkluzja tez pewnie nie bedzie miala nic przeciwko, gdy bedzie sie wywiadczac w tym temacie, bo w tamtym nie miala szans - za duze te, no konkurencyne wyswiadki... ![]() Droga Fobiu ![]() |
2006-01-14 (09:30)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 697 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Sondo! Czyzby chodzilo Tobie o wywiadków Konkluzji? To tak jako podobnie brzmi jak wiadkowie Jehowy. Jak wiesz, jestem tolerancyjna. Uwazam jednak, ze na forum, w dodatku w jedynym i slusznym temacie merytorycznym nie wypada by jaka sekta, czy tez odlam wywiechtanych wywiadków zaczal konkludowac. Mozna to uznac za kontratak przeciwko tematowi \"Co bedzie, gdy przyjdzie ksiadz po koledzie\". W dodatku wywiadkowie Konkluzji podaja konkretne sumy, co jaki czas z procentami. To staje sie niebezpieczne. To straszne!!! Przepraszam Cie Droga Sondo. Jestem tak zdegustowana, ze udam sie za spoczynek. Dochodzi pólnoc. |
2006-01-14 (10:32)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 701 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Fobiu! To calkowicie uniemozliwiajace, aby wywiadkowie mogli tak sobie bezkresnie spalac procenty na czdowy kolorek. Co nato Konkluzja - nie ma sie co dziwic, ze nie wytrzymala i popucila. Rozumiem, ze znudzila sie szanowna Konkluzja i poszla sobie konkludowac, co i ja tez zrobie, gdyz Droga Fobiu zauwazyla slusznie, iz zbliza sie pólnoc - no juz po - wiec nie ma tematu. Jednak ta Konkluzja wywiadczyla mi niezla zabawe - wczoraj. Jak ja lubie byc zloliwa - czasami, ale lubie ![]() ![]() Pa ![]() |
2006-01-14 (11:07)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 702 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No dobra - nie czasami - troche czeciej ![]() ![]() |
2006-01-14 (12:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 713 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Sondo, ta cecha charakteru nie jest mi obca. Tak sie sklada, ze tez lubie w ten sposób wywiadczac Konkluzje. Ale do tej pory nie mialam pojecia, ze to sie tak nazywa. Dopiero wczoraj zostalo mi to podane na zlotej, pieknie rzeLbionej tacy. Tak wiec - Konkluzja zostala wywiadczona - rzekl Konkluzjusz Pierwszy. Na co dwór odpowiedzial - wywiadczac Konkluzje, czyli nie?- oto jest pytanie. ______________ WyobraL sobie, ze nad ranem mialam dziwny sen - bylam z Kim na \"wywczasach\". Czyzby to skutek wywiadczonej Konkluzji? Pozdrawiam serdecznie <niewywiadczona> |
2006-01-14 (12:29)![]() Data rejestracji: 2005-02-14 Ilość postów: 348 ![]() | wpis nr 43 714 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witaj fobio1 rzadko ostatnio bywasz milo cie znów widziec(przeczytac).... |
2006-01-14 (13:15)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 724 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Fobiu! Jak milo, ze sie dobrze \"wywczasowala\" ![]() Ja dopiero wstawszy i zajrzawszy jednym okiem na te szanowne forum, nieco wpadlam w poploch, gdyz uwiadomilam sobie, ze Wniosek moze byc niedowartociowany, bo Konkluzja wywiadcza takie ciekawe chwile. Myle, ze na dworze powstanie spisek przeciwko Jego ten zapomnialam, ale na Pieknej tacy widzialam Jego cien... ![]() Ps. Milo mi cie poinformowac, ze ptaszki u mnie z oknem juz swiergotaja - Idzie Wiosenka - a ku - ku Pa |
2006-01-14 (13:24)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 43 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Konkluzja Z Wikipedii, wolnej encyklopedii. W kazdym rozumowaniu odnaleLc mozna nastepujace elementy: racja i nastepstwo, przeslanka i konkluzja (wniosek). Zdanie „A” jest racja zdania „B”, za zdanie „B” jest nastepstwem zdania „A”, wtedy, gdy prawdziwoc zdania „A” jest gwarancja prawdziwoci zdania „B”. Zdanie stanowiace podstawe do uznania (wyprowadzenia) innego zdania nazywa sie przeslanka rozumowania, a zdanie uznane (wyprowadzone) na podstawie przeslanki rozumowania nazywa sie konkluzja (wnioskiem) rozumowania (wyprowadzania). Uklad przynajmniej dwóch zdan powiazanych ze soba jako przeslanki i konkluzje, racje i nastepstwa nazywany jest rozumowaniem w sensie logicznym. P.S A ku-ku sondo,chyba nie narobilem kaszanki. /w temacie oczywicie/ No,to teraz i ja wiem co oznacza konkluzja hi,hi. Pozdr. |
2006-01-14 (13:33)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 736 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jaszeeeeeeeee, ale Konkluzja nie wywiadczyla mi dzisiaj uslugi, gdy czytalam ten cyfrowy - znaczkowy wpis. Jego Szara Eminencja Wniosek wynika z Konkluzji, czy tez odwrotnie a moze wspólnie ![]() No kukulki jeszcze nie slychac, ale wiosna idzie, idzie ... |
2006-01-14 (13:35)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 43 738 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu Cisza Ci bardzo przeszkadza Tak to prawdaa!!!!!! Zauwazylem twój wpis juz wczoraj dotyczacy Mojej Konkluzji !!!! Zaragowalem z goraczka masz szczescie ze komputer mi sie wylaczyl przed obublikowaniem tego posta. Mylalem (chora) ze dasz sobie z tym spokój ale jese stara PODJUDADZKA. To co pisala kiedy w temacie Starego Kibica nawet wziolem na powaznie ale jednak sie mylilem A moja Konkluzja jest taka TOPCIE SIE MUKI Z MUKOWISCYDOZA. |
2006-01-14 (13:39)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 739 [ CZCIONKA MONOSPACE ] JASZE, ta Twoja Konkluzja jest wywiadczona? (Duza litera w wyraziew w tym wypadku jest konieczna). SONDO Droga! Ide na wy-spacer z Nora. Moze i do mnie wiosna zajrzala? Jak milo RAFI, ze sie pojawile. Dla Ciebie dedykuje maly urywek z pamieci: \"Pojawiasz sie i znikasz, i znikach, i znikasz Mam na Twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika Daj soba sie nacieszyc, nacieszyc, nacieszyc I siedem razy zgrzeszyc... Józek! Nie daruje Ci tej nocy! ![]() ![]() ![]() |
2006-01-14 (13:49)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 43 742 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PIO - Witamy Persona Non Grata vel Pio - podany na Tacy - majacy niepowtarzalny urok typowego poszukiwacza wiedzy - to chwalebne. |
2006-01-14 (15:27)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 43 756 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jednoczenie z Pio pisalam i nie zauwazylam Jego wpisu. Poniewaz przyznajesz sie, ze zagladasz do tego tematu przynajniej jeden raz dziennie, wobec tego korepetycji z j. polskiego ciag dalszy. Specjalnie dla Pio: napisale \"wziolem\"- powinno byc \"wzialem\". Nie podjudzam, to zwykla ludzka zyczliwoc. Szybko sie uczysz, szczególnie dobrze moje informacje utrwalaja sie w Twojej glowie. Wobec tego - na maturze jak znalazl! Nie dziekuj! ![]() /zyczliwa/ |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 31 32 33 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |