Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 23 24 25 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2005-12-18 (22:16)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 39 432 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Za nauke sie wez smrodzie, a nie multilotki i dupy w glowie. |
2005-12-19 (17:59)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 522 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu 1!!! Ja do Ciebie nic nie mam !- Tylko prosze wyjasnic wasza korespodecje z Winieckim! Po cholere wklejala to co Winiecki Ci podeslal! Nalezy wszystko sprawdzic! Czy to jest prawda! Widzisz sama: Nie stac tego \"gocia\" mnie przeprosic! I Widzisz sama! Czlowiek inteligentny to nie ten co ma fakultety! Mozna byc \"robolem\" a byc inteligentnym!!! Pozdrawiam! |
2005-12-19 (18:17)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 39 526 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wypadalo Fobia , aby odpowiedziala Multimajstrowi. |
2005-12-19 (19:41)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 39 544 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobrze, sami chcecie. Lazicie po FORUM, ale nie czytacie wszystkiego, tylko wyszukujecie pasujace sobie zdania - wyrwane z kontekstu i robicie z tego JEDEN OGROMNY CYRK. A potem zdziwienie! Nikt nic nie wie. Fobia ma jakie konszachty z Panem Winieckim, fobia jest kretynka, chora psychicznie, glupia, z taka nie ma o czym rozmawiac. To blaszane pudlo zamilklo chwilowo, to odezwal sie Majster. MAM TEGO DOSYC! CZYTAJCIE TO FORUM I PAMIETAJCIE CO SAMI PISALISCIE! DLACZEGO JA MAM WSZYSTKO WAM WYJASNIAC? Ale dobrze, sami tego chcielicie. W tej sytuacji robie to ostatni raz. I niech nikt nie wazy sie obrazac na mnie, ze wklejam cudze wpisy. TO JEST KONIECZNE, BY WRESZCIE WYJASNIC MOJA TAJNA KORESPONDENCJE Z PANEM WINIECKIM!!!!!!!!!!!! WLASNIE TERAZ TO ROBIE. Tylko przeczytajcie to dokladnie i ze zrozumieniem, bo mnie chyba szlag na miejscu trafi!!! Na stronie 5 (PIATEJ) tegoz szacownego (czyt. plotkarskiego) forum jest temat \"MULTIMAJSTER\". Dla wygody Szacownego Gremium wklejam czec tego tematu - czec od poczatku do wpisu Pana Winieckiego. Dalszy ciag (temat ma tylko 3 strony) mozecie sami sobie przeczytac. Oczywicie temat ten zalozyl Pan Wojciech Rekawek, czyli \"Multimajster\", który teraz rznie glupa i udaje, ze niewiniatko. W jakim celu? Wiadomo - dokopac Fobii. (ZOMowiec za blaszana tarcza 15-latka). A WIEC ZACZYNAM: ================================== Na temat: Multimajster (strona 1) ================================== 2005-10-03 18:11 \\\\\\\"Multimajster\\\\\\\" Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------------------------------- 2005-10-03 18:16 \\\"Multimajster\\\" Kilka nie trójek na codzien!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba byc idiota grajac na 3 skr!!!!!!!! Widzicie? --------------------------------- 2005-10-03 18:19 \\\"Multimajster\\ \" Chce sprawdzic Wasza czujnoc!!! Wiem ze podstawione osoby z stron zlodzieji i Totalizatora! Robia Wam w mózgu wode! Cisza K............................................a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------- 2005-10-03 18:25 bravo A TY idioto nie pamietasz jak u p.Winieckiego sprzedawale parki po 80 zl/m-c i walile ludzi w butelke? Tam tez robile chlew na forum, jak w tej chwili u Paki. Nie pamietasz o co byla klótnia na forum? Najpierw sie uchlewasz a potem piszesz tym swoim nieortograficznym i niegramatycznym belkotem. Cisze to sobie mozesz zarzadzic, ale w swoim grajdole . ------------------------------- 2005-10-03 18:33 bravo Tak, tam tez byli ludzie co mieli Twoim zdaniem robic innym wode z mózgu, przewaznie dzialali zawsze jak te Twoje gówniane typy nie wchodzily. Jak udalo Ci sie po kilku dniach trafic parke od czasu do czasu to trabile o tym wielkim wydarzeniu,ze malo forum nie trzaslo. Pan Wojciech Winiecki nie chcial Cie wywalac z forum wiec kasowal wszystkie Twoje chamskie pijackie klótnie, ale zeby sie Ciebie pozbyc skutecznie, zawiesil na jaki czas dzialanie stronki. To Ty mydlisz ludziom oczy. Kazdy glupi wie bez Twojego programu, ze liczba , która ma przerwe do 10 dni, moze byc pewniakiem . ------------------------------ 2005-10-03 18:40 \\\"Murltimajster \\\" Nikomu parek nie sprzedawalem!!!! Parki wchodzily i wchodza dalej! Co do strony Winieckiego ! Pisalem jasno Kto jakie daje wpisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lecz Winiecki jest \"mieki\" zawsze Go przerazala prawdziwa prawda!!!!!!!!!!! I dodam wiecej!!!!!!!!! Czy warto grac \"benieluki\" \" Brawo\" Jeste aktywny dla kogo?????????????????????? Co do belkotu !!! Ale prawda!!!!!!!!!!!!! ------------------------------- 2005-10-03 18:42 fobia1 I tu tez napisze, bo zadnej ciszy nie bedzie jaki majster zazadzal. Moze Pan bluzgac w swoim WC, ale tutaj radze uszanowac Ludzi - z niektórych z nich nieLle Pan zyje. Reklamy sobie Pan takimi wpisami nie robi. Wrecz przeciwnie! Doc tego panoszenia sie zarozumialego cwanego alkoholika! ------------------------------- 2005-10-03 18:45 slawek001 czy dyskusja dotyczy tego ze nie udalo sie prawidlowo liczb wytypowac ?...... jak dobrze ze traktuje to jak zabawe wiec glosu w takiej dyskusji nie zabietam 2005-10-03 18:47 \\\"Multimajster\\ \" Nigdy nie pije!!!!!!!!!!! Najwyzej piwo i to rzadko!!!!!!!!!!! Wpisy robilem specjalnie ze \"Jestem w knajpie\" pisze z laptopa!!!!!!!!!!! Wywiozlem te cale Towarzystwo w \"pole\" Wprowadzilem sie tu na forum pokazac kto tu \"zamiata\" Udalo mi ie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 To widac jasno!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam prawdziwych graczy!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------- 2005-10-03 18:55 bravo Przypomnij sobie menelu jak za swój pijany belkot przepraszale potem. Myle ,ze te strone odwiedzaja tez Ci co kupowali te Twoje parki, sadze ,ze po prostu wstyd nie pozwala im przyznac sie do tego , ze dali sie nabrac . Teraz nabierasz ludzi na szumnie zwany \" program \". Popedzili Ci kota na forum u Jacka Olszewskiego, program skrytykowali, naiwnych nastepnych sobie znalazle? -------------------------------- 2005-10-03 18:59 bravo Ty jeste chory na manie wielkoci i naprawde sadzisz, ze totalizator zawraca sobie dupe Twoimi typami i dlatego nie wchodza te Twoje typy , bo Ci zawsze psuja szyki a ja jestem nastepny , którego posadzasz o szpiegostwo na rzecz totka. Chory pijany dupek. -------------------------------- 2005-10-03 19:03 bravo Wiesz co Ci powiem, te Twoje systemy sa nawet niezle, ale to chyba dzieki Winieckiemu , który Ci robil za darmo matryce , a Ty teraz wszystko chcesz sprzedac. Jak jeste taki dobry po co Ci wspólnicy i potencjalni szpiedzy? Nie potrafisz wygrac sobie kasy Ty \"wietny\" typerze? -------------------------------- 2005-10-03 19:08 fobia1 Do \"Multimajstra\" A ja mam 30 laptopów, rezydencje na Majorce i wlanie teraz dyktuje swojemu sekretarzowi co ma pisac. Rezydencje strzeze na okraglo 100 \"goryli\". Kazdy z nich to mózg informatyczny. Na moje zlecenie opracowali SUPER-PROGFRAM-MULTI, który ja sprzedaje za porednictwem rozbudowanej sieci na calym wiecie po 1200 dolarów. Pan tu sprzata, a ja jestem tutaj gociem. Prosze tak sprzatnac, bym wiecej nie potykala sie o takie bluzgi. -------------------------------- 2005-10-03 19:14 stanislaw .....Nikomu parek nie sprzedawalem!!!! Witam! kolejne parki to: 24-25 i 50-51 ! do 3 dni potem dzwonic! 694-913-424 Jak pisalem haracz miesieczny to 10 staweczek parki = 80zl! Kwote ta nalezy wplacic na moje konto: do 10 maja! Typy parek non stop miesiac! Podsylam ciekawe statystyki typu \"Zlote\" piatki ciekawe systemy ! Opis dokladny jak dobierac parki!Pozdrawiam! ....... Naród jest biedny! A Ci bezczeli próbuja nawet w necie kantowac!!! Jeden taki tez próbowal mnie kantowac. --------------------------------- 2005-10-03 19:15 Wojciech Winiecki Panie Wojtku Rekawek, multimajstrze, a moze bardziej dobitnie, klamco. Malo kto mial okazje poznac pana kretactwa tak blisko, jak ja je poznalem. Naciaga pan ludzi na prymitywny arkusz Excela, nazywany przez pana programem. Wiecej powiem, sprzedawal pan równiez wykonane przeze mnie w Excelu pracochlonne obliczenia. Kiedy sie o tym dowiedzialem, ze handluje pan moimi pomyslami, zarabia na mojej wielogodzinnej pracy podpisujac je swoim nazwiskiem, zatelefonowalem do pana zadajac natychmiastowego przerwania tego niecnego procederu. Plakal pan w telefon i prosil o wybaczenie. Korzystajac z mojego portalu i zamieszczonego tam Forum ublizal pan innym, wyludzil pan od wielu osób pieniadze. Potem pisal pan do mnie blagalne listy z proba o skasowanie calej dyskusji, która pan wywolal. Dzwonil pan do mnie i placzac po raz kolejny blagal pan o skasowanie wszystkich pana wpisów. Bal sie pan odpowiedzialnoci za swoje podle kretactwa. Odwagi nabieral pan pod wplywem alkoholu, o czym wielokrotnie pan mnie informowal. Brzydze sie panem. Skasowalem pana wpisy na moim Forum tylko dlatego, ze dosyc mialem pana chamstwa. Niech pan nie myli, ze zrobilem to pod wplywem belkotliwych pana pijackich prób. Zyje pan w wiecie alkoholowych wizji, wielokrotnie pisal pan o tym do mnie. Z przeprowadzonych rozmów telefonicznych, które niestety mialem nieprzyjemnoc z panem odbyc, wynikalo jedno. Pana wiat diametrelnie rózni sie od wiata realnego. Mam do pana tylko jedna probe. Niech pan sobie geby moim nazwiskiem nie wyciera. Nie dorósl mi pan do piet. Zrozumiale multimajstrze. ----------------------------------------------------------------- ===================================== |
2005-12-19 (19:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 39 547 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A teraz macie jak na dloni moja tajna - umieszczona na stronie 5 (w tej chwili) tegoz forum - KORESPONDENCJE z Panem Winieckim na temat Pana Rekawka. Panie Multimajster, zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Ja sie zmywam. Juz nie bede szpiegowala, korespondowala, odpowiadala i tlumaczyla sie, ze nie jestem wielbladem. Pojal to Pan wreszcie? |
2005-12-19 (19:57)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 550 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzisz Fobiu 1! Prowadzisz pewna \"nagonke\"! Masz wszystko ale jednego nie masz!!! Po pierwsze! Czlonkowie clubu \"Multimajster\" nadal sa! Kazdy dostal Wygrywajace parki! Metoda na pary sasiednie \"Multimajster\" Jest sprawdzona! Kazdy czlonek clubu \"multimajster\" otrzymal program gratis za te 80 zl! Musze Ci powiedziec! To nie byla Twoja sprawa! Ale: Masz w tym swoje interesy!!!! Reprezentujesz tych zagrozonych \"Multimajstrem\" Dala w tym momencie dowód!!! Ja doskonale daje sobie z tego sprawe! I dlatego chcialem to widziec co Pokazala wrecie o sobie!!! Co do forum Jacka to mam pelno gratulacji! Poczytaj!!! Pozdrawiam czytajacych!!! |
2005-12-19 (20:06)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 551 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A jescze jedno! Winieckiego nie znam osobiscie! Nigdy jego zadnych systemów nie sprzedawalem! Ma \"wynalazek\"?systemy symetryczne!Zadna gwarancja!!! Wszystkie moje systemy sa generowane programem \"Multiloto\"4 Uwazam ten program jako \"lidera\" Potem Multipairs!!! Totalne brednie wypisane niby tego chorego na raka Winieckiego!!! Czlowiek chory nigdy tego nie mówi!!! |
2005-12-19 (20:07)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 39 552 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Idiota! Multimajster, Ty masz omamy! Rób co chcesz, mnie to g...o obchodzi. Zyji daj mi spokojnie zyc.Nic wiecej od Ciebie nie chce. Zrozum, strona Pasko byla jedyna, w której uczestniczylam na forum i bylam. Zarabiam sobie spokojnie jakie nedzne grosze na Allegro i nic mnie nie obchodzisz Ty i Twoja wita. Daj mi zyc Czlowieku! No nie, to sie mozna zastrzelic. Jeszcze jeden kandydat do bialego domku. Panie Boze, dopomóz mi, bo nie wiem co zrobie... |
2005-12-19 (20:09)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 554 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A moze nie moge z tym zyc!!! Bez Ciebie? Pa!!! |
2005-12-19 (20:10)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 39 555 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bardzo dobrze napisala Fobia. Tak trzymaj. Bardzo zle by sie stalo, gdyby opucila stronke. Jezeli nie chcesz to szkoda , ale w tematach , które zalozyla ty , to pisz ile wlezie. Nie przejmuj sie. Olej Blache- Pio i naloga Multimastra. Niech nie myla byle smoruny ze wykurzyly Fobie. Przemyl do rana. Pozdrawiam skaplar |
2005-12-19 (20:25)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 559 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skalper! Czy Ty jeste slepy? Ja Fobie 1 \"wciagam\" Powiem wiecej pomagam Jej!!! Zawsze przez cale zycie jestem aktywnym facetem! Staram sie zyc w prawdzie! Tylko jedno nie zniose ! Oszczrstw na temat mojej osoby! Fobia1! Nie gadaj! Nie badz \"zawzieta baba\" taka mam w domu!Od 35 lat! Wstaw typy w zakladce \"Nasze 10 tki\" Pozdrawiam |
2005-12-19 (20:32)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 39 562 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multimajster dobra REKLAMA moze mnie zaproszisz do typowania. Ale widze ze masz juz spore grono osób. |
2005-12-19 (20:35)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 39 563 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bedziesz w porzadku goc Multimajster, jak przeprosisz Fobie . Napisz , ze za duzo lykle browarów , i deczko ci zaszumialo . No wiesz taka tam nawijka. No to Majster do dziela. |
2005-12-19 (20:37)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 39 564 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ty blacha spadaj , na swoje wloci . Nic tu po tobie. |
2005-12-19 (20:40)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 566 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pio! Do cholery kazdy maze dac typy w zakladce \"Nasze 10 tki\" Zapraszam Cie! I jeszcze jedno! Program \"Multimajster\" czy jest \"prymitywny\"? Tak napisal nijaki \"Winiecki\" Pako napisal ze jest to bardzo zawansowany jak na Excela!!! Ma go grono osób z forum! Mozecie wydac opinnie na jego temat!!! Wiadomo ze oparty na MultiDanie! I autor jego na moje zlecenie wskazówki napisal program \"Multimajster\" Pozdrawiam ! |
2005-12-19 (20:46)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 569 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skalper! Ja Fobi 1 nie urazilem! Moze troszeczke! Wiadomo \"wplatala\" sie w sprawe nie szluszna! Zadne browarki! Ublizasz mi tym! Wiesz napewno doskonale! Jestem dzentelmenem!!! Foboa 1 ! Przepraszam Cie ! I caluje w prawy poladek od góry!!! Ps. Nic nie jest warte! Nic a nic! Tego \"wklejania\" Pa! |
2005-12-19 (20:50)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 39 571 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skaplar, M-M jest juz na dobrej drodze,robi sie coraz bardziej ,,mietki \'\'. Napewno przeprosi ,tylko musi troche ponawijac, wiesz ,ze to nie tak mialo byc,ze Fobia go Lle zrozumiala i takie tam. W glebi duszy to On lubi Fobie ,tylko nie moze zniec ze taka babka odwazyla sie mu pucic pare zjebek. M-M ,trzymamy za Ciebie kciuki,pokaz ze jeste mezczyzna,zrób to. |
2005-12-19 (20:53)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 39 574 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ....kurna,M-M wyprzedzile mnie. |
2005-12-19 (20:59)![]() Data rejestracji: 2005-08-03 Ilość postów: 1140 ![]() | wpis nr 39 577 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czesc Stanislawie!!! Ja wiem gdzie \"niewiaste\" calowac\" I widze ze nie jestem w tym sam! W posladek prawy na górze w \"lustrzanym\" odbiciu!!! Czec! |
2005-12-19 (21:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 39 578 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze jeden zdrowo kopniety w rozum. Wiedzialam co robie, ze sie dwa razy rozwiodlam. Czy kazdy chlop ma pierdolca? Majster, otwórz sobie fotki Pio i caluj monitor - ode mnie wara! Mam dosyc porabanych zboczenców, seksoholików i cholera wie jak ich jeszcze nazwac. Czlowiek boi sie cokolwiek napisac. Wlezie taki jeden z drugim do internetu i pod przykrywka multiulotka zaczyna o \"dupie Maryni\". Jezeli sadzisz balwanie durny, ze mnie tu przyciagnale - MYLISZ SIE. Wchodzilam na strone, gdzie wypowiadali sie normalni ludzie. Teraz pelno oblenych chlopów. Zjedz sobie ta kaszanke, która kiedy kto zaserowal na tej stronie i ciesz sie. Wspólczuje Twojej zonie zboczencu. Ide do sklepu po moherowy beret - zima przyszla. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 23 24 25 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |