Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 18 19 20 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2005-12-08 (17:27)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 37 700 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ponizej blatu stolu Waldemara pojawil sie latajacy talerz. Na krótko. cdn. |
2005-12-08 (17:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 37 705 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na weekend Waldemar nie wyjechal ani do Kazimierza, ani do Magdalenki. \"Kiedy bedzie wyplata?\". Waldemar walnal w kalendarz. Waldemar nie pozadal zony bliLniego swego na daremno. Waldemar kontrolnie przeliczyl liczbe klawiszy. Dwóch brakowalo. Policjant kazal chuchnac. Kontrola wykazala, ze Waldemarowi jedzie. cdn. |
2005-12-08 (18:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 37 719 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tredowata zbankrutowala i oglasza upadloc. KONIEC SERIALU \'WALDEMAR\" |
2005-12-08 (22:34)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 37 757 [ CZCIONKA MONOSPACE ] List klienta Banku BPH (autentyk): \"Jako Klient Panstwa banku jestem gleboko poruszony troska i dbalocia o mnie w tych ciezkich dla bankowoci czasach. Z ogromna radocia przywitalem zaproszenie do grona WYSELEKCJONOWANYCH, WYBITNYCH i SPECJALNYCH klientów panstwa banku. Przepustka do tego wiata VIP-ów w formie SREBRNEJ karty kredytowej dotarla do mnie bezporednio za porednictwem niezawodnej Poczty Polskiej. Bycie VIP-em, osoba nagrodzona lub wyrózniona niesie ze soba wiele korzyci. Taka nobilitacja sama w sobie powinna byc powodem do dumy i radoci. Pewnie by i byla... Jak na razie jedyna korzyc to korzyc BANKU BPH w postaci 4,50zet za \"obsluge karty\". Czymze jest jednak taka symboliczna oplata dzieki której mozna stac sie VIP-em.!! Osobowocia, ze zdaniem której wszyscy sie licza... No bo jak nie liczyc sie ze zdaniem VIP-a!! . Otóz okazuje sie, iz glownie BANK BPH-a VIP-a w DUPIE ma. !!! WIELOKROTNIE informowalem, iz NIE JESTEM ZAINTERESOWANY zadna karta kredytowa!!!! ZADNA oznacza ZADNA ani dla siebie, mojej firmy, mojego kota ani chomika!!! Po prostu zadna!!!! Osoby nadal nie rozumiejace okrelenia ZADNA odsylam do encyklopedii lub slownika jezyka polskiego.!!!!! Jakiez bylo moje zdumienie gdy pewnego pieknego poranka otrzymalem Poczta ten /dla niektórych/ plastikowy przedmiot pozadania. W licie podpisanym przez samego prezesa /sratatata/ bylo stwierdzenie, iz teraz wystarczy tylko abym udal sie do oddzialu i AKTYWOWAL karte. Do zadnego oddzialu sie nie udalem, a aktywacja karty polegala na przecieciu jej na pól nozyczkami i wywaleniu do kosza. /notabene wywalam tam wszystko czego nie chce, nie chcialem i o co nie prosilem/. Jakiez bylo moje zdumienie, gdy logujac sie w niedziele do systemu SEZAM, zauwazylem otwarte subkonto kartowe z limitem 10tys do karty, której NIE AKTYWOWALEM i o która NIE PROSILEM i której NIE CHCIALEM!! Co wiecej z konta osobistego zapewne \"zgodnie z tabela oplat i prowizji\" ciagnieto mi 4,50 zl tytulem \"obsluga karty\" tak, tak, dokladnie tej samej karty, której nie chcialem i o która nie prosilem !!!! Sytuacja ta jest BULWERSUJACA i wybitnie NAGANNA!! W dupie /bez przeproszenia/ mam 4,50 zeta natomiast nie zgadzam sie na traktowanie mnie jak IDIOTY i IMBECYLA. Nie wnikam czyja to WINA. PODKRESLAM, iz z obslugi PERSONELU bankowego do dnia dzisiejszego bylem WYBITNIE zadowolony. Cala te sytuacje odbieram jako zlodziejska praktyke banku, której to mówie ZDECYDOWANE NIE! NINIEJSZYM ZADAM i DOMAGAM SIE!!! /nie prosze/ natychmiastowego zamkniecia subkonta kartowego ORAZ bezzwlocznego ZWROTU kwoty w wysokoci 4,50 na moje konto bankowe!!! Domagam sie równiez: a) PISEMNYCH PRZEPROSIN ! b) usuniecia mojej zgody na otrzymywanie materialów REKLAMOWYCH z banku BPH. Sugeruje SZCZEGÓLNE zajecie sie moim postulatem z podpunktu b), gdyz mail ten zostanie przeze mnie wydrukowany i zachowany, a w sytuacji gdy otrzymam jakakolwiek przesylke reklamowa od BANKU BPH, poinformuje o tym fakcie GIODO (Glówny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych). Pozdrawiam Serdecznie (nazwisko i imie usunelam) PS We wtorek podstawie pod siedzibe banku mojego Jeepa wraz z kluczykami i faktura za wynajem tego auta na miesiac! Faktura bedzie wystawiona na 2000 zlotych +VAT tytulem \"Promocyjne WYPOZYCZENIE SAMOCHODU\" Ja wiem ze Panstwo nie zamawialicie tej uslugi. Jeepa nie chcecie i nie potrzebujecie wynajmowac. Ale dla Mnie jestecie prawdziwymi mistrzami w sztuce wyludzania kasy za niechciane uslugi, .. A kazdy mistrz to prawdziwy VIP!! I jako VIP-y zalapalicie sie na specjalna oferte promocyjna mojej firmy\": \"JEEP na miesiac za jedyne 2 tysiace\". Wkrótce planuje szereg nowych promocji, w których weLmiecie jako bank udzial wbrew swojej woli.. No bo przeciez w BPH to normalne prawda ????\" |
2005-12-09 (00:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4323 ![]() | wpis nr 37 779 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia Doskonale. Przeczytalem i zobaczylem polski disnejland . Pomodle sie z Ojczyzne i za to zeby wszystkich pomazanców Narodu szlag trafil - skoro nie ma prawa a jest bezprawie . caly czas myle , gdzie by tu wyemigrowac . |
2005-12-13 (21:26)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 515 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z zabaw i gier dzieciecych Bursa Andrzej Gdy ci sie wszystko znudzi spraw sobie aniolka i staruszka gra sie tak: podstawiasz staruszkowi noge ze wyrznie morda o bruk aniolek spuszcza glówke dasz staruszkowi 5 groszy aniolek podnosi glówke stluczesz staruszkowi kamieniem okulary aniolek spuszcza glówke ustapisz staruszkowi miejsca w tramwaju aniolek podnosi glówke wylejesz staruszkowi na glowe nocnik aniolek spuszcza glówke powiesz staruszkowi \"szczec Boze\" aniolek podnosi glówke i tak dalej potem idL spac przyni ci sie aniolek albo diabelek jak aniolek wygrale jak diabelek przegrale jak ci sie nic nie przyni r e m i s |
2005-12-14 (12:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 619 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O \"Kaziku\" nie mozna zapomniec. Notoryczna narzeczona Blask lun Nad miastem lni Ciem cien A za drzwiami Wy Mrok, kwiat Wystarczy wam za lub Mdly gest Zamiast przysiag az po grób Notoryczna narzeczona Gdy zaniecie wrózy z kart Czy na zycie wystarczycie I co kazdy z was jest wart W dame kier z jej ciala splywa Grzana w waszych batach krew Na nic wszystko, noca wiecznie sie odkrywa Niemiertelny walet trefl Zly czas Wród obcych cian Róz juz Nie przynosi pan Dzien w dzien Wylazi z niego zwierz Ból, wstret I to wytrzymac trzeba tez Notoryczna narzeczona Nie pamieta chamskich wrzaw W calym wiecie tylko ona Wierzy w wielkoc waszych spraw I nie moze chocby chciala Nawet was po pysku zbic Bo ja babcia kiedy ostrzegala Ze rozsadna trzeba byc Wciaz lek Bo gdzie stad ic Wszak czlek To nie jesienny lic Strzez sie Do dawnych tesknic lnien Zgnil czas Choc tropem z miasta jeszcze dzien Do drzwi puka wieczorami Z butelkami caly gang I w dom zmienia sie czasami Meta w rytmie starych tang Notoryczna narzeczona Pijac mieje sie do lez Gdy wraz z noca wasza miloc kona Bo to przeciez tak juz jest. Gdy wraz z noca wasza miloc kona Znów samotna jest jak pies. |
2005-12-14 (14:39)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 632 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mam do Ciebie Fobia malutka probe. Jakby miala tekst piosenki \" Wesole jest zycie staruszka \", to czy moglaby podac. Bede wdzieczny do konca moich dni. |
2005-12-14 (16:11)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 649 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja naprawde czekam na tekst Fobia.Podejrzewam ,ze masz dojscie ,gdzie do tekstów, skoro tyle podajesz. Jak wiesz gdzie szukac to mi podaj. Bede wdzieczny.Trzymaj sie. skaplar |
2005-12-14 (16:21)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 653 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O jasny gwint,dopiero teraz zatrybilem.Pomylala,ze to aluzje . Naprawde nie. Jako dzisiaj za mna lazi ta melodia , z tej piosenki. Przykro mi , ale zle mnie zrozumiala.Za Toba i na zawsze. skaplarek |
2005-12-14 (16:35)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 660 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skaplar, zaczekaj troche, dopiero sie obudzilam. Jak na starowinke przystalo, zdrzemnelam sie na 5 minutek, a zeszlo kilka godzin. ![]() Bedzie \"Wesole jest zycie staruszka\", bedzie. Obiecuje. |
2005-12-14 (17:14)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 683 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzymam za slowo starenko. staruch |
2005-12-14 (17:25)![]() Data rejestracji: 2005-02-05 Ilość postów: 718 ![]() | wpis nr 38 686 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 5. Wesole jest zycie staruszka wyk. Wieslaw Michnikowski Jeszcze tylko pare wiosen Jeszcze pare przygód z losem Jeszcze tylko pare zim i refrenem zabrzmisz tym: Wesole jest zycie staruszka Wesole jak piosnka jest ta Gdzie stapnie zakwita mu drózka I wiat don sie mieje: ha ha Gdzie stapnie zakwita mu drózka I wiat don sie mieje: ha ha To ze bedzie sie dotknietym przez dla plci indyferentyzm To nie znaczy jeszcze zec Milych wrazen nie da plec Wesole jest zycie staruszka Gdzie spojrzy tam bóstwo co krok Tu biucik zachwyci tam nózka bo nie ten bo nie ten juz wzrok Tu biuscik zachwyci tam nozka bo nie ten bo nie ten juz wzrok Jeszcze tylko pare wiosen Jeszcze pare przygód z losem i klopotów bedzie mniej Ach. cierpliwoc tylko miej Wesole jest zycie staruszka Choc wczoraj zmoczyla go lza Suchutki juz dzisiaj wstal z lózka bo pamiec bo pamiec nie ta Suchutki juz dzisiaj wstal z lózka bo pamiec bo pamiec nie ta Trzesiesz sie z niecierpliwoci zeby dozyc tych radoci Guzik rwiesz i wdzianko mniesz tak juz byc staruszkiem chcesz Wesole jest zycie staruszka Wesole jak piosnka jest ta Gdzie stapnie zakwita mu drózka I wiat don sie mieje: ha ha Gdzie stapnie zakwita mu drózka I wiat don sie mieje: ha ha |
2005-12-14 (17:30)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 688 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bardzo Ci dziekuje Pio. Mam nadzieje ze wspólpraca nam wszystkim bedzie sie ukladala ok. |
2005-12-14 (19:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 708 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zaskoczenie! Przezylam... Wyszlam z Nora, kupilam w aptece Q10, bo po antybiotykach branych dwa tygodnie dojc do siebie nie moge (polecam staruszkom plci obu), kupilam Norze puszki (nie mam natchnienia do gotowania). powrócilam, nakarmilam psa, siadlam do komputera, znalazlam piosenke o zyciu wesolego staruszka, weszlam na forum i... Trudno Skaplar, konkurencja czuwa, wobec tego wklejam inna piosenke z Kabaretu Starszych Panów piewana przez przeurocza starsza pania - Irene Kwiatkowska. Shimmy \"Szuja\" wyk. Irena Kwiatkowska Szuja - naomamial, natrul i nabujal Szuja - a wierzylam przeciez mu jak nikt Szuja - dziecku kazal mówic prosze wuja Alleluja wesolego zrobil mi i znikl Szuja - obrzydliwa larwa i szczerzuja Szuja - do najtepszych pierwotniaków rym Szuja - bezlitostny kamien i statuja Falsz i ruja bezustannie powoduja nim Gdy zycie zdarlo z faceta juz maske Gdy mu fasada rozpada sie z trzaskiem Gdy zza niej wyjrzy jak malpa z pokrzywy Pysk zly i obrzydliwy i prynie caly blef O wtedy chociaz sie pragniesz powciagac nie nasobaczyc i nie nauragac Choc inwektywa zywa nie chcesz chlustac To same twe usta wykrzykna tobie wbrew: Szuja - pióra by pozyczyc od Anouilh\'a Szuja - by opisac co to jest za typ Szuja - kawal matrymonialnego zbója Z pieszczot dwója, nieudana galareta z ryb Szuja - najpiekniejszy kes mi zycia ujadl Szuja - toczyl ze mnie hektolitry lez Szuja - cóz takiego uczynilam mu ja Zem jak tuja poderznieta przezen dzisiaj jest Mówie wam poderznietam jest POZDRAWIAM SLODZIUTKO, Halinka Papatki, no i te takie tak bLdziu, bLdziu ![]() |
2005-12-14 (19:37)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 38 714 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ....a ja bym prosil o ,,My jestemy tanie dranie\'\' o ile to mozliwe oczywicie. I te tam takie fiu ,bLdziu tez moga byc |
2005-12-14 (20:24)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 727 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam ze nie bede zabieral glosu,ale z psem który wabi sie Karol , muszewyjc na maly spacerek.30-40 min.. |
2005-12-14 (20:53)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 38 737 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prosze uprzejmie. Wpis z dedykacja dla wszystkich \"tanich drani\". Tanie dranie wyk. Wieslaw Michnikowski i Mieczyslaw Czechowicz My jestemy tanie dranie dranie tanie nieslychanie nie potrzeba mnozyc zdan by wykazac czym dla pan i dla panów tani dran Za winstewko drobne prosze pani, pani placi grosze I za winstwo wiekszej skali budzet panu nie nawali Stosujemy znizek system za abonamencik winstew Kto rak nie chce kalac zan je pokala tanio dran My jestemy tanie dranie dranie tanie nieslychanie nie potrzeba mnozyc zdan by wykazac czym dla pan i dla panów tani dran Zakopanie trupa w porcie Zakladanie myszy w torcie Uwiedzenie córki w pocie Uczynienie dziurki w mocie Zanurzanie wuja w stawie Osaczanie pary w trawie Usuwanie zbednych pan oferuje tani dran My jestemy tanie dranie dranie tanie nieslychanie nie potrzeba mnozyc zdan by wykazac czym dla pan i dla panów tani dran Dokuczanie radiem z góry Wymuszanie przez tortury Usypianie extra proszkiem Uduszanie przez ponczoszke Obrzydzanie cynaderka Usuwanie ladów cierka Cala liste takich dan oferuje tanio dran My jestemy tanie dranie dranie tanie nieslychanie nie potrzeba mnozyc zdan by wykazac czym dla pan i dla panów tani dran ___________________ Do piosenki naly zalacznik w postaci: kici kici moje Koteczki ![]() Jak ja Was bardzo lubie, bez Was nie wyobrazam sobie tego forum. Bez Was moje zycie byloby strasznie nuuuuuuuudne i smuuuuuuuuuuuuuuuuutne i jakze okruuuuuuuuuuuuuuuutne!:( Pisala do Was Wasza Halinka - slodka dziewczynka jak cukiereczek malinka. A teraz bardzo Was przepraszam, ale musze wyjc z moim psem plci zenskiej, o intrygujacym imieniu Nora. Opuszczam Was moje Skarbiatka na pewien czasik- postaram sie szybciutensko wrócic, bo wiem, ze beze mnie klapki od spodni by Wam opadly. Drogie kolezanki, pocieszajmy naszych Wspanialych Mezczyzn \"TANICH DRANI\". Papatki darmozjadki ![]() Mialo byc tylko kuku, kuku, bez tego ryku ![]() No cóz, tak mi sie wymsklo. A teraz szeroko rozkladam ramiona wznoszac dlonie w góre i wolam: KOCHAM WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - klaniajac sie oczywicie w pas. Moze wyrzne ta glowa w klawiature i przestane piep...c od rzeczy. |
2005-12-14 (21:34)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 749 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A mnie chociaz ,nie tyle az kochasz,ale przynajmniej troszeczke lubisz.E tam co bede medzil.Wiem o tym ,ze Fobia szaleje za mna.Nie moge sieod kochanej Fobiii opedzic.Fobia, to jest tylko zart. skaplarsski |
2005-12-14 (21:47)![]() Data rejestracji: 2005-08-11 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 38 752 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moze sie spotkamy.Ide na spacerek. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 18 19 20 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |