Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | BEZ... K A S Z A N Y !!!!!!!!!!!!!! |
2005-08-26 (11:17)![]() Data rejestracji: 2005-06-10 Ilość postów: 86 ![]() | wpis nr 25 202 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia.Szkoda ze nie mieszkam blisko Szczecina.Cholera!Ty po prostu potrzebujesz faceta!!!Ja cale swoje zycie podrywalem kobiety.I co?Jestem sam.Mylisz ze mi latwo?Nie.Tez mam problemy,doly,stress.Ale udaje twardziela.Ilu takich tutaj jest??? |
2005-08-26 (13:24)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 25 205 [ CZCIONKA MONOSPACE ] DO CZARKA-ZNAWCY KOBIET!!!! Po przeczytaniu Twojego wpisu zginela we mnie \"lagodnoc serca\". K...a czy Ty mylisz, ze masz sie czym chwalic??? Powiedzenie \"...cale zycie podrywalem kobiety... i teraz jestem sam...\" To wszystko co osiagnale w zyciu???? To jest tak zalosne, ze z wiewióry mam ochote zmienic sie w kojota i zawyc!!!!!! Czlowieku!!!Mam nadzieje, ze to byl zart, jaki rodzaj pocieszenia albo cholera jedna wie co. ruda-kojot??? |
2005-08-26 (15:08)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 25 209 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I Jeszcze do Czarka!! Czy Ty naorawde mylisz, ze kazdej kobiecie potrzebny jest facet??? A jeli nawet to czy Ty jeste \"facetem\". Tym facetem?????????????? \"Tego kwiatu jest pól wiatu\" Podrywac to moze podrywale, ale chyba wedke z wody!!!! Prawdziwy facet nigdy w ten sposób nie powiedzialby kobiecie w odpowiedzi na jej smutki. Przemyl to-jeli mozesz. ruda |
2005-08-26 (17:08)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 25 219 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czarek771....nie moge zrozumiec twojego wpisu ( cale zycie podrywalem kobiety ) jak to naprawde jest z tym zyciem juz go straciles czy moze kobiety ciebie przestaly interesowac..... a pozatym jak sie podrywa kobiety i z czego ..... kiedys dawno dawno temu kobiety sie uwodzilo.... ale to napweno dla ciebie zmieszchle czsy prehisoryczne o ktorych ja jeszcze pamietam..... moze cos wiecej powiesz o tym podrywaniu kobiet ? wesolej zabawy ![]() |
2005-08-26 (18:55)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 25 229 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie \"wsiadajcie\" na Czarka, chcial dobrze i ja to dobrze odebralam. Czy koniecznie trzeba dobijac lezacego? Przeciez napisal, ze wcale mu nie jest dobrze. Na ten temat jest dobra piosenka Wojciecha Mlynarskiego... ale moze jej tekst innym razem tu wkleje. Mlynarski zawsze mnie stawial na nogi. I chociaz obiecalam, ze znikam, to bede tu codziennie z Wojciechem Mlynarskim. Moze nie tylko mnie jest On potrzebny. W internecie trudno natrafic na teksty Tego Autora. Slucham plyt i przepisuje. Tam, gdzie mialam problemy sa kropki w nawiasach. Zamiast bajek - wszystkim potrzebujacym takich madroci - dedykuje z nadzieja, ze Autor nie bedzie mial pretensji. ________________ Wojciech Mlynarski O TYCH CO SIE ZA PEWNIE POCZULI Wiruja, wiruja tysiace szprych W kole fortuny matuli Ta balladka jest o tych Co sie za pewnie poczuli Raz jeden goc w kart gral W brydza, pokera, czy vista I uklad wspanialy mial Lecz kart zbyt mocno nie ciskal Wtem wiatlo, trach, zgasil kto Karcieta z rak mu wyrwano Do dzisiaj pechowy goc Wspomina szanse przegrana Bo... wiruja, wiruja tysiace szprych W kole fortuny matuli Ta balladka jest o tych Co sie za pewnie poczuli I choc wspanialy byl start Nim koniec uwienczy dzielo Moze zamienic sie w marny zart Co sie tak pieknie zaczelo. Kierujac w nielatwy czas Na przyklad autem, czy krajem Zapinaj pas, szanuj gaz Gdy stromej drogi gnasz skrajem Uwazaj na liski bruk I nie powistuj w euforii Gdy auto mknie w szosy luk Gdy kraj wchodzi w zakret historii Bo... wiruja, wiruja tysiace szprych W kole fortuny matuli Ta balladka jest o tych Co sie za pewnie poczuli I choc wspanialy byl start Nim koniec uwienczy dzielo Moze zamienic sie w marny zart Co sie tak pieknie zaczelo Wiec kiedy graja co wit Ambicje twe niespozyte Gdy idziesz na górski szczyt Zrób sobie obóz pod szczytem Tam przemyl kolejny plan... A teraz schodze ci z oczu By w tej balladce i ja Tez sie za pewnie nie poczul Bo choc wspanialy byl start Nim koniec uwienczy dzielo Moze zamienic sie w marny zart Co sie tak pieknie zaczelo... __________________ Wlodzimierz Wysocki Tlum. Wojciech Mlynarski PIOSENKA TONACEGO W pogode ladna szlimy na dno Na samiukie dno (.............) trzask, okrecik nasz I w morskiej legl topieli. Na pozegnanie zaden z kumpli Nic nie krzyknal, bo Plywali troche z soba i Bez slów sie rozumieli Pod nami glebia, ot Mniej wiecej taka jak miejski ruch Nad nami miech szyderczy tych Co w wode nas wpucili I rozgarnialy nasze rece Topiel, znów i znów Jelim wiedzial wtedy co Wiedzialem, ze w tej chwili Tone, krzycza nade mna rybitwy Tone, we lbie spiralnie mi gna Myl najszybsza z tych myli gonitwy Czy mi uda sie odbic od dna A jak to to gleboko, czort je wie Widocznoc jest ogólnie nie najlepsza A w skroniach mlotki, zebrza pluca me O jeden maly zyciodajny lyk powietrza Postrzegam w wodzie przyjaciela Znam go z rejsów stu Ale gdy mnie pod woda Lle Ten sie z lubocia pluska Od pierwszej chwili Pluca w skrzela sie zmienily mu Znów mu sie zrosly , po czym je Pokryla rybia luska Drogi sluchaczu WyobraLni swej uzyj ze trzy Juz mialy calkiem wciagnac mnie Odmety zle, ponure Gdy nagle na tonacych ksiazek Trafiam pare skrzyn I od nich „gruch” odbijam sie I ruba ide w góre Oddech biore cudowny, szalony Oddech biore i zaciskam glos Oddech, który mi nie da utonac Gdy nade mna znów zamknie sie ton A ci na górze nie widzieli mnie Widocznoc jest ogólnie nie najlepsza I oto zaczerpnalem w pluca me Nowy, wspanialy zyciodajny lyk powietrza I znowu tone A w górze jest zielony brzeg I zimny okrzyk: SOS! Ratujcie nasze dusze! I nagle myl mi sie rozjania I pojmuje, ze To wszystko potrwa dluzszy czas A ja po prostu musze Odbijac sie, odbijac Od wszystkiego co sie da Madrzejszej filozofii Nie zadajcie od tonacych Bo tu gdzie tone Przypuszczalnie wcale nie ma dna A jeli jest, nim znajde je Krew w plucach mi sie skonczy A ja musze po kazdy odbiciu Oddech chwytac i zaciskac glos Oddech, co mnie utrzyma przy zyciu Gdy nade mna znów zamknie sie ton |
2005-08-26 (21:03)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 25 237 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Czarka 771 Dzisiaj jest dla mnie dzien pokory. Po przeczytaniu tego co napisala fobia1,mnie wypada tylko powiedziec przepraszam! Widac jednak lepiej znam sie na psach niz na ludziach. Biore kite (zamiast myszki) i wymazuje to co napaszkwililam na Ciebie. ruda-z podkulona kita |
2005-08-26 (21:53)![]() Data rejestracji: 2005-03-08 Ilość postów: 52 ![]() | wpis nr 25 239 [ CZCIONKA MONOSPACE ] My tu wszyscy samotni jestemy. To granie to tez z samotnoci,ludzimy sie ze wygramy i odmieni sie nasz los. Ale czy tak sie stanie? Ale tak naprawde gramy nie wierzac juz w WIELKIE wygrane,gramy aby grac. Tak jak z pijakie,pije aby pic,chociaz mu nie smakuje. Znacie taki dowcip rosyjski? Siedzi Lonia na schodach przed sklepem monopolowym i placze. Przechodzi obok Wania i pyta Loni,dlaczego placzesz?Wódki nie ma? -jest odp Lonia -dziengów brak?pyta wania -dziengi sa,odp ten -tak co? -PIC SIE NIE CHCE,odp Lonia |
2005-08-29 (16:16)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 25 288 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja nadal bede inny ![]() ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-08-29 (17:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 25 291 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie pozostane dluzna. Nawet jezeli mezczyzna uwaza, ze kobieta jest TYLKO kobieta, umiecham sie poblazliwie. Przeciez to tylko mezczyzna - i poza tym. Prawda Slawku? |
2005-08-29 (17:19)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 25 293 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1....ale facet - facetowi nie jest rowny...... za to wszystkie kobiety po mimo zmiennego wygladu i tak sa Aniolami ![]() wesolej zabawy ![]() ...... i tak to tylko slodzenie ![]() |
2005-08-29 (17:50)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 25 295 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiesz co Slawku? Nie bede slodzila, a po co, cala prawde o Twojej plci wygarne. Na calym wiecie nie ma tak szarmanckich facetów jak Polacy. Owszem, lubicie dogryzac, wymylacie glupie kawaly o blondynkach, za naszymi plecami róznie plotkujecie. Ale mimo wszystko, gdy chcecie to - niezaleznie od IQ, wyksztalcenia, pochodzenia, zasobu portfela i czort jeden wie czego jeszcze - potraficie pokazac klase. Nikt Wam nie dorówna. Polacy to w genach. Dobrze sie Slawku bawisz? |
2005-08-29 (18:58)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 25 300 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia1..... ja zawsze dobrze sie bawie ![]() ![]() ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-08-29 (20:01)![]() Data rejestracji: 2005-06-10 Ilość postów: 86 ![]() | wpis nr 25 306 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ruda.Nie przepraszaj bo nie masz za co.A ja to powiedzialam bo co za duzo tych smutków.A ty Fobia tkwisz w jakim dziwnym wiecie.To rzeczywicie jest podziemie.A jak nie potrzebujesz faceta to czego? |
2005-08-29 (20:52)![]() Data rejestracji: 2005-07-24 Ilość postów: 995 ![]() | wpis nr 25 314 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Czarka 771 Dzieki,ze mi odpucile, moge zejc z drzewa i pomerdac wesolo kita, a juz sie balam wchodzic na Forum. Ale to chyba jednak prawda, ze zupelnie nie znam sie na ludziach. Jedyny raz kiedy udalo mi sie prawidlowo ocenic kogo to bylo 27 lat temu. Poznalam mojego meza i to jest teraz jego zadanie -chronic mnie przed zlymi ludLmi.Oczywicie zartuje. Daje sobie rade - mam refleks i jak kto mnie chce kopnac robie unik.Albo chowam sie w kacie i kwicze.Po babsku. Wiesz , czasem dobrze stanac obok siebie i glono sie z siebie ponabijac. To uczy pokory i daje zdrowa perspektywe na przezywane problemy. niemialo wesola ruda |
2005-08-29 (22:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 25 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czarku771, czy ja powiedzialam, ze potrzebuje albo niepotrzebuje chlopa? Nie wiem czego potrzebuje, by zapewnic sobie minimum komfortu - takie poczucie bezpieczenstwa. Dziwne? Dziwny wiat? To chyba normalne. A ucieczka w poezje, muzyke, ksiazki, marzenia daje mi zapomniec o problemach. Bardzo pomaga. _______________ Pare dni temu: \"Mój maly wiat z wysoka spadl i rozbil sie jak szklo...\" Tak piewa Eleni. Ale równiez piewa: \"Troszeczke ziemi, troszeczke slonca...\" I juz jest lepiej. |
2005-08-30 (00:29)![]() Data rejestracji: 2005-02-07 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 25 326 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Slawek001 ![]() Bardzo podoba mi sie Twoje podejcie do wielu spraw - TAK TRZYMAC Pozdrawiam!!! |
2005-08-30 (01:08)![]() Data rejestracji: 2005-02-07 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 25 327 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po prostu jeste szarmancki. Tacy powinni byc mezczyzni. Nic zlego o kobietach ..... Kolorowych snów!!! |
2005-08-30 (10:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 25 333 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gdyby kto tak przyszedl i powiedzial: \"Stary, czy masz czas? Potrzebuje do zalogi jaka nowa twarz. Rejs na caloc: rok-dwa lata\" - odpowiedzialbym: Refren: Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht? Gdzie ta koja wymarzona w snach? Gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat? Gdzie ta brama na szeroki wiat? Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht? Gdzie ta koja wymarzona w snach? W kazdej chwili plyne w taki rejs, Tylko gdzie to jest, no gdzie to jest? Gdzie na dnie wielkiej szafy lezy ostry nóz, Stare dzinsy wystrzepione impregnuje kurz... W kompasie igla zardzewiala, lecz kierunek znam, Biore stary wór na plecy i przed siebie gnam... Refren: Gdzie ta keja... Przyszly lata zapyziale, rzesa zarósl staw, Na przystani czólno stalo- kolorowy paw... Zaokraglily sie marzenia, wyjalowial step, Lecz wciaz marzy o zalodze ten samotny leb... Refren: Gdzie ta keja... _______________ (juz nie marzy o podrózy, zalodze... ten samotny len) |
2005-08-30 (10:47)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 25 334 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ten samotny leb - tak mialo byc. Ten samotny leb boi sie teraz nawet wykonac jeden decydujacy telefon do rodziny. Moze komu akurat kawa stygnie, albo sznurówka sie rozwiazala i nie moze zamienic ze mna paru slów, tak na dwie minutki. Od dwóch gopdzin samotny leb siedzi i sie zastanawia kiedy zadzwonic, by rodzinka mogla powiecic te dwie minutki. I pewnie przesiedzi tak caly dzien, a wieczorem juz bedzie po ptakach. |
2005-08-30 (10:51)![]() Data rejestracji: 2005-02-07 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 25 335 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Fobiu! Zgadzam sie z Toba, ze na calym wiecie nie ma tak szarmanckich facetów jak Polacy. Potrafia pokazac klase. Polacy maja to po prostu w genach. Tak poza tym Fobiu nie znam, Twoich problemów. Zauwazylam, ze czlowiek sam siebie ogranicza i jest ograniczany przez innych. Pozwala, by kierowal nim strach, który jest najwiekszym wrogiem. Trzeba uwierzyc w siebie, w swoje ogromne mozliwoci. Wiedziec, ze wszystko jest mozliwe do osiagniecia, jezeli naprawde czego chcemy. Dlatego tez trzeba odrzucic strach, lek, wszystkie nasze negatywne myli i przekonania, odrzucmy wszelkie ograniczenia, a poczujemy sie wolni, zdolni do tworzenia i realizowania siebie na kazdym poziomie. Wszyscy jestemy jednocia. Kazdy z nas potrzebuje miloci, zrozumienia i tolerancji. Uwierz w Siebie. Kazda zmiana jest poczatkiem czego lepszego. POZDRAWIAM CIEBIE FOBIU. Zycze Ci wszystkiego co najlepsze.Trzymaj sie! oraz Bardzo wysokich wygranych!!! |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 92 93 Wyślij wiadomość do admina |