| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | GROM PERKUNA - nowy projekt - budowy najlepszych analizatorów liczb |
2026-07-10 (12:40) perkunData rejestracji: 2009-02-24 Ilość postów: 7283 | wpis nr 1 623 269 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam GROM PERKUNA to powód dla którego zniknąłem z forów, stron internetowych, a czasem nawet z komunikatorów. Co to jest ten Grom Perkuna - to projekt stworzenia możliwie najlepszego oprogramowania, a właściwie grupy programów, mających na celu ułatwienie typerom, nawet o słabym pojęciu na temat analiz liczb, wybór tych najbardziej optymalnych. Przynajmniej raz w miesiącu będą pojawiały się już w pełni przetestowane programy lub gadżety i narzędzia ułatwiające analizy liczb. W przyszłym tygodniu pojawi się Mono Generator Tabeli Pewniaków wraz z modułem analitycznym ułatwiającym dobór najbardziej optymalnych liczb w danej loterii. Na razie zainteresowane osoby odsyłam do obejrzenia filmu informacyjnego dotyczącego tego projektu. Więcej szczegółów wkrótce |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |