| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Multi Multi excel |
2026-07-06 (17:57) Qbun87Data rejestracji: 2026-07-06 Ilość postów: 1 | wpis nr 1 622 900 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Szukam pomocy. mam dosyć stary plik excel o Multi Multi - mocno skomplikowany plik. Zakładki: Analiza, Multi, Dane, Prognoza. Ktoś kiedyś mi pokazywał jak to działa ale nigdy nie miałem konkretnej instrukcji obsługi. Nie wiem też kto jest autorem tego dokumentu. Poszukuję autora lub ktoś nadal korzysta z tego dokumentu. Podsyłam próbkę dokumentu. |
2026-07-06 (20:04) MultiTestData rejestracji: 2020-08-05 Ilość postów: 6490 | wpis nr 1 622 909 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Qbun87 Nie widać żeby ten plik był jakoś bardzo skomplikowany. Wygląda na typowy program, napisany przez kogoś kto dobrze orientuje w Excelu. Nazwy zakładek są jasne a podział na analizę z wykresami, dane, prognoza, Multi jak najbardziej zasadny. Powinno wystarczyć użycie makra do pobranie losowań i wszystko powinno się samo zaktualizować aby pokazać prognozę. Może tylko uwaga żeby sprawdzić czy zakładka Dane to jakieś ustawienia, a zakładka Multi to tylko wprowadzone losowania. No i nie wiadomo czy jest ten program skończony i przetestowany a dodatkowo zabezpieczony przez zmianami mało orientującego użytkownika które mogą wszystko popsuć. Nie mniej jak wykazuje praktyka używania rozmaitych programów do lotto także i na tym forum dają one niestety takie same wyniki jak CT i nawet bardzo zaawansowane narzędzia statystyczne wspaniałe do innych zastosowań tu nie dają rady. --- wpis edytowano 2026-07-06 20:08 --- |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |