| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Wakacji |
2026-03-22 (17:08) jonaswill12Data rejestracji: 2025-09-30 Ilość postów: 13 | wpis nr 1 608 712 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nagrałem kilka krótkich filmów z wakacji i chciałbym je połączyć w jeden spójny materiał, dodać muzykę i napisy, aby podzielić się nimi z rodziną. Nie mam doświadczenia w montażu w profesjonalnych programach i szukam prostego rozwiązania online, które pozwoli mi szybko uzyskać atrakcyjny efekt. Jak mogę to zrobić w łatwy sposób? |
2026-03-22 (17:08) PiterFreide12Data rejestracji: 2025-09-30 Ilość postów: 11 | wpis nr 1 608 713 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Możesz skorzystać z Program do tworzenia filmów https://www.movavi.com/pl/videoeditor/ , który pozwala łatwo łączyć, przycinać i edytować klipy wideo. Wystarczy załadować swoje nagrania, ustawić kolejność, dodać napisy, muzykę i efekty, a następnie wyeksportować gotowy film. Wszystko odbywa się w przeglądarce, więc nie trzeba instalować żadnego skomplikowanego oprogramowania. To idealne rozwiązanie dla osób, które chcą stworzyć profesjonalnie wyglądający materiał z wakacji w prosty i szybki sposób. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |