Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 69 70 71 ... 1094 1095 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | A może... express-lotek? |
2008-06-22 (11:01)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7212 ![]() | wpis nr 142 789 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Andy witaj? Ja myślę,że masz fart.Ale tak to właśnie jest bo ja też jak puszczę DL na trafił to mam np na jeden zakład 3 czy 4 a jak obstawię zgodnie ze sztuką i kilka zakładów to jest absolutne\"0\" .Odpowiedz moja prosta graj tak dalej i jesteś do przodu.Albo włącz sie tutaj i też po jakimś czasie będziesz do przodu- może? Pozdrawiam i powodzenia! |
2008-06-22 (11:04)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 142 792 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czak nie mam motywacji do takiego sprawdzania .poniżej napiszę dlaczego . Znam już teraz najważniejszy parametr SUMA i wiem na pewno że takiej sumy na pewno bym nie ustawił a całość mojej filtracji obarczona by była naginaniem do znanych wyników .Zasadę mam taką jeśli nie określam sumy to daję \" bezpiecznie \" w zakresie 70 do 130 tu jednak wyszło 136 a więc już tu \"klapa\" . Taka wartość \"rozłożyła by\" mi dalszą filtrację jeśli chodzi o TRAFIENIE PIąTKI . Nie wiem jak by to było z czwórkami przy trafieniu 4 . Moja cała filozofia filtrowania sprowadza się do wstawiania wszystkich takich filtrów które występowały dotychczas najczęściej . Niemniej mam takie narzędzia które pozwalają nieraz dookreślić /wskazać precyzyjniej zakres w którym dany parametr do filtrowania powinien się znaleźć . Cały proces filtracji a jest tego kilkadziesiąt filtrów zabrałby mi ze dwie godziny czasu- więc nie widzę sensu . po za tym że mógłbym coś probować udowodnić ale po co ? Pisałem filtrowanie jest pewną formą typowania TYPUJESZ CZY DANY PARAMETR FILTRACYJNY ZNAJDZIE SIę W TYM CZY INNYM ZAKRESIE. Raz będzie tak a innym razem inaczej Poza tym pisałem na tamtym forum że filtrowanie w większości filtrów jest skuteczne jeśli celujesz w 5 trafnych .Bo możesz mieć kłopot z określeniem prawidłowej sumy , spacji/ odstępu pomiędzy kolejnymi liczbami/ dla czterech liczb . Między innymi to jest jeden z powodów że taki nacisk kładę na trafienie pięciu liczb w zbiór obojętnie jak duży byle by mniejszy od 42 wówczas każda liczba mniej niż 42 użyte cieszy ;-o)) . P.o.z |
2008-06-22 (11:30)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7212 ![]() | wpis nr 142 797 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Zen za odpowiedz.A Ale zapytam innaczej- jaka jest gwarancja np w procentach trafienia tej 5 jeśli wejdzie ona w Twój zbiór np taki na 32 liczby?Bo jeśli jest to dalej totolotek to po co tyle bólu?Koszty znaczne a efekt jaki wiemy- pusta kieszonka. P.o.z |
2008-06-22 (12:44)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 142 805 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak Czak dalej i zawsze jest to totolotek. Już kiedyś ktoś tu pisał za Pan Tarej -wszystko pływa a najlepiej zen - nieuk . Jakże; jak mam Ci odpowiedzieć na tak postawione pytania . Ok! spróbuję popływać Filtracja jest sumą pewnych składowych . Można rożnie podejść Filtrujesz szerokimi zakresami - jesteś bezpieczniejszy doniesiesz tę piątkę ale zostaje Ci dużo zakładów / Nie pytaj ile? .. bo to zależy ..../ Filtrujesz jednym filtrem masz większe szanse że zostanie zastosuj kilkadziesiąt rożnych filtrów Twoje szanse spadają z każdym użytym filtrem ale też spada ilość zakładów . To są oczywiste oczywistości . Dlatego Kieszeń narzuca sposób ilości użytych filtrów Jest to niewątpliwie liczenie na szczęście ale myślę że bardziej świadome niż te \"pierdzielone \" nie gwarantujące niczego systemy chyba że stosuje się jakieś tricki z założeniami .... vide kiedyś Jasze teraz 777CH i ostatnio Prezio coś kombinuje . W sumie tyle powypisywalem żeby odpowiedzieć NIE WIEM ale może znajdzie się ktoś na tym forum co odpowie .Chociaż wątpię bo są tu ze trzy kategorie ludzi ; pływający czyli nie wiedzący ale chcący coś odpowiedzieć, niewiedzący siedzący cicho wiedzący też siedzący cicho. Czak pobudź tych ostatnich .... P.o.z |
2008-06-22 (17:55)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 140 ![]() | wpis nr 142 834 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ano nie wyszło czak 2/11 2/12 2/16 i i Ciebie 2/16 Ale te szesnastki nie były przecież na wczoraj pewniakiem. Pewniak na wczoraj to Holandia i tez nie wyszło. |
2008-06-22 (21:51)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 142 881 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pytanie krótkie jak przerwa w meczu Kto jest jeszcze zainteresowany Expresem poza kilkoma wpisującymi tu w ostatnich kilkunastu dniach . Myślę że nie warto się to z tym produkować przy tak małym zainteresowaniu lepiej chyba przejść na komunikację mailową Jeśli kogoś interesują sprawy Expresa niech tu napisze albo na mój e- mail przestaje mnie to powoli bawić i pieprznę to jak na Totomanii P.o.z |
2008-06-22 (23:26)![]() Data rejestracji: 2008-06-22 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 142 886 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Zen. Wiele osób interesują sprawy express lotka. Lecz nie odzywają się z powodów, które wcześniej podałeś (niewiedzący siedzą cicho itp.). Ja wiem, że trudno prowadzić konwersację z samym sobą (poza paroma uczestnikami forum : Prezio, Czak i paru innych ). Ale co ja i tacy do mnie podobni mamy pisać skoro nasza wiedza na temat express lotka jest daleko w lesie. To co wyczyniasz z 777ch, prezio, statyk, czak i innymi wprawia w osłupienie. Ty piszesz o zbiorach 30-to liczbowych oni o16-sto,12-sto liczbowych i mniejszych a ja siedzę i kombinuję jak do tego dochodzicie. Jeśli TY i tobie podobni przestaniecie pisać o grach liczbowych, to będzie to niepowetowana strata. Teraz co do mnie. Mam wiele pytań i do Ciebie i innych znamienitych na tym forum ale wiem, że nie otrzymam odpowiedzi na wiele z nich. Powód ? Tajemnica zając kica. Wiadomo. Ja osobiście nie gram w gry liczbowe bo nie widzę sensu oddawać pieniędzy dla Prezesa. Moja gra to gra na kartce papieru (wirtualna). Szanuję wielkie trudy dochodzenia do głównej wygranej opisane przez ludzi na różnych forach i nie wyobrażam sobie podkradania pomysłów w celach komercyjnych. Co do pytania jakie zadał Tobie Czak. Myślę, że to było pytanie retoryczne, wylosowana 5-tka w 32 liczbach to chyba 1/4,22 coś koło 25% (tak pokazuje kalkulator szans) i taki spec jak Czak to wie. No chyba, że się mylę to proszę popraw i oszczędź moją głowę. Jak na pierwszy raz to wystarczy. Odezwę się jeszcze, może dzisiaj za dwie godzinki lub jutro. I wielka prośba do Ciebie Zen, nie rezygnuj. Jeszcze trochę cierpliwości, może ktoś jeszcze się odważy odezwać i zabrać głos w sprawie puszczenia Prezesa w skarpetkach. Byłoby miło. |
2008-06-23 (00:42)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 142 896 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie wiem jak się to stało że ne zauważyłem wcześniej wpisu Andy\'ego 6908. to tylko techniczna uwaga.. ================================================ Janio dziękuję że napisałeś . Myślę że moje intencje były przejrzyste . Związać się partnersko z kimś o innych umiejętnościach niż ja .Na temat filtrowania pozjadałem rozumy wszelkie chociaż dalej błądzę a więc nie potrzebna mi znajomość kogoś kto znałby to samo co ja .. .Niechby pokazał umiejętność trafienia jednej liczby to już jest kilka - kilkadziesiąt tys kombinacji mniej . Lub wskazania takich co nie wejdą . Może taki ktoś potrafiłby zaprognozować wartość jakiegoś filtra . Pewna osoba zwróciła mi uwagę na taki fakt że biorąc pod uwagę wszystkie 42 liczby a więc 850 tys kombinacji jednym dobrze wybranym filtrem sumy odrzuca się 780 tys kombinacji więc zostaje 6 do 8 tysięcy a są takie przypadki że ten filtr potrafi zostawić tylko 3 tys kombinacji z 42 liczb do gry .Dodawszy do tego kilka filtrów można \"zjechać \" do poziomu 200 do 300 kombinacji z piątką w tle ;-o)) . Typowanie na 16 liczb gdy nie ma pewności trafienia piątki mnie nie odpowiada gdyż po pierwsze nie trafione typy mogą się rozmijać z układami do filtracji Raz trafi się w liczby a innym razem w filtry a chciałbym się skoncentrować tylko na filtrach .Po drugie raczej trafienia znacznie odbiegające od wyliczeń kalkulatora przypisuję przypadkowi.No chyba że to Szunaj i Prezio Ci mają nadludzki dar .. A grze realnej obawiam się że to się nie sprawdzi .. Zresztą kiedyś testowałem to co pisał Statyk Zbiory 30 -sto liczbowe naprawdę nie jest tak łatwo trafić nawet przyjmując przesunięcie czasowe = 4 losowania . ------------------------------------------>> Janio wkurza mnie to że nikt nawet o nic nie zapyta a więc kompletne desinteressment ?. I ja też powoli tracę zainteresowanie tą stroną bo okazuje się że z prywatnych rozmów dowiaduję się i uczę się znacznie więcej Więc po co mi to ?? A powoli powoli zmierzam do celu ZBIÓR 42 LICZBY I REDUKCJA !! ZERO TYPóW !!! P.o.z |
2008-06-23 (02:40)![]() Data rejestracji: 2008-06-22 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 142 902 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziękuję Zen, że się odezwałeś. Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że Twoja poprzeczka jest ustawiona bardzo wysoko i nie jestem w stanie podołać twoim oczekiwaniom. Żeby filtrem sumy zjechać tak nisko, to musiałbyś trafić w ok. 2-3 jednostek. Jak wybrać taką sumę nie wiem i chyba nie poznam. To jest naprawdę kunszt. Dlatego nie dziw się, że prawie nikt nie chce odpowiadać na forum. Byłbym wdzięczny gdybyś od czasu do czasu podrzucił jakąś myśl, sugestię, która pomogłaby naprowadzić jaką drogą iść. Oczywiście w miarę możliwości abyś nie musiał zdradzać swoich tajemnic. Mam teraz do przmyśleń jak wybrać własciwą sumę oraz jak wytypować jedną liczbę dzięki Twojej podpowiedzi. Dziękuję. Co do Szunaja i Prezio podzielam opinię, trzeba mieć nadludzki dar. Patrzę na swój arkusz i widzę, że 16 liczb z rzędu z bazy losowań to ok. 5 piątek. Po żąglowaniu liczbami można uzyskać ok. 30 piątek. W jedną 16-stkę co 60 losowanie wpada piątka. To daje dużo do myślenia jak oni typują te 16-stki. Zbiory statyczne na pewno nie. Może zbiory dynamiczne plus trendy, gorące, zimne itp. itd. ? A może inne wynalazki ? A tak przy okazji Zen, swego czasu pisałeś o zbiorze 21 liczb nieparzystych, że wypadło ok. 50-60 piątek tj. 20349 komb. i dobrze byłoby wiedzieć kiedy będzie następne losowanie z 5-cioma nieparzystymi. Myślę, że łatwiej byłoby wyeliminować w jakiś sposób ok. 4-5 liczb nieparzystych i w to miejsce podstawić 4-5 liczb parzystych (też w jakiś sposób wybrać) co zwiększy średnią piątek o ok.40%. I tu problem, które wyrzucić a które dołożyć aby zbiór był pewny (przewidywalny). Mam nadzieję, że tym wpisem za bardzo się nie ośmieszyłem. Jeszcze raz podziękowania Zen za aktywność. |
2008-06-23 (10:25)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 142 927 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Janio. Przyznam że ja też nie potrafiłbym tego dokonać by tak wstrzelić się w dokładnie jedną wartość sumy .Chciałem tylko pokazać ze takie są możliwości a bylem świadkiem wytypowania przyszłej sumy z dokładnością do 10 punktów .Ale to też są rzadkie przypadki .Jak pisałem ja daję sumę szeroko 70-130 -chyba że ewidentnie dostrzegam że jednoznacznie mogę zawęzić ten zakres .Napisać jak to zawężać nie mogę bo to nie mój patent . niech napisze to właściciel tej koncepcji . W każdym razie trzeba sobie zaprowadzić jakąś statystykę i szukać / oczywiście sam bym nie wiedział póki ktoś nie podpowie / Ale nie jest to nic straconego bo wiem że drogą wymiany doświadczeń ów właściciel wymieniłby tę informację na inną . Pozostaje pytanie KTO TO ? zapewne kogoś dostrzeże uzna że warto więc i nawiąże kontakt .To wszystko co w tej dziedzinie mam do powiedzenia. Jak Szunaj dobiera zbiory mniej więcej się domyślam zresztą coś mi opisał Nie popieram takiego sposobu No ale wynik osiągany przez Szunaja doskonale niweczy moją niechęć -czyli ja się mylę . Zbiory Prezia rzuciłem na LC i też widać z jaką metodykę zastosował przy ich tworzeniu a skąd i dlaczego użył takich liczb niech pozostanie jego tajemnicą . Najistotniejszy dla nas powinien być efekt końcowy - TRAFIENIA. Sądzę że tak samo jeden jak i drugi dojdą do wniosku że trzeba zwiększyć liczebność swoich zbiorów.Szunaj poszedł w ilość ok 170 Prezio poszedł na czas czyli od czasu do czasu trafi . Te extra zbiory z samymi parzystymi / nieparzystymi czy wręcz kolejnymi trzema liczbami zdarzają sie być może jakaś statystyka pozwoli to dookreślić Tu działa prawo proporcjonalności ponieważ takich układów jest mało więc pokazują się rzadko A kiedy? tego nie wie nikt . można jedynie przypuszczać z dużym przybliżeniem że jeśli coś \"wychyli się \" w jedną stronę to być może niedługo będzie chciało to nadrobić i wychyli się w drugą .... P.o.z |
2008-06-23 (19:06)![]() Data rejestracji: 2008-06-22 Ilość postów: 165 ![]() | wpis nr 142 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Zen. Uff !!! Spadł mi kamień z serca. Po pierwsze cieszy mnie, że nie jesteś absolutnie za dochodzeniem do \"5\" metodami 100% -wymi i dopuszczasz metody poniżej 100% z zachowaniem rozsądnych granic. Po drugie widełki redukcji sumy były rozpatrywane na innym forum między tobą Zen a Statykiem, Kmicicem i Strateg1 (Strategiem1)-niewiem jak napisać ten nick. (forum lottocad temat: express lotek-systemy) Po trzecie z tym zbiorem liczb nieparzystych to napisałem trochę na wyrost. Wiem. że jesteś zainteresowany metodami prawie pewnymi a ten zbiór takową metodą nie był. Ale chciałem się odnieść między innymi do wypowiedzi Strateg1 na temat rozpisu 42 liczb na trzy 14-stki (z kolejnych po sobie liczb). Z każdej 14-stki brał po trzy liczby i tworzył zbiór 9-cio liczbowy. Takich zbiorów utworzył 33 i potem tworzył z nich 1089 komb. po 9 skreśleń. No i stwierdzenie, że piątka prawie pewna. Konkluzja - na 42 liczby za każdym losowaniem wpada 5. 14-stki Strateg1 1: 1-14 2: 15-28 3: 29-42 Ile liczb może wpaść w jedną taką 14-stkę przy jednym losowaniu ? Od 0 do 5 liczb. To na ile części należałoby podzielić 14-stkę aby mieć pewność 100%, że złapiemy \"5\" w 14-stce ? Minimum to 6 części pod warunkiem, że każda część ma liczby kolejno po sobie (np.1-2-3) Strateg1 wybrał 3 części 1-dno liczbowe (de facto 3 liczby) czyli max \"3\" w zbiór 14-sto liczbowy. Tak przy okazji statystyka bazy losowań pokazuje, że zbiór składający się z (n liczb po sobie jw. np. 1-2-3) był trafiany w 3 liczby -22 razy a pozostała część losowań ulokowała się w zakresie 0-2 liczb. Bez zachowania szeregu liczb wskaźnik trafiania w 3 liczby oczywiście rośnie. O ile ? wystarczy policzyć w wylosowanej takiej trójce (moja baza np. 22-26-30 wys. 8 razy). Wracając do konkluzji Czyli uciekają \"5\" - dla mojej bazy 2 - dla gry express lotek (ponad 850 tyś. komb.) 2002 \"4\" - moja baza 66 - gra express 1001 \"3\" - moja baza 285 - 33 (po jednej \"3\"x33 bloki)= 252 -gra express 364 - 33 = 331 Pozostałych 14-stek i tych operacji na blokach liczb sobie darowałem. I chyba Strateg1 popełnił błąd, pisząc piątka prawie pewna ! A My wszyscy, oglądający reklamy i wiemy, że prawie robi wielką różnicę. Zen i inni na tym forum czy możecie ustosunkować się do mojego toku myślenia ? A może gdzieś popełniłem błąd i to nie jest tak jak napisałem ? I jeszcze jedna sprawa ten post nie jest wyśmiewaniem się z innych lecz próbą poznania tego z czym mamy do czynienia express lotek + los + szczęście. Ukłony dla Strateg1. |
2008-06-23 (21:33)![]() Data rejestracji: 2008-03-25 Ilość postów: 140 ![]() | wpis nr 143 000 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zen napisał: A grze realnej obawiam się że to się nie sprawdzi .. Zen ,Expressem zająłem sie w marcu (wielkie dzieki jeszcze raz dla Mariusza) Muszę cos tu testować. 3 losowania temu Czak i 777ch trafili 5/16 ,wielka dyskusja i słomiany zapał zanikł. A przecież 4 ósemki to koszt 280 zł a wygrana wyniosłaby za 4/8 przy 5/16 ok5400zl.Wystarczy teraz na 19 gier nawet wszystkie przegrane a przecież to niemozliwe. Nawet 4/16 daje duza szanse na 4/8 wedłu moich redukcji. Jak widze gre w realu. 11 na 5 piatek ,12 na 4 szóstki lub 16 na 4 ósemki plus umiejetna progresja. Bedę więc typował 3 warianty i pisał jak to wychodzi ,łacznie z kosztami. Bo musze to sprawdzić. Nie lubię jakoś milionów a nawet setek tysiecy kombinacji . Nie stac mnie na to. P.S Mała lista obecności lecz witam nowego obecnego Janio Postaram sie typowac te 3 |
2008-06-24 (13:48)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 143 061 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Janio w tej materii musiał by wypowiedzieć się SAM MISTRZ JASZE Zresztą Leo prywatnie i tutaj zdaje się chwalił go za opis z wycinkiem systemu w tle może niech pociągnie ten temat No niestety co wypisuje tu Prezio nie dociera do mnie nie rozumiem tego a czego umiem zrozumieć irytuje mnie . Bo mnie to przerasta . Pisałeś o Startegu1 i systemie tam wzmianki o systemach mają charakter okazjonalny i incydentalny . Strateg1 i owszem jest bdb ale w innych systemach zresztą skosił ładną kasę na swoich systemach wiesz mam nadzieje których ..... Ja się odcinam od systemów wszelkich niż pełny ewentualnie jak nie ma innego wyjścia to . gwarancyjny. bo to dla mnie chybił trafił więc wolę te swoje filtrowe Chybił- trafił ale przynajmniej wiem gdzie i dlaczego coś nie wyszło . Systemy nie dają możliwości zarządzania ;-o)) zbiorami - nie ma na nie wpływu /mówię o wnętrzu systemu / No a to co proponuje Prezio to musi być warunkowe jeszcze trzeba powiedzieć kulkom >> kulki wpadajcie pod takim to a takim warunkiem macie wejść to tak a tak << Więc nie dość że musżą wpaść konkretne kulki to jeszcze w odpowiednim układzie . Jestem tego przeciwnikiem za dużo szczęścia /chciejstwa na raz ;-o)) P.o.z |
2008-06-24 (21:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 143 120 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Uderz w stół...a Jasze się odezwie. Kiedy byłem mały jeszcze brzdąc czytałem sobie bajeczkę ,,Uczeń Czarnoksieznika,, Tak , przyznaję ,podesłałem preziowi posty o tzw.odchyleniach i widzę że w lot zrozumiał. O odchyleniach....ile wypada w Multi średnio liczb w obranych 10? Średnio 2,5. Po sprawdzeniu całej bazy nigdy nikt nie znajdzie 2,5/10. Zawsze jest odchylenie albo 2 albo 3. Albo 1 albo 4. Albo 0 albo 5. Albo ,albo ,albo. Trafiono w Expresa 5/16. Tu mozna bazować na różnych odchyleniach ,ale podam to co rozumiem jako redukcję prezia na ósemki. Ja bym z tego zrobił cztery czwórki. Jak ?...róznie mozna. Jeśli jest 5/16 to w najgorszym układzie w jednej z czwórek mam 2/4 a w pozostałych po 1/4 razem 5/16 czyli.... 2 1 1 1=5 Ale mogą powstac odchylenia.... 2 0 2 1=5 2 0 3 0=5 Przy sześciu ósemkach mamy jednak przy 5/16 od 3 x 3/8 poprzez 4/8 do 5/8. Ja bym przynajmniej tak zredukował te 16 liczb ,prezio nie podaje, jego sprawa. Strateg jak pisze Janio podzielił 42 liczby na trzy 14-ki. Troche za dużo tych dziewiątek powstaje ,nie wiem dlaczego ,pozatym 3 grupy ,jest ryzyko ze bedzie w którejś 0/14(odchylenie od normy) a pozatym w 3/14 to też trudno o odchylenie na 3/3 ,nawet przy pięciu trójkach. Ale kazdy orze jak może. Pozdr. P.S Zen ,sgłaszam swą obecność w tym watku. Pozdr. |
2008-06-24 (22:07)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7212 ![]() | wpis nr 143 126 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Panowie do myślenia może pobudzić Was tylko i wyłącznie \"K A S A \". Jest to metoda sprawdzona od\" dawien dawna\".Dlatego nie ma TAKIEJ POTRZEBY ABY ZMUSZAĆ INNYCH DO TAKIEGO DZIAŁANIA.NALEŻY POKAZAĆ JAK ŁADNIE SIĘ KASUJE \"KASKĘ\" I JUŻ JEST PO KŁOPOCIE.Jeden z naszych kolegów trafnie wytypował 10 liczb w ML i co ?Ano pół Polski rzuciło się na stronę gościa.I tak samo będzie na naszej stronie.Bez pośpiechu.Jeżeli proponowane przez Was rozwiązania przyniosą efekty a myślę,że takie już będą- to specjalistów od gry będzie wielu.Ja w ramach testu uparłem się na zbiory 21/42.Lecz widzę też tak jak Prezio 12 liczbowe.I nie na zasadzie rozważań teoretycznych lecz w realu.Tanie i sprawdzić można inwestując małe pieniądze.Jutro podam dwa zestawy jeden na 21 liczb i jeden na 12.Pozdrawiam szanownych znawców gry EXlotkan. |
2008-06-24 (22:31)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7212 ![]() | wpis nr 143 134 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze witaj. Jesteś bardzo skuteczny w typowaniu liczb.Jeżeli nie masz problemów z czasem postaraj się umieścić na tej stronie jedną 14 w ramach testu na 5 losowań. O podobną 14 poproszę Prezia a ja też taką umieszczę.W następnych 14 mogą się liczby powtarzać .To nie ma znaczenia.Znaczenie będzie miało losowanie tj. jakie liczby powtórzą się w kolejnych losowaniach. Pozdrawiam. |
2008-06-24 (22:51)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 143 145 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. A wiesz czak ze w tej bajeczce uczeń pokonał swego czarnoksięznika. Ok.zobaczymy . |
2008-06-24 (23:03)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7212 ![]() | wpis nr 143 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze dziękuję za zainteresowanie. Czekamy na test 14-tki. P.o.z |
2008-06-24 (23:10)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7212 ![]() | wpis nr 143 148 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Prezio do Ciebie ten post!!! Z łaski swojej podaj jeden zestwaw 14 liczbowy może być z tych co redukujesz.Lub inny.I tak jak wyżej napisałem potraktujemy go w ramach testu na 5 losowań.Będziemy przez 5 kolejnych losowań sprawdzać jak się zachowają trzy takie zestawy. Jeżeli Zen da się też na taki skusić to bardzo proszę. Pozdrawiam |
2008-06-25 (00:38)![]() Data rejestracji: 2005-11-07 Ilość postów: 22665 ![]() | wpis nr 143 155 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WITAM czeka na min 4 trafienia - Nie znalazł *** Expres Lotek Obliczono na los. nr. 818 przesunięcie= 0 obliczenie dni = 479max. trafienie w zakresie 817 ~ 339 *** próg nieprzekroczony 3/14 *** , Rezultaty - 72 x 3/14,153 x 2/14,192 x 1/14 od 2000-08-26 : 116 x 3/14 13 x 4/14 1 x 5/14 OSTATNIE trafienie powyżej 3/14 w los. 480 wstecz tj. 2003-11-19 niedługo będzie 5 lat oczekiwania na minimum 4/14. 8,9,10,18,20,24,25,28,34,35,37,39,40,41 |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 69 70 71 ... 1094 1095 Wyślij wiadomość do admina |