| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Metoda 4 Trendów w loteriach |
2025-12-07 (12:05) perkunData rejestracji: 2009-02-24 Ilość postów: 7141 | wpis nr 1 591 460 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Pod koniec przyszłego tygodnia ukaże się mój poradnik "Metoda 4 Trendów w loteriach" Opóźniam o tydzień jego publikację, ponieważ podczas przygotowywania materiałów do niego "wpadłem" na rewelacyjną w mojej ocenie metodę "korelacji 4 Trendów" pomiędzy dwoma (a jak ktoś ma czas i możliwości to nawet czterema) bazami losowań. W skrócie nadmienię, że chodzi o zależności między występowaniem Trendów w bazie pełnej i dniowej ( ale także występują one w bazach cząstkowych np. tylko dla losowania o 14.00 lub 22.00 itd.) - jest to zwłaszcza widoczne w Multi Multi. Testy i przygotowanie "komendy" dla AI, która ułatwi znalezienie powiązań i korelacji zajmą mi jeszcze parę dni - stąd opóźnienie. Osoby oczekujące na ten poradnik proszę o wyrozumiałość i odrobinę cierpliwości - jego zawartość was na pewno nie zawiedzie, a być może otworzy niebrane pod uwagę możliwości w świecie analiz liczb. Metoda 4 Trendów była już kilkakrotnie przeze mnie omawiana - głównie na przykładzie Lotto lub Eurojackpot czy Mini Lotto. Jednak nie omawiałem jej jeszcze na przykładzie Multi Multi. Pełen opis tej metody wraz z przykładami, analizami na podstawie tabel statystycznych, oraz pomocne prompty ( polecenia dla AI), które pomogą wam utworzyć własne tabele statystyczne, albo podpowiedzą na jakie liczby w Trendach warto zwrócić uwagę znajdziecie w moim poradniku. Dziś dla przybliżenia tego tematu mała prezentacja Tak wygląda tabela statystyczna dla Multi Multi i 4 Trendów które w Multi Multi zamieniają się na 5 Trendów ponieważ Tren Ukos został podzielony na dwa podtrendy czyli Ukos+ i Ukos- ![]() Tabela jest podzielona na pięcioliczbowe przedziały, co ułatwia wyłapanie - gdzie aktualnie jest największe zagęszczenie trendów lub określonego Trendu. Dla ułatwienia można tabelę filtrować pod kątem określonego trendu i typować na tej podstawie na przykładzie wcześniejszych danych ilość liczb w danym trendzie w kolejnym losowaniu jak i przedziały gdzie tych trendów może być najwięcej Poniżej Trend Ukos- ![]() czyli liczby dla ostatniego losowania 8,10,16,21,22,26,27,28,30,31,36,42,45,46,51,63,64,74,75,76 Część z tych liczb jest także Trendem powtórkowym np. 22,27,28,31,46,64,75,76 ![]() Co jest o tyle ciekawe, że oba te trendy mają dziś szanse na większe ilości trafień więc w tych powtórkach będących zarazem Ukosem- są potencjalne liczby do trafienia Tyle wstępem dla przedstawienia tej metody Mam taką małą propozycję dla osób chętnych Osoby które wesprą moją działalność jakąkolwiek kwotą, otrzymają ode mnie plik dla 4 Trendów w Multi Multi - w pliku Excel Dodatkowo osoby które wesprą mnie już teraz kwotą w wielkości co najmniej standardowej kawy na https://buycoffee.to/perkun Otrzymają omówiony plik, a na koniec przyszłego tygodnia, także poradnik "Metoda 4 Trendów w loteriach" w wersji przedsprzedażnej jako podziękowanie za wsparcie. O wszelkich zmianach czy nowościach będę informował na bieżąco - jeśli uda mi się wcześniej zakończyć testy. Pozdrawiam --- wpis edytowano 2025-12-07 12:10 --- |
2025-12-07 (13:43) AKIData rejestracji: 2023-02-15 Ilość postów: 965 | wpis nr 1 591 472 [ CZCIONKA MONOSPACE ] perkun metodą ukosów prawych podałem zestaw 8 zbiorów w temacie 50% trafień. Bardzo ciekawe spostrzeżenia wynikają z tych tylko 8 zbiorów. Grając tą metodą na wczorajszy dzień można było otrzymać 4/6 w w pełnym rozpisie 4/4. Metoda ukosów jest przydatna w prognozowaniu i daje 90% skuteczność. Pozdrawiam i wysokich wygranych życzę. |
2025-12-07 (14:30) AKIData rejestracji: 2023-02-15 Ilość postów: 965 | wpis nr 1 591 483 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W uzupełnieniu do poprzedniego wpisu dzisiaj o godzinie 14 w zbiorze z ukosem prawym padła 5+/6 (liczby wytypowane wczoraj z losowania o 14). Jest potencjał w tej metodzie. Według mnie nastąpi zmiana i od losowania o 22 przewagę zdobędzie ukos lewostronny. perkun masz podobne spostrzeżenia odnośnie ukosów? |
2025-12-07 (19:56) perkunData rejestracji: 2009-02-24 Ilość postów: 7141 | wpis nr 1 591 514 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj AKI Analizując tabelę statystyczną dla pełnej bazy - najciekawsze wydają się powtórki i przeskoki o jedno losowanie (czyli powtórki z pominięciem ostatniego losowania) - tylko 2 trafienia o 14.00 ![]() Czyli najkorzystniej skupić się na opcjach łączących te dwa trendy plus Ukos+ czyli liczby wyższe o 1 od poprzednio wylosowanych ( o 14.00 weszło ich tylko 3!) Na przykład. 28 U+,V 47 U+,V podobnie 52,64,75 Myślę że jest szansa na 2-3 liczby z tych wspólnych opcji i więcej z pozostałych spełniających warunki tych trendów Pozdrawiam |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |