Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Metoda 4 Trendów w loteriach

2026-01-10 (12:57)

status perkun
Data rejestracji: 2009-02-24
Ilość postów: 7209

4257
wpis nr 1 596 779
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Ponieważ siedzę w nowym projekcie i próbuję zaadaptować Tabele Zagęszczonych Pozycji Liczb dla Multi Multi ( doskonale się sprawdzała w Lotto czy angielskiej 49's)

Spróbuję zinterpretować szanse Twoich liczb Pawle na podstawie tych tabel

Tabela Gorąca

zdjęcie

W tej tabeli znajdują się liczby 67 i 50

Z tych dwóch liczb w lepszej "pozycji" czyli teoretycznie z większą szansą na wejście ma liczba 67 - ukos, oraz niska odległość od wcześniejszego wystąpienia, plus tak zwana "podbudówka" pod średnio zagęszczoną pozycją z czasem oczekiwania 11

Tak więc mój wybór z tej tabeli to 67

Tabela Zimna

zdjęcie

Tutaj mamy pozostałe wymienione liczby i z nich w najbardziej optymalnej na wejście pozycji jest liczba 26 będąca możliwą powtórką pozycyjną.

Do tego liczba 72 ma odległość pozycyjną 10 - a ta odległość oraz miejsce w tabeli - jej górna część mogą sugerować, że może się pojawić ( na podstawie zachowań podobnych odległości w statystyce wstecznej)

No i liczba 60 - odległość 2, w ostatnich 3-4 losowaniach "na topie" ma pewne szanse.

Nie skreślałbym też liczby 73 choć ta ma mniejsze szanse niż wymienione wcześniej.

Na razie wstrzymałbym się z typowaniem liczby 51 ( choć mogę się mylić) w mojej interpretacji jest za wcześnie na jej wejście.

Czyli według "mocy" z tabeli zimnej wychodzą liczby 26,72,60 i ewentualnie 73

Zaznaczę że to eksperymentalna ocena - ale być może właściwa

Pozdrawiam
2026-01-10 (15:07)

status pawel
Data rejestracji: 2004-01-11
Ilość postów: 8141

127
wpis nr 1 596 795
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Brawo Perkun bardzo dobra analiza....... 2/3 = [72] i [60] trafiłeś należy Ci się dużą kawa Super....przy moich trafionych kulkach [8] [48] [66] [72] + [60] = 5/5 ======BINGO.!!!!!!!!!!!!!!
2026-01-11 (12:29)

status perkun

4257
wpis nr 1 596 948
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Dziś ostatni dzień w którym wysyłam jeszcze poradniki "Metoda 4 Trendów w Loteriach" dla chętnych po postawieniu mi kawy w standardowej kwocie na

https://buycoffee.to/perkun

Polecam czytelnikom mojego poradnika korzystać zwłaszcza z "prompta" korelacyjnego - łączącego analizę 4 Trendów z kilku baz losowań naraz.

Dzisiaj wytypowałem liczby w paru AI tą metodą korelacji i dostałem zwrotnie info o takiej treści

zdjęcie

Co potwierdza też moje własne spostrzeżenia.

Typy zachowam dla siebie zgodnie z zasadą "Złotej Kaczki" - wędkę dostarczyłem, a ryby niech każdy sam sobie złowi.

Pozdrawiam
2026-01-11 (14:21)

status AKI
Data rejestracji: 2023-02-15
Ilość postów: 1122

16537
wpis nr 1 596 962
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Perkun szczególnie ostatni punkt wniosków jest prawdziwy.
W swoich opracowaniach, lata temu, ten wniosek zawarł Krzysztof Płocharz (jeśli dobrze pamiętam nazwisko). Skupił się na multilotku, ale te same reguły dotyczą wszystkich gier losowych (kulki z numerami) korzystających z maszyn losujących.
Bardzo ciekawie i wnikliwie opisał w jaki sposób grać (strategia gry i modele gry) wykorzystując
pojawiające się trendy w krótkich odcinkach czasu.
Po raz pierwszy (prawdopodobnie) użył w swoich analizach zbiorów dynamicznych, dających 30 do 50% większą szansę prawidłowego wyboru liczb w stosunku do normalnego prawdopodobieństwa trafienia.

Pozdrawiam

--- wpis edytowano 2026-01-11 14:22 ---

2026-01-11 (14:41)

status perkun

4257
wpis nr 1 596 969
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

AKI "każda metoda jest dobra jeśli jest skuteczna".

Czasem powtarzam to jak mantrę żeby nie uciekł mi sens.

Pewne metody są okresowo bardziej skuteczne od innych metod, problem typera to wejście we właściwym momencie w konkretną metodę analizy.

Moim "błędem" jeśli tak to można nazwać, jest szukanie wielorakich rozwiązań powtarzalnych w czasie.

Tyle że najlepsze wyniki uzyskują Ci co cały czas grają jedną metodą, która co jakiś czas zapętla się w swojej skuteczności np. w Lotto średnio co 15 losowanie wchodzi 5-6 liczb z 4 Trendami - pozostaje kwestia ich wyłapania i dobrania właściwych liczb

Skacząc z metody na metodę można przeoczyć moment kiedy konkretna metoda daje najwięcej trafień.

Choćby sytuacja z zeszłego wtorku kiedy w Eurojackpot weszło wszystkie 5 liczb z 4 Trendów.

Konsekwencja i upór oraz nieoglądanie się na krytyków, jest kluczem do sukcesu, dlatego czasem nie warto nawet wchodzić w polemiki z antagonistami tylko robić swoje od czasu do czasu wrzucając tylko trafione kupony żeby trochę zirytować niektórych albo udowodnić realną wartość swoich typowań.

Pozdrawiam

p.s. do końca dnia powysyłam "zamówione" poradniki, bo obecnie jestem w terenie dla złapania mroźnej aury i resetu umysłu
2026-01-12 (14:54)

status pawel
Data rejestracji: 2004-01-11
Ilość postów: 8141

127
wpis nr 1 597 110
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Perkun ...................... niestety nie piszesz nic o przeskoku pojedyńczym

to ostatni raz tu wchodzę masz swoje 4 trendy to Walcz z Nimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a przeskok pojedyńczy ..... wchodzi jak w masło

dziś o 14-tej 2/2 NIEWYJĘTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w prognozie stały kulki TYLKO [72] i [63] i wylosowali w 100 % [72] i [63]

Pozdrawiam Życzę ogromnej kasy w 4 trendach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2026-01-12 (20:28)

status perkun

4257
wpis nr 1 597 151
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Pawle wybacz mój brak informacji w temacie pojedynczych przeskoków, aktualnie zabierają mi czas próby korelacji typów w 4 Trendach z użyciem paru baz losowań, oraz dwa nowe projekty jak metody filtracji i zagęszczonych pozycji liczb.

Brak czasu to mój największy problem

A metody korelacyjne dają ciekawe wyniki

Wczoraj byłem w małym szoku bo o 14.00 trafiłem 8 z plusem - 3 liczby i plusa.

A o 22.00 grając na 5 liczb znów trafiłem 3 liczby z plusem

zdjęcie

zdjęcie

zdjęcie

Dziś puściłem tylko parkę i 6 liczb z uwagi na promocję - ciekawy jestem co z tego wyjdzie

Pozdrawiam

--- wpis edytowano 2026-01-12 20:29 ---

2026-01-19 (17:15)

status perkun

4257
wpis nr 1 598 284
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Informacja dla osób, które otrzymały jako podziękowanie za wsparcie mojej działalności poradnik "Metoda 4 Trendów w Loteriach"

Ponieważ wersja komercyjna, która ukaże się na dniach u jednego z wydawców będzie zawierać linki do kodów generujących tabele 4 Trendów dla

Multi Multi

Lotto

Mini Lotto

Ekstra Pensja

Eurojackpot

Eurojackpot - Liczby dodatkowe

postanowiłem dosłać również każdej z osób która otrzymała poradnik, identyczne linki do plików zawierających kody do generowania tabel powyższych loterii.

Jest tam jako ciekawostka również tabela Eurojackpot liczb dodatkowych.

Te informacje zostaną wysłane dziś wieczorem - więc możecie spodziewać się ich lada moment.

Do momentu oficjalnej publikacji poradnika - o czym poinformuję również tutaj, można jeszcze wyjątkowo otrzymać ten poradnik poprzez postawienie mi kawy w standardowej kwocie na

https://buycoffee.to/perkun

p.s w Lotto w najbliższych losowaniach może pojawić się 5 lub nawet 6 liczb z wszystkich trendów, bo od ostatniej takiej sytuacji minęło 14 losowań, a średnio co 15 losowanie taka sytuacja się pojawia.

Pozdrawiam

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5
Wyślij wiadomość do admina