Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

WSZYSCY JESTEŚMY TERMINATORZY !!!!

2025-11-18 (03:07)

status hnacik
Data rejestracji: 2015-10-18
Ilość postów: 1493

14564
wpis nr 1 588 610
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Chodzi o małe napięcie elektryczne na powieszchni skóry lub wewnątrz całego ciała człowieka. A człowiek zbudowany jest przecież z atomów. Czyli już jest Terminator. Ja wczoraj dotknęłem językiem powierzchni skory od ręki i wyczułem lekkie napięcie elektryczne. Terminator znaczy termin czyli datę i może się przenosić w czasie. A termo czyli ciepło ciepło ulepszone to lokomotywa, czyli pociąg. Leciutke napięcie wystarczy, że zaszła reakcja atomowa.I podnosić
ciężkie rzeczy lekko je unosząc.
=========================================================
Chodzi o małe napięcie elektryczne na powieszchni skóry lub wewnątrz całego ciała człowieka. A człowiek zbudowany jest przecież z atomów. Czyli już jest Terminator. Ja wczoraj dotknęłem językiem powierzchni skory od ręki i wyczułem lekkie napięcie elektryczne. Terminator znaczy termin czyli datę i może się przenosić w czasie. A termo czyli ciepło ciepło ulepszone to lokomotywa, czyli pociąg. Leciutke napięcie wystarczy, że zaszła reakcja atomowa. I podnosić
ciężkie rzeczy lekko je unosząc.

Resztę dopiszę póżniej.

Jony

to moje stare przezwisko
na policji oraz na informatyce.

Wysokich !!!

--- wpis edytowano 2025-11-18 03:17 ---

2025-11-18 (18:22)

status hnacik

14564
wpis nr 1 588 680
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wszystko jest atomów. Niema ""Człowieka"" bez energii elektrycznej wewnącz organizmu. A więc Człowiek, w którym układ nerwowy, posiada lekkie natężenie elektryczne i reszta ciała to terminator pierwszej 1 Generacji i chodzi na siłownie. 2 Generacji to Człowiek lub terminator jak kto woli, posiada znacznie większe natężenie elektryczne w śród organizmu. Jest jeszcze terminator z metalu z energią elektryczną wewnącz metalu. Ta energia elektryczna działa jak komputer lub kamuflaż z mini lusterek lub ekraników atomowych. W takiej książce Pan samochodzik i UFO lub predator gdy wyszedł z wody wszystko się iskrzyło.
===================================================
Wszystko jest atomów. Niema ""Człowieka"" bez energii elektrycznej wewnącz organizmu. A więc Człowiek, w którym układ nerwowy, posiada lekkie natężenie elektryczne i reszta ciała to terminator pierwszej 1 Generacji i chodzi na siłownie. 2 Generacji to Człowiek lub terminator jak kto woli, posiada znacznie większe natężenie elektryczne w śród organizmu. Jest jeszcze terminator z metalu z energią elektryczną wewnącz metalu. Ta energia elektryczna działa jak komputer lub kamuflaż z mini lusterek lub ekraników atomowych. W takiej książce Pan samochodzik i UFO lub predator gdy wyszedł z wody wszystko się iskrzyło.
========================================resztę dopisze póżniej

jony

Wysokich !!!
i
2025-11-18 (19:02)

status hnacik

14564
wpis nr 1 588 683
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

resztę dopisze pózniej