Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Co o tym mylec ??? |
2005-04-14 (20:47) kriss102 Data rejestracji: 2004-01-29 Ilość postów: 7 | wpis nr 14 275 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dawno juz niegram w Ml. To chyba przez nieudane poczatki ale mniejsza o to. tak naprawde chcileme aby któ nanowo pokazal mi sens gier losowych. Znam to uczucie jak przechodzi sie kolo totalizatora i wydaje sie kolejne zl liczac ze dzi bedzie ten szczeliwy dzien. Po tym jak wtopilem dobra 200zl ( teraz ktos powie co to jest 200zl ale jak kto sie uczy i ma 16lat to jest kupa szmalu) przetalem grac. Teraz zaczynam sie zastanawiac nad calym sensem wszystkich gier. Najlepszym przykladem beda zaklady buchmakierskie, skoro tak latwo wytypowac pewniaki i tak latwo wygrac to dlaczego caly szas ludzie obstawiaja a buchmakerzy nie plajtuja ??? Podobnie bylo kilkaset lat temu ja grano w 3 kubki i z szansa 1/3 mozna bylo wygrac, wtedy nikt niemylalze przeciez ja na tym zawsze strace a ludzie grali. Podobnie jest wedlug mnie teraz. Jest gra i wszyscy w nia graja bo jeszcze nieznaleLli sensu tej gry. A chodzi o to zeby analizowac liczby z odpowiedniego okresu. Tak naprawde to jeli prezesie lotto chca to i tak nigdy nikt nie musi wygrac. Teraz zastanawiam sie skoro jest minimalna szansa ze wygram to dlaczego gram ??? chyba dlatego ze chodzi o duza kase, niepatrzymy na to ze niema szans wygrac ale na to ile mozna wygrac, i dlatego takie gry istnieja i nieupadna az kto nie znajdzie idealnego systemu. Ja proponuje aby kazdy zrobilsobie bilans, mniejwiecej czy jest na + czy na - i zastanowilsie czy warto. Pozdrawiam |
2005-04-14 (20:56) slawek001 Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 | wpis nr 14 276 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kirss..........masz racje strat jest wiecej ..........inaczej takie gry nie mialy by sensu dla organizatorow:)...........wszystko tylko jest zalezne jak to wszystko sie traktuje ................idac do kina , kawiarni , dyskoteki ...........zeby sie bawic wydaje sie okreslna z gory gotowke......................ja osobiscie bawie sie tutaj tylko ......... skoro przestalem palic posiadam dodatkowy przyplyw gotowki ............ i wydaje na zabawe jakim jest lotto........... jak widac nic nie ginie ........wydatki sa wyrownane..........ale do hazardu to juz cienka nic.........dlatego bede zawsze mowil uwaga to jest niebezpieczna zabawa ! ! !...........ale narazie wesolej zabawy |
2005-04-14 (21:07) kriss102 Data rejestracji: 2004-01-29 Ilość postów: 7 | wpis nr 14 277 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hmm. Tez masz racje. w ten sposub niemylalem ale idac do kawiarni czy do kina tak naprawde wydaje kase, a moglbym przeciez film obejrzec w tv a kawy napic sie w domu. Z dyskoteka w domu to troche niebardzo ale tez w koncu wydaje sie kase zeby sie zrelaksowac. Ale grajac w lotto patrzac na to co juz sie wtopilo to raczej niesprawia przyjemnoci wydawanie kolejnych PLN, ale to chyba jest ta niemewnoc czy mi jest pisane wygrac czy nie |
2005-04-14 (21:12) slawek001 Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 | wpis nr 14 278 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kriss.........sam widzisz pieniadz to tylo pojecie wzgledne ............ale i tak jest sie przyzwyczajonym do wydawania jego ze wydajac w ten czy inny sposob nigdy czlowiek nie zastanawia sie przed czasem..........tylko po czasie dlaczego i na co wydal wesolej zabawy |
2005-04-16 (19:52) Mac. Data rejestracji: 2005-04-16 Ilość postów: 258 | wpis nr 14 385 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak piszesz - jeste niepelnoletni i masz watpliwoci. Ja jako dorosly moge ci odpowiedziec: daj sobie spokój. IdL do kina, do teatru, uzbieraj na wycieczke, ucz sie. ZdobadL pozadny zawód i spieprzaj z tego durnego kraju tam, gdzie zarobki sa cywilizowane (jak i cala reszta!); na tej stronce sa naiwni gracze, którzy licza na cud (ja takze), bo wiedza, ze tylko to im pozostalo. Pieniadze nabywa sie ciezka praca a nie hazardem! Hazard jedynie uzaleznia i rujnuje. Ci, co wygrywaja to jednostki i naiwnocia byloby uwazac, iz ty bedziesz nastepny w kolejce. Wyloguj sie stad i ciesz zyciem b e z uzaleznien! Wszystkiego dobrego. Mac. |
2005-04-16 (20:10) sonda Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 | wpis nr 14 389 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kriss. Jeste mlody i widac, ze mylisz a prznajmiej zastanawiasz sie nad tym co robisz. To budujace. JUZ JESTES KIMS (BOGATY) Nikt ci nie da 100% odpowiedzi na to czy wygrasz kupe szmalu. Zreszta nie wiem jak bardzo by ona nie byla wielka to i tak wielkie g.... bedzie. Kasa pomaga w mlodym wieku a w starszym masz juz pewnoc ze jest ona niezbedna do zycia i to nie tylko w naszym kraju? Jak tacy ludzie jak Kriss wypadna z tego kraju, to po co nam zludzenia bogatego zycia? Kriss> masz prawo do bledów w typowaniu liczb. Skoro i tak te kolejki przed kolektura cie wciagaja to graj sobie, ale rzadziej i za mniejsza kase. Wyluzuj. Jeli ty wygrasz, to kto inny bardziej potrzebujacy NIE. Pa |
2005-04-16 (21:08) palestynczyk Data rejestracji: 2005-03-29 Ilość postów: 236 | wpis nr 14 391 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sonda jak ja lubie twoja elkfencje |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |