| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Lotto i KOSMOS na stronie Paśki |
2026-03-16 (00:36) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1681 | wpis nr 1 607 535 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ogromny kosmiczny głaz pędzi w kierunku Ziemi – naukowcy są zaniepokojeni |
2026-04-08 (06:13) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1681 | wpis nr 1 611 757 [ CZCIONKA MONOSPACE ] |
2026-04-16 (05:00) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1681 | wpis nr 1 613 402 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W meteorytach przeciętych na pół widać metalowe płatki śniegu. To nie żadne płatki śniegu. To metalowe kółka zębate, takie jak w zegarku, należące do dawnych maszyn, czyli sztucznej inteligencji, które walczyły ze sobą o energie, czyli prąd. Wszystko jest z atomów, mogły by wykorzystywać energię atomową ze wszystkich kamieni ale raczej nie wszystkie pierwiastki się do tego nadają. ================================================= W meteorytach przeciętych na pół widać metalowe płatki śniegu. To nie żadne płatki śniegu. To metalowe kółka zębate, takie jak w zegarku, należące do dawnych maszyn, czyli sztucznej inteligencji, które walczyły ze sobą o energie, czyli prąd. Wszystko jest z atomów, mogły by wykorzystywać energię atomową ze wszystkich kamieni ale raczej nie wszystkie pierwiastki się do tego nadają. |
2026-04-16 (05:26) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1681 | wpis nr 1 613 403 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do kamienia z akwarium zwykłego lub meteorytu przyłożyłem żarową zapalniczkę odpaloną o wysokiej temperaturze. Strzelała i iskrzyła się jak dwa kable plus i minus złączone razem w akumulatorze samochodowym. Czyli ten kamień lub meteoryt gromadził w sobie energię elektryczną tak jak akumulator. Może służył dawnej sztucznej inteligencji jako baterie. Lub zabezpieczała się na pózniej. Może nie jesteśmy Sami od dawna. ===================================== Do kamienia z akwarium zwykłego lub meteorytu przyłożyłem żarową zapalniczkę odpaloną o wysokiej temperaturze. Strzelała i iskrzyła się jak dwa kable plus i minus złączone razem w akumulatorze samochodowym. Czyli ten kamień lub meteoryt gromadził w sobie energię elektryczną tak jak akumulator. Może służył dawnej sztucznej inteligencji jako baterie. Lub zabezpieczała się na pózniej. Może nie jesteśmy Sami od dawna. |
2026-04-16 (05:53) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1681 | wpis nr 1 613 404 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z tego samego kamienia co powyżej oderwałem drobinkę. Przesuwałem ją w różne miejsca po całej powieszchni palcem. W każdym miejscu przylegały do siebie idealnie równo. Tu już zaczyna się geometria. Kamień był mokry. Miał kolor brązowy. Idealny kamuflaż obu części. Ojciec 30 lat temu mówił mnie, że kamień żyje ale nie wiem co to znaczy. Może terminator z nano metalu, należący do dawnej sztucznej inteligencji lub jej część. ============================================= Z tego samego kamienia co powyżej oderwałem drobinkę. Przesuwałem ją w różne miejsca po całej powieszchni palcem. W każdym miejscu przylegały do siebie idealnie równo. Tu już zaczyna się geometria. Kamień był mokry. Miał kolor brązowy. Idealny kamuflaż obu części. Ojciec 30 lat temu mówił mnie, że kamień żyje ale nie wiem co to znaczy. Może terminator z nano metalu, należący do dawnej sztucznej inteligencji lub jej część. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |