Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Ts - wałek z losami coraz częstsze zjawisko |
2025-08-10 (07:54)![]() Data rejestracji: 2019-06-10 Ilość postów: 11 ![]() | wpis nr 1 575 183 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Od kilkunastu miesięcy zastanawiam się nad tym pewnym zjawiskiem które ma miejsce podczas aktualnej sprzedaży wszystkich loterii zdrapkowych w punktach Ts.Do napisania tego postu zmusiła mnie ostatnia sytuacja z loterią Starożytny skarb.Na dzień dzisiejszy pozostało w sprzedaży tylko 8% losów i wiele innych atrakcyjnych wygranych w tym główna.Od ponad trzech tygodni gdy jeszcze były do wydrapania 3 główne w tej loterii i ok.13 % dostępności losów w mojej miejscowości nagle pojawił się przedstawiciel z oddziału który zaopatruje punkty lotto w różne rzeczy nakazując wszystkim natychmiastowy zwrot zdrapki starożytny skarb po co ? Nie wiem skoro zdrapka jest jeszcze w sprzedaży?..Obszedłem wiele punktów w moim mieście i wszędzie mówili że musieli oddać zdrapki starożytnego skarbu...I to nie jest pierwszy raz gdzie do wygrania w zdrapkach pozostaje kilka głównych wygranych i raptem z dnia na dzień są wycofywane gdy tylko dana loteria zmniejsza sie do 20% dostępności..Moim zdaniem to zwykłe oszustwo kombinacje i kpiny z grających....A to że np są loterie gdzie jest jeszcze kilka głównych wygranych i tylko kilka procent w sprzedaży to juz moim zdaniem kontrolowany wałek przez kogoś tam na górze..Choć teoretycznie jest możliwe ze przez 80% sprzedanych losów nikt nie wydrapal glownej..Ludzie głupi nie sa i nikt nie wyrzuci do kosza takiego bogatego losu... |
2025-08-10 (10:52)![]() Data rejestracji: 2008-06-25 Ilość postów: 7718 ![]() | wpis nr 1 575 197 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zdrapka PARADISO za 10zl nr 0764 Zeszło już 6mln zdrapek z puli 12 mln a nadal jest 12/12 głównych wygranych. Nikt jeszcze nie trafił 200.000zl |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |