Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Ulica Ząbkowska – klimatyczne miejsce z duszą w sercu Pragi |
2025-07-28 (14:00)![]() Data rejestracji: 2025-07-25 Ilość postów: 1 ![]() | wpis nr 1 573 723 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć wszystkim! Ostatnio miałem okazję odwiedzić warszawską Pragę i muszę przyznać, że Ulica Ząbkowska zrobiła na mnie ogromne wrażenie. To jedno z tych miejsc, gdzie historia przeplata się z nowoczesnością — stare kamienice, klimatyczne knajpki, galerie sztuki i autentyczny charakter dzielnicy. Spacerując tą ulicą, można poczuć prawdziwego ducha Warszawy sprzed lat. Co więcej, zauważyłem, że ostatnimi laty Ząbkowska przeżywa prawdziwy renesans — dużo się tam dzieje, zarówno pod względem kulturalnym, jak i kulinarnym. Dla zainteresowanych, więcej ciekawostek i aktualności można znaleźć tutaj: https://www.ulicazabkowska.pl/ Czy ktoś z Was również lubi to miejsce? Może macie swoje ulubione lokale lub wspomnienia związane z tą okolicą? Pozdrawiam serdecznie! |
2025-07-28 (16:27)![]() Data rejestracji: 2015-09-19 Ilość postów: 432 ![]() | wpis nr 1 573 738 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Temat ciekawy (porusza wspomnienia), ale link nie budzi wiarygodności - próba wejścia na stronę generuje ostrzegający komunikat: ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |