| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Lotto. Człowiek. Sztuczna inteligencja. Systemy. Mózg. |
2025-10-08 (03:32) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 582 847 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nr09 Nr09 siema Putin ma racje, że to Polska zaczyna i grozi Rosji. Że Polska dogaduje się z Amerykanami i się zbroi. Że trzyma Amerykanów na swoim Terytorium i prosi Amerykanów o pomoc. sama Teraz Putin prosi i chce się dogadać z Amerykanami o pomoc przeciwko Polsce. Więc zagrażają nam dwa mocarstwa i jedno państwo czyli trzy kraje. Rosja, Ameryka dwa z potencjałem atomowym no i Białoruś. Białoruś dlatego, że Putin mówił Łukaszencze, że polska zaczyna swoje. Więc grozi Polsce taka wojna konwencjonalna i Atomowa, że można zacząć s.ra.ć w ga.cie i wy.pier.da.lać z Polski. Ja już ma wszystko mam w piz.dzi.e. ========================================================= Putin ma racje, że to Polska zaczyna i grozi Rosji. Że Polska dogaduje się z Amerykanami i sama się zbroi. Że trzyma Amerykanów na swoim Terytorium i prosi Amerykanów o pomoc. Teraz Putin prosi i chce się dogadać z Amerykanami o pomoc przeciwko Polsce. Więc zagrażają nam dwa mocarstwa i jedno państwo czyli trzy kraje. Rosja, Ameryka dwa z potencjałem atomowym no i Białoruś. Białoruś dlatego, że Putin mówił Łukaszencze, że polska zaczyna swoje. Więc grozi Polsce taka wojna konwencjonalna i Atomowa, że można zacząć s.ra.ć w ga.cie i wy.pier.da.lać z Polski. Ja już ma wszystko mam w piz.dzi.e. Od dziś mówcie na mnie nie hnacik tylko Mietek !!! --- wpis edytowano 2025-10-08 03:38 --- |
2025-10-08 (07:18) Jan69Data rejestracji: 2015-09-19 Ilość postów: 463 | wpis nr 1 582 853 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Łukasz/hnacik/Mietek - chyba "odpływasz" od rzeczywistości |
2025-10-08 (09:33) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 582 859 [ CZCIONKA MONOSPACE ] siema to ja mietek ! No to Rosja pier.do.l.nie na Polskę i Amerykańców atomówkę, bombę atomową, wodorową, elektronową, jądrową, nuklearną, termo jądrową albo kwarkową. Jednym słowem prze.je.ba.ne jak w Ruskim czołgu. A po za tym to nic żuliłem. No może pół szklanki wina i to w poniedziałek to jest 06.10.25. Jestem trzezwy jak sto hu.j.i na asfalcie. A i jeszcze jedno zapomniałeś o ksywce mojej starszej ksywce bitels. ========================================================= No to Rosja pier.do.l.nie na Polskę i Amerykańców atomówkę, bombę atomową, wodorową, elektronową, jądrową, nuklearną, termo jądrową albo kwarkową. Jednym słowem prze.je.ba.ne jak w Ruskim czołgu. A po za tym to nic żuliłem. No może pół szklanki wina i to w poniedziałek to jest 06.10.25. Jestem trzezwy jak sto hu.j.i na asfalcie. A i jeszcze jedno zapomniałeś o ksywce mojej starszej ksywce bitels. siema mietek |
2025-10-08 (10:27) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 582 869 [ CZCIONKA MONOSPACE ] siema Mam wszystko i wszystkich w pi.z.dzie. Mogę wam pokazać du.p.e mietek :) |
2025-10-10 (09:08) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 583 112 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Polskie okręty wojenne zresztą tak jak wszystkich Państw i mocarstw powinny mieć grodzie. Przynajmniej 10 grodzi i jeden poziom poziomy. Rozumiem Świętość Tytanika żeby go zostawić i Go nie wyciągać, że ciągle gra muzyka i że balują tam do dziś ale grodzie to jest wspaniałe i nowoczesne rozwiązanie i konieczność. Na pewno okręty wojenne były by trudne do zatopienia bo na razie to toną wszystkie tak jak łudka z drewna. czołem !!!!!!!!!!! |
2025-10-12 (08:40) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 583 396 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zrobić tak działko laserowe to jest bayera. Prace nad laserem trwają i pewnie dziś jest duży postęp oraz zaawansowanie. Dla Armii przyszłości. Tak jak w filmie Terminaor. Wogle Filmy Saiensfickszyn to Fikcja tak jak wszędzie. Ale trochę prawdy w nich jest. Działko laserowe dla: Żołnienieży, czołgów, pojazdów naziemnych bojowych i myśliwców oraz cięższych maszyn latających bojowych. Wiem, że to jest śmiechu warte. no cósz taki już los pie.pszo.ny kismiet. Pożartować można. Co nie ? Wasz Generał mietek. Czołem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2025-10-12 (09:07) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 583 399 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Słyszałem, że któryś z Papieży pobłgosławił samochód, naćpał się i spadł nim ze skarpy. Ja kiedyś zostałem mianowany na Papieża. Było nawet ciche Ademus Papa. Ja nazywam się Jan Łukasz pierwszy. Z jakieś 10 lat temu, jak siedziałem w psychiatryku. Spokojnie, przypominam, że to żarty ! Ale, ale Mama mówiła mnie, że to wszystko to nie są żarty. Życzę Wszystkim systemów o świetnym prawdopodobieństwie, no i gigantycznych wygranych !!!!! siema mietek |
2025-10-21 (03:53) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 584 650 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale w Matrixie ten agent Smift jest mocny i grozny. Grupa żołnirzy z kałasznikowami by go rozwaliła chyba, że replikowanie się agenta Smifta. Ale prawdziwy świat to nie przelewki !!! Zajon Boss maszyn to jest potęga i władza. Mietek Wysokich wygranych życzę !!! |
2025-10-21 (07:15) hnacikData rejestracji: 2015-10-18 Ilość postów: 1459 | wpis nr 1 584 653 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I tu puszcze do Was oczko. (o) I) (o) ACCES DENIDE - OPEN DU DOOR !!! SUCKCES !!! ŻYCZĘ WSZYSTKIM NAJWYSZYCH WYGRANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bitels --- wpis edytowano 2025-10-21 07:19 --- |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |