Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Liczby, zdjęcia, wolne myśli... Czyli co Cię dziś skłania aby zagrać w multi |
2025-02-17 (22:36)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 00:00:00 Ilość postów: 2322 ![]() | wpis nr 1 553 533 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ani w ML, ani w MM. Nie dla mnie takie górskie przygody. Powodzenia dla poszukujących sposobów na skreślenie właściwego zakładu we właściwej grze we właściwym czasie. Pozdrawiam. |
2025-02-17 (22:40)![]() Data rejestracji: 2020-08-05 00:00:00 Ilość postów: 5755 ![]() | wpis nr 1 553 534 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W końcu intuicji nie traktuje się jakby to był zegarek. |
2025-02-18 (08:49)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 00:00:00 Ilość postów: 2322 ![]() | wpis nr 1 553 551 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale przecież , to nie były zwykłe zegarki. To były obrazki z zegarkami Lotto. Więc chyba ich ciężar gatunkowy był odpowiedni. Chyba, że źle myślę? |
2025-02-18 (09:05)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 554 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie ma co się sprzeczać... Na pociechę powiem Tobie, że codziennie zapisuje naprawdę wile grafik, robię przesiew i obstawiam. Gdybym miał rezygnować po nieudanej próbie to już dawno bym tego zaprzestał, a gram już ćwierć wieku i traktuje jako pasje. Dziś wprowadzam kolejne modyfikacje, a dodatkowo wpisałem się do Grupy ze snami a że mam 20 liczb zapisanych przed snem to będę je porównywał z liczbami przetłumaczonymi ze snu. Kostka 1zn, trzeba na pewno zachować spokój. Sposób jaki chciałeś zastosować do gry jest dobry i ciekawy, ale sukcesu nigdy nie gwarantuje, zwłaszcza jak właśnie "wymagamy" żeby tu i teraz liczby z grafiki wypadły w losowaniu na jakie je obstawiliśmy... Z moich 15 letnich obserwacji, związanych ze stosowaniem nieszablonowych technik gry i pracy z grafikami, widzę jak bardzo ważny jest swobodny przepływ emocji w takim graniu. Jeżeli zbyt mocno kombinujemy to kończy się to jak u mnie wczoraj czyli brakiem wyniku. Dlatego dziś stawiam na swobodny przepływ emocji i lekkość w dobieraniu liczb. Tu potrzeba być trochę jak maszyna losująca blokada się zwalnia, kule wpadają swobodnie do bębna, chwila kręcenia i wynik. Jeżeli zaburzy się proces w wyborze liczb, dodając usilność, a co najgorsze postawę roszczeniową, czyt. Mi się należy bo znalazłem przecież wyjątkowe liczby to jest 99,9% szans, że właśnie nie wygramy. Zachowaj spokój i stosuj technikę, którą najbardziej czujesz bo to zwykle przynosi najlepsze rezultaty. Powodzenia! --- wpis edytowano 2025-02-18 09:07 --- |
2025-02-18 (10:07)![]() Data rejestracji: 2020-08-05 00:00:00 Ilość postów: 5755 ![]() | wpis nr 1 553 566 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Można także inspirować liczbami z tablic rejestracyjnych i jeszcze czym kolwiek i zupełnie nie wiedzieć, dlaczego akurat w tym dniu, dlaczego akurat takie przekonania że trzeba nimi zagrać. Nie ma nad tym procesem kontroli, nie wiadomo co kiedy nastąpi, NIE MA JAK W ZEGARKU a PRAWDZIWYM OWOCEM jest wygrana która normalnie nigdy nie wystąpi. Jednak gdy usilnie chcemy żeby ten efekt wystąpił ponownie szukając i tu i tam, to zwykle to zwykle ten proces gasimy a nawet zaprzepaszczamy na dluższy czas. Jest jeszcze pytanie co sprzyja. Chęć popisania się , wywołanie efektu... chyba nie... |
2025-02-18 (10:19)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 570 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Multi test Dobre spostrzeżenia i uwagi, bezpośrednio biorę je do siebie i dlatego już na początku tego wątku prosiłem o wszelkie sugestie, wszelkie tzn. i pozytywne i ewentualną krytykę, która też często jest ważna i jest dla mnie drogowskazem. Praca nad liczbami w sposób niekonwencjonalny to dla mnie "łączenie kropeczek", ale przede wszystkim wypracowanie schematu/klucza. Później traktując go jako szablon, można wypracować metodę, która jest skuteczna, praktycznie każdego dnia. Musi być ona jak najprostsza i musimy ją czuć, bez tego efektu nie będzie. Obecnie pracuje nad kolejnym "kluczem" i dlatego założyłem ten wątek. Dziś kolejne obserwacje i nowe wnioski, oby przyniosły one wyniki. Pozdrowienia! |
2025-02-18 (10:31)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 00:00:00 Ilość postów: 2322 ![]() | wpis nr 1 553 576 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Countach, bardzo dziękuję za dobre rady i za podzielenie się doświadczeniem zebranym po 25 latach grania i 15 latach obserwacji i stosowania nieszablonowych technik gry i pracy z grafikami. Nie każdy tak potrafi. Doceniam każde słowo którym się dzielisz. I pozwolę sobie oprawić w ramkę i przyjąć do siebie radę, która najbardziej przypadła mi do serca: ***************************************** ***************************************** ** Zachowaj spokój i stosuj technikę, ** którą najbardziej czujesz, ** bo to zwykle przynosi najlepsze rezultaty. ***************************************** ***************************************** Wzajemnie życzę powodzenia! |
2025-02-18 (10:35)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 579 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kostka1zn Do usług! Jak zdobywa się jakąś wiedzę, to warto się nią podzielić. Jak moje rady w czymś Ci pomogą to tym lepiej. Nie poddawaj się, jeżeli masz cel to dąż do niego, polecam zapisać na kartce twój główny cel w grze i umieścić w widocznym dla Ciebie miejscu. Sam stosowałem to wiele razy i wiem, że to działa i bardzo pomaga. Pozdrowienia! |
2025-02-18 (10:55)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 00:00:00 Ilość postów: 2322 ![]() | wpis nr 1 553 585 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A teraz zapytam zupełnie poważnie. W Polsce codziennie odbywają się różne gry organizowane przez TS. Skąd wiecie, że liczby które zostaną wybrane przez stosowanie nieszablonowych technik (snów, obrazów), przynależą do danej gry? Np. dzisiaj jest wtorek. Odbędą się losowania: 1) Lotto 2) Eurojackpot 3) Multi Multi 4) Mini Lotto 5) Kaskada 6) Ekstra Pensja że o 7) Keno i 8 ) Szybkie 600 nie wspomnę. Skąd wiecie do której gry przypisać wybrane tą metodą "liczby"? Pytam poważnie. |
2025-02-18 (11:00)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 586 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Powiem Ci tak, że od 2010 roku, odkąd stosuje metody niekonwencjonalne w grach liczbowych, to sprawdzają się one ale praktycznie tylko w Multi Multi! Jeżeli stosowałem liczby z metod nieszablonowych do innych gier niż MM to efektu praktycznie nigdy nie było. Ale w drugą stronę na przykład liczby z Lotto, stosując do Multi Multi raz zdarzyło mi się trafić 6/6 Myślę, że powód dla którego przynajmniej moje metody niestandardowe działają często w MM jest to, że losowanych jest więcej liczb i my możemy wybrać aż 10, jednak dokładnego mechanizmu Intuicji nie ma moim zdaniem. Na pewno potrzebna jest wiara i przekonanie, ja dodatkowo mam tzw. "Dar poznania" i potrafię po oczach człowieka, powiedzieć jakie ma usposobienie i wymienić jego cechy charakteru, to znów samoistnie doskonale od ok.2000 roku W oczach człowieka wiele można wyczytać, bez znajomości danej osoby i bez rozmowy, myślę że to właśnie ta zdolność przekuła się u mnie na poszukiwanie liczb do gier losowych.... |
2025-02-18 (11:28)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 00:00:00 Ilość postów: 2322 ![]() | wpis nr 1 553 589 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Countach, i znów mogę tylko powiedzieć z uznaniem dla twojej osoby: "Doceniam każde słowo którym się dzielisz." Jeszcze raz życzę powodzenia we wszystkim co robisz! |
2025-02-18 (11:32)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 591 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A jeszcze raz napiszę, do usług! Również powodzenia i pomyślności na co dzień, no i oczywiście spełnienia marzeń związanych z grą! |
2025-02-18 (11:42)![]() Data rejestracji: 2012-06-04 00:00:00 Ilość postów: 24054 ![]() | wpis nr 1 553 594 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Kostka Skąd wiecie do której gry przypisać wybrane tą metodą "liczby"? Pytam poważnie? Odpowiadam. A stąd wiemy bo programujemy podświadomość do danej gry.--Multi Multi Jak to zrobić masz w necie. Gramy tylko w 1 grę wybraną-Multi. Używając kodów podswiadomości przyciągamy wygrane liczby w multi które wyjda w przyszłości. A własny talizman poteguje działania do wybranej gry. Magiczne słowa i sygestia też. Pozdrawiam. |
2025-02-18 (11:56)![]() Data rejestracji: 2015-05-04 00:00:00 Ilość postów: 1475 ![]() | wpis nr 1 553 601 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć, ciekawe podejście do gry. Niekonwencjonalne metody są zawsze lepsze bo kieruje nimi intuicja. Kiedyś ktoś prezentował podobną metodę. U ciebie widać jak mocno pracujesz intuicyjnie i masz dobre efekty. Ja też to robię ale bez wyszukiwania obrazów. Słucham intuicji na co sama zwróci moją uwagę. Też uważam, że nic na siłę nie da się osiągnąć. Musi być pełen luz. Można posłuchać muzyki kwantowej czy innej dla relaksu wtedy łatwiej o tzw. LUZ. Powodzenia życzę 👍😃 |
2025-02-18 (12:26)![]() Data rejestracji: 2023-01-17 00:00:00 Ilość postów: 5095 ![]() | wpis nr 1 553 606 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Adam 100% prawdy w temacie. Ja zaczynałam systematyczną grę 30 lat temu, w 1995 r. Mój Dziadek, ojciec mojej Mamy grał od pierwszego historycznego losowania i nigdy żadnego nie opuszczał. Nawet przed śmiercią w wieku 86 lat (na ponad 20 lat przed nią przewidział, ile dokładnie będzie żył), kiedy nie mógł już wstać z łóżka, zakreślał kupony i wysyłał do kolektury moją Ciotkę, czyli swoją młodszą córkę. Po nim bakcyla łyknęła moja Mama, też zaczęła grać bardzo młodo. A po nich ja. Tą linią: Dziadek-Mama-ja poszła też silnie rozwinięta intuicja, wrażliwość duchowa i prorocze sny. Nie mówiąc już o ziołach. Mój Dziadek już w latach 70-tych i 80-tych, kiedy było bardzo mało literatury na te tematy, miał dużą wiedzę ezoteryczną i stosował z powodzeniem OOBE. Jego zapiski z tych przeżyć poza ciałem mam do dziś, napisane cudnym, kaligraficznym pismem Dziadka. Ja zaczynałam grać, kiedy był tylko Duży Lotek i Mały Lotek. Jak ruszył Multi Lotek 18 marca 1996 r. to moja Mama oczywiście od razu zaczęła w niego grać. I od razu założyła zeszyt, w którym codziennie zapisywała liczby, które w danym dniu poszły. Było łatwiej, bo wtedy było tylko jedno losowanie dziennie. Uważam, że wprowadzenie drugiego losowania po jakimś czasie mocno wszystko zaburzyło. Mama obserwowała te liczby i zauważyła, że często padają te, które jej się śnią, np. daty urodzenia osób, które znała, numery ulic, domów, liczby również słyszane we śnie. Ja na początku obserwując to trochę się podśmiewałam. Ale chyba po ok. 2 miesiącach dałam się jej namówić i zaczęłam grać regularnie w Multi. Zbiegło się to w czasie, kiedy w ,,Nieznanym Świecie'' przeczytałam o metodzie programowania umysłu za pomocą metody Silvy. Więc co wieczór przed zaśnięciem wprowadzałm się w stan Alfa i nakazywałam mojej podświadomości, aby pokazała mi we śnie osoby, których daty urodzenia znam, i również liczby pod postacią symboli, widzianych i słyszanych. Przez jakiś czas nie było dużych efektów, ale chyba moja podświadomość się na to zakodowała i naprawdę prawie co noc mi pomagała. Ale niestety ja jak ten niewierny Tomasz nie zawsze wierzyłam, a bo ta już była 5 razy z rzędu a tamta nie chodzi od miesiąca itp. Nie powiem, bo wygrywałam czasem jakieś większe kwoty a i małe, takie na grę, nader często. Ale z tych snów, które miałam przez lata, powinnam mieć co najmniej piękny dom. Od kilku lat moje sny mocno spasowały. Nie wiem czy to kara ze strony podświadomości, że nie wykorzystywałam tych wszystkich szans, które mi dawała a może jest to związane ze zmianami wibracyjnymi, jakie zachodzą na naszej planecie od jakiegoś czasu. A może Starlinki Muska, które ciasno rozłożyli nad naszymi głowami odcinając nas od naszych mocy. Jedno jest pewne, warto trzymać się metody, która jest nam najbliższa i przynosi najlepsze efekty. Ja wiem, że Adam nie lubi tych moich dat, ale trudno, ja tak mam ![]() Mi od dluższego czasu najczęściej wychodzą dni urodzenia śnionych osób, czasem też miesiąc i rzadko rocznik. Kiedyś całe daty mi wychodziły. Och, żeby to się wróciło, to wiedziałabym już, jak to wykorzystać ![]() Tak więc grajmy kochani wszyscy razem, niech każdy sobie wybiera sobie z tych snów i innych technik to, co mu pasuje i Alleluja i do przodu ![]() |
2025-02-18 (12:55)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 00:00:00 Ilość postów: 2322 ![]() | wpis nr 1 553 618 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bardzo interesujące jest to co piszecie. Cieszę się, że macie swoje głębokie przeświadczenie o swoim, dobrym doborze metody do osiągnięcia sukcesu w danej grze TS. To chyba połowa sukcesu. Za wszelkie sugestie dziękuję. nostradamus68, czy wiesz co może być własnym talizmanem potęgującym działania do wybranej gry a konkretnie do gry Mini Lotto? (jaki kamień? jaki przedmiot? jaki kolor? jaki wizerunek? jaki rysunek? jakie słowo? co konkretnie?) Czy są jakieś ogólne wytyczne czy wręcz przeciwnie może to być dowolny obiekt, przedmiot, rekwizyt niczym nie określony a jedynie posiadający atrybut emocjonalności ? Czy można jakiemuś przedmiotowi nadać (zaprogramować go) jakimiś metodami cechy talizmanu? Na razie to jedno. Miło by mi było poznać twoje zdanie: 1) Czy zaprogramowana podświadomość wpływa JEDYNIE na osobę ją stosującą i ewentualnie na inne osoby z jej otoczenia czy NIE TYLKO i wpływa też na realny, obiektywny świat fizyczny? 2) Jakie magiczne słowa potęgują działanie dla wybranej gry? Czy może to być modlitwa do Boga? Ale może te pytania, to w innym wpisie. Teraz potrzebuję wskazówek odnośnie TALIZMANU. Oczywiście jeśli można prosić o taką poradę? |
2025-02-18 (13:45)![]() Data rejestracji: 2020-08-05 00:00:00 Ilość postów: 5755 ![]() | wpis nr 1 553 629 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dzisiaj inspiracja ![]() liczby z tablicy [9,44] W drodze powrotnej mija mnie, w miejscu i porze gdzie bym się nie spodziewał , dawno nie spotykany Gracz, który dużo wygrywał, czy to dobra wskazówka ? i na koniec innej tablicy [7,56] Myślę odrzucić ale padający śnieg wygląda jak manna z nieba... |
2025-02-18 (13:47)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 630 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Propozycję na 14: ![]() |
2025-02-18 (13:49)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobrze prawisz Multi test! Według mnie 9,44,56 jest na 14 mocne a 7 też konkretne. Może 44 dziś plusem... |
2025-02-18 (13:50)![]() Data rejestracji: 2025-02-12 00:00:00 Ilość postów: 298 ![]() | wpis nr 1 553 632 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zestaw liczb, łącznie ze schowaną po prawej liczbą 15 Mocno na niego stawiam: ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 Wyślij wiadomość do admina |