Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Supertoto? |
2024-06-08 (08:18) supertoto Data rejestracji: 2024-06-08 Ilość postów: 1 | wpis nr 1 520 333 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Z okazji zbliżających się imprez sportowych przypomniała mi się dawna aktywność w grze w Supertoto w Unibecie. Niestety zdelegalizowano w Polsce Unibet i sprawa poszła w zapomnienie. Szkoda, bo te trochę emocji nam odebrano. A i interfejs składania kuponów z wysyłanej tekstowej listy zakładów był ciekawy i wart upowszechnienia. Np czemu w naszym Lotto w zawieranych zakładach przez Internet, taką listą nie można ich zawierać? Dla zwolenników zawierania np zakładów wg własnych systemów takie uciążliwe wypełnianie rubryk to prawdziwa zgroza. Może ktoś wie czy u "legalnych" bukmacherów w Polsce ktoś prowadzi zakłady takie jak supertoto? Jak nie da rady zagrać to wyciągnąłem z kosza stare źródła programu, który kiedyś używałem i chcę takie zakłady składać z pojedynczych typowań bukmacherskich. Pomysł wydaje się Ciekawy, bo ma wiele zalet. Można zestawienie par samemu wybrać. I np zagrać dwudrogowymi zakładami jak np w tenisie. Ale i są wady, nie ma wygranych mniejszych stopni. Ciekawi mnie Wasza opinia? A może pomysły na temat co mogłoby się w nim znaleźć? |
2024-06-10 (00:40) MultiTest Data rejestracji: 2020-08-05 Ilość postów: 5487 | wpis nr 1 520 573 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W ich interesie jest zarobić jak najmniejszym kosztem, więc tylko przy konkurencji będą się wysilać i bardziej iść na rękę graczom. --- wpis edytowano 2024-06-10 00:54 --- |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |