Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 15 16 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | 100% Skuteczna progresja na Multi Multi |
2025-07-12 (00:19)![]() Data rejestracji: 2009-11-01 Ilość postów: 135 ![]() | wpis nr 1 571 888 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja kontrowersyjnie: Teza: Progresja to jedyny skuteczny w 100% sposób na wygrywanie w grach liczbowych. Dowód: Jeśli w Multi Multi gram na jedną liczbę za 2,5 zł i trafiam, to wygrywam 4 zł, ale jeśli nie trafiam, to w następnym losowaniu gram tę liczbę stawką x3, czyli za 7,5 zł, no i wtedy trafiam, to wygrywam 12 zł, a na czysto mam 2 zł zysku. Jeśli nie trafiam, to dalej gram tę liczbę stawką x9, czyli za 22,5 zł, no i wreszcie trafiam, to wygrywam 36 zł, a na czysto jest 3,5 zł zysku. Bawiąc się tak dalej, zawsze w którymś losowaniu przychodzi trafienie i zysk. Wtedy przyszła myśl: skoro grając na jedną liczbę zawsze osiągnę zysk, dlaczego nie zagrać na wszystkie 80 liczb. Zrobiłem nawet taką tabelę w Excelu, no i wyszło, że faktycznie, niektóre liczby wypadają regularnie, niektóre mniej, ale zawsze pojawiał się moment, że jest zysk. Jeden szkopuł tylko się ujawnił: trzeba zaangażować w taką grę olbrzymią kwotę, mi wówczas z tabeli wyszło, że jest to ponad 4 biliony złotych. Podobna zasada obowiązuje we wszystkich grach, gdzie wygrana jest uzależniona od stawki, w Lotto mamy gwarantowane 24 zł za "trójkę" i też można obstawiać kilka razy ten sam zakład i grać progresją. Taka ciekawostka, ale odpowiednim doborem liczb lub zestawów liczb i graniem progresją można próbować wygrać, tylko na wszelki wypadek trzeba mieć wolne 4 biliony złotych ![]() Pozdrawiam |
2025-07-12 (00:33)![]() Data rejestracji: 2017-04-10 Ilość postów: 8700 ![]() | wpis nr 1 571 889 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Już dawno przestałem typować i analizować występowanie liczb. Moja wcześniejsza strategia polegała nie na wybieraniu przypadkowej liczby, ale na odpowiednim momencie wejścia do gry z konkretną liczbą. Potrafiłem przewidzieć, kiedy warto było zagrać daną liczbą — ale to już przeszłość. Obecnie mnie to nie interesuje. Mam inne zainteresowania, a hazard do nich nie należy. |
2025-07-12 (03:24)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 Ilość postów: 2763 ![]() | wpis nr 1 571 903 [ CZCIONKA MONOSPACE ] makinero, wszystko to co pisałeś w tym wątku, to bzdura i kłamstwo. Narażałeś ludzi, swoimi wpisami, na stratę pieniędzy. Przypomnę twój pierwszy wpis: ============================= 2023-08-24 (15:35) status makinero Data rejestracji: 2017-04-10 Ilość postów: 8698 15235 wpis nr 1 479 554 Dzięki zastosowaniu moich optymalnych stawek i średniej maksymalnej liczbie poziomów zawsze będziesz miał zysk, o ile dysponujesz odpowiednią ilość gotówki. Oto przykład. Liczba 34 Multi Multi Stawka maksymalna: 13 Stawka: 1x Stawka: 2x Stawka: 4x Stawka: 8x Stawka: 16x Stawka: 32x Stawka: 64x Stawka: 128x Stawka: 256x Stawka: 512x Stawka: 1024x Stawka: 2048x Stawka: 4096x ============================= Bzdura i kłamstwo. Gra takimi stawkami zawsze przynosi stratę. ![]() Potem 2025-07-11 (06:30) (po dwóch latach) niejaki hnacik pisze: makinero tą progresje która przedstawiasz w pierwszym wpisie to ja nią grałem w ruletkę na czarne czerwone w 2008 roku tylko że ja grałem do 1,2,4,8,16,32,64. makinero, taka jest siła twoich bzdur i kłamstw. Nie wystarczy teraz udawać, że jesteś ponad to. Pisałeś i podawałeś bzdury i kłamstwa narażając ludzi na stratę pieniędzy. To jest twoja wina, przewinienie i odpowiedzialność, której ciężar mam nadzieję będziesz zawsze nosił na swoich barkach. A ja ci będę o tym przypominał dopóki starczy mi sił. |
2025-07-12 (03:26)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 Ilość postów: 2763 ![]() | wpis nr 1 571 904 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ten temat powinien być widoczny na pierwszej stronie jako przestroga, więc podbijam. I pamiętaj ty i pamiętajcie wszyscy... PROGRESJA JEST ZŁA DO SZPIKU KOŚCI, PROGRESJA TO ZŁUDA, PROGRESJA DOPROWADZI CIĘ DO RUINY. UNIKAJ PROGRESJI, NIGDY NIE GRAJ PROGRESJĄ! |
2025-07-20 (04:18)![]() Data rejestracji: 2017-04-10 Ilość postów: 8700 ![]() | wpis nr 1 572 798 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Strategia progresji to nie zgadywanie — to analiza. Nie gram kiedyś „pierwszej lepszej” liczby. Zanim zagram, analizuję liczby, ich częstotliwość, przerwy między trafieniami, dzień tygodnia i inne wzorce. Wybór liczby i moment wejścia do gry nie są przypadkowe. To, że zaczynam od niskiej stawki, nie oznacza oszustwa. Jeśli liczba nie była grana przez innych przez np. 17 losowań, to moja progresja zaczyna się dopiero teraz – czyli od zera, a nie od cudzych prób. Gram tylko swoją historię, nie cudzą. Są sytuacje losowe, które uniemożliwiają grę. Czasem nie da się kontynuować progresji, np.: Kolektura zamknięta (niedziela, święta), System padł albo maszyna nie działa, Losowanie wieczorne niedostępne, bo zamykają wcześniej, Brak możliwości fizycznej złożenia zakładu. To są realne, życiowe wyjątki, a nie żadne „kręcenie” czy kombinowanie. Cel to skuteczność, nie wrażenie na innych. Jeśli ktoś nie rozumie, że do wygranej potrzebna jest strategia + analiza + elastyczność, a nie krzyk czy wyzwiska, to trudno. Ale ja gram rozsądnie i na chłodno. To wszystko opisuję w czasie przeszłym. Dlaczego? Bo nie gram teraz, nie analizuję aktywnie, ani nie pamiętam już wszystkich detali tej strategii. Minęły lata, zajmuję się czymś innym, a te pomysły mogły mi zwyczajnie "uciec z głowy". Nie jestem dziś w trybie „gracza na bieżąco”. To tak jak z kimś, kto kiedyś znał język programowania, grał w szachy na wysokim poziomie, albo znał wzory matematyczne — z czasem to po prostu blaknie, jeśli się tym nie zajmujesz. Więc to, co opisuję, to logika z przeszłości – nie aktualna gra, nie porady na teraz. Ale zasady nadal są sensowne i mogą być użyteczne dla kogoś, kto chce grać mądrze. |
2025-07-21 (00:22)![]() Data rejestracji: 2021-02-25 Ilość postów: 2763 ![]() | wpis nr 1 572 914 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Teoretycznie, to każdy może pisać co chce. I każdy odpowiada za swoje poczynania. Każdy ma swój rozum. Ja wiem jedno... PROGRESJA JEST ZŁA DO SZPIKU KOŚCI, PROGRESJA TO ZŁUDA, PROGRESJA DOPROWADZI CIĘ DO RUINY. UNIKAJ PROGRESJI, NIGDY NIE GRAJ PROGRESJĄ! |
2025-07-21 (01:21)![]() Data rejestracji: 2020-08-05 Ilość postów: 6000 ![]() | wpis nr 1 572 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Makinero Przykład podanej tu progresji to oczywista błędna analiza. Po dwóch progach nie da się dalej grać. I wychodzi na to że przestrzega się przed tym co jest niewykonalne. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 15 16 Wyślij wiadomość do admina |