Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | progresja w expekt... |
2005-04-05 (12:51) lucasso Data rejestracji: 2005-04-05 Ilość postów: 4 | wpis nr 13 592 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam wszystkich.... Spostrzeglem, ze temat expekta (a konkretnie zakladów bukmacherskich) nie jest tu na forum obcy. Zazynam dopiero swoja przygode z bukmacherka, wiec chcialbym sie Was poradzc............ Postanowilem grac systemem progresywnym na iloc bramek w meczu. Typuje zdarzenia jedno po drugim, tzn.: nie trzymam sie konkretnie jednej druzyny, tylko typuje mecze które mozna w danej chwili obstawiac. TERAZ NAJWAZNIEJSZE PYTANIE: Ile Waszym zdaniem powinienem sobie zabezpieczyc stopni progersji zeby \"spac spokojnie\"??? (obecnie wystarczy mi na 5). Czy istnieje mozliwoc stworzenia tabeli procentowej prawdopodobnego trafienia??? (teoretycznie szanse mamy 50 %) Myle ze mozna to choc w niewielkim stopniu odniec do multilotka(mam przynajmniej taka nadzieje) Serdecznie pozdrawiam ...... |
2005-04-05 (14:10) DamianDG Data rejestracji: 2005-02-28 Ilość postów: 317 | wpis nr 13 597 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hejka no kazdy am podobne problemy ja bym ci jednak proponowal grac mecz gdzie dryzyna ma taki kurs 1 2.00 x 3.00 2 2.80 wtedy masz wieksza wygrana szansa 33.3 % ale zawsze mozesz wygrac 1 dzien grasz np za 10zl jak wygrasz masz 20 na czysto 10 2dzien grasz za 20 jak wygrasz masz 40 koszt gry 30 i masz na czysto 10 jak bedziesz gral systematycznie to zaczniesz wygrywac ale na poczatek nie graj duza kasa tylko najpierw mala zeby zapracowac na duza kase a w expekt mozesz grac od 0.50 zl a jak chcesz grac na gole to mozesz tak samo tylko ze to jest pracochlonne i mniej zarabiasz pozdro jak chcesz cos jeszcze to pisz |
2005-04-05 (16:01) lucasso Data rejestracji: 2005-04-05 Ilość postów: 4 | wpis nr 13 607 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam!!!!! Chyba czytasz w moich myslach...... mialem zamiar, tak jak napisales, grac na takie kursy... jednak \"naczytalem sie\", ze do progresji najlepsze sa zdarzenia dwudrozne, a takie sa wlasnie w obstawianiu ilosci bramek. Dodam, ze kurs na nie waha sie w okolicy 1,75 - 1,85 (te ktore ja typuje). Wcale nie twierdze ze mam racje, tylko tak to sobie poukladalem w glowie, ze latwiej mi trafic tak grajac(50%) niz na zwyciestwo druzyny kursami pow. 2.00(ok. 33%). JEDNAKZE ZAZNACZAM ZE MOGE SIE G R U B O MYLIC............ i dlatego pytam (jak by nie bylo) znacznie lepszych fachowcow ode mnie......... Nic nie stoi na przeszkodzie abym zmienil zdanie co do tej \"mojej\" progresji........ Dzieki za odzew........... |
2005-04-06 (12:13) DamianDG Data rejestracji: 2005-02-28 Ilość postów: 317 | wpis nr 13 667 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spoko trzeba sobie pomagac ja tez gram od niedawna i najwazniejsze sa 3 zasady 1systeamtycznosc 2opanowanie 3szczescie to zalezy jak chcesz grac ja teraz ostatno gram tylko 2-5 meczy na kuponie kurs zeby byl 4 i tak gram i narazie na 10 mialem 7 wygranych spoko na poczatku zaczynalem od 2 zl a teraz nie boje sie postawic 10 czy 20 a napisz ile ty postawiasz na kupoonie ? |
2005-04-06 (22:32) lucasso Data rejestracji: 2005-04-05 Ilość postów: 4 | wpis nr 13 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam........ No ja narazie nie naleze do grona ryzykantów. Wplacilem sobie zaledwie 50 zeta. I moja progresja zaczyna sie od 0,50 groszy(tak zeby wystarczylo mi na 5 progów). jeli co z tego wyniknie ciekawego to mam taki plan, coby wplacic sobie duzo wiecej i czerpac z tego zyski(o ile to mozliwe). Dodatkowo stawiam na \"PEWNIAKI\" z podpórka na remis(dzisaj na Chelsea), ale tu równiez za grosze...... Jak juz pisalem, móglbym stawiac za wieksza kase, ALE CZY NIE BEDZIE WIEKSZEJ PRZYJEMNOSCI dorobic sie F O R T U N Y z 50 zeta???!!! hihihihihi....... pozdrawiam................. P.S. narazie dotarlem najdalej do 4 progu progresji....... |
2005-04-06 (22:40) DamianDG Data rejestracji: 2005-02-28 Ilość postów: 317 | wpis nr 13 737 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiec poczatki no spoko musimy sie jurto zgadac bo tych bukmacherow trzeba oskubac z kasy sasiad juz zarabia do 8.000 zl na miesiac |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |