Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 102 103 104 ... 110 111 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Niekonwencjonalny sposób na wygraną w Multi Multi. |
2022-06-26 (18:52)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 079 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziś taki mam LOOK ![]() ![]() ![]() --- wpis edytowano 2022-06-26 18:53 --- |
2022-06-26 (18:55)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 080 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Upiekłem z małą pomocą Kolegi cukiernika ![]() ![]() ![]() |
2022-06-26 (18:58)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 082 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Też macie ten nawyk za granicą? Ja zawsze drapie ![]() ![]() |
2022-06-26 (19:07)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 085 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moja Mama zawsze zamawia ten sernik a to już trochę trwa... ![]() ![]() |
2022-06-26 (19:08)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 086 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wrocław witam, schudłem wiem... Dieta cud ![]() ![]() |
2022-06-26 (19:14)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 087 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W mojej kolekturze ruch jak zwykle, a teraz do wyjęcia 60 banieczek, znów padnie rekord sprzedaży. Może moi ludzie sprzedali, piąteczke albo szusteczke..., jak tak to premia się szykuje ![]() ![]() |
2022-06-26 (19:24)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 094 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to Lecimy ![]() |
2022-06-26 (19:33)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 095 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2022-06-26 (20:09)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 101 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2022-06-26 (20:15)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 102 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2022-06-26 (20:18)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 103 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spotykam na swojej Drodze pomocnych Ludzi, to miłe ![]() ![]() |
2022-06-26 (20:21)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 105 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak Inwestuje, to moja Pasja ![]() ![]() |
2022-06-26 (20:44)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 107 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Potrzebowałem sedana na trasy poza PL... i mam! W dodatku porobiony przez HEICO! Poezja ![]() ![]() ![]() |
2022-06-26 (20:53)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 108 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2022-06-26 (20:59)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10554 ![]() | wpis nr 1 424 109 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 🌻 LottoM, zajrzałam tu na ułamek sekundy i już się ucieszyłam, że odrobiłeś lekcje 😉, a Ty znowu z tymi swoimi fetyszsmi 😉😂 Ale wracając do "lekcji" - wizualizacja, to podstawa. Niestety wizualizacja, to zupełnie coś innego, niż... patrzenie. Patrzenie jest bierne i nawet jeśli porusza wyobraźnię lub emocje, to powierzchownie. Wizualizacja jest czynna, aktywna i w miarę praktyki coraz głębiej porusza nierozpoznawalne przez intelekt aspekty. Prawidłowo wykonana wizualizacja sprawia, że wyobrażony przedmiot jest tak autentyczny, jak przedmiot rzeczywisty! Oczywiście taka wizualizacja, to mistrzostwo świata, na które pracuje się wiele, wiele lat! Jednak, żeby do tego dojść i po drodze "zyskiwać", to należy uruchomić wszystkie zmysły! Pisałam Ci "jako na górze, tak i na dole", co znaczy, że procesy w "częstotliwości subtelniejszej" podlegają dokładnie tym samym prawom, co procesy tworzenia w świecie fizycznym. Schemat "tworzenia" posiada ten sam "wzór" !!! Nie mam czasu się rozpisywać, ale myślę, że jeśli spokojnie usiądziesz i oddasz się choćby krótkiej kontemplacji na ten temat, to sam dojdziesz do istoty sprawy. Druga rzecz - jeśli pragniesz spełnienia czegoś i pracujesz poprzez wizualizacje, to musisz jasno określić cel i pracę wykonywać... do spełnienia. Tylko tę jedną rzecz musisz " wypracowywać" !! Gdy patrzę na Twoje fotki, na ilość przedmiotów itd, to zastanawiam się, czy Ty chcesz wygrać, czy.. kupować?! 🤔 Gdy patrzę na tych smutnych panów, którzy reprezentują swoje bogactwo, to zastanawiam się, czy Ty chcesz mieć pieniądze i używać ich dla własnej i bliskich radości, czy też, jak Ci panowie z fotek, chcesz je ciągle "robić" napędzany niekończącym się niedosytem, jak hipotetyczni oni? 🤔 I czy w ogóle chcesz mieć pieniądze z potrzeb własnych i dla takichże powodów, czy, też - chcesz kogoś naśladować?! 🤔 Pamiętaj, MultiM, bo to bardzo ważne - jeśli Twoja tzw. podświadomość nie zaakceptuje Twojego własnego pomysłu wykreowanego przez tzw. świadomy (tu "zewnętrzny") umysł, to choćbyś na rzęsach stanął i uszami się podparł, nic z zamierzenia nie wyniknie!!! Kiedy weszłam do Ciebie po raz pierwszy, to miałeś jakoś zarysowaną linię działania. Nie było to do końca dla mnie jasne, ale rokowało bardzo duże nadzieję na wyklarowanie się istoty rzeczy. Tym bardziej ta nadzieją była żywa, że miałeś tu kilka osób z bardzo interesującymi zdolnościami. W tej chwili zupełnie, ale to zupełnie nie wiem, jaki jest kierunek, jaka droga i jaki cel działania. Powiem Ci kolejny raz - Twój pomysł był bardzo fajny, Twoja osoba jest bardzo sympatyczna i całego serca życzę Ci osiągnięcia celu. Jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu, że popełniasz błąd w działaniu, a błąd ów wynika z powierzchownego rozumienia zjawisk. Po Twoim słownictwie (określeniach) jednoznacznie widać, że jesteś pod wpływem środowiska alternatywnego, ono, ich "nauki" Cię / pomysły.. kształtowały. Przypomnę raz jeszcze i naprawdę wiem, co mowie(!!) : - jeśli w tej społeczności znajdzie się 10 procent ludzi, których wiedza oraz doświadczenie nt zjawisk jest wystarczająca, by głosić ją światu, to bardzo dużo. Szczerze mówiąc nawet w te 10 procent nie potrafię dać wiary. I jak Ci już pisałam - nie podejrzewam tych ludzi o złe intencje, bynajmniej. Po prostu chwycili temat w locie i zaraz zrobili z niego użytek, zaraz poszli ze swoją "wiedzą" w świat, podczas gdy powinni byli ją naprawdę pogłębić! Bardzo się cieszyłam, że świat podąża w innym kierunku, że dla szerokiej publiczności pojawiło się, udostępniło to, co fizycznym okiem niewidzialne. Jednak z tych rzeczy wspaniałych, zaledwie zajawek wiedzy, zrobiono przedwcześnie istny ezo_biznes! Naprawdę nie mam czasu. ale tyle Ci powiem - Twoja droga jest dobra, ale popełniasz kilka kardynalnych błędów!! Wróć.. usiądź spokojnie, oddaj się kontemplacji Uświadom sobie, co chcesz, jak tego chcesz i poczuj, odczuwaj tak długo, tak długo "miel", aż poczujesz, że to jest pełna i Twoja (!!!) prawda. A potem "twórz" /działaj, zawsze z tym jednym (!) tematem. Pamiętaj, że nauka, która przychodzi do nas z zewnatz, zawsze musi być "przetrawiona" przez nas samych, a następnie, na wiedzy "z zewnątrz" i "z wewnątrz" musi powstać, ukkszaltowac się nasza prawda, której w milczeniu będziemy doświadczać. I pamiętaj - energia, o której zachodni świat ma bardzo cudaczne pojęcie, jest wartością fizyczna!! Jest to fizyczna struktura, na której pracując, będziesz ją rozpoznawał, a potem działał. Pieniądz nie jest energia sam w sobie! Jest to papier lub zwitek papierków nabierający mocy na uczuciu pragnienia. Pragnienie, to energia Woli. Chcąc pieniędzy, musisz odczuwać Wolę, wzniecić, skondensować tę energię (tak, fizyczną energię!!!). Wiadomo, że umysł ludzki musi podpierać się namacalnym zdarzeniem lub przedmiotem, musisz więc obrać sobie własny (!!) symbol. Jeśli są nim pieniądze, to pamiętaj - musisz odczuwać ich posiadanie całym sobą, dosłownie każdą komórką ciała,, tak bardzo musi być to oczywiste! - że to jest!!! ( przypominam - wszystkie zmysły!) Jak zaczniesz nad tym pracować, to przekonasz się na własnej skórze, że nie jest to takie łatwe, jak sugeruje większość "nauczycieli". Pamiętaj o dwóch sprawach - pieniądze nie mogą przesłonić Ci świata! Jest to Prawo i jeśli się na nie wypniesz, zapłacisz sroga karę. I bynajmniej nie dlatego, że Bóg czy Wszechświat czy jak tam jeszcze zwą, jest mściwy i wredny. Po prostu, bardzo krótko i powierzchownie mówiąc dlatego, że jeśli poprzez np. chciwość doprowadzisz do skumulowania, skondensowania jednej wartości, to zaburzysz pozostałe i powstanie dysharmonia. Dysharmonia będzie proporcjonalna do mocy tego kumulowanego pasma OK, wracam 😉 Usiądź, określ czego i jak chcesz i pracuj. Pogłębiaj i poszerzaj swoją wiedzę "z zewnątrz", budź swoją własną. Pracuj nad jednym tematem poprzez jeden sposób, który uznasz za właściwy. Podstawą jest zawsze Twoja własną osoba, więc nie kopiuj i nie naśladuj! Jestem pewna, że jeśli w głębokim spokoju poświęcisz kilka chwil na kontemplację lub medytację, to rozbudzisz w sobie to Wewnętrzne Światło, które odpowiednio i zawsze słusznie oraz skutecznie Cię poprowadzi Wybacz mi te kolejną "lekcję", ale aż mnie skóra boli, jak patrzę na fotki, pod którymi Ty jesteś zagrzebany 😉 Zwroty alternatywnych też wywołują drżenie układu, bo ogólnie rzecz biorąc, są zwykłymi sloganami. Widzisz.. odczuwanie miłości do nieznajomego bliźniego można wywołać mechanicznie, a możliwość ta jednoznacznie wskazuję nam, że "typ" tego uczucia jest do naszej świadomej dyspozycji, czyli jest swego rodzaju "ciałem energetycznym", które możemy kształtować. Niewątpliwie łatwo utrzymywać różne uczucia, tutaj mówimy o miłości, więc możemy utrzymywać uczucie miłości i bardzo dumni, że kochamy Świat i dlatego Świat nas obdarza łaskami, możemy przytulić siedzącą na przystanku kobietę, która ma pod górkę i akurat nam się zwierzyła. Natomiast niezmiernie trudno okazać miłość, gdy ta sama kobieta, w takim samym dołku okazałaby się zapijaczona, obsikaną, zasmarkana i obślinioną żulinką. Tutaj ta "miłość" pryslaby jak banka mydlana. Jeszcze trudniej i jest to chyba najwyższa już półka, kiedy stanibysmy obok osoby, która nie pisnęła y słówkiem na temat swojego dramatu, a my sami doskonale wiedzielibyśmy o tym i odpowiednio do sytuacji zareagowali. Nie muszę się nawet zakładać, bo wiem(!), że Ci "" nauczyciele" używający, raczej nadużywający określeń "miłość, wdzięczność itd, które to stany (energię) mają wpłynąć na polepszenie naszego świata, nie przeszliby w realu podstawowych prób. To znaczy, znaczna większość tych" nauczycieli", bo ci, którzy reprezentują sobą coś więcej, kiedyś.. egzamin w realnym życiu zdadzą. Skoro większość nie zdałaby podstawowego egzaminu, to... na jakiej podstawie ta większość podejmuje się nauczania i.... czego ona naucza?! 🤔 OK, to na tyle ode mnie. Zastanowisz się nad tym, co napisałam, lub nie - wedle własnej woli. Jeśli nawet nie uwierzysz, że mam choć trochę racji i powinieneś nieco zreformować swój sposób na uzyskanie uwolnienia od wszechobecnego znoju codzienności, to myślę, mam taką nadzieję, że uwierzysz, że z całego serca i ze wszystkich sił życzę Ci jak najlepiej 😊 Pozdrawiam i powodzenia 🍀 |
2022-06-26 (21:15)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 113 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika Ty mnie musisz lubić... ![]() Przeczytam, a co będzie później... Zobaczymy ![]() |
2022-06-26 (21:22)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10554 ![]() | wpis nr 1 424 114 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No pewnie, że Cię lubię 😁 Dodatkowo mam taką wadę, że potwornie cierpię, gdy marnieje jakieś piękno lub kruszeje czyjś potencjał. Jeśli mogę włożyć swoje trzy grosze, aby jedno lub drugie.. uchronić od zagubienia 😉, to wkładam.. do skarbonki - kiedyś, może nawet całkiem niespodziewanie uskłada się w niej fortuna - do przemyślenia 😉😊💐👻 |
2022-06-26 (21:29)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 115 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rozumiem ![]() Skarbonka,ok : ![]() Tyle życzę Ci dziś ![]() ![]() ![]() |
2022-06-26 (21:54)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 123 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mój zakład dał 5/10 z Plusem ![]() |
2022-06-26 (22:07)![]() Data rejestracji: 2021-11-16 Ilość postów: 2896 ![]() | wpis nr 1 424 128 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wykonałem dziś 50% zadania, żeby jutro wykonać 100% :) Bądźcie czujni! ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 102 103 104 ... 110 111 Wyślij wiadomość do admina |