Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Co sadzicie o systemach sprzedawanych na allegro? |
2005-03-28 (14:05)![]() Data rejestracji: 2005-03-12 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 12 992 [ CZCIONKA SPECJALNA ] np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46425988 Natknalem sie jeszcze na www.multilotek.pl Mysle ze to wszystko sciema... ale moze ktos rozwieje moj sceptycyzm?... Kupowal to ktos? Z gory przepraszam jezeli podoby temat byl na tym forum. |
2005-03-28 (14:12)![]() Data rejestracji: 2005-03-24 Ilość postów: 8 ![]() | wpis nr 12 993 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Myle ze to strata czasu! Wszystkie lub prawie wszystkie systemy jakie udalo sie wymylec do multilotka znajdziesz tutaj. Pozatym jak widzisz wszyscy tu caly czas dyskutuja i eksperymentuja i prubuja wszystkiego czego sie da i dziela sie tymi informacjami miedzy soba. Na alegro trafiaja sie najczeciej ludzie którzy prubuja zarobic na jakim systemie i wcale bym sie nie zdziwil jakby ten sprzedawany system w zieli z takiej strony jak ta ![]() ![]() Przykladem moze byc slynny system trujskreleniowy na którym nadal prubuje sie zarabiac w telegazecie i innych Lrudlach a wystarczy wejc tu zeby poznac jego szczególy ![]() |
2005-03-28 (15:21)![]() Data rejestracji: 2004-12-09 Ilość postów: 7 ![]() | wpis nr 12 997 [ CZCIONKA SPECJALNA ] to co jest na stronie multilotek.pl jest spoko, ciekawe analizy sa na www.lotto-centrum.com |
2005-03-28 (16:22)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 13 001 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Dzezajn i Pacman . Jestem odmiennego zdania niz Wy tu prezentujecie przynajmniej w przypadku strony www.multilotek.pl Jacka Olszewskiego . Zarówno Janusz Pako , Jacek Olszewski i jeszcze wielu innych to mozna nazwac \"kamienie milowe\" - inaczej ludzie wielce zasluzeni od lat w zmaganiach sie z multilotkiem. I to dobrze ze tacy sa i jest ich wielu . Kazdy z nich ma wlasna wizje i koncepcje tego jak próbowac wygrac w multilotka . Kazdy z nich realizuje wlasna strategie marketingowa . A miedzy nimi \"przewala\" sie cala rzesza graczy w te gre. Dzieki temu ze jest jaka zdrowa konkurencja pomiedzy nimi . Za to mamy staly rowój programów ,strategii itd w grze . WyobraLcie sobie gdyby nie bylo konkurencji to, czy jesteie pewni ze po ukazaniu sie pierwwszej wersji MultiParisa pokazala by sie jaka nastepna ? No ; moze zmiany kosmetyczne tak ale prawdopodobnie nie bylo by nastepnych analiz a to dlatego iz nic nie wymuszalo by stalej walki o klienta. To chyba jasne. Korzyc z tego jest chyba jasna . W mojej ocenie ten rynek jest bardzo chlonny bo jeszcze dlugo nie bedzie tak ze kto kupi jakikolwiek program i bedzie mial 100% satysfakcji najprawdopodobniej bedzie poszukiwal dalej miedzy innymi po to by poznac inne koncepcje i inne podejcie do typowania. Osobicie sam posiadam chyba 11 polskich programów do multi i i jeli pokazaly by sie nowe \"rewelacje \" to ten zbiór nadal by sie powiekszal . Moje podejcie jest moze \"przegieciem\" ale nie ja narzekam mam takie hobby ( zboczenie ? ![]() Istnieje jeszcze zjawisko wzajemnego przenikania od jedego twórcy do innego pewnych idei rozwazan : a to przez podgladanie na zasadzie co robi konkurencja albo poprzez sugestie uzyktowników . Uwazam ze nie jest to takie zle; gdyz kazdy czlowiek ma inne widzenie wiata inne podejcie do zagadnienia i umiejetnoci i w inny sposób wzbogaca swój produkt. Nie dotyczy to \"zrzynania \" czyli kardziezy calego programu co obserwowalem wielokrotnie mialo miejsce - w takie przypadki nalezy eliminowac. Inaczej by bylo gdybymy mieli do czynienia z oszustami- naciagaczami na ich skuteczne metody wówczas bezwzgledznie nalezalo by takie przypadki napietnowac - a to dla dobra calej tej multi-spolecznoci . Dlatego tez nie dopuszczajcie jeli jest to nieuprawnione do tego aby zle sady funkcjonowaly o ludziach uczciwych którzy powiecaja Wam duzo swojego czasu . Pozdrawiam |
2005-03-28 (22:36)![]() Data rejestracji: 2005-03-12 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 13 033 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Chyba odzaluje to 8 zlotych na www.multilotek.pl ![]() pzdr |
2005-03-28 (22:42)![]() Data rejestracji: 2005-02-27 Ilość postów: 63 ![]() | wpis nr 13 034 [ CZCIONKA SPECJALNA ] sadze ze takie systemy to \"szajze\" po co kto sprzedawalby system z którego sam moze czerpac zysk ? |
2005-03-28 (22:46)![]() Data rejestracji: 2005-03-12 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 13 035 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Po to zeby zarabiac wiecej-proste. |
2005-03-28 (23:10)![]() Data rejestracji: 2005-02-27 Ilość postów: 63 ![]() | wpis nr 13 036 [ CZCIONKA SPECJALNA ] :\\ |
2005-03-28 (23:40)![]() Data rejestracji: 2005-03-24 Ilość postów: 8 ![]() | wpis nr 13 037 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Przepraszam jeli kto zrozumial mnie Lle, moze to przez to ze nie chcialem sie zbytnio rozpisywac i niedopowiedzialem do konca. Krytykowalem wylacznie oferty Allegro, telegazety itp. Nie mam nic do strony Multilotek.pl W koncu sam posiadam obie wersje programu Pasko, wiec jeli mialbym co przeciwko takim stronom to nie wydalbym 100zl na oprogramowanie oferowane na takiej stronie ![]() ![]() |
2005-03-29 (00:00)![]() Data rejestracji: 2005-03-24 Ilość postów: 8 ![]() | wpis nr 13 038 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Do Zena ![]() ZEN kompletnie mnie nie zrozumiale ![]() Sory ze pisze drugiego posta ale wlanie doczytalem Twojego do konca ![]() Ja wlanie zachwalalem takie strony jak ta. Piszac ze to strata czasu mialem na myli Allegro. Moze niektórzy uczciwi autorzy prubuja tam rozpowszechniac swoje metody ale ja podchodzil bym do tego z rezerwa. Poniewaz na jednego uczciwego pojawia sie armia plagiatów naladowców. Piszac o tym ze wszyscy wymieniaja sie tu informacjami , eksperymentuja itd.itp. traktowalem to wlanie jako zalete tej strony. Dzieki temu mozna dopracowac pewne metody lub podzielic sie opiniami nad ich skutecznocia w praktyce. Piszac o systemie trójskreleniowym nie chcialem wcale pomniejszyc roli jego twórcy, chcialem tylko przestrzec przed telegazeta itd. bo po tak dlugim czasie system jest juz doc powszechnie znany w rodowisku graczy. Tutaj tez zostal dopracowany, przetestowany przez nas i doczekal sie przydatnych analiz w MultiPairsie a mimo to nadal naciaga sie na niego ludzi w telegazecie. Moze to i dobrze ze ludzie nie korzystajacy z internetu maja mozliwoc dostania tego systemu za odplata z ruznych takich Lrudel, ale dla kogo kto dotarl juz do tej strony lub innych tej podobnych korzystanie z takich Lrudel jak Allegro i telegazeta moim zdaniem jest strata czasu i pieniedzy. |
2005-03-29 (09:22)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 13 049 [ CZCIONKA SPECJALNA ] Panowie Dzezajn i Pacman Wasze wyjanienia zostaly przyjete z zadowoleniem i zrozumieniem ![]() Pmietajcie zawsze by osiagac najwieksze efekty najmniejszym kosztem ![]() Pozdrawiam owocnych poszukiwan . |
2005-03-30 (21:45)![]() Data rejestracji: 2005-03-24 Ilość postów: 8 ![]() | wpis nr 13 199 [ CZCIONKA SPECJALNA ] To prawda Zen. Ja caly czas poszukuje i eksperymentuje. Wpadlem nawet ostatnio na pomysl jak wykorzystac jedna z analiz od multilotka w duzym lotku lub EL ![]() Jak tylko Pasko zacznie prace nad programem do DL to zazar zapodam mu mój pomysl. No chyba ze sam wczeniej co napisze, ale jako nie mam zbytnio cierpliwoci do programowania ![]() Ale cuz, potrzeba matka wynalazków wiec kto wie ![]() Pozdrawiam i powodzenia w typowaniach! ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |