Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 254 255 256 ... 584 585 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Takie Coś |
2021-12-16 (20:22)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 2417 ![]() | wpis nr 1 394 067 [ CZCIONKA MONOSPACE ] |
2021-12-16 (20:27)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 2417 ![]() | wpis nr 1 394 068 [ CZCIONKA MONOSPACE ] te filmy są o oczyszczaniu się samemu, robiłam je sama wiele razy. |
2021-12-16 (20:37)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 2417 ![]() | wpis nr 1 394 072 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tu jest film o Watykanie i co się tam dzieje ,straszne opowieści od 40 min. Przepraszam ale żyjemy w takich trudnych czasach, i dla tego tu podaje. |
2021-12-16 (20:50)![]() Data rejestracji: 2012-06-04 Ilość postów: 24593 ![]() | wpis nr 1 394 077 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Eryko. Właśnie ogladam te przekazy. Pozdrawiam Serdecznie. |
2021-12-17 (01:11)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10439 ![]() | wpis nr 1 394 139 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌷 Ze swej strony pragnę jedynie poinformować, że Pani występująca w filmiku próbuje otrzeć się o zjawiska, które choć z pozoru "duchowe", są jednakże nauką ścisłą!! W kulturze Wschodu, Ameryki ( chodzi oczywiście o rdzennych jej mieszkańców) oraz Eskimosów nauka ta przetrwała do dziś. Niestety zgłębienie jej wymaga wielu, naprawdę wielu lat teorii i praktyki związanej z ogromem wyrzeczeń. Dlatego też Mistrzów ( u nas zwanych fachowcami) jest naprawdę niewielu. W Europie nauki te zostały brutalnie zdławione, choć istniały równie głęboko pojmowane, jak na wyżej wymienionych obszarach. Nie będę określać mianem ich oryginalnego "istnienia", gdyż nawet to "miano" właśnie zostało po części zdławione, a po części strywializowane! Co prawda przechodzą one renesans, nawet współczesna nauka akademicka nareszcie raczyła uznać za konieczne pochylić przed nimi czoła ( w bardzo niewielkim zakresie), co nie zmienia faktu, że jest to nauka niezwykle trudna!! Myślę, że nie będzie przesadą powiedzieć, że 30 do 40 lat nauki doprowadzić może do wiedzy, że... to czego nauczył się Adept stawia go zaledwie u wrót Prawdy!! Piszę o tym po to, by oglądający te filmiki wiedzieli, że zarówno ta Pani, jak i wiele jej podobnych nawet nie żyją na tym świecie tyle czasu, ile wymaga zdobycie wiedzy, którą rzekomo prezentują! Jak najbardziej ufam w przekonanie tej Pani ( i wielu jej podobnych promujących na YT swe zdolności i usługi), że robi coś dobrego. Jednak samo przekonanie nie wystarcza, by rzeczywiście dobro czynić, gdyż do chęci muszą dorastać możliwości, których ta Pani mieć po prostu nie może!! Świadczy o tym nie tylko jej wiek, ale dosłownie całokształt jej osoby! Nie wystarczy mieć blond włosów, które mają już chyba wszystkie, lub prawie wszystkie zajmujące się tą działalnością Panie, nie wystarczy zakładać jasnej lub białej odzieży, która ma świadczyć, jak mniemam, o zjednoczeniu się z pozytywną energią. Nie wystarczy mówić o miłości bezwarunkowej (!) Gdyby ta Pani ( i wiele jej podobnych) wiedziały, czyli istniały w miłości bezwarunkowej, to nie mówiłyby o niej, lecz ją czyniły! Zapamiętajcie : nikt, dosłownie nikt, kto doszedł tak daleko, by "widzieć" nie będzie pobierał opłat za : leczenie, nauczanie!! Nikt, i tu też DOSŁOWNIE NIKT, kto zaszedł tak daleko, by "widzieć" nie będzie mówił publicznie o swych umiejętnościach!! Gdyby człowiek tak wiele "widzący" upubliczniał swą wiedzę, gdyby pobierał opłaty za nauczanie lub leczenie, zwyczajnie te umiejętności by stracił!!! I to nie dlatego, że Bóg, czy Stwórca, czy Absolut, Wszechświat, czy jak tam jeszcze inaczej teraz to Niewiadome nazywają, nie dlatego, że On jest złośliwy, lecz że zwykłego, prozaicznego powodu - umiejętności takie zdobywa się "pod warunkiem" i warunki te/ prawa naszej własnej istoty, są bezlitosne i nie znają kompromisów! Choć jestem zwykłym, małym człowiekiem i do Mądrości daleka mam drogę, to jednak na tyle wiem (!!!), że ta, bardzo sympatyczna i miła Pani, choć wydaje się, że sama o tym nie wie, błąka się po tak zwanym psychizmie, czy bardziej obrazowo "mantalo-psychizmie" i kiedyś, jeśli naprawdę wierzy w to, że dostała się "wyżej" i nie zaprzestanie swej hipnotycznej działalności, przyjdzie jej za to słono zapłacić! - takie są zasady naszego ciała / naszych ciał i psychiki! Jak wielka ignorantką jest ta Pani świadczy fakt, że nie ma za grosz wstydu za własną niewiedzę! Nie będę więcej wypowiadać się na ten temat. Róbcie, jak chcecie, wszak każdy ma prawo do własnej drogi, własnego poznawania i własnych błędów, każdy! Pamiętajcie jednak - każdy korzystać musi z własnego! poznawania, każdy musi pojąć błąd czy zwycięstwo poprzez własne! doświadczanie itd. Z zewnątrz otrzymujemy wiadomości, ale by one stały się wiedzą, musimy je "wewnątrz" siebie przerobić. By ta wiedza przerodziła się w mądrość, musimy jej osobiście, głęboko doświadczać! Nie wierzcie nikomu, kto z tzw. duchowych nauk robi biznes!!! - to tylko moja serdeczną rada, oczywiście. Czy z niej skorzystacie, czy nie, to już tylko i wyłącznie Wasz wybór, bo Wasze prawo! Pozdrawiam |
2021-12-17 (06:41)![]() Data rejestracji: 2011-01-08 Ilość postów: 3401 ![]() | wpis nr 1 394 141 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika. Amen. Pozdrawiam Wszystkich. |
2021-12-17 (08:43)![]() Data rejestracji: 2018-11-01 Ilość postów: 7282 ![]() | wpis nr 1 394 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "duchowy " Jackowski , wie że dzwoni w kościele ale nie wie w którym, chcieć nie oznacza móc , to tak jak bioenergoterapeuci są tacy którzy mają to "coś " i tacy co tylko o tym opowiadaja, ale obejrzeć zawsze można pozdrawiam ps . kiedyś jak mama zyła jexdziłem z nią do bioenergoterapeutów , był taki co brał określoną stawkę i wierzył w to że ma jakieś zdolności ( zero reakcji organizmu ) i była np; starsza kobieta ze wsi pod Radomiem która po zbliżeniu dłoni do ciała powiedziała mamie - ma pani niedokrwienie lewej komory srca i chore zastawki z migotaniem - i to tak jakby znała wynik rezonansu , a na koniec przy pytaniu o zapłatę powiedziała - co państwo uważacie . --- wpis edytowano 2021-12-17 08:53 --- |
2021-12-17 (10:24)![]() Data rejestracji: 2012-06-04 Ilość postów: 24593 ![]() | wpis nr 1 394 158 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Ika całkowicie się zgadzam z Tobą,ale w każdej bajce jest cząstka prawdy którą ja postanowiłem odkryć. A na wróży i jasnowidzów 20 lat temu traciłem pieniądze-a teraz już nie. Jakaś modlitewka i sugestia jeszcze nikomu nie zaszkodziła w dobrym celu. Tak z ciekawości tylko obserwuje poczynania innych ,a tylko darmowe cosik moge zrobić. Sny też za darmo opisujemy,choć nie którzy chcieli by za to pieniądze. Też udzielam sie darmowo ludziom ,a za to rzadko kiedy mam podziekowania. A na pytanie --jak wygrać w lotka--mówie ludziom tak--powiedział bym ci ,ale uznasz mnie za głupiego i nie będziesz się stosować do moich zaleceń. I ktoś chciał mój przepis-potem uznał że sny to głupota,i choroba-a jak sie w to wierzy to jest sie głupcem. I po co sie udzielać wtedy niedowiarkom. Taka rzeczywistość jest. Ale wiem że wiara czyni cuda. Pozdrawiam. |
2021-12-17 (10:45)![]() Data rejestracji: 2019-03-26 Ilość postów: 7381 ![]() | wpis nr 1 394 163 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry Gratulacje dla wygranych Mróz zelżał, a nawet go nie ma, więc ... szkoda urlopu ![]() Nooo i uwolniona z okowów lodu łajba banitów płynie dalej ... ![]() Ze snu: Chce ściąć 2 włosy 67,wchodzę do fryzjera 21, okazuje się że jest tam coś w rodzaju hospicjum 42 / fundacja 24, która utrzymuje się ze strzyżenia 56 W lokalu są stare 80 rozklekotane krzesła 13, strach 15 na nich usiąść W jednym z pokoi 10 jest kilka łóżek 44 na których leżą schorowane 6 kobiety 67 Przychodzi dziewczyna 52, praktykantka 40 która ma mnie ostrzyc. Za usługę płacę "50" 62n złotych. Ponadto ojciec 22 dziewczyny 52 chce, abym wysoko na ogrodzeniu 58 sięgającym dachu 15 budynku przybił sporej wielkości krzyż 2 Zamiast przybijać, robię z gwożdzi 20 zaczepy 30, nie wchodząc na ogrodzenie wieszam krzyż 2 Mocne 2,52 lub 40 |
2021-12-17 (13:13)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10439 ![]() | wpis nr 1 394 193 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 Ooo, Kapitan i pełna załoga, super! 😁 Dziś.. na bardzo szybko : 76....22, 28 do.pozniej.... Pozdrawiam, pięknego dnia i powodzenia 🍀 paa 😊 |
2021-12-17 (20:35)![]() Data rejestracji: 2019-03-26 Ilość postów: 7381 ![]() | wpis nr 1 394 273 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gratulacje dla wygranych Oj, chyba całej załogi nie ma Może korzystając z pontoników albo ślizgaczy uszli sobie gdzieś ... ![]() A tutaj ... Żyjąc snem o wspaniałości na skrzydłach nocy, gdy dzień odchodzi, gdzie gromadzą się niemi, w milczącej zgodzie, używając słów, które można uznać za dziwne, zahipnotyzowani ogniem, który wzniecają, można poczuć świeży powiew zmian ![]() Niestety mój sen po małej przerwie nie dość że dziwny to prawie nic z niego nie poleciało. Ika Za >>> 28 >>> ![]() ![]() |
2021-12-17 (22:35)![]() Data rejestracji: 2019-03-26 Ilość postów: 7381 ![]() | wpis nr 1 394 302 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gratulacje dla wygranych Teraz troszkę lepiej ... ale coś zabrakło ... włosy 67, fryzjer 21, hospicjum 42, praktykantka 40 21,40,42,67... ![]() krzyż 2 >>> zawiódł Pewnie jutro zaskoczy ![]() Dobrej nocy z ... ![]() |
2021-12-17 (22:51)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10439 ![]() | wpis nr 1 394 307 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 🌻 Alfi_, to piękne 🤗🌷 A co do załogi, to myślę, że nie uszli, lecz... na skrzydłach nocy szykują się do snu, by w milczącej zgodzie wzniecić ogień rozpalający do zmian 😉😊❤️ Przepraszam, ale muszę skrobnąć jeszcze kilka słów...uzupełniających 😉 Stokrotko 🌼 Bywalec, również znam bioenergoterapeutę ( chyba jeszcze działa), którego uzdolnienia wyleczyły wiele osób, a jego etyka jest godna naśladowania. Wiadomo, ludzie są jacy są, i nie ma prawa się ich oskarżać, jedynie co można, to.. na ogół po doświadczeniach 😉 unikać kłamczuszków, którzy doświadczając efektów kłamstwa na swojej skórze... przestaną kłamać 😁. Wówczas ci godni zaufania byliby dostępni....ale to niestety jak na razie nieosiągalne pragnienie ludzi, którzy szukają pomocy. No cóż, taki jest świat, albo inaczej - sami go takim robimy 😉 Nostradamus, również uważam, że we wszystkim, nawet w najdziwniejszych dziwnościach jest ziarno prawdy i że wszystkiego możemy to ziarno wyskubać. Sęk w tym, że niektóre ziarna zakopane są w "różnościach" dość płytko i stosunkowo łatwo nam do prawdy dojść. Niektóre jednak są tak zapaćkane w mieszaninie kłamstwa, ignorancji, emocjonalności itp. że zanim się zorientujemy, mija wiele lat. I tez byłoby ok, gdyby nie fakt, że czasem zdążymy nadwyrężyć zdrowie, zniszczyć związek, stracić sporo pieniędzy itd. Co do snów - no szkoda, że w ciągu wielu ostatnich stuleci sen w Europie został zepchnięty do kąta z zabobonami czy bajkami. Kiedyś było inaczej - sen, śnienie było bardzo istotnym czynnikiem naszej świadomości, ale.. to długa historia, więc nie ma co pisać. Na szczęście zaczyna się nieco zmieniać na lepsze i myślę, że temat snow w naszej rzeczywistości powróci do łask... za ileś lat. W tej chwili nie da się "sceptykom" wytłumaczyć, że gdy ich ciała śpią, to oni nie są wyłączeni z prądu i nie leżą w nieprzytomności umysłu, jak komputer w stanie uśpienia 😉😁, lecz funkcjonują na pełnych obrotach mimo, iż o tym nie wiedzą. Nie ma co więc tłumaczyć - masz rację. Eryko, pragnę Ci powiedzieć, że bardzo szanuję Twoje poszukiwania - takie właśnie mam wrażenie, że szukasz samodzielnej drogi, a to nie jest łatwe. Szukasz piękna.. trudno mi to nazwać.. czegoś wyższego, po prostu. Chcesz dzielić się z innymi i to jest naprawdę wspaniałe. Mam nadzieję, że nie odebrałaś mojego wpisu osobiście i nie daj Bóg, negatywnie. Niestety po czasie uzmysławia sobie człowiek, że niezamierzenie mógł kogoś urazić. Absolutnie nie było moim celem urażenie Ciebie 😊 W wolnych chwilach obejrzałam kilka filmików pani Świderskiej i niestety.. nie jestem w stanie z uznaniem do jej wypowiedzi podejść. Jak pisałam - jestem zwykłym, małym poszukiwaczem wydreptującym w trudach własną ścieżkę, ale tyle już wiem - ta Pani i wiele jej podobnych prezentujących swą "wiedzę", umiejętności i usługi zwyczajnie mówią bzdury! Ściślej - coś tam wiedzą i na kanwie tego "coś" snują strasznie niepoważne opowieści, w które, o zgrozo, same chyba wierzą! Przez kilka lat miałam okazję zapoznawać się z tym środowiskiem, dzięki bardzo serdecznej przyjaciółce, która tego typu działalnością się zachwycała i bardzo pragnęła stać się równie mądra. Na nic zdały się tłumaczenia i dyskusje.. - przyjaciółka co rusz zmieniała swego you - tub owego faworyta, bo co było do przewidzenia, każdy po jakimś czasie nie był tym, jakiego szukała. To zrozumiałe, gdyż nie da się iść drogą innego człowieka, zwłaszcza takiego, który mając bardzo niewiele do powiedzenia, chce nauczać innych. Nie będę się rozpisywać, dodam jedynie, że po pięciu latach tej "przygody" ja zdążyłam poznać bardzo, bardzo dużo przedstawicieli tego.. jakby nie patrzeć - biznesu, a koleżanka wylądowała na prochach z ciężka nerwicą i szumami usznymi, czy jak to się ta nowa (hehh) jednostka chorobową nazywa. Na szczęście uporała się z tym niemiłym skutkiem przejmowania się yuotubowymi gwiazdami i powróciła.. do kontynuowania poszukiwań spraw pięknych i głębokich, ale tym razem.. od odpowiedniej strony, czyli : to, czego się uczy, lub dowiaduje, sama praktykuje, sama doświadcza. Oczywiście nie zamierzam nikomu narzucać, co ma robić, ani krytykować czyichś wyborów. Skomentowałam jedynie osobę / działalność pani Świderskiej i utrzymuje swoją opinię. To jednak tylko moja opinia i jeśli Cię na tyle zainteresuje, by przyjrzeć się dokładniej faktom, to będzie mi bardzo miło. Jeśli jednak nie zgadzasz się z moją opinią, co w pełni szanuje, to nie przejmuj się moim wpisem i - bez urazy 😉 Gdybyś jednak sama uznała, że faktycznie nasze "panie kwantowe" troszkę za dużo mówią, a zbyt mało lub ( niektóre) w ogóle nie oferują żadnego sposobu praktyki - byśmy sami, doświadczając doszli do lepszej kondycji, to mogę zasugerować praktyki (!!!) dostępne na you tub - ie prowadzone często na żywo z ludźmi na całym świecie. Prowadzi je Wangyal Tenzin Rinpocze. Jest to tybetański mnich zamieszkały w USA. Ma ponad 60 lat i większość jego życia, to nauka i praktyka na... właściwie ten sam temat, którym dosłownie bawią się i to brzydko niedouczone youtubowe panie. Różnica jednak jest ogromna. - Wiedzą, która dostajesz jest rzetelna i pozbawiona (!!) sensacyjnych ozdobników typu "widziałam wcilelonko.. kogoś tam ( dla niezorientowanych : wcilelonko, to jakieś wcielenie sprzed dwustu lat.., które ta dama na żywo ogląda.. nie wiem, na jakim pasmie ułudy- Boże, ty widzisz, a nie grzmisz, grrzzz) - Słów na tym internetowym spotkaniu jest niewiele, bo Tenzin prowadzi wspólna praktykę!! -Praktyka jest całkowicie pozbawiona znamion religijnych, gdyż prowadzona jest w taki sposób, by wszyscy ludzie przeróżnych wyznań religijnych, jak też całkowici ateiści mogli spokojnie, bez, naruszania własnego sumienia się w niej odnaleźć. Panuje tam spokój, bardzo przyjemna atmosfera itd. Nie chce tu reklamować, tym bardziej, że sama w niczym nie uczestniczę, jedynie czasem wylapuje materiały, które mogą być przydatne dla mnie samej (jak będę mieć czas) lub kogoś, kto potrzebuje jakiegoś dobrego wsparcia na drodze własnych poszukiwań. Jeśli chcesz zobaczyć, to wpisz sobie na YT Tenzin Wangyal Rinpocze pl. Skoro już o nim mowa, to może - dla tych, którzy chcą pracować (!!) że snem lub przynajmniej zapoznać się ze zjawiskiem śnienia - książka tego samego autora Tenzin Wangyal Rinpocze " Joga snu i joga śnienia" Przeczytałam, a właściwie odsłuchałam na udiobuku, bo nie mogłam dostać w księgarni. Książka niezwykle rzetelna, fachową, mimo to napisana niezwykle przystępnie. Praktyki.. niestety bardzo trudne, zwłaszcza w takiej cywilazcji, ale.. poznać warto OK, dobra, już jestem cicho i mykam. Uszu więc proszę mi nie nacierać, żyć wesoło i pozytywnie, bo.. jedynie to pozwala przez życie przejść z lekkim sercem 😉😁 |
2021-12-18 (10:20)![]() Data rejestracji: 2019-03-26 Ilość postów: 7381 ![]() | wpis nr 1 394 336 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry Ze snu: Granica 35, Polska 20, Białoruś 34 słupek 21, "słupek graniczny" 73n czerwono 52 zielony 64 na którym jest namalowane duże godło 26 Białorusi 34 nieopodal słupka grupa 27 ludzi 10 na bosaka 23,49 wykonuje jakiś taniec 14,59 Mocne 21,52,64 Pozdrawiam ![]() |
2021-12-18 (10:36)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 2417 ![]() | wpis nr 1 394 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Sen mój dziś. Jestem na balkonie, nalewam wodę do garnka, ale to kran po stronie sąsiadki. Śliwki i gotuje kompot z nich. Jestem w mieście w rynku, tam kropili słoną wodą, proszę w sklepie o szminkę chcę się pomalować. Widzę rozebrali tam stary budynek, a rynek jest odmalowany farbami, zostały jeszcze farby. Facet , ciasto. Pozdrawiam i dziękuje , ja szukam zawsze swoich metod do grania, i to mi najlepiej się sprawdza. Dla tych co się znają bo ja niewiele, ale mam karty tarota i zawsze wychodzę w Kapłance. |
2021-12-18 (11:05)![]() Data rejestracji: 2019-03-26 Ilość postów: 7381 ![]() | wpis nr 1 394 351 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Eryka balkon 26, garnek 27, nalewać 23 wodę 33, sąsiadka 57, kran 17 Śliwki 12, gotować 5 kompot 27 miasto 10, rynek 27, kropić 36,30, słona 47 woda 33 sklep 33, szminka 29 ![]() rozebrany 79 stary 80 budynek 14, odnowiony 27,63, rynek 27, farba 66 mężczyzna 12, ciasto 3 Pozdrawiam ![]() |
2021-12-18 (12:00)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10439 ![]() | wpis nr 1 394 368 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 Brawo Alfi_ za sen 🍭🐛 I wszystkim wygranym - gratulacje 💐🐛 Dziś senna mizeria ☹️ Zostawiam wczorajszą 76 (oby nie okazała się śpiochem) oraz 28, 9 Pozdrawiam, miłego dnia i powodzenia 🍀 paa 😊 |
2021-12-18 (14:24)![]() Data rejestracji: 2011-01-22 Ilość postów: 2417 ![]() | wpis nr 1 394 396 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kochani ja nie lubię pisać, ale jakoś się babcia postara. Ja więcej korzystałam z pomocy bioenergoterapeuty jak z pomocy lekarza, mam nawet nr tel w komórce jednego w pilnej potrzebie. Nigdy nie zapytał mnie się o pieniądze, wysyłam do niego prośbę datę ur ze zdjęciem bliskich w potrzebie . Kiedyś na Facebooku z naszych okolic ktoś prosił o pomoc i ratunek dla dziecka 1 roczek chłopczyk rak chemia i poważna choroba, skopiowałam to i wysłałam z prośbą o pomoc do niego, było zdjęcie też dziecka, wiecie co ten Józiu ma już 3 lata i wyszedł z tej choroby. Mam następny Pan pomógł mi w oczyszczeniu z duchów, zadzwoniłam z prośbą żeby sprawdził mnie miałam ducha w pokoju moim i przy sobie, musiałam podać imiona moje, męża, dzieci ich zony i wnuków, teściów i rodziców, sprawdzał wszystkich żyjących, czy nie mają podczepienia i umarłych odprowadził do światła. Z tym duchem było tak miałam straszne sny często krzyczałam w nocy wzywałam pomocy, i czułam rękę trupią w snie. Od tej pory mam spokój. Oczywiście zrobił to z pomocą wysłania zł. Ale inna Pani to jasnowidz mnie się pyta co ja chcę ,to ona powinna wiedzieć co jest do naprawienia, już do niej nie dzwoniłam. Znowu uzdrowiciel inny za samą diagnozę musiałam zapłacić, a jakbym chciała żeby leczyć to następne pieniądze trzeba wysłać mu. To już nie dla mnie. Byłam też oczyszczana z czypów z mojego ciała miałam ich dużo w samej głowie z 10, tu płaciłam EURO mam film z mojego oczyszczania jestem zadowolona ,bo pozbyłam się problemów moich chorobowych. Może kiedyś podam tu film jak nie wierzycie. I tak sobie pomagam jak mogę, ale trzeba w to pomoc wierzyć. |
2021-12-18 (20:12)![]() Data rejestracji: 2012-06-04 Ilość postów: 24593 ![]() | wpis nr 1 394 442 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Eryko ja Ci wierze. Sam tez duzo przeszedłem. Mam implant którego nie chce sie pozbyć--jest wynikiem wywoływania duchów. Dzieki niemu wiem więcej i mnie chroni przed złem ,złymi ludzmi,wypadki,niepowodzenia,handel,niewygodne związki małżeńskie,interesy,gra,przewidywanie zdarzeń. Pierścień 3 duchów--wszczep w ciało astralne,lub mentalne. Działa to jak akumulator-czuje moc to w myślach mówie liczby lub problem do rozwiązania. Lecz mocy zazwyczaj starcza na 3 pytania dziennie. Mysle że z czasem i tak sowita zapłata zostanie mi dana-za nauki i trud włożony w gre. Już wszystkie Twoje filmy obejrzałem -jestem oczyszczony. Czuje się lekki. Pozdrawiam. |
2021-12-18 (20:20)![]() Data rejestracji: 2012-06-04 Ilość postów: 24593 ![]() | wpis nr 1 394 447 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dodam iż mój kolega nie używając talizmanu-gwiazdy dawida. Został opetany i w samo południe poszedł nad struge oblał sie karnistrem benzyny i podpalił. Spłonął zywcem,ale pamiętam jego nauki. Teraz już nie praktykuje. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 254 255 256 ... 584 585 Wyślij wiadomość do admina |