| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 59 60 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | Strona tomsona |
2025-12-16 (23:45) XaweryData rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10392 | wpis nr 1 593 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeżeli chodzi o latającą taksówkę to.... futurystyczne wizje spełniają się na naszych oczach. Stacja kosmiczna, wojny dronów itp. Myślę że to będzie jakaś forma wirnikowca, na wzór dronów... z kilkoma silnikami gdzie prawdopodobieństwo zepsucia się naraz wszystkich silników jest praktycznie zerowe... bo w innym przypadku to ciemność widzę. Latanie w mieście i lądowanie na jakichś parkingach to jednak się różni od latania samolotem i startowanie z przystosowanego do tego lotniska. Przy okazji.... po tym wpisie omijaj szerokim łukiem Amerykę i Izrael i ich terytoria zamorskie bo emigrejszyn cię namierzy |
2025-12-17 (05:51) tomsonData rejestracji: 2014-03-05 Ilość postów: 2522 | wpis nr 1 593 170 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Polska zbudowała największą flotę tej artylerii w Europie. Dostawy trwają" (Interia Geekeek) Debile. Artylerii to może być bateria, dywizjon, ale flota? Chyba na kajakach. I jeszcze jedno. Artyleria, zwłaszcza ta ciężka to (królowa wojny). Celny ostrzał potrafi zdewastować przeciwnika. Ale trzeba mieć dużo amunicji i to ciężkiego kalibru np. 155 mm. A z tym jest u nas krucho. |
2025-12-17 (09:39) XaweryData rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10392 | wpis nr 1 593 186 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tomson... więcej wiary, że tak powiem. Jakie trebusze czy inne katapulty a amunicja leży na polach Tego się nikt nie spodziewa i może się okazać przełomem na polu walki |
2025-12-17 (22:02) tomsonData rejestracji: 2014-03-05 Ilość postów: 2522 | wpis nr 1 593 279 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie... nasze miłe, kochane, urocze. Jeszcze jakby potrafiły zaparkować tyłem. Moja stara choć ma kamerę cofania przywaliła pod sklepem w wiatę z wózkami. Co kosztowało to moje I poczucie humoru. Ja do żony: - kochanie, niespodzianka dla ciebie. Wycieczka dookoła świata. Przez chwilę byłem najlepszym mężem na świecie. A gdy dodałem, że to piesza wycieczka to się obraziła i jeszcze brzydko mnie nazwała. Nie dostałem patelnią w łeb tylko dlatego, że wie jaki mam refleks. I zrozum tu człowieku kobiety😏 |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 59 60 Wyślij wiadomość do admina |