Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 49 50 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Strona tomsona |
2025-03-02 (20:06)![]() Data rejestracji: 2024-09-08 00:00:00 Ilość postów: 92 ![]() | wpis nr 1 555 780 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć .. Czytając dzisiejsze wiadomości o świecie, przypomniała mi się piosenka zespołu Dezerter i jej słowa.. Piosenka o mojej generacji.. Kiedy patrzę jak trzymasz karabin I nie jestem pewien następnego dnia Wtedy myślę o mojej generacji Która zapomniała że jest Bóg Kiedy słyszę co mówią politycy O swych planach na najbliższy czas Wtedy myślę o mojej generacji Która zapomniała że jest Bóg Czasem chcę ci powiedzieć Że twoja droga jest morderczo zła Ty wtedy depczesz moje słowa I mówisz ten człowiek musiał zwariować Ale ja widzę coraz więcej zła I coraz więcej przemocy I wtedy właśnie myślę o mojej generacji O której zapomniał chyba Bóg O której zapomniał chyba Bóg Zapomniałeś że jest Bóg Zapomniałeś że jest Bóg Zapomniałeś że jest Bóg Zapomniałeś że jest Bóg... |
2025-03-04 (20:31)![]() Data rejestracji: 2014-03-05 00:00:00 Ilość postów: 2412 ![]() | wpis nr 1 556 090 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Żył w ubóstwie, wygrał na loterii. Przestępcy nie mieli litości' (Interia) A skąd się dowiedzieli? Tak to jest jak duże pieniądze trafią do niewłaściwego człowieka. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 49 50 Wyślij wiadomość do admina |