| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 353 354 355 ... 452 453 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | A MOŻE KRYPTOWALUTY ? |
2018-03-11 (20:57) madoxData rejestracji: 2011-02-17 Ilość postów: 3135 | wpis nr 1 153 640 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzy doby. |
2018-03-11 (21:32) sebastian86Data rejestracji: 2017-07-07 Ilość postów: 1565 | wpis nr 1 153 645 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak się właśnie zastanawiał o co chodzi że użytkownicy tego forum wbijali i mimo iż nie byli związani z tym tematem to wypowiadali się w dość prześmiewczym tonie. Czyli się wyjaśniło. Często tu piszę , nie zawsze może z sensem, czasem jakieś przemyślenia daję, czasem coś ogólnie, wiec mimo wszystko skomentuje. Hmm podsumujmy. Cham( wiadomo o co chodzi), złodziej ( tożsamości ), zdrajca ( wypiął się na byłą ekipę i ujawnił ich taktykę na jakieś tam przyszłe trejdy [ nie ma znaczenia czy to im wypali czy nie - chodzi o fakt ] ). No i jeszcze pewnie by się jeszcze sporo zebrało, ale nie ma sensu kontynuować tego akapitu. Zrobił sporo zamieszania - PO CO ? No bo zakładam że jakiś powód był. Jaki był główny ? - Nie wiem. Ale na pewno nas poróżnił. Widzicie to ? W sumie z perspektywy czasu sam fakt zaistnienia takiego wydarzenia oceniam pozytywnie. Jeśli to naprawimy wspólnymi siłami to jako grupa będziemy silniejsi - mimo iż teraz powstało kilka rys. Proszę was nie dajmy wbić sobie klina i nie pogłębiajmy rozdźwięku. Zna się na kompach i ma nosa do rynku. Wiec nie widzę najmniejszego powodu dlaczego ta osoba chciałaby z nami współpracować skoro większość z nas przewyższa i nie jesteśmy jej do niczego potrzebni. Ciężko też mi sobie wyobrazić sytuację by w momencie zawierania nowych znajomości rozpoczynać ten fakt od "splunięcia w twarz". MOCNO napisałem ? Pewnie tak. Przesadziłem ? To już pozostawiam do oceny wam ( zapewnie niektórzy uznają że tak ,a inni z was że nie) To forum jest otwarte wiec nie ma znaczenia co moderator czy administrator zrobi. Każdy tu ma wstęp i tego nikt i nic nie zmieni. Zawsze ktoś tu może wejść i " nie ujawniając się" czytać co tu piszemy. No dobra, ale sytuacja posunęła się dalej i madox powiada że warto dać nowemu koledze szanse. Przynajmniej jest gotów dać tę szansę. W sumie chyba z nas wszystkich to madoxowi od naszego kolegi nowego oberwało się najbardziej. Jeśli miałbym też uczciwie napisać to nowy kolega przyszedł i zaczął od ostrzeżenia nas. Sam tam mu niemiło odpisałem, no jakoś źle się zaczęło. No ale jest też inne spojrzenie. Pirat zebrał swoją ekipę ( przynajmniej taki miał cel ) z ludzi wybitnie inteligentnych. Nie wiem czy mu to wyszło. @Czesław daj znać Niestety / stety jest tak że na ogół wysoka inteligencja ( IQ ) wiąże się z małą inteligencją emocjonalną. Wyobraźcie sobie zamek błyskawiczny w bluzie. Zamkiem tym regulujemy 2 wartości. Im bardziej bluza zasunięta tym mniej jest otwarta. Im wyższe IQ tym niższa inteligencja emocjonalna. Tak to działa ( moje osobiste spostrzeżenia ), ale nie tylko - jakiś artykuł też kiedyś czytałem - niestety źródła wam nie jestem w stanie dać. Idzmy dalej. Nie wiem czy kolega chce tu z nami działać. Chce się z nami dzielić swoimi analizami, przemyśleniami ? Pierwsze jego wpisy mogłyby o tym świadczyć. Pamietacie przytoczony przeze mnie przykład w podaniem jedzenia w psiej misce ? Tak to odbierałem wtedy i nie wiem czy kolega chciałby mimo wszystko serwować wpisy w przyzwoitej zastawie. Czasami zmieniam zdanie. Czy można to nazwać że jestem jak choragiewka na wietrze ? Głupotą jest nie zmienianie zdania gdy np. otwierasz pozycję na rynku bo przewidujesz jakiś ruch i jednak nie idzie w tym kierunku. Musisz zmienić zdanie bo to najbardziej korzystne. Czasami zaistnieją nowe okoliczności których wcześniej nie braliśmy pod uwagę i warto zmienić zdanie, a nawet jak nie wystąpią nowe okoliczności to może poprzednia decyzja była podjęta zbyt emocjionalnie, a teraz na chłodno wychodzi że lepiej postąpić inaczej. Nie wnikam. Każdy ma prawo do swego zdania i ma prawo je zmienić. Np. Jedę autem i wide że z naprzeciwka wyprzedza na trzeciego. Mysle sobie: "Ty gnoju gdzie się ciszniesz, nie zjade Ci pajacu" No ale gość się ewidentnie zbliża patrze na prędkościomierz i szacuje że przy zderzeniu różnica prędkości może wynieć nawet okoli 300 KM/h. No to zmieniam zdanie trochę zjeżdżam i mówię: " h... Ci w du... złamasie, mam cie nagranego na wideo-rejestratorze, przekażę to komu trzeba i mam nadzieje ze Ci prawko zabiorą " Oczywiście przykład, może nie zbyt dobry. Może na wyrost, ale może się przyda. Podsumowując. Nikt koledze W... nie zabroni wbijać tu na forum. Jeśli chce może to robić. Gdyby chciał to może założyć sobie nowe konto i jeśli zachowa ( hmmm " pozory" - skoro jest jaki jest ) to nikt go nigdy nie powiąże z tą sytuacją jaka miała miejsce. Możliwe ze ma takie drugie konto z jakąś wsteczną datą rejestracji - być może ma nawet na nim jakieś wpisy. To nie było miłe rozpoczęcie znajomości, kolega nie jest po dobrej stronie mocy ( a może to takie wrażenie ). W każdym razie skoro chciałby z nami ( no właśnie co ? ) - gadać [ czyli szuka towarzystwa ] ? - dzielić się analizami [ może na tv ] Teraz to widzę tak, zrobił wjazd na chate. Z buta pociągnął drzwi i wpadł razem z nimi mi do przedpokoju. Patrze na gościa i nie mam pojęcia co on chce ode mnie, a czy ten gość w końcu powie bo puki co wygląda na to że sam nie wie. Podsumowując - podejście 2 Chętnie poczytam co nowy kolega miałby do powiedzenia o całej tej sytuacji - ciężko to wytłumaczyć by mu było, wiec nie skupiałbym się tylko i wyłącznie na tym. NIech napisze coś od siebie. Myślę że przysłowiowe 2 zdania to będzie zdecydowanie za mało. Jeśli byłoby ok ( a tak wnioskuje skoro madox chciał dać szansę) to już mam wyciągnieta rękę na zgodę. Jednakże jeśli mimo wszystko niektórzy z was będą się upierać że jednak NIE. I będzie to w tonie albo ON albo JA. To sam nie wiem co zrobię. Podsumowując cały mój wywód dość przydługi. Chcę wam po prostu powiedzieć że ja daleki jestem od skreślania człowieka. Jestem na tak. Mimo iż nie wiem co będzie. Mam nadzieję że będzie dobrze i mimo wszystko niezależnie co będzie to nas to nowe doświadczanie jako grupę wzmocni. I nie chciałbym żebyśmy się obrażali |
2018-03-11 (21:46) sebastian86Data rejestracji: 2017-07-07 Ilość postów: 1565 | wpis nr 1 153 651 [ CZCIONKA MONOSPACE ] żem się rozpisał. W telegraficznym skrócie. Z grupą pirata mu się nie ułożyło, ale skoro szuka miejsca dla siebie to jestem gotów dać szansę, a czy kolega z niej skorzysta i wykorzysta to już jego w tym głowa by przekonać do siebie tych którzy są ewidentnie przeciwko niemu. Dlatego skoro głosowanie ma potrwać 3 doby to może niech kolega W napisze coś od siebie. Może poprzez madoxa skoro mają kontakt inny niż forum. Myslę że ostateczną decyzję byłbym skłonny podjąć "po takim bliższym poznaniu" 3 doby sporo czasu by coś od siebie napisać. --- wpis edytowano 2018-03-11 21:47 --- |
2018-03-11 (22:04) MacheteroData rejestracji: 2017-10-15 Ilość postów: 1545 | wpis nr 1 153 657 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sebastian Nie wiem skąd twoje pozytywne zdanie o pewnej grupie. Przecież to dno społeczne. Ludzie inteligentni nie zachowują się w taki sposób jak oni. Po tym jak człowiek się wypowiada można wywnioskować kim jest. Moim zdaniem to naciągacze, na szczęście nie tylko moim, więc ich zabawa wkrótce się skończy. Mieszkam w centrum Warszawy więc po jednym zdaniu jestem w stanie poznać człowieka sukcesu lub osobę inteligentną. Tamta grupa reprezentuje najgorszy element. Przepraszam, ale musiałem to napisać ale nie napisałem o kim mówię edit To centrum Warszawy musiało zabrzmieć śmiesznie. Ale chodzi mi o to, że codziennie spotykam dziesiątki osób, które są elitą tego kraju, a nie o to że jestem lepszy czy coś --- wpis edytowano 2018-03-11 22:09 --- |
2018-03-11 (22:28) TurynusData rejestracji: 2017-07-04 Ilość postów: 116 | wpis nr 1 153 675 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, obserwowałem to co dzieje się na forum i chciałbym to skomentować. Madox założył ten wątek i chciał się z nami dzielić wiedzą - poznaliśmy wielu wspaniałych ludzi, czerpaliśmy z jego wiedzy ( może nie wszyscy ale podejrzewam że większość) i uważam że On powinien decydować o tym wątku - fajnie że chce to rozwiązać dyplomatycznie poprzez głosowanie - jednak jak to w życiu bywa musi być Alfa, który zdecyduje o losie reszty. Ja uważam że Madox zasługuje na nasze zaufanie i powinien sam podjąć decyzję wysłuc***ąc za i przeciw nas wszystkich. Kwestia "mąciciela" jest dla Mnie oczywista nie lubię "cwaniactwa" i " prostactwa" co z tego że ma wiedzę (jeśli ma) i dojścia jeśli nie posiada za grosz kultury. Forum cenie głownie za inteligentne wypowiedzi z nutą żartu bądź fantazji na temat krypto i chciałbym żeby tak zostało jak było do tej pory. Ps. Wyznaję zasadę że każdemu daję drugą szansę ale jest to ostatnia szansa. Jeśli Madox po prywatnej rozmowie da Mu tą szanse nie mam nic przeciwko, jednak jeśli ta szansa nie zostanie wykorzystana prosiłbym o wyciągniecie konsekwencji. Liczę że nadal będzie można, tu dyskutować wymieniać poglądy i dzielić się wiedzą. |
2018-03-11 (23:31) Ramzes78Data rejestracji: 2017-09-24 Ilość postów: 894 | wpis nr 1 153 682 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hakowanie kont to przesada. Wiedzę ma taką aby namieszać na forum. Madox twój cyrk,... |
2018-03-11 (23:56) Roksi661Data rejestracji: 2017-05-15 Ilość postów: 143 | wpis nr 1 153 686 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie wiem czy mój głos się liczy...jestem tu już jakiś czas, nie mam takiej wiedzy jak koledzy ale uwielbiam Was czytać...bez Was mój świat byłby smutny heh... jestem za usunięciem tego Pana wszystko wszystkim ale te forum jest dla mnie wyjątkowe bo ma pewną rzadką w dzisiejszych czasach wartość...SZACUNEK... Pozdrawiam Panowie PS. Dziennik pokładowy...mistrzostwo,uwielbiam <3 --- wpis edytowano 2018-03-11 23:59 --- |
2018-03-12 (07:01) Ramzes78Data rejestracji: 2017-09-24 Ilość postów: 894 | wpis nr 1 153 710 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pozdrowienia dla elity finansjery, tej z centrum. Wy to poznaliście zapewne świat, skoro już w centrum Warszawy się obracacie. Może i my, kiedyś... --- wpis edytowano 2018-03-12 07:13 --- |
2018-03-12 (09:17) MacheteroData rejestracji: 2017-10-15 Ilość postów: 1545 | wpis nr 1 153 720 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ramzes78 Ja Ciebie ostatnio nie poznaję ? W centrum Warszawy mieszkają też zwykli ludzie ja ja, co nie znaczy że nie mogą skorzystać z obracania się wśród elity. Nawet zwykli ludzie, którzy na co dzień obracają się wśród ludzi którzy coś znaczą (naukowcy, uczeni, biznesmeni, finansjera etc.) są wstanie rozróżnić ściemę i oszustwo. I właśnie o tym piszę. A nie o wielkiej finansjerze |
2018-03-12 (09:25) Ramzes78Data rejestracji: 2017-09-24 Ilość postów: 894 | wpis nr 1 153 721 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dziękuję za wyjaśnienie. Machetero może to tak wygląda ale niechcę z tobą wchodzić na ścieżkę wojenną. Poprostu jak coś mnie zirytowało to to wywalam. Pozdrawaim --- wpis edytowano 2018-03-12 09:26 --- |
2018-03-12 (13:14) VacholData rejestracji: 2017-07-25 Ilość postów: 464 | wpis nr 1 153 776 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, dawno mnie nie było, więc całe zamieszanie mnie ominęło. Będzie ktoś tak łaskawy i w telegraficznym skrócie streści to i owo? Puki co wstrzymuje się od głosu. |
2018-03-13 (03:17) MacheteroData rejestracji: 2017-10-15 Ilość postów: 1545 | wpis nr 1 153 921 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zerknijcie na wykres BTC. To zaczyna wyglądać tak, jakby ktoś sprzedawał BTC, potem czekał na wzrost i znowu. Jeżeli sytuacja na wykresie tygodniowym powtórzy się raz jeszcze to będę miał pewność. Podejrzewam syndyka giełdy MtGox. Macie jakieś zdanie w temacie? |
2018-03-13 (10:53) madoxData rejestracji: 2011-02-17 Ilość postów: 3135 | wpis nr 1 153 970 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Po przerwie, która była w moim wypadku bardzo potrzeba, powoli zaczynam wchodzić w świat kresek i nie widzę dalej nic ciekawego Ps. Celowo milczę w wiadomym temacie |
2018-03-13 (12:24) VacholData rejestracji: 2017-07-25 Ilość postów: 464 | wpis nr 1 153 988 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Drodzy Użytkownicy, W związku z wypowiedzeniem umowy rachunku bankowego dla spółki Abucoins sp. z o.o., informujemy że od dnia 13.03.2018 nie będą możliwe wpłaty walut PLN, USD, EUR. Wypłaty wspomnianych walut zostaną wyłączone dnia 23.03.2018 (termin ostateczny). Prosimy o wypłacenie lub wymianę posiadanych środków pieniężnych na kryptowaluty. W nadchodzących miesiącach nie planujemy wprowadzać możliwości deponowania walut tradycyjnych (FIAT). Naszym celem jest skupienie się na handlu kryptowalut w parze do BTC, dlatego już dziś informujemy o dodaniu 5 nowych walut na giełdę: - Waves (WAVES) - Stellar (XLM) - Blocknet (BLOCK) - Pivx (PIVX) - Dogecoin (DOGE) Dodanie kolejnych 10 nowych kryptowalut z możliwością wymiany do BTC nastąpi w ciągu najbliższych 30 dni." Nieciekawa wiadomość |
2018-03-13 (13:15) madoxData rejestracji: 2011-02-17 Ilość postów: 3135 | wpis nr 1 154 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A dla mnie to dobra wiadomość, ogólnie coraz pozytywniej jestem nastawiony 😊, może jeszcze dzisiaj odpalę challenge i rock 'n' roll. Jak mawia mój kolega, który nie ogarnia kryptowalut (null ) - madox zrób coś z tymi ikonkami 😊😊😊 Więc coś zrobię. 😎 |
2018-03-13 (15:23) ralffekData rejestracji: 2017-02-10 Ilość postów: 1667 | wpis nr 1 154 032 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madox naprawde? Coraz bardziej mi smierdzi ten watek, teraz to juz na pewno moj ostatni wpis. Najlepiej jakbys mnie zablokowal |
2018-03-13 (15:35) madoxData rejestracji: 2011-02-17 Ilość postów: 3135 | wpis nr 1 154 033 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Ralffek ??? |
2018-03-13 (15:43) Last_maDManData rejestracji: 2017-07-16 Ilość postów: 330 | wpis nr 1 154 036 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Modax jeżeli chodzi o challenge trochę nie zrozumiałem mamy naśladować czy mamy czekać |
2018-03-13 (15:50) tairaterkesData rejestracji: 2017-07-12 Ilość postów: 68 | wpis nr 1 154 043 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja choćbym chciał ruszyć WAVES to yobit mi je zawiesił przy wypłacie prawie 3 miesiące temu i do dzisiaj mimo kilkunastu ticketów nie chcą nic zrobić. --- wpis edytowano 2018-03-13 15:51 --- |
2018-03-13 (15:54) madoxData rejestracji: 2011-02-17 Ilość postów: 3135 | wpis nr 1 154 045 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chcę coś przetestować, nie naśladujcie. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 353 354 355 ... 452 453 Wyślij wiadomość do admina |