Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Kupony z różnymi liczbami na kolejne dni na dowolne losowanie |
2016-07-14 (11:56) Katakana Data rejestracji: 2016-07-14 00:00:00 Ilość postów: 1 | wpis nr 1 010 041 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość gry osobnych kuponów z różnymi liczbami na kolejne dni zamiast zakładów wielolosowaniowych. Coś podobnego jest już w Kaskadzie, gdzie np. w poniedziałek można zagrać różne zestawy liczb na 14:00, 21:40, wtorek 14:00, wtorek 21:40, środa 14:00 - czyli 5 losowań do przodu, wybierając sobie dzień i godzinę i wysyłając kupon tylko na to jedno wybrane losowanie. Coś podobnego powinno się moim zdaniem pojawić w Multi Multi, Mini Lotto i w innych grach. Na przykład, teraz w Mini Lotto można zagrać ten sam zakład na 10 losowań do przodu. Oprócz tego byłaby możliwość zagrania osobnego kuponu na wybrane jedno z 10 kolejnych losowań: - na dzisiaj (czwartek) - na piątek - na sobotę - na niedzielę - na poniedziałek - na wtorek - na środę - na następny czwartek - na następny piątek - na następną sobotę Mi by się takie rozwiązanie bardzo spodobało, bo nie trzeba też codziennie gonić do kolektury. Może by tym pomysłem bombardować TS, aby coś takiego wprowadzili? |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |