| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | A nie lepiej grać na Forex? W ciągu dwóchmiesięcy zarobiłem 100% wkładu. |
2016-02-27 (10:01) doktor_lottoData rejestracji: 2015-07-19 Ilość postów: 122 | wpis nr 970 249 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Od dwóch miesięcy gram na platformie XTB. Zainwestowałem symboliczne 120 zł . W tej chwili mam 240zł. A w lotto przegrałem w tym samym czasie 500zł. Na Forex są tylko dwie mozżiwości u tutaj tysiące i miliony. |
2016-02-27 (10:22) origamiData rejestracji: 2014-03-30 Ilość postów: 6789 | wpis nr 970 263 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Człowieku, ja rozumiem, że Tobie płaca za reklamowanie Forexu, co chwila można się natkąć na portalach internetowych na geniuszy Forexu, którzy zarabiają krocie, ale ni wstyd Ci włazić z tym u kogoś, kto prowadzi swój serwis tyle lat i u kogo jesteś gościem? |
2016-02-27 (11:38) ralfekData rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 | wpis nr 970 288 [ CZCIONKA MONOSPACE ] forex i zarabianie, dobry żart |
2016-02-27 (11:51) KenData rejestracji: 2012-09-01 Ilość postów: 2921 | wpis nr 970 294 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lotto i zarabianie... |
2016-02-27 (12:41) doktor_lottoData rejestracji: 2015-07-19 Ilość postów: 122 | wpis nr 970 308 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Origami, nie reklamuję nikogo. Nie podaję konkretnej firmy tylko Forex jako giełda walutowa. To o grze w ruletkę tez nie wolno pisać? A o zakładach bukmacherskich też zakaż pisać bo reklamują firmy które się tym zajmują. Dla mnie Forex jest jak lotto tylko możliwości o wiele mniej. |
2016-02-27 (13:01) DLRandomData rejestracji: 2016-01-06 Ilość postów: 251 | wpis nr 970 313 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moja znajoma jest traderem w banku (handluje na forexie) - wg jej opinii jeśli chodzi o indywidualnych inwestorów to 90% TRACI pieniądze, a tylko 10% zarabia. I nie mówimy o jednostkowych transakcjach (sam tak zarobiłem w miesiąc 100% by potem stracić), tylko o systematycznym "graniu" na forex. Szanse trochę większe niż w lotto, ale jak ktoś nie jest specjalistą w tym zakresie to niech się trzyma od tego z daleka. Gdyby to były pewne pieniądze to banki i biura maklerskie nie wynajmowały by naganiaczy (płacąc wysokie prowizje) by szukali jeleni gotowych stracić kasę, a same by zarabiały i trzymały w tajemnicy swoją maszynkę do kasy Myśleć, to nie kosztuje |
2016-02-27 (13:23) doktor_lottoData rejestracji: 2015-07-19 Ilość postów: 122 | wpis nr 970 324 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zgadzam się Forex to nie jest maszynka do robienia pieniędzy. Zanim zacząłem grać przeczytałem kilka książek i przez rok grałem ale na DEMO. W realu zacząłem od bardzo małych kwot. Młodych graczy na foreksie gubią dwie rzeczy. Po pierwsze zaczynają grać ze zbyt dużą kwotą początkową a po drugie nie rozumieja, że tak naprawdę nie graja na forex tylko przeciwko firmie w której zdeponowali swoje pieniądze. Zanim to zrozumieją to już maja na koncie 0zł. Ja wygrywam ponieważ gram tylko 0.01 lota a po wygraniu 100zł wypłacam tę kwotę i zaczynam jakby od początku. Ale do tego trzeba dojść samemu. Nikt wam tego nie powie. |
2016-02-27 (14:21) DLRandomData rejestracji: 2016-01-06 Ilość postów: 251 | wpis nr 970 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sam widzisz, potrzebowałeś ponad roku przygotowań by odważyć się zagrać. A i to podchodząc bardzo ostrożnie. A "naiwnym jelonkom" się wmawia, że dostaną "cudowny system" i mogą zarabiać od pierwszego dnia. To mnie właśnie wkurza, to wmawianie że bez żadnej wiedzy, bez żadnego przygotowania "można zarabiać miliony" |
2016-02-27 (14:28) doktor_lottoData rejestracji: 2015-07-19 Ilość postów: 122 | wpis nr 970 352 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bez wiedzy i przygotowania to można wygrać tylko w lotto ale za to trzeba mieć dużo szczęścia a właściwie to trzeba być wskazanym przez Boga lub opatrzność jak kto woli. |
2016-02-27 (14:29) origamiData rejestracji: 2014-03-30 Ilość postów: 6789 | wpis nr 970 353 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale napisałeś " od dwóch miesięcy gram... zainwestowałe i wygrałem..." Manipulacja to najdelilatniejsze określenie tego, co tu zrobiłeś. |
2016-02-27 (15:26) niskopochylonyData rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 1583 | wpis nr 970 366 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to doktorze POWODZENIA |
2016-02-27 (15:27) niskopochylonyData rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 1583 | wpis nr 970 367 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja w to nie wchodzę. Przykro mi bardzo |
2016-02-28 (17:14) talizman4Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 | wpis nr 970 671 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Ano mój znajomy prowadzący kantor walutowy gdy euro było na foreksie po 4,4 zł zaryzykował w piątek i postawił, że euro spadnie poniżej tej ceny i dostarczy do środy do banku milion euro. Żydowskie scierwo tymczasem z 4,4 zł za euro pojechali na 4,5 zł. No i znajomy przegrał sto tys. zł. W dobie elektroniki nie wolno grać .Żydowskie ścierwo zawsze w sabat myśli jak tu Goi od poniedziałku okraść i pognębić. |
2016-02-28 (17:29) Yar000Data rejestracji: 2015-07-07 Ilość postów: 2339 | wpis nr 970 674 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @talizman4, pojechałeś za daleko i bardzo prostacko. Nie jestem filosemitą ale są granice przyzwoitości a kultura obowiązuje zwłaszcza, że poruszasz się tutaj w przestrzeni publicznej. Swoją myśl, potrafisz zaprezentować zapewne w inny sposób. Chyba, że nie potrafisz. |
2016-02-28 (18:09) ralfekData rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 | wpis nr 970 698 [ CZCIONKA MONOSPACE ] przy czym talizman ma rację co do sztucznego utrzymywania cen gieldowych i walut, gdyby ich nie trzymano sztucznie to już dawno byłaby recesja i wojny, ale to juz samemu polecam poszukać informacji - wszelkie wskazniki są gorsze niz podczas recesji 2007, a mimo to jakos sobie zyjemy, kasa wyplywa nam jedynie bokiem z kieszeni --- wpis edytowano 2016-02-28 18:10 --- |
2016-02-28 (20:32) tomsonData rejestracji: 2014-03-05 Ilość postów: 2522 | wpis nr 970 743 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "sztuczny" 1. niezgodny z naturą, zachowujący się w nienaturalny sposób; 2. stworzony przez człowieka (Słownik Języka Polskiego). Faktycznie podpora rzeczywistości. O ile piramidy (pkt.2) jakoś się trzymają, to w sferze niematerialnej (pkt.1) czyli ekonomii sztuczne wpływanie na naturalne mechanizmy rynku zawsze kończy się źle. Ostatni kryzys ogólnoświatowy zafundował nam bank Lehman Brothers. I nikt nie odważył się napisać, że to żydowski bank i że to chciwość żydowskich spekulantów doprowadziła do kryzysu. Yar000, to dobrze, że wśród nas są intelektualni humaniści. Wskazują nam, że na Cyganów nie wolno mówić Cyganie, na murzynów murzyni a na Żydów Żydzi. I przepełnieni humanistyczną troską szerokim gestem zapraszają tabuny imigrantów z Afryki i Azji do Europy. Wszystkim tym, którzy tak bardzo pragną ich obecności życzę, żeby "biedni i głodni" imigranci zamieszkali na ich ulicy. Już ci "islamscy dżentelmeni" będą potrafili zająć się ich żonami i córkami. kol. talizman4 może nieco niezręcznie, ale wyraził to co tak naprawdę uważamy wszyscy. |
2016-02-28 (20:52) Yar000Data rejestracji: 2015-07-07 Ilość postów: 2339 | wpis nr 970 748 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tomson, bardzo dziękuję za komplement. Przy okazji: zdaje się, że nie odczytałeś sensu mojej wypowiedzi tak, aby była zgodna z tym co myślałem kiedy ją formułowałem. Nie mam problemu nazwania złego Żyda, złym Żydem i złego Polaka, złym Polakiem. Bardzo przy ty chętnie daję po mordzie, kiedy obraża się mój Naród (antycypuję, że polski). Nie jestem więc jakimś szczególnym intelektualistą. I bronię polskiej sprawy gdy jest atakowana przez przedstawicieli innych nacji. Żydów nie wyłączając. W dyskusji natomiast, lubię konkrety. Opisanie jakiejś grupy jako "ścierw żydowskich", oprócz tego, że nic nie wnosi, sprowadza rozmowę do poziomu rynsztoka. {...] kol. talizman4 może nieco niezręcznie, ale wyraził to co tak naprawdę uważamy wszyscy." Pewnie mamy podobne lub takie same zdania na ww. temat np. "imigracyjny" czy "narodowościowy" ale wolałbym talizman4 nie wyraził się niezręcznie, tylko zwyczajnie chamsko i prostacko. Do tego, bardzo niekonkretnie. Ja, gdybym opisywał omawiany problem, wskazałbym z nazwy grupę, o którą mi chodzi. Np. "bankierzy żydowscy", albo "banksterzy", a może pewnie i z nazwiska. talizman4 tego nie zrobił. Skrył się za określeniem "żydowskich ścierw", które niczego nie wnosi. Oprócz piany na ustach. (Pomijam, że nie zdziwiłbym się, gdyby za podobne i bardzo generalizujące określenie, jakiś dobry i nie krzywdzący nikogo człowiek narodowości żydowskiej nie tylko się obraził, ale oddał. Jeśli talizman4 jest Chrześcijaninem, to prosiiłbym również o przypomnienie sobie w jakim to narodzie Objawił się na Ziemi Jezus Chrystus. Jeżeli zaś talizman4 jesteś konkretnie Rzymskim Katolikiem, to odwołuję tez do postaci Piotra Apostoła. Żyda z Żydów, którego sukcesję (apostolską) dzierżą do dzisiaj Papieże). Politykę (nawet "osobistą", jaką będzie próba przedstawienia na forum publicznym swojego stanowiska), robi się na zimno i spokojnie. Ci, którzy wpierw mówią a później dopiero myślą, przegrywają bo są i będą ustawiani w przekazie do społeczeństwa jako zacietrzewieni oszołomowie. Tak więc, szkodzą konkretnej sprawie. --- wpis edytowano 2016-02-28 21:18 --- |
2016-02-28 (20:59) doktor_lottoData rejestracji: 2015-07-19 Ilość postów: 122 | wpis nr 970 750 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panowie, mieliśmy rozmawiać o Forex a nie o Żydach i bankach. Na forex podobno 10% wygrywa a ilu wygrywa w lotto? Czy są jakieś statystyki miarodajne? |
2016-02-28 (21:31) talizman4Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 | wpis nr 970 763 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Ano nie zamierzam polemizować o bezpośredniej formie języka jaki używam pod adresem syjonistów i ich sługusów. Dodam tylko ,że -bankstero syjonisto faszyści to psychopaci realizujący bandycki plan Nev Order. za pomocą powstawianych marionetek. Napoleon Bonaparte: Nie możemy skończyć pod rządami najlichszego z narodów. Żydzi to główni rabusie doby współczesnej, to sępy ludzkości. Geroge Washington: Oni [Żydzi] działają przeciwko nam skuteczniej, niż armie wroga... Należy żałować, iż każdy stan, dawno temu, nie przegonił ich jako dżumę społeczną i najwiekszych wrogów szczęścia dla Ameryki Naród samozwańczo wybrany to pasożyty i szuje cywilizacji planety Ziemi. Ścierwo to należy wyłuskać i przemieścić do kibuców - obozów dożywotniej pracy na wyspie Madagaskar. Dotyczy pomiotu żydo komuny w Polsce. Św*nie z pomiotu żydo komuny ubrały wieprza w muche i smoking obok mac*ora w różowej kreacji i brylantach. Bal,bal na sto par. Jaki wspaniały wizerunek tylko pozazdrościć. A tu potyka się w*eprz opasły o teczke której nie udało się sprzątnąć za wczasu. I ryms ry*em o parkiet. Maciora potyka się o leżącego wiep*za sznur pereł rozsypuje się przed w*eprze i pryska czar pięknego wizerunku. Wypasione ś*inie ze spuszczonymi r*jami i rozbieganymi oczkami jeszcze z cicha pokwikują ale wiedzą że nastał dla nich koniec obfitości i pełnego koryta. A dla części z nich to może być ostatni taki bal. Przyjdzie pomiotowi żydo komuny i śc*erwu z ,,okrągłego ustawionego stołu,, - dać gardło pod nóż i szubienicę. Aj waj *dowskie sce*wo i paso** yty cywilizacji planety Ziemi medialnie propagują tematy zastępcze ,aby Goje nie połapali się jak w tym samym czasie ta sw*locz ich ok*ada i zniewala. Jest na to tylko jedno rozwiązanie ,czyli psychopatów bankstero syjonisto **aszystowską swołocz należy wyłuskać i co najmniej przemieścić do obozów dożywotniej pracy w kibucach na izolowanej wyspie Madagaskar. Cetru żydo paso*yt i ujadająca szu*a za srebrniki od psychopatów - bankstero syjonisto *aszystów. Paso*ytnicze ,*ydowskie scie*wo cywilizacji z pomiotu zydo komuny organizuje piątą kolumnę która ma bronić pasożytniczy tryb życia zydowkich wieprzy i szuj okradających Polaków. Zydow*kie paso*yty won z Polski do kibuców na wyspie Madagaskar barany pasc. KOD to po prostu Komunistyczne Oddzialy Dywersji, ruch ma na celu ochrone komunistycznych przestepcow i ich dzieci . Wszystkich uchodźców należy skierować do Izraela który jest inicjatorem agresji na Syrię, aby anektować terytorium Syrii zasobne w surowce i stworzył piątą kolumnę w Europie bo społeczeństwem wielokulturowym jest łatwiej rządzić i je okradać. Jest łatwo krytykować ,ale trudniej znaleźć rozwiązanie ,ale nie mogę go ujawnić. Ano jest żydowska maksyma pomagająca dedukcyjnie myślącemu w dochodzeniu do prawdy, czyli ,,kto miał w tym interes,, ,aby dochodzić do z góry zaplanowanego celu wdrażając sterowane działania i medialną propagandę. Zadam tobie i innym pytanie - Jakie działania należy wdrożyć i od kogo należy zacząć ,aby wyeliminować 1/ psychopatów z Nev Order 2/ wstawione marionetki 3/ religijnych szamano pasożytów. No czekam na podanie rozwiązań. |
2016-02-28 (21:35) maciejwrozbitaData rejestracji: 2014-06-19 Ilość postów: 1452 | wpis nr 970 766 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wygrywa zawsze ten co nie gra bo nie traci i kasiorka zostaje w portfelu.. |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |