Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | dyskusja z mertim |
2015-03-24 (10:42)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 304 [ CZCIONKA MONOSPACE ] merti' Przenoszę tutaj temat bo tam jest temat Pytania do Pasko . Jaki zestaw przed losowaniem ????? Ja założyłem temat sposoby myślenia w grach losowych . Gdzie tu jest miejsce na jakiekolwiek typowania . ja żadnych typów nie podaję. I nie padam Podobnie jak Amadeus Jakoś nie widziałem ,abyś miał pretensje . No to pomyliłeś temat . Ja się niczego podobnego nie podejmowałem i nawet bym o tym nie pomyśłał . Miałeś podać --gdzie te merytoryczne tematy widziałeś w setkach postów i paszkwili??????? I gdzie apelowałeś do Admina aby zbanował tych ,którzy trollują albo zakładają tematy -paszkwile???? Nie mogę się doczekać |
2015-03-24 (10:50)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 305 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tutaj odpowiadam Amadeusowi Ja napisałem o paszkwilach tematach i jakoś tego nie zauważyłeś . ' Ja pisałem setki postów . Ale temat mam jeden . No i drugi o sieciach neuronowych . Co tak cię bodzie , Powinieneś sie cieszyc ,że powstwają tematy nie typu 6,15,78 4,10,34 Załóż sto tematów . TYlko się cieszę Jeszcze bardziej będę się cieszył jak towje tematy zajmą całe Forum. To świetnie O to chodzi Że wreszcie ktoś napisze coś oprócz typowania i progresji . Brawo I chwała Tobie Ja się będę bardzo cieszył . Jak na razie nie widze rekacji a wręcz przeciwnie jak ktoś zakłąda teaty nie-merytoryczne i paszkwile I ty się tam dopisujesz i brawo . I popierasz takie Forum Mój jeden ,piąty i setny post w jednym temacie to dobrze . Świetnie ,że czytasz wszsystko co ja napiszę A nawet lepiej znasz moje posty niż ja . Ja nie wiem co napsałeś w poście 888312102 Bo ich nie czytam Ty od lat czytasz i studiujesz . Ale to dobrze . |
2015-03-24 (10:54)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 306 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak właśnie powinna wyglądać dyskusja . bez chamstwa i obelg. Merti pisze ,że oczekiwał typów i piątek. A ja odpisuję . To pomylił się ,bo ja tam typów nie zamieszczam ani nie typuję . I merti teraz nie będzie trwonił czasu czytając te posty ,bo tam ich nie znajdzie . ====================================================== Ja pisałem sto razy pewnie . Ale napiszę jeszcze jeden raz Mnie się lepiej myśli jak napiszę je w poście . Po każdym wpisie ,powstaje jakiś nowy pomysł . To taki sposób na lasowanie mózgu. Nie ma żadnego obowiązku aby ktoś te wypociny czytał. Ale znalazło sie jakieś 15 osób ,które w korespondencji przedstawiły podobny sposób myślenia . I to dla mnie jest wskażnik . Ba mało tego . Te osoby pokazały lepsze wygibusy myślowe . A ja otwierałem gębę i to mnie dopinguje . Świetnie Ja tylko od lepszych się uczę . Od gorszych nie ma co . A jest dużo ,duzo lepszych . Szkoda ,że nie piszą . ja już nie wspomnę o takim jednym gostku.który nie tylko ,że z opisu skonstruował idelaną sieć neuronową do utrzymania atraktora liczbowego . To ja myślałem ,że mam Nobla w kieszeni. Ale jeszcze przysłał wyniki w Excelu I to lepsze od moich . Ja bym tego nie umiał . W lot pojął o co chodzi . A mnie to zajęło 3 lata ciężkiej pracy . Niejaki Toczek ,który już tutaj pewnie więcej nie napisze zamieścił pytanie ,które mnie zmroziło . Nawet nie wiem jak na nie odpowiedzieć . Ale dla mnie to sygnał Jesteś głąb Są lepsi . Łapią w lot . no to kochany musisz się lepiej przyłożyć bo inni są w przodzie ... i o to chodzi . Ja nie chcę mieć Alzhaimera więc lasowanie mózgu to jedyna na to rada . --- wpis edytowano 2015-03-24 11:09 --- |
2015-03-24 (10:54)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 888 307 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiesz co to jest asertywność ? Tak jest, nie było Twoim celem podawanie typów ale ty na prośbę innych nie potrafiłeś ich grzecznie "spławić".... Jeśli chodzi o te merytoryczne "gadki" to proszę byś mi wybaczył, bo nim ja coś znajdę to minie pewnie rok ![]() Ale jeśli coś znajdę to dam Ci znać... No zmusiłeś mnie to wgłębienia się w twoje wpisy ![]() ![]() Na szczęście do nikogo nie mam pretensji, jak popełnię gafę to nie próbuję się bronić próbując coś udowodnić, bo i tak wiem że zabrnę za daleko w swoich wywodach (lepiej, czyt. głupotach ![]() Nie potrzebnie zakładasz kolejny, imienny temat. Powoli zaczyna mi doskwierać brak skatalogowanych tematów na forum, robi się szambo.... |
2015-03-24 (11:06)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 308 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oczywiście metri ,że potrzebnie Bo na tym polega Forum Forum to w tłumaczeniu rynek . I nie ma ograniczenia tematów . Serwer Pasko nie zawali się od kilu znaków ASCII . Toż to gorzej by było jak by nikt tematów nie zakładał. To byłoby szambo Rynek -to właśnie szambo . Bo taka jest definicja Forum Inaczej to jak ma być 10 tematów 100 tematów To Rynek A w temacie Pasko jest napisane jak wół Poważne pytanie do Pasko To ja ani ty nie masz pytań do pasko. I tam nie powinno się dyskusji prowadzić |
2015-03-24 (11:40)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 324 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czy jest jasno napisane w tytule Dyskusja z mertim??? Kropka |
2015-03-24 (11:46)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 888 332 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To wyjaśnij mi jeszcze jedno bym zbędnie nie czytał. Posty vel Mariusz i Marriusz2 to tej samej osoby, tak ? |
2015-03-24 (11:51)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 333 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dokładnie tak jest I dokładnie znajdziesz wpis do Pasko ,gdzie pisałem ,że zagubiłem hasło do konta. Ba mało tego . Pasko zaproponował pomoc w odzyskaniu . Ale ja już założyłem Mariusz 2 I napisałem do Pasko ,że nie ma sensu czegokolwiek zmieniać . Ba mało tego Kilka razy wymieniałem nawet nicki Zważ ,że od dnia takiego a takiego jest Mariusz Od dnia takiego a takiego jest Mariusz 2 A nawet Marriusz2 I co w tym jest takiego dziwnego ? |
2015-03-24 (11:59)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 336 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mikołaj Zaraz napiszę do Pasko w poważnym pytaniu i zamieszczę twoje pytanie Abyś zobaczył jak ciężko chorym człowiekiem jesteś . Twoja choroba przeraża . Już pisze prośbę do Pasko A ty znajdź pręciutko lekarza |
2015-03-24 (11:59)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 888 337 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale powiedz mi po co się unosisz wpisem: <PRE>I co w tym jest takiego dziwnego ? </PRE> Pytam grzecznie, wystarczyło krótkie: <PRE>TAK</PRE> ![]() | | | Pomijając już kłótnie, powiem Ci że jak pierwszy raz doczytałem o CSNach to pomyślałem że nie był to głupi pomysł. Ale ja tego nie potrafię napisać w excelu, mało tego, udławił by się pewnie na formułach... Ale tych kodów nie jest dużo, fajnie by się posortowało i coś wybrało do gry, a nóż wg niektórych kryteriów można by wygrać... Ale tak jak piszę, musiał by to być porządny program z odpowiednim sortowaniem wg kryteriów jakie ja widzę... Dobra, postaram się coś poszukać do wcześniejszej dyskusji ![]() |
2015-03-24 (12:15)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 348 [ CZCIONKA MONOSPACE ] merti Ja zamieściłem formułę . Ta formuła chodzi bezbłędnie do dzisiaj . Ktoś tutaj poddawał tę formułę krytyce I chwała I podał swoją wersję i jszcze kilka innych . Jest wybór wpip. Ale jedno moge ci powiedzieć autorytatywnie . Czy to będzie kodowanie csn Czy abc czy bcd czy def Nie chodzi o samo kodowanie To musi być po coś W jakimś celu A nie sobie a muzom Ja mogę ci wyjaśnić po co robiłem 10 lat temu kody csn Ale nie dla kodów . Nic tam nie ma takiego co by dawało jakikolwiek zysk Ja to wprawdzie kilka razy opisywałem Ale moge opisac i jescze raz |
2015-03-24 (12:20)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 888 351 [ CZCIONKA MONOSPACE ] daj namiary, nie przepisuj, poczytam co już napisałeś Tak jak pisałem, jestem słaby w kodowaniu, a wiem po sobie że jak coś pisałem w excelu, wcielałem swoje założenia to potem pojawiały się inne myśli, inne spojrzenia.... Mam do przebrnięcia ponad 100 stron "Sposoby myslenia w grach losowych", musze być twardy ![]() |
2015-03-24 (12:25)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 888 353 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Znajdziesz wpis w moim temacie sposby myślenia w grach losowych Wystarczy przekowpiwać . Tutaj nie bo zaraz stu profesorów się znajdzie udowadniając ,że to tak albo siak i latami będą udowadniać . Oczywiście jak mniemam chodzi ci o dużego lotka |
2015-03-24 (12:28)![]() Data rejestracji: 2011-12-25 Ilość postów: 4460 ![]() | wpis nr 888 355 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chodziło mi byś dał linka od razu do tego opisu, nim tam dojdę to trochę minie ![]() I tak muszę skupić się na twoich wpisach, choć wiem że wpisy innych też mogą dużo wnosić ![]() I od razu napiszę że wpis nr 2 to są mi obce rzeczy, nic z tego nie znam, to jest poziom uniwersytecki, ja tylko zawodówkę skończyłem ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |