Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 8 9 10 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Sposoby losowania w grach myślowych |
2016-10-23 (21:33)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 031 964 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>Po prostu w tym cyklu gry Mariusz by nie wygrał 5 z 5<< kleszek Do wiadomości innych bo kleszek spasował. A ile by przegrał ? |
2016-10-23 (21:40)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10285 ![]() | wpis nr 1 031 967 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Miałem nic już nie pisać,ale... Kleszek powiedział jedną mądrą rzecz; "nikt nie powiedział że trzeba wejść do gry po podaniu prognozy", Taki sens. Natomiast jeżeli chodzi o program Mariusz to się myli;...... Mariusz niejednokrotnie twierdził że program ma podać datę,nr. losowania i liczby wyświetlić na środku ekranu. Koniec.Kropka. Ze zdjęcia zrobionego z monitora jasno wynika,niezależnie czy były trafienia dodane póżniej,czy też w trakcie,... nieważne,..... wynika że trafienie to 4/5 I tyle w temacie. A dwadzieścia losowań wcześniej?,to po co ten program? Koniec moich wypocin na temat programu Mariusza. |
2016-10-23 (22:00)![]() Data rejestracji: 2006-05-27 Ilość postów: 4979 ![]() | wpis nr 1 031 987 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007, napisał cyt. "Do wiadomości innych bo kleszek spasował. A ile by przegrał ? 007, robienia z siebie pajaca, to jest coś co Ci najlepiej wychodzi na tym forum. Odpowiedź na te pytanie jest prosta. Nic by nie przegrał. Jeżeli przed wejściem do gry w alternatywie piatek zanotowano 5 z 5, ta alternatywa już pewnie wypada z gry. Wystarczy tylko logicznie pomyśleć, zamiast bezsensownie walić w klawiaturę. |
2016-10-23 (22:20)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 031 999 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wystarczy tylko logicznie pomyśleć kleszek Lecz ja dałem też alternatywe było czytać ze zrozumieniem : cyt.>>Ale mógłby wejść w los. 3963 czyli czyli po 20 losowaniach od obliczeń. No to miałby w 114 losowaniu czyli w 4077. << Na moje oko to 114 x 10 zl=1140zl minus 5/5 -1x 4/5-2x 3/5-40x Nie musisz odpowiadać w tym przypadku przegrałby 1140-860zl=260zl No...ale mógłby wejść już w pierwszym losowaniu czy czwartym czy też piątym. |
2016-10-23 (22:34)![]() Data rejestracji: 2008-10-13 Ilość postów: 20531 ![]() | wpis nr 1 032 002 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007, twoje wypociny do fotki Mariusza nie mają żadnej logiki. Czytaj uważnie i nie fantazjuj. |
2016-10-23 (23:06)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 032 016 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bardzo ciekawy cytat z wypowiedzi Mariusza z innego forum w internecie z końca 2015 roku, ktory przykul moja uwage: "Nie stać mnie na to" nie podam gdzie z oczywistych wzgledow --- wpis edytowano 2016-10-23 23:07 --- |
2016-10-24 (11:57)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 032 085 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Nie stać mnie na to" rzeczywiście...dziwny to cytat. Bo ja znam kilka innych cytatów Mariusza które maja się nijak do tego "Nie stać mnie na to" Oto kilka cytatów Mariusza które mają się nijak do tej fotki ze środkiem ekranu >>Jak to jest mozliwe , ze mozna na rok z góry znac liczbe wypadajaca . Oczywicie , ze mozna i to ze 100 % dokladnościa . Bo ja sie ja wybralo świadomie to nie moze byc inna .<< >>Ja nie prognozuje liczby . Ja ją mam i dokladnie wiem jaka to liczba nawet na pól roku wcześniej . Natomiast prognozuje date ..............a nie liczbe . << >>I ja nie prognozuje na 60 % czy tez 90 % . Moja prognoza jest 100 % BO TYLKO TA LICZBA MNIE INTERESUJE . Zadna inna . To w czym problem << Szkoda pisaniny ,teraz rozumiem tę fotke ,Mariusz zaprognozował trafienie 5/5 dokladnie na trzeciej pozycji i w 134 losowaniu i wszedł do gry w 124 los. A przez ten czas co musiał czekać przelewał na forum swoje wyklady o wyższości progozy daty nad prognozą liczby. ---------------------------- >>007, twoje wypociny do fotki Mariusza nie mają żadnej logiki. Czytaj uważnie i nie fantazjuj. << Sinbad ,po twoim wpisie widzę że świetnie zanalizowałeś te fotke . Podziel sie swoją wiedzą nie bądź...no wiesz o czym myślę. |
2016-10-24 (12:13)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 032 091 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O...uderz w Mariusza ![]() Oto żałosne oblicze Mariusza ![]() Tym razem ja wyliczyłem dokładnie datę wypadnięcia głupawego postu przez Waldekk ![]() Szkoda że bukmacherzy nie chcą przyjmować na to zakładów. Ostrzegam wszystkich przed pojawieniem się jakiegoś nowego nicka o stażu 8 lat i kilku tylko wpisach. |
2016-10-24 (12:23)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 032 094 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i Mariusz ![]() Nie mógł sie pogodzić z tym ze ktoś inny wyliczy dokładnie datę wypadnięcia ![]() |
2016-10-24 (12:26)![]() Data rejestracji: 2008-10-06 Ilość postów: 126 ![]() | wpis nr 1 032 097 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 fobia1 Rękawiczki nie da radę zrobić kółko teatralne do ciebie zawsze kiedy jestem w WC oraz przedpokoju do jutra to się cieszę bardzo chętnie skorzystam do szkoly tygodnia mody ślubnej do Małych form działalności jest krótszy niż długość wkładki laktacyjne do jutra to się cieszę bardzo mocno piękna pogoda metode na gwarantowaną do pralek automatycznych systemów nawadniających do znajdowania się zainstalować nie zaakceptuje inną propozycję się cieszę bardzo mocno piękna pogoda metodę na multipasko niema dostępnych środków trwałych oraz wartości zamówienia mniejszej ilości odpadów niebezpiecznych zawierających informacje o przyrode będziesz chciała jechać ale następnym sezonie karnawałowym się cieszę bardzo dobrze w sprawie ustalenia lokalizacji się wyprze |
2016-10-24 (12:51)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 032 101 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 nie odpisuj waldkowi to bedzie spokoj lepiej poszukaj postow mariusza z innego forum, bedziesz mial ubaw z jego mitomanii i jego niestety - ofiar w pewnym sensie i przy okazji bys potwierdzil czy mowie prawde jak cos to mail |
2016-10-28 (15:10)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 033 088 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Właśnie wracam z Salonu "Sposoby myślenia w grach losowych" Co prawda zaglądałem tam tylko przez szybę ale wszystko słyszałem a mam dobrą pamięć ze słuchu Najpierw cytat ,przedniej marki: >>Tak ,że dokąd ostatni Trol nie zostanie wyproszony z Salonu nie mam szansy nic napisać << Trochę to dla mnie dziwne gdyż wielki prezes Mariusz i jego bliźniak jednojajowy Marriusz2 wszystkich dawno stamtąd wyprosił ,pozostawił sobie tylko kilkunastu członów czyli braci klonów pod innymi nickami aby mogli zadawać mu pytania na które on z ochotą odpowiada. Jest tam jeszcze kilku obcych lecz traktowani sa jak obce dusze i Mariusz nie chce im odpowiadać powołując się na...cyt. >>Nie dyskutuj z idiotami . Bo idiota najpierw w dyskusji sprowadzi cię do swojego poziomu . A na swoim poziomie jest bezkonkurencyjny << Znałem tę maksymę od dawna dlatego sam poprosiłem by mnie tam zablokowano bo już nie chciałem dyskutować....wiadomo z kim. Następny cytat wreszcie mnie oświecił: >>Ty cały czas siedzisz w " Kulkach " a Marita działa na wymiarach i kodach csn ,wymyśliłeś w swoim przykładzie grę ,której nie ma i totek za taką grę nie płaci << No i mamy rozwiązaną tajemnice gry w DL na chybił-trafił i kumulacji. Otóż lottomaty są przez jakiś czas ustawione na "kulki" czyli wtedy nikt nie trafia 6 i totek za taką grę nie płaci. Nawet jak ktoś zakreśli gotowy kod na blankiecie to i tak maszyna losująca wydmuc***e wtedy tylko kulki i każdy chybił 6/6 bo te częsciówki to dla LOTTO małe piwo czyli pestka. Kiedy już kumulacja się nazbiera wówczas LOTTO przestawia wajchę z "chybił" na "trafił" i wówczas maszyna nie losuje już kulek tylko losuje gotowy kod csn. Jak wiadomo trafny kod csn jest tylko jeden więc lottomaty są jeszcze niedoskonałe gdyż drukując komuś wygrany kod csn wrzuca z powrotem ten kod do worka z wszystkimi kodami w liczbie 13 983 816. Dlatego czasem się zdarza ze na "trafił' pada dwu- trzykrotnie ten sam kod csn. A wystarczy tylko jakaś "brzytwa" która po wydrukowaniu kodu csn odcina go z pozostałych jeszcze kodów csn. Bo każdy kod jest tylko jeden. I wystarczy tylko określić dokładną datę wystąpienia zmiany wajchy z "chybił" na '"trafił' i już wiemy kiedy maszyna losuje kulki a kiedy jeden z kodów csn. Teoretycznie Mariusz mógłby na każde losowanie grać na losowany kod csn czyli na "trafił" lecz jak już kiedyś sam się przyznał cyt >>"Nie stać mnie na to" << I pracuje nad tą datą wystąpienia do dziś. |
2016-10-28 (16:36)![]() Data rejestracji: 2008-11-24 Ilość postów: 12080 ![]() | wpis nr 1 033 107 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ho ho, już nie klub MFS tylko Salon i to z dużej litery. Jak nazwać tych spoza Salonu? Mam propozycję: oszołomy typerskie. |
2016-10-28 (16:53)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 033 116 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No bo widzisz ,taki oszołom bierze blankiet i zakreśla 6 "kulek" Wiadomo że przegra bo toto za taką grę nie płaci. Natomiast Mariusz i jego wyznawcy szukają w atraktorze wygranego kodu csn i specjalną brzytwą odcinają ten jeden jedyny kod od atraktora i rozkodowują programem ten kod csn zamieniając go na kulki . Taki blankiet z rozkodowanym kodem jest blankietem wygrywającym a blankiet z kulkami blankietem przegranym gdyż zakreślano go od samego początku jako kulki. Mało tego ,nawet wytrawne oko nie rozpozna który blankiet jest który. Tak jak nikt do tej pory nie uchwycił różnicy mimo sfilmowanych losowań , kiedy to maszyna losuje kulki a kiedy kod csn. |
2016-10-30 (02:51)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 033 406 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zeolit: "Piszesz o sieci wewnętrznej. Czy znasz sposób na zabezpieczenie się przed trollami. Czy ma to być osobny komputer, szyfrowany dysk, czy specjalna wersja linux'a. Sam się nad tym zastanawiam. "Procesor się dziwnie zachowuje" i stąd moje pytanie. " to juz chyba podchodzi pod chorobe maniakalna? otoz panie Zeolicie poprzez forum zaden troll nie zrobi krzywdy, technicznie niemozliwe chyba jednak zaloze ten temat z dowcipami |
2016-10-30 (07:57)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 033 417 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trudno ,do Salonu ja ,ralfek i wielu innych może zaglądac jedynie przez szybę bo wykidajło Mariusz ![]() >>Zen, nowy 35 i sindbad. Tyle już lat jesteście na tym forum. Czy macie wyrobione zdanie w temacie zależności? << Zeolit Ja mam m wyrobione zdanie...zależności oczywiście są lecz nie są powtarzalne a wręcz nieoczekiwane. No i występują po ciuteczku a nie nagle wszystkie naraz według wyliczonej daty wystąpienia. --- wpis edytowano 2016-10-30 07:58 --- |
2016-10-30 (09:48)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 033 432 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiadomość...w ostatnim losowaniu DL wajcha lottomatów i maszyny losującej została przestawiona z "chybił" na "trafił' i maszyna losowała już nie kulki lecz jeden z kodów cns. Ten kod po rozkodawaniu wygląda tak: 49, 44, 1, 29, 28, 37 |
2016-10-30 (10:43)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 1 033 442 [ CZCIONKA MONOSPACE ] cyt .007 Ja mam m wyrobione zdanie...zależności oczywiście są lecz nie są powtarzalne a wręcz nieoczekiwane. No i występują po ciuteczku a nie nagle wszystkie naraz według wyliczonej daty wystąpienia. -------------------------> 007 Moim zdaniem a raczej wg mojej koncepcji tu lekko chybiasz . Mnie więcej jest tak że główna zależność wywodząca się z pierwszej mojej zasady jako że mamy do czynienia z losem ma swoją wiarygodność w 95 % . Kolejna zależność jest skuteczna w 80 % Następna jest jeszcze słabsza powiedzmy tak na 60 % Niech pozostanie to zagadką zena O co chodzi z tymi zasadami i zależnościami ? Ponieważ powyższe moje procentowe wyliczenia są produktem przetwarzania teoretycznego / nie dokonywałem żadnych analiz matematycznych ani nie robiłem żadnej statystyki ; przeto mogą być obarczone błędem + - 9% / dlaczego 9 % bo przy ostatnim przypadku tym dot 60% ktoś mógłby powiedzieć że to czysty los a tak 60%- 9% = 51% ;-o)) Skoro ja wykazuję że jest pewna zależność sprawdzająca się w 95 procentach to jest ona prawie stała i niemal ZAWSZE PRZEWIDYWALNA a więc powtarzalna . Natomiast czy mogą wystąpić na raz ? Tak wystarczy pomnożyć 0,95x 0,8x0,6 =0,456 wartość oczekiwana /przy założeniu prawdziwości założonych wartości / ===================>> --------------------> 007 jest okazja żeby Ci podziękować za rozwinięcie dedykowanego mi zagadnienia systemy gwarancyjne vs Twoje /pewnie z jakichś tam powodów nie chciałem wchodzić w tamtą dyskusję / DZIĘKUJĘ 007 !!! --------------------------> Inną okazją jest odniesienia się do tego że Jeśli jestem przypisanym wyznawcą teorii Mariusza a jestem . To uważam że Atraktory , Sieci Neuronowe są mi zupełnie niepotrzebne /nawet choćby z tego powodu że mnie to przerasta i szkoda czasu na nie ; zostawiam to geniuszom / są inne prostsze i skuteczniejsze metody P.o.z |
2016-10-30 (11:17)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 033 448 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>Niech pozostanie to zagadką zena << zen Moim zdaniem a raczej wg mojej koncepcji tu lekko chybiasz kolego zen. Wszyscy znamy zena jako niedoścignionego mistrza filtracji. Jestem pewien że po pierwszej filtracji masz w 95% 6/6 , po drugiej w 80% ciągle jest 6/6 lecz po trzeciej niestety ,pozostaje tylko 60% pewności że jest nadal 6/6. A kombinacji ciągle jest zbyt dużo i nawet mistrz Mariusz napisał że nie stać go na wysłanie dwóch tylko zakładów .No to dlaczego zena miałoby stać na wysłanie np. miliona zakladów przy tylko a moze i az 60% pewności trafienia 6/6. |
2016-10-30 (21:12)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 033 571 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sindbad Ponieważ nie odpowiedziałeś merytorycznie na zamieszczony obraźliwy post . Traktuje Twój post jako zaczepkę i nie pozwolę abyś kiedykolwiek tutaj coś napisał . ========================== Wiecej tutaj nic nie napiszesz . Mariusz Ten post zobaczyłem przez szybe zagladając do Salonu Mariusza ![]() Widać od razu że Mariusz to człek mało myslący. Otóz nie załapał że sinbad PRZECZYTAŁ jego długi wpis i nawet zauważył sprzeczności. Sindbad nigdy nie czytał długich postów bo i po co. Ale raz przeczytał. No i na co ci to było sindbad ? |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 8 9 10 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |