Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Sposoby losowania w grach myślowych |
2015-12-12 (19:40)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 951 305 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przez przypadek załapałem się na nowo założony temat przez ![]() Apelował do Admina ,ba to było nawet ultimatum. Temat już znikł (ciekawe dlaczego skoro to był apel) Otrzymał jedną odpowiedź od edi8 który zacytował najważniejszy punkt regulaminu ze strony Pasko. "Usunięcie konta nie powoduje usunięcia dotychczasowo oddanych wpisów na czacie, komentarzy pod artykułami, wpisów na forum, wpisów w cudzych księgach gości " Admin ------------------------------ Czyżby ( ![]() Dla jednej najważniejszej osoby czyli siebie ![]() Inni nie mieli tego przywileju i widnieją obecnie pod nickiem "skasowano" Trochę śmiesznie czytałoby się teraz Forum np... ------------------------------------------- 2003-09-02 (15:45) status skasowano Nawiaże kontakt zastosowań sieci neuronowych w prognozowaniu gier losowych oraz odpowiedź: 2003-09-03 (15:15) status~skasowano Nie polecam. Poświęciłem na to kilka lat. i odpowiedź 2003-09-04 (10:19) status skasowano Do Dabn ( ????????? ) Widać , ze nie bardzo jesteś zaawansowany . i znowu odpowiedź skasowano do skasowano 2003-09-04 (13:01) status~skasowano Cóż widzę, ze już wszystko wiesz. Tak więc forumowy guru ![]() ale niech nie wymaga od Admina zmiany regulaminu. A jeśli sądzi ze mu się to uda to za jednym zamachem niech zmieni Konstytucję ,oczywiście po swojej myśli ![]() |
2015-12-12 (19:57)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 308 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Od zawsze wiadomo, że to Forum istnieje dla Mariusza i dzięki niemu. Wszyscy inni to niedouki i kamieniami w szkołę rzucali i jako głąby pozostaną zawsze głąbami. (Tak przynajmniej głosi sam guru). Cóż, jedyne co nam pozostaje to pokornie odmawiać Inwokację (wpis nr 951 251) --- wpis edytowano 2015-12-12 19:58 --- |
2015-12-12 (20:21)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 313 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz długo nie wytrzymał bez produkowania się na forum. Kontynuuje baśń o >>>mechanizmie Marity<<< albo >>>Marita<<< (sam guru nie potrafi się zdecydować) i wzbogaca to o >>>mutację<<<. Mariuszowe pacynki z przejęciem dyskutują o >>>metodach<<< i >>>postępowaniach<<< które nie zostały nigdy opisane inaczej niż jako ogólnikowe wodolejstwo. Mariusz pyta Mariusza: >>>Mam pytanie do Arka 7007 czy zmutowane dane podajesz do Marity czy dane wyjściowe mutujesz? I jak prognozować na podstawie danych zmutowanych?<<< |
2015-12-12 (20:32)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 316 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kleszek rzecze: >>>Mam dwa wyznaczniki jakości swojej gry. Pierwszy to kwota na koncie, a druga to analiza sukcesów w grze pod kątem rachunku prawdopodobieństwa. <<< I to wszystko dzięki Mariuszowi! kleszku, wierny wyznawca Mariusza, zen ma problemy finansowe, o czym pisał niedawno na forum. Nie wolno go zostawić, skoro tak długo i tak wiernie bronił guru przed atakami Reprezentantów Totalizatora i stał na strazy Pięknego w Swej Różnorodności Świata Gier Losowych. Zen, kleszek, skontaktujcie się ze sobą, oczywiście poza forum bo tu za dużo Reprezentantów. Kleszek na pewno podzieli się z zenem swoimi wynikami by ten też mógł skorzystać na mariuszowych mądrościach. |
2015-12-12 (21:22)![]() Data rejestracji: 2006-05-27 Ilość postów: 4979 ![]() | wpis nr 951 334 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy, czy ja Ciebie obrażam? Dlaczego mnie albo zena wyzywasz od wyznawców ? Wyzywasz, bo używasz tego słowa w sensie pejoratynym, czyli zaliczasz do jakiejś sekty, której guru jest Mariusz. Nie jestem żadnym wyznawcą. Pragnę się tylko czegoś nauczyć, a nauczyć się można tylko od tych co coś umieją i pragną się podzielić swoją wiedzą. Raczej niczego nowego w temacie gier losowych nie dowiem się od Ciebie. I daruj sobie swoje dobre rady. Nie Ty będziesz mi mówił co mam robić i z kim mam się kontaktować. |
2015-12-12 (21:34)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 337 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kleszek, po co tyle emocji? Nazwanie zena wyznawcą nie jest wyzywaniem, to stwierdzenie faktu. Poczytaj jego wypowiedzi na forum, kiedy wbrew faktom, wbrew logice, wbrew wiedzy matematycznej broni i wysławia Mariusza. To jest niezdrowe. A moja rada była życzliwa. Zen tak długo robił za adiutanta Mariusza a skoro Ty jesteś jedyną osobą na forum u której coś pochodzącego od Mariusza zadziałało to na zasadzie bycia koleżeńskim mógłbyś podzielić się z wiernym rzecznikiem Mariusza który ma teraz kłopoty finansowe. Spokoju życzę. --- wpis edytowano 2015-12-12 21:45 --- |
2015-12-12 (21:38)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 339 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Temat Mariusza aż skrzy się od mądrych dociekań! Pewne rzeczy brzmią >>>apstrakcyjnie<<< i pojawia się znów poezja: >>>co brzmi apstrakcyjnie ale przez zagęszczanie, mutowanie skraca się oczekiwanie<<< Przy okazji okazało się że jednak nie wiadomo co to jest i jak działa słynny mechanizm Marita. W napięciu czekamy aż wreszcie pojawi się jakikolwiek opis możliwy do zrozumienia i nie będący słowotokiem. |
2015-12-13 (11:27)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 463 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie wierzę własnym oczom... W temacie >>>POWAŻNE PYTANIE DO PASKO<<< Mariusz na poważnie zadaje pytanie: >>>Mam prośbę do Pasko o skomentowanie wypowiedzi niejakiego Mokołaja: Mam program rezydentny 120 KB, lepszy od Mariuszowego który ma jedynie 60 KB. Mogę być wszędzie adminem koniec cytatu. Czy mamy nowego admina ? <<< Przypomnę kiedy po raz pierwszy Mariusz w swoich odjechanym bajędach przekroczył nieodwracalnie granicę śmieszności. Był to wpis nr 874 038 z datą 2015-02-07 (00:27): >>>Od wielu lat intrygował mnie temat następujący : Ilu przedstawicieli totalizatora prowadzi nasłuch internetowy na stronie multipasko. Kilka lat zbierałem dzięki programowi małemu rezydentnemu dane . I wiem wszystko. Oczywiście mówimy tu o nasłuchu internetowym opartym o wzory Komendy Policji w Kielcach i Komendy Policji w Białymstoku ,z którą prowadzę korespondencję . Nie ma wielkich problemów tych "nasłuchowców" znaleźć . Wystarczy zaobserwować stadne zachowanie niektórych nicków ,które cichną na komendę i piszą na komendę stadnie . Listę sporządziłem kilka lat temu . Tedy mogę napisac znamienne słowa . ...Daremny trud ,daremne żale ....... Nic nie zdziałają . Kilka lat zbędnej pracy . Nic to nie da . Jeden mały rezydentny program o wielkości 60 KB pozwala namierzyć tych ludzi . <<< Odpisałem mu wtedy: >>>Mariusz, odlatujesz. Program rezydentny to pojęcie pochodzące z czasów i systemu MS-DOS. Współczesny odpowiednik windowsowy to program pracujący w tle lub usługa (service). W systemach linuksowych mówi się o demonie (daemon). Ten twój superprogram to dosowy program rezydentny (TSR), tak? Ten "używany od lat program rezydentny" umieściłeś na stronie Multipasko? Czy nasz gospodarz wie o tym, że dokonałeś włamania na jego stronę? A może magicznie namierza on zdalnie ludzi łączących się z forum i wyświetla Ci na ekranie ich dane osobowe? Albo może od razu pojawia się opis "uwaga agent totalizatora!"? Odlatujesz, Mariuszu. Analizując dalej twoją bajędę dowiadujemy się, że albo ty sam albo komenda policji we wspólnictwie z tobą dokonuje przestępstwa, gdzie poszkodowanymi są wszyscy użytkownicy serwisu. Sprawa powinna zostać niezwłocznie zgłoszona do komendanta głównego policji, wydziałów spraw wewnętrznych wymienionych komend oraz do prokuratora generalnego. Czy dokonać takiego zgłoszenia jako zaniepokojony obywatel? Wydanie informacji z retencji danych komunikacyjnych połączone z identyfikacją jest możliwa za zgodą sądu na wniosek prokuratorski. Skorumpowałeś prokuratora, sąd czy też może wykazałeś niezmierną wagę Twoich badań nad kodowaniem i zapisem jednorodnym dla obronności państwa tak że organy ścigania wspomogły cię w twojej walce przeciwko złowrogim agentom spółki państwowej Totalizator? Odlatujesz, i to bardzo.<<< Wygląda na to, że jestesmy świadkami kolejnego zdumiewajacego zjawiska umysłowego. |
2015-12-13 (11:33)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 465 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 zmartwił się dywersją przeciwko Mariuzowi polegającą na wpływaniu na wyniki siłą woli: >>>Czy taka ludzka intencja nie podpada pod dywersję ? Przecież stworzono unikalny program który ukazuje jeszcze przed losowaniem środek ekranu z liczbami jakie na 100% będą wylosowane a wy tutaj swoimi niecnymi intencjami wszystko mu psujecie.<<< Pocieszam Cię, 007: Po zbadaniu wszystkich wypowiedzi Mariusza na temat jego programu jestem już pewien że program ten pokazuje liczby jakie MUSZĄ wypaść i wypadną, bo taka jest >>>ścieżka losu w atraktorze<<<. Oznacza to, że wszyscy psychokinetycy próbujący wpłynąć na wynik są jedynie biernymi narzędziami Atraktora i współprealizatorami Trajektorii Losu. Uzyskanie przy pomocy programu Sekwencer 1.0 ostatecznego eksperymentalnego dowodu na złudność wolnej woli i absolutny determinizm Wszechświata jest kolejnym ogromnym osiągnięciem Mariusza zmieniającym całkowicie spojrzenie ludzkości na Wszechświat i na nią samą. |
2015-12-13 (15:09)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 551 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przytoczmy kilka wątków autobiograficznych z postów guru: Co jest istotą losowości? Wyczyn życiowy i gruuuba sprawa Mariusza: 2015-02-09 (21:27) wpis nr 874 826 >>>Zapomniałem dodać najważniejszego. Mam nowy projekt dotyczący totka. Zamierzam dojść jaki czynnik wpływa na losowość liczb losowych . Co jest istotą losowości liczb losowych . Gruuuba sprawa . Jestem w połowie pracy . To będzie wyczyn życiowy<<< Bełkot. >>>jaki czynnik wpływa na losowość liczb losowych<<< wynika z tego, jaki proces fizyczny i w jaki sposób jest opisywany liczbowo. Można uzyskać ciąg liczb mający wszelkie cechy ciągu losowego wyłącznie poprzez odpowiednie >>>próbkowanie<<< ciągu wejściowego zupełnie nielosowego. Mogę podać setki przykładów. Mariusz magnezu nie potrzebuje, pamięć to jego zmora: 2015-02-09 (21:39) wpis nr 874 834 >>>Ja magnezu nie potrzebuję bo pamiętam jeszcze pięciocyfrowe numery telefonów do znajomych . Pamięć to moja zmora . Za dużo.<<< Z tego wniosek że liczne sprzeczności w postach Mariusza nie mogą wynikać z niepamięci ale są kłamstwami... Mariusz postrzega inaczej bo ma wiedzę: 2015-02-09 (23:05) wpis nr 874 902 >>>Ja dostrzegam rzeczy inaczej bo mam wiedzę . <<< Mariusz nie chce wygrać w totka, ma wyższe ambicje: 2015-04-26 (23:42) wpis nr 897 412 >>>Ja nie chcę wygrać w totka . Mam wyższe ambicje . Ja zajmuję się wynalazkami . I z tego żyję .<<< |
2015-12-13 (15:49)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 951 565 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A jednak pamięć go ![]() Dopiero po latach "przypomniał" sobie hasło do nicku Mariusz. Długo więc musiał bełkotać pod nickiem Marriusz2 aż Pasko udostępnił mu nowe hasło. Po tej wpadce z hasłem do nicku Mariusz ,pozakładał sobie w 2008 wiele kont i zapisał je ołówkiem na kartce papieru. Te nicki sprzed lat ,dotąd uśpione nagle pytają Mariusza ![]() czego Mariusz sam nie rozumie. Teraz już wiemy ,to przynęta dla tych co wiedzą i może mu powiedzą. No to "Jak' ...pomożecie ![]() |
2015-12-13 (16:19)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 951 568 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz ![]() ![]() Dał do 20 grudnia ultimatum jakie nie może być spełnione dla Admina lecz przecież może a nawet powinien wypuścić na odchodne partyjską strzałę. Na 5 minut przed losowaniem podać 6 liczb ze środka ekranu swego monitora. Wtedy głąby i nieuki zaczną wreszcie studiować nawet wszystkie kropki i przecinki w jego postach. Czekam z niecierpliwością jakom głąb i nieuk . Wreszcie się przekonam że zaoszczędziłem ...dodatkowe 12 lat czasu jakie on ![]() No to "Jak"....wypuścisz tę partyjską strzałę? |
2015-12-13 (16:36)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 571 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po najnowszym występie Mariusza tytuł wątku trzeba będzie zmienić na >>>NIEPOWAŻNE PYTANIE DO PASKO<<<... |
2015-12-13 (17:15)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 951 579 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Światowe Banki Danych Losowych! 2004-03-31 (10:52) wpis nr 3 050 >>>Nie wiem czy wiecie , ze istnieja wiatowe banki danych losowych a wyniki gier losowych oraz innych danych losowych jak szpitalne wypisy zgonów sa zbierane i nawet w internecie takie strony sa . <<< Szpitalne wypisy zgonów (?) są zbierane w światowych bankach danych losowych... Mariusz nie jest idiotą. Liczy, że znajdzie jakiś pomysł: >>>Ja nie jestem idiota i najpierw tak jak kilka osób z Forum poznalem doglebnie temat . Mialem podstawy a we wrzeniu napisalem do Forum pierwszy list ale generalnie liczylem , ze tutaj znajde jaki pomysl . Znac metody a miec dobrze ugruntowany system to dwie rzeczy . <<< Sieci neuronowe jednak nadają się do gier losowych: >>>W moim przypadku najbardziej dopomogly mi sieci neuronowe , gdyz tam widac inny obraz i troche inne zasady . <<< Mariusz nie chce wprowadzać w błąd: >>>Mam tez zasady , ze jezeli czego nie jestem pewien i nie mam ugruntowanego pogladu to nie chce kogo wprowadzac w blad . <<< Niestety w następnych latach całkowicie porzucił tę słuszną zasadę... >>>Omówimy tez samo zjawisko homoscedastycznoci czyli tego zjawiska , które powoduje niemoznoc wyciagania wniosków<<< Bełkot. Homoskedastyczność to cecha posiadania tej samej wariancji dla wszystkich zmiennych ciągu. Mariusz został solidnie podsumowany w tym wpisie 2004-04-15 (16:13) wpis nr 3 338 >>>Niestety Panie M - kolejny raz mijasz sie z rzeczywistocia. Mam nadzieje, ze to nie jaka postepujaca choroba? Panie M - teraz w swoich opowiastkach wszedle nieopatrznie w tak krytykowana wczeniej statystyke i "numerologie" no i juz kompletnie sie pogubile w tych liczbach zimnych i goracych. Próbujesz tu metnie udowodnic (komu? po co?)) co, co dla wiekszoci przecietnych graczy jest od dawna oczywiste. Spytaj sie ich o to - moze w koncu, co nieco sam dowiesz sie o tej grze. Oczywicie jest to mozliwe pod warunkiem, ze nie bedziesz ustawial sie na pozycji mentora, lecz zajmiesz nalezne sobie miejsce w gronie osób przyznajacych sie do niewiedzy i zmudnie poszukujacych rozwiazan. Niestety, ale te wszystkie dotychczasowe Twoje posty to jedynie wodzenie publiki za nos (unikam slowa belkot, ale to chyba w tym przypadku to zupelnie zbyteczna kurtuazja). I nie byloby w tym nic zlego, ze kto pisze tu jakie bajki i glupstwa, ZRESZTA jezykiem calkowicie pokretnym mieszajac dowolnie wiedze z kompletnymi fantazjami. Wiadomo to jest forum netowe i rózne wpisy moga sie tu pojawiac. Kazdy ma prawo tu co popisac dopóki Admin mu nie da bana. Jednak tylko Ty na takich tekstach wciaz naklejasz etykietke: -JA wiem jak grac, -JA mam racje, - TYLKO mnie wierzcie, - JESTEM tym jednym z dwóch w Polsce, który moze wygrac. To jest doprawdy CHORE i ZALOSNE! Wg mnie wszyscy stali uzytkownicy tej strony juz dawno sie zorientowali Panie M, ze nie masz ZADNEGO pomyslu na to jak grac w ML (nie pisze "jak wygrac", bo na to przy tym stanie wiedzy nie masz najmniejszych szans). I TU WIELKIE GRATULACJE I ZWROT HONORU DLA JASZE!!! Jasze - kolejny raz wyprzedzile reszte o kilka dlugoci. Jako pierwszy, juz dawno (pare miesiecy temu!!!) przewidziale i wprost tu napisale do czego zmierza Pan M. Przyznaje - ja wtedy pomylalem - znowu ten Jasze z czym wyskoczyl - pewnie matematyki to on nie kocha. Dla reszty czytajacych (no moze jeszcze z wyjatkiem niejakiego Janka) dopiero znacznie póLniej stalo sie jasne jaki bedzie efekt tych wszystkich SIECIOWOSMIECIOWYCH i innych temu podbnych wynurzen Pana M.<<< Ciąg dalszy nastąpi... |
2015-12-14 (15:43)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 951 861 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jest taka znana ogólnie formuła: "Pamiętaj, że wszystko co powiesz może być użyte przeciwko tobie" heme24 zapomniał o tej formule i jedna z jego wypowiedzi została własnie przeze mnie użyta Otóż heme 24 zwrócił się do mnie ze słowami: >>>007 pojmij nie ma sposobu na lotto są tylko pomysły mniej lub bardziej zwariowane tak żeby neurony nie zanikły>>> Otrzymał więc ode mnie odpowiedź: >>>Czy to do mnie skierowane te słowa. Ja mam to pojąć ?????????????????????????? Do nauki nieuku i przeczytaj moje posty , wszędzie to podkreślałem a teraz każesz mi pojąć coś co głosiłem <<< Nie ma sposobu na 6/6 w DL i nie ma sposobu na 10/10 w Multi. Natomiast pomysłami można z powodzeniem zwiększyć kilkunastokrotnie trafienia mniejsze powiedzmy ze górny pułap to 7/7 w Multi. Dlatego nie przekonuje mnie i nigdy nie trafiał do mnie pomysł bogatego świata gier losowych gdzie nagrodą jest ujrzeć środek ekranu z gotowym zdarzeniem 6/6 bo nie ma 5/6 ,to jest porazka. Skoro heme24 każe mi pojąć moje prawdy to chyba moich postów nie czytał więc dla mnie jest nieukiem. To takie bardzo popularne słówko w temacie który heme24 wybrał sobie na swoją premierę napisania pierwszego wpisu.Powinien znać ten temat i wiedzieć ze każdy oponent Mariusza jest dla niego nieukiem. A często także idiotą który zamiast się uczyć to rzucał kamieniami w szkołę. Nieukiem został nazwany przez Mariusza nawet pewien specjalista od sieci neuronowych . Nie ma guru nad Mariusza !!! Co takiego jeszcze heme24 napisał co można wykorzystać przeciwko niemu ? Poczytajmy : >>>Czytam forum od samego początku ,pisałem też kiedyś pod innym nickiem<<< >>>Ralfek dla żadnego chamstwa nie ma usprawiedliwienia na każdym innym forum jest to niedopuszczalne<<< >>> zadałem tylko kilka pytań mariuszowi i jak to się skończyło mikołaj zaczął mnie podejrzewać że jestem mariuszem, a potem 007 wyzywa mnie od nieuków<<< >>>Miałem na forum parę rzeczy napisać ale po raz drugi muszę się wycofać<<< Mariusz zablokował wiele osób w swoim temacie więc nie ma nawet z kim dyskutować dlatego często dyskutuje sam ze sobą. Każdy nowy nick jaki tam sie pojawi i zada pytanie Mariuszowi na które Mariusz łaskawie odpowiada musi wzbudzać podejrzenie że znowu sam ze sobą rozmawia. Sadzę że to wytłumaczyłem. >>>a potem 007 wyzywa mnie od nieuków<<< To już wyjasniłem i chyba wszystko jasne , jesli jest jeszcze niejasne to proszę by heme24 zwrócił sie do Mariusza aby ten pojął wreszcie że nie istnieje 5/6 ani 4/6 ani 3/6 ,istnieją tylko i wyłącznie zdarzenia 6/6 które należy odpowiednio zakodować i ujrzeć datę ich wypadnięcia. Może to Mariusz to pojmie i się nie obruszy i nie nazwie heme24 nieukiem mariuszowych postów . Co najwyżej ci zacytuje: "Pójdź, dziecię! ja cię uczyć każę!" . >>>Miałem na forum parę rzeczy napisać ale po raz drugi muszę się wycofać<<< Już premierowy post heme24 był ciekawy... >>>Mechanizm marita jest ciekawym mechanizmem Mariusz czy udoskonaliłeś ten mechanizm?,pytam z ciekawości ?<<< ----------------------------- No to jestesmy w domu! Kto często zaglądał na inne fora i o tym pisał na tym forum? >>>na każdym innym forum jest to niedopuszczalne<< Kto czyta to forum od początku? >>>Czytam forum od samego początku ,pisałem też kiedyś pod innym nickiem<<< Wystarczy zadać sobie pytanie kto ciągle wypytywał Mariusza o mechanizm marita (pod starym nickiem) i mamy nowy nick hene24 który już w swoim pierwszym wpisie ponawia pytanie o mechanizm marita. Teraz wiem że hene24 ma kłopoty finansowe a żaden bank nie chce mu już dać kredytu. |
2016-10-21 (20:28)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 031 403 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nareszcie opublikowano ten słynny program z vatem i jego środek ekranu. A co pokazuje ten środek ekranu ??? Pozwolę sobie zacytować: Na środku ekranu zgodnie z konwencją sam pokazuje : Idź Baranie i to skreśl . Zrobilem więc scran z ekranu wycinając to co mało istotne lecz by nie podpaść podane jest u góry źródło z którego zrobiono ten scran. ![]() I co tu widzimy. Jest to bardzo inteligentny program ,ukazuje autorowi tego programu co ma skreslić i pójść z kuponem do kolektury . Program na środku ekranu ukazał cztery piatki i jeszcze przed losowaniem zabarwił na czerwono jakie liczby beda wylosowane.Jak do tej pory to spotkałem sie tylko z programami które dopiero po losowaniu zabarwiaja trafione liczby.A tu prosze...jeszcze przed losowaniem. Jak widzimy program podał cztery piątki lecz tylko w ostatniej piątce zaznaczył że będzie tam wygrana 4/5. Trzeba naprawdę być baranem by nadać niepotrzebnie pozostałe trzy piątki. Wystarczy tylko te czwartą ,razy stawka 1000 oczywiście. Dla mnie i tak bedzie baranem autor tego programu jesli by tak postapił. Skoro jak na tacy program zaznacza jeszcze przed losowaniem że w pierwszej piatce trafne będzie 25,75, w drugiej piatce zero trafień ,w trzeciej tylko liczba 3 a dopiero w czwartej piątce mamy trafione 7,22,41,65 to.... ja bym skreślił jako nie baran 25,75,3,7,22,41,65 czyli 7/7 i wysłał jako stawka x 1000. |
2016-10-21 (20:47)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 031 409 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Powiedzcie mi bo nie ogarniam, kto normalny kto podał swoje dane osobowe na publicznym forum chwali sie tym, że ma narzędzie do wygrywania w Lotto i nie boi sie, ze o 5 rano odwiedza go smutni panowie to chyba rozwiazuje temat bo odpowiedz brzmi NIKT |
2016-10-21 (20:48)![]() Data rejestracji: 2006-05-27 Ilość postów: 4979 ![]() | wpis nr 1 031 410 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007, na jakiej podstawie twierdzisz, że screen został wykonany przed losowaniem ? Praktycznie każdy program Lotto ma opcję sprawdzenia wytypowanych liczb PO losowaniu. W taki sposób się bada skuteczność typowań prognoz. To zapewnie pokazuje screen zamieszczony przez Marriusza2. Jeszcze nie tak dawno twoerdzono, że program Mariusza to "opwieści z mchu i paproci", teraz kiedy pojawił się screen, pojawił aię już zarzut, że wygrane z pewnością nie są regularne, albo że program jest jakiś dziwny, bo każe skreślać cztery zestawy liczb, kiedy wygrana jest tylko w jednym. Mówiąc szczerze, spodziewałem sie takich wpisów. Przecież to takie typowo polskie. |
2016-10-21 (20:56)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 031 417 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kleszek proszę odpowiedz mi na pytanie zalozmy, ze masz taka maszynerie do wygrywanai w lotto, co robisz? Pokazujesz ją na forum monitorowane przez ts i inne sluzby panstwa czy grasz sobie spokojnie w ciszy bez megalomanii? |
2016-10-21 (20:59)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 031 421 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kleszek ,oczywiscie ze program przed losowanie podał tylko 4 piątki a po losowaniu może dopiero zaznaczyc te trafione.Specjalnie tak pisałem ,dla mnie niczym sie on nie rózni od typowania na forum czyli walenia z sufitu jak to nazywa Mariusz. Na podane 4 piątki z sufitu też trafiają się wygrane . Ja tu kiedyś podałem jedyne 5 liczb z daty ,godziny itp.tak dla hecy . I w pierwszym losowaniu padło 5/5. Zresztą te 4 podane piątki maja razem 20 trafionych od początku losowań co daje średnią raz na 1978 przy średniej 1:1550. do ralfka Nawet jak gra w ciszy to popatrz na codzienne wygrane 5/5 na stronie wygranych. czy widać tam by ktoś zagrał stawka x1000 ??? Pojedyncze trafienia ,ot goła prawda. --- wpis edytowano 2016-10-21 21:02 --- |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |