Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 18 19 20 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Sposoby losowania w grach myślowych |
2016-12-10 (23:52)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 044 308 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ralfek interia to dobry kierunek, czy coś innego. |
2016-12-10 (23:53)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 044 309 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tak |
2016-12-10 (23:57)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 311 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek, Przeczytaj https://en.wikipedia.org/wiki/Alternate_reality_game i koniecznie podziel się z nami szczegółami scenariusza jaki do Ciebie nadano. Trajektoria atraktora tego scenariusza może być ciekawsza od dotychczasowych baśni wklepywanych na tym forum. |
2016-12-11 (00:48)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 044 313 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy Lepiej abyście nie znali scenariusza. Jest smutny. Bo koniec zawsze jest smutny. A może tak ma być. Magia na Święta. Wow. Zeolit ze Śląska. Miasto Noblistki Marii Göppert-Mayer. Aspiracje. Tak. Teraz to widzę. Pozdrawiam |
2016-12-11 (00:52)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 314 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytelnikom nowych produkcji >>>Zeolita<<< dedykuję cytat z niejakiego P.T. Barnuma: >>>There's a sucker born every minute<<< życząc im by nie wpadli w nową grę >>>Mariusza<<< tak głęboko jak ich poprzednicy wpadli w mariuszowe >>>sieci neuronowe<<< |
2016-12-11 (03:26)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 044 322 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy Pięknie piszesz o Efektcie horoskopowym. Ale ja widzę więcej. I nie parapsychologia tylko psychologia. Nie astrologia tylko astronomia. Nie numerologia tylko liczby. Miej oczy otwarte na wszystko. Wtedy zobaczysz. Jednak się nie przestrasz. Świat jest dziwniejszy niż myślisz. Ja Wiem. Ale inni nie wiedzą. Tu jest różnica. Ciepło pozdrawiam ze Śląska. Bo może i węgiel. Ale jaka moc. Daje ciepło ![]() |
2016-12-11 (09:44)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 356 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>>Pięknie piszesz o Efektcie horoskopowym<<< Nie, >>>Zeolit<<< Nie piszę o żadnym efekcie horoskopowym. Piszę o podatności >>>publiczności<<< na tym forum na bajędy. Na ściemy. Na kłamstwa. Na bzdury. Na tanie gierki. Tak bardzo chcą wierzyć! Tak bardzo pragną Metody, Sposobu, Chwytu, >>>knyfa<<<! I na tym właśnie żerują tutaj pewne patologiczne osoby zwodzące tę publiczność pozorami posiadania takiej wiedzy. To jednak z najbardziej odrażających rzeczy z jakimi się w życiu spotkałem. |
2016-12-11 (10:22)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 044 364 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ---------------------------------------- >> żerują tutaj pewne patologiczne osoby zwodzące tę publiczność pozorami posiadania takiej wiedzy<< Mocowhy ------------------------------- Ten wirus tajemnej wiedzy zaraził także wyznawców ,ich odpowiedzi na zadawane pytania otoczone są również nimbem tajemniczości ,cyt: 2016-12-10 (12:56) status kleszek >>007, to, że Ty nie wiesz jak te rekordowe rozpisy wykorzystać w realnej grze używając kody, to nie moje zmartwienie.<< Bardzo się więc zmartwiłem i znowu zajrzałem do wyników wygranych w Lotto http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/ I stopień wygranych-0 0 -to tajemniczy kod więc go rozkodowałem i wtedy ukazał się znany już nam napis na środku ich ekranu: To nie jest mój Prezydent to nie jest mój Rząd to nie są moje przegrane No to gdzie wasze wygrane? --- wpis edytowano 2016-12-11 10:25 --- |
2016-12-11 (10:34)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 365 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bo widzisz 007, Ja już odkryłem o co w tym wszystkim chodzi. >>>Mariusz<<< i jego wyznawcy grają w ARG: https://en.wikipedia.org/wiki/Alternate_reality_game Wszyscy zgodnie dokonują >>>suspension of disbelief<<< a guru to >>>Puppet-master<<< (a skoro Puppet-master to i stąd tyle pacynek) no i leci kabarecik. Jak w każdej szanującej się ARG są mroczne i skomplikowane scenariusze są wrogowie, czyli >>>reprezentanci Totalizatora<<< jest program rezydentny 60KB są zagadki - bo Puppet-master cały czas gada zagadkami. Są kody CSN i Graya jest wątek Atraktora. Ogólnie jest tak głęboko, tajemniczo, atmosferycznie. Ponieważ wątek >>>geniusza Mariusza<<< co pokonał Los na Kartce Papieru lekko się zużył i stracił swój wpływ (z powodu >>>hejterów<<<, zapewne z konkurencyjnych ARG) to Puppet-master przełączył się na wątek >>>tajemniczego sawanta<<< zręcznie odsuwając się od ostrza naukowej krytyki poprzez ucieczkę w domenę czystej >>>poezji<<<. Teraz będzie można powiedzieć wygodnie że te koniki to nie z rancza ale tak w ramach hippoterapii. Rozumiesz, 007????? Stąd te wszystkie kody, niejasności, sprzeczności, błędy, kłamstwa - bo to Gra! A my się wstydźmy że aż tyle lat zajęło nam dojście do tego co jest GRA-ne. --- wpis edytowano 2016-12-11 10:36 --- |
2016-12-11 (11:13)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 1 044 368 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 ruszyła mnie ta Twoja prowokacja Piszesz tak jak byś nie wiedział jakie to jest trudne zamaganie się losem chaosem itd. Zajmujący się tym posuwają sie bardzo drobnymi kroczkami do przodu(?) .Czasami błądzą lecz te błędy też są cenne bo nic nie uczy lepiej niż własny błąd. Popatrz na siebie Ty też robisz te drobne... i kroczki i błędy Jest też tak że ludzie niemalże dochodzą do sedna sprawy /czytaj rozwiązania/ ; lecz niestety nie zdążą i to jest prawdziwa złośliwość losu dla gracza .. cyt >> No to gdzie wasze wygrane? << jeśli ich już dotychczas nie było to będą w przyszłości o ile ten los -ludzki los nie spłata figla . cyt z cytatu >>007, to, że Ty nie wiesz jak te rekordowe rozpisy wykorzystać w realnej grze używając kody, to nie moje zmartwienie.<< 007 Ty nie wiesz ile ile inspiracyjnych źródeł otrzymałem ze "stajni" Mariusza kilkadziesiąt przetworzeń mogących mieć zastosowanie lecz wciąż widać nowe i lepsze rozwiązania . Z tym że ja i ewent. kilka innych osób miało to szczęście oprócz tego co było tu pisane na częściowe poznanie tej drogi jaką przebył Mariusz i przyjaciele . Tym bardziej wartościowe jest osiągnięcie Kleszka bo prawdopodobnie korzystał tylko z zamieszczanych tu wpisów Mariusza . Atraktory i sieci to wątki które odrzucam i ich nie usiłowałem poznać; ale są inne dziedziny równie ciekawe dające szanse na przybliżenie się do zwycięstwa . 007 i Ty Micowhy gdybyście tę energię którą tu zużywacie na odgrywaniu sie za ewentualne przykrości jakie Wam uczynił Mariusz ; użyli na poznawanie istoty gier losowych juz dawno zmienili byście zainteresowania . Tak , że odwalcie się od tego że jeśli ktoś napisze iż coś od Mariusza skorzystał to jego sukces jeśli Wy tego nie potraficie to zmilczcie to wszystko zajmijcie się własną koncepcją i wznoście ją na wyżyny doskonałości Pytania . Czy zawiść , mściwość jest regionalna ? Skąd Wy jesteście ? Napiszcie żebym wiedział które rejony kraju omijać . P.o.z --- wpis edytowano 2016-12-11 11:19 --- |
2016-12-11 (11:32)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 374 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>>Ty nie wiesz ile ile inspiracyjnych źródeł otrzymałem ze "stajni" Mariusza<<< Co dały Ci te źródła? Wyraź odpowiedź w złotówkach. >>>kilkadziesiąt przetworzeń mogących mieć zastosowanie lecz wciąż widać nowe i lepsze rozwiązania . <<< Co dały Ci te przetworzenia? Wyraź odpowiedź w złotówkach. >>>Z tym że ja i ewent. kilka innych osób miało to szczęście oprócz tego co było tu pisane na częściowe poznanie tej drogi jaką przebył Mariusz i przyjaciele . <<< Dokąd zaprowadziła Cię ta droga? |
2016-12-11 (11:34)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 044 376 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>na odgrywaniu sie za ewentualne przykrości jakie Wam uczynił Mariusz << zen ---------------------- Błąd w myśleniu. Mnie żadnych przykrości nie uczynił gdyż niczego przeciez nigdy nie oczekiwałem. Bajdurzenia mariusza ze czytam po 10 razy jego posty łacznie z liczeniem kropek i przecinków powstały w jego głowie. Sądze że nie bezpodstawnie. Na pewno na skype po 10 razy pytaliście się Mariusza co i jak więc postawił na liczbę 10 jako pewniaka. Zen ,nasze spojrzenie na gry losowe jest rózne więc się nie dogadamy. Ty obracasz dziesiątkami tysięcy , Mariusz nawet milionami a ja sprowadzam wszystko do prostoty. Napisałes: >>kilkadziesiąt przetworzeń mogących mieć zastosowanie lecz wciąż widać nowe i lepsze rozwiązania<< Nie powinno już być nic widać poza środkiem ekranu z tym osławionym "idź i skreśl baranie" ,Mariusz wmawiał wam że to pewnik. >>Czy zawiść , mściwość jest regionalna ?<< Nie odpowiem ,pisałem wielokrotnie ze zazdrość czy zawiść jest mi obca. Mściwość ,może nieco racji jest ,postami chcę pomścić głupotę tych co mu na jotę uwierzyli. Zen ,czy można ołówkiem na kartce papieru wykreslic co przyniesie los ? Można co najwyżej zrobic dobry rozpis sochastyczno-strefowo-konstelacyjny przy 7/12 a jeszcze lepiej 8/12. Lecz to są częściówki i Mariusz się tym nie zajmuje. Dobrego dnia życzę zen bo w sumie to jesteś najbardziej poczciwy z tych "nawiedzonych" |
2016-12-11 (11:50)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 044 389 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WITAM WSZYSTKICH Wszystko co przeczytacie to STEK BZDUR. Nie ma metody na totka. Los to los. Uważajcie co czytacie, bo Wam sieczkę zrobią. A TY Micowhy jeszcze piszesz? Specjalnie. Uważajcie ludzie czy ktoś z was gł..a nie robi. Ja już WIEM. Polak mądry po szkodzie. Hasło: jest metoda. Ciekawe hasło. Uważajcie. Proszę WAS. |
2016-12-11 (11:59)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 398 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>>Wszystko co przeczytacie to STEK BZDUR. <<< - napisał >>>Zeolit<<< W ten sposób zapowiedziany tekst następuje poniżej: >>>Nie ma metody na totka. Los to los. <<< To jest ten zapowiedziany w nagłowku stek bzdur? >>>Uważajcie co czytacie, bo Wam sieczkę zrobią. <<< Spisek? Kto zrobi sieczkę? >>>Hasło: jest metoda. <<< Sprzeczność z poprzednim zdaniem. Czy też stek bzdur? >>>Uważajcie. Proszę WAS.<<< Straszniej niż z nowym wcieleniem >>>Zeolitem<<< już być nie może. Ciekawe czy ktoś zauważył jak zmienił się w krótkim czasie styl pisania >>>Zeolita<<<? Od rzeczowych bajek o sieciach do apokaliptycznych słowotoków. Wyczuł podatność publiczności. Zmieniona persona sceniczna, zmieniony scenariusz. No i leci kabarecik... |
2016-12-11 (12:09)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10285 ![]() | wpis nr 1 044 402 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na moje oko to Zeolit i Mariusz to ta sama osoba. Nie moja sprawa. Ja na jego miejscu po prostu bym nie odpisywał i po jakimś czasie wszystko by wygasło. Druga sprawa Program ma czy nie ma,... może tak a może nie. Natomiast to co pokazał,to.... słabe jest i tyle. Jeżeli to wersja ostateczna ,to inne darmowe takie same a nawet lepsze. Taka jest prawda. Utarcie nosa i zamknięcie dyskusji raz na zawsze to podanie pięć minut przed losowaniem tych czterech piątek. Inni bywalcy tego forum jakoś podają typy liczb na losowanie,jedne są trafne ,..inne nie i nikt z tego tragedii nie robi,co najwyżej jest nieco śmiechu z podsumowania,ale jakoś wielkiej tragedii i wojny na forum z tego nie ma. Po to jest forum i na nim wymiana myśli,pomysłów i spostrzeżeń. Jeszcze jedna sprawa to,... już dawno pisałem że foty nie dają mi spokoju,, jakieś mgliste skojarzenia i tyle. |
2016-12-11 (12:10)![]() Data rejestracji: 2006-05-27 Ilość postów: 4979 ![]() | wpis nr 1 044 403 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 napisał cyt. "Nie odpowiem ,pisałem wielokrotnie ze zazdrość czy zawiść jest mi obca. Mściwość ,może nieco racji jest ,postami chcę pomścić głupotę tych co mu na jotę uwierzyli. " O kurde, nie wiedziałem, że Ty to wszystko robisz tak z dobroci serca. Normalnie obrońca uciśnionych. Może więc powineneś rozważyć zmiane nicka z "007" na np. Janosik. On też zabierał bogatym aby dawać biednym. |
2016-12-11 (12:13)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10285 ![]() | wpis nr 1 044 404 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kleszk,... poczytaj o Janosiku bo nie było tak jak piszesz. Zabierał bogatym i dawał biednym,.. to legenda W rzeczywistości było trochę inaczej |
2016-12-11 (12:13)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 044 405 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy Ty też chcesz ludzi za nos prowadzić. Po co te całe słowotoki. STEK BZDUR. U mnie też: STEK BZDUR. Ludzie mają chore pomysły, ale że aż tak. Uważajcie. |
2016-12-11 (12:14)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 407 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Xawery zauważa: >>>Na moje oko to Zeolit i Mariusz to ta sama osoba. Nie moja sprawa. Ja na jego miejscu po prostu bym nie odpisywał i po jakimś czasie wszystko by wygasło. <<< To jest wykluczone. To się nigdy nie stanie. Będzie pisał do ostatniego tchu. Zapowiadał już swoje odejście wiele razy ani razu słowa nie dotrzymał co pasuje do pewnej definicji z Wikipedii. No i leci kabarecik... |
2016-12-11 (12:19)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 1 044 408 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>>Micowhy Ty też chcesz ludzi za nos prowadzić. <<< Spisek? Wejdź w ten temat http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4560 zapoznaj się z wpisem nr 885 464 i wybierz sobie ulubiony spisek. >>>Zeolit<<< przyznaje: >>>U mnie też: STEK BZDUR. <<< >>>Uważajcie.<<< - dodaje tajemniczo. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 18 19 20 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |