Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 11 12 13 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Sposoby losowania w grach myślowych |
2016-11-03 (18:05)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 034 476 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek To niech zbanuje. Nawet Pasko może wszystkie moje posty usunąć. Bo i tak przez lata będą się zastanawiać: Co ten Zeolit miał na myśli. Czy zachorował, bo naukę ma w d...e? A może ktoś inny czegoś nie dostrzega. Śmiejcie się dalej. Co za zimna "piwnica". |
2016-11-03 (18:17)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 034 478 [ CZCIONKA MONOSPACE ] w odwracaniu kota ogonem jesteś dobry, muszę oszukać co nauka o tym mówi, chyba w psychologii zacznę |
2016-11-03 (21:22)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 034 524 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek Psychologia? Tu potrzeba psychoanalityka. Bo co autor ma na myśli? W jakim przypadku ma rację? A czy ma rację? A jak zrobić gdy nie ma racji, aby ją miał? Ja myślałem, że tu na forum o grach losowych są ludzie co analizują wiele rzeczy. Meandry myślowe. Co, kiedy i dlaczego. A jak nie, to co dalej. Czy myślisz, że to paranoja. A czy znasz na wszystko odpowiedzi. Tak mieszam niemiłosiernie. A może jednak ktoś na coś wpadnie. I słowo zaczerpnięte od Mariusza: "Pomyśl". Tak się porobiło, że piszę jak Mariusz, myślę jak Mariusz. A czy jestem Mariusz? A zgadnij. Masz wybór: orzeł czy reszka? Pozdrawiam |
2016-11-03 (21:25)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 034 527 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zeolit litanie to w kościele |
2016-11-03 (21:34)![]() Data rejestracji: 2009-04-30 Ilość postów: 820 ![]() | wpis nr 1 034 533 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Ryszardzie, naprawdę już wystarczy tego wszystkiego. Proszę spojrzeć na swoją działalność na tym forum z perspektywy tych dwunastu lat Pana tutaj. To naprawdę jest bardzo smutne. I to także bardzo dobry moment by to zakończyć z klasą - a może nawet zacząć coś nowego, tym razem autentycznego i wartościowego. Proszę pokasować wszystkie konta-pacynki i wystąpić wreszcie pod swoim imieniem, pisząc: "Witajcie, jestem Ryszard i tak samo jak wy nie znam sposobu na wygraną, ale szukam go i wierzę, że pomożecie mi w tym, a ja postaram się też pomóc wam najlepiej jak umiem". Pozdrawiam ciepło, Amadeus |
2016-11-03 (22:15)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 034 563 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobrze. To pomodlę się za Was. Nie musicie tego czytać. Jak macie określony światopogląd, wasza sprawa. Mój jest mój. ( w pewnym sensie nie sprzeczny z waszym ) Każdy na czymś poprzestaje. A Kościół zostawmy w spokoju. Inna jest jego rola. ralfek A co nie lubisz długich postów. Chciałbyś krótko i na temat. Nie da się. Nie umiem. A czy zauważyłeś ironię w pytaniu: orzeł czy reszka? -------------------------------------------------------------------------------- Amadeus Z całym szacunkiem do Ciebie. Zrozum, że są i inni ludzie czytający to forum. Pasko ma moje namiary. Jak chce niech sprawdzi. Jak nie znajdzie to mu pomogę. Tylko będzie jeden wielki "zonk". A czy mam ochotę o tym pisać? Bo widzisz: Mnie z Mariuszem nic nie łączy, oprócz punktu widzenia. I tyle. Wiem, że jesteś człowiekiem nauki. Ralfek też zna się na rzeczy. Ale moje poglądy chcę zostawić dla siebie. Nie chcę tego rozwijać. Słusznie zauważyłeś, że zacząłem pisać gdy pisał Micowhy. Chciałem mu nawytykać, że się myli. Bo napisał kilka rzeczy bez zrozumienia tematu. Ale gdzie leży błąd, to także zostawiam dla siebie. -------------------------------------------------------------------------------- Nie wiem jaka będzie reakcja Mariusza. Pewnie przejdzie obok tego obojętnie. Sam napisał 3xZ. -------------------------------------------------------------------------------- Konta-pacynki. Też mnie one dziwią. Może to pewien krzyk rozpaczy. Nie wiem. -------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam |
2016-11-03 (22:52)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 034 565 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z innej strony. Jeżeli na Multipasko byłaby opcja satelity, czyli skąd forumowicze piszą, może by to rozwiało pewne wątpliwości. Tylko na pewno znalazłby się użytkownik, który przez proxy, albo Tor'a chciałby ją ukryć. Czy warto mieszać? Amadeus Jestem pewien, że rzesze ludzi sprawdza moje IP. Czy sztuczki z obrazkami coś dają. Nie jestem chamem. Po co to wszystko. Zawsze "zonk". Jak się chce coś zrozumieć, to trzeba to przerobić. I nie jestem Mariusz. Fajnie byłoby się kiedyś spotkać razem, i się pośmiać. Ale czy to możliwe? Bo każdy strzeże to co ma. A czy to co ma jest wartościowe? Czas pokaże. Pozdrawiam |
2016-11-04 (20:07)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 034 757 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Właśnie wracam z ![]() Nareszcie ![]() by popatrzeć na swoje wpisy. Sporo ich tam powycinał bo jedne przeczyły drugim. W sprawdzaniu byl bardzo dokladny i nawet natknął się na wpis usera mswia. To bardzo zdolny człowiek ,szybko zrobił program na podstawie moich oraz Micowhy wpisów. Przedtem sprzedawał garnki ale były zbyt drogie chociaż sporo tańsze od 37.000. Zdolny ale jakiś milczek ,ma tylko dwa wpisy na te dziesiątki tysięcy wpisów. Ponieważ ![]() tej reszty z wszystkich mswia wpisów mswia Data rejestracji: 2015-03-17 Ilość postów: 2 14352 wpis nr 906 796 A ja mam mam do sprzedania komplet super garnków za 25 tysięcy. Pierwsze 10 osób które dokonają zakupu dostanie w prezencie darmowy kupon lotto (żeby nie było że temat nie dotyczy lotto). Uwaga promocja ograniczona !!!!!!!! Osobom zainteresowanym zarabianiem duuuużych pieniędzy podaję maila przeket@wp.pl. Pamiętaj marzenia się spełniają Pozdrawiam AmberGold Bis Tak mi się coś wydaje że ![]() |
2016-11-04 (20:16)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 034 761 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Brzytwa bee-chama ![]() gdyż wpis mswia z 17.03.15 był wtedy na stronie 116 a teraz ostatnia strona po 1,5 roku to strona 98 . Tyle zaprzeczeń już tam powycinano ![]() --- wpis edytowano 2016-11-04 20:17 --- |
2016-11-05 (21:20)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 035 017 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj kolego 007. Dlaczego kaleczysz Williama Ockhama. Napisał tylko: sprowadź wszystko do prostoty. Nie mylić z "prostatą" ![]() Zgodnie z tą zasadą: jak masz skomplikowany problem, uprość go. A co do programu za 37500+vat ![]() na ile takie coś może zostać wycenione, a raczej czas poświęcony. Tylko dlaczego to wszyscy chwycili. Nie wiem. Mariusz nie napisał, że program jest na sprzedaż. Więc o co spina. ![]() Ja jakbym stworzył super program, też bym go nie wystawiał. Po co? A jeżeli widzisz jakieś sprzeczności napisz. Może ja się i czegoś dowiem. ![]() poznam gdzie tkwi błąd. Może się mylę. Pokażcie to. Będę oświecony inaczej niż Mariusz. Czekam. |
2016-11-06 (02:25)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 1 035 055 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jeśli chodzi o długość bajdurzenia chyba mało kto potrafi tutaj dostosować się do zasady ockhama |
2016-11-06 (03:30)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 035 057 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi ralfek. Już Cię żegnałem, ale... Zapytałeś czy nie mam sumienia. Ano mam. Czy chcę pomocy? Tu mam kłopot. Bo widzisz: musiałbym rozgraniczyć to o czym chcę pisać, a tym o czym na razie nie mam zamiaru. Tu chodzi o sposób podejścia. Z tym postem będzie 210 moje słowo. Dlatego nie rozumiem wciny o długości bajek. Ty piszesz znacznie dłużej. Dziwne porównanie. Czy sądzisz, że jestem wcieleniem Mariusza? Ludzie, czy wyście zwariowali? Przychodzi mi na myśl "smocza choroba" z Hobbita. Wszędzie Mariusz. Co jak co, lubię szukać. Post Amadeusa jest ciekawy: "Generator kombinacji gier liczbowych". I zdanie: "lewidłowości". Czy jednak w każdym przypadku? I nie miej mi za złe, że się droczę. Chciałbym pisać, ale nie mogę. Nie o wszystkim.... Pozdrawiam --- wpis edytowano 2016-11-06 03:34 --- |
2016-11-14 (19:43)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 037 295 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2016-11-04 (20:16) status007 Brzytwa bee-chama i szabla marita poszły w ruch gdyż wpis mswia z 17.03.15 był wtedy na stronie 116 a teraz ostatnia strona po 1,5 roku to strona 98 . Tyle zaprzeczeń już tam powycinano ======================= ..i znowu ktoś ![]() Sposoby myslenia w grach losowych Strona: 1 2 ... 87 88 |
2016-11-15 (15:50)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 037 509 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wracam z Salonu ,aktualnie po remoncie ma 88 m2 (czytaj stron 88) Przebiegłem szybko oczyma każdy metr kwadratowy i oto co tam widziałem. 2015-03-14 (17:53) statusPasko Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 3705 ADMIN 1 wpis nr 885 160 Nie widzę problemu, aby Mariusz miał dostęp administratora w tym temacie. ... a Mariusz ![]() 2015-03-14 (17:58) statusMarriusz2 Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 956 4670 wpis nr 885 164 Nie kochany Pasko Ja nie mam czasu na administrowanie czegokolwiek Administruję już dwa portale i to trudne z wielkimi bazami danych . Wystarczy . Skoro teraz przeczytałeś to znaczy ,że i czytałeś wtedy . Należało zareagować . Już nie mówiąc jak dobrze wiesz o głupotach w postaci używania wielu nicków i innych wygłupach . Sam masz dane i należało takich oszczerców natychmiast eliminować z towarzystwa . ------------------------------------------- Rozumiem ze to sam Pasko powycinał pół tematu bo Mariusz ![]() Zapomniał jedynie zareagować na te wygłupy różnych toczek ,Waldekk ,Why Micowhy ,jaja-dżambo czy jak mu tam i wielu ,wielu innych żałosnych nicków Mariusza ![]() Pasko chyba nie miał czasu gdyż na stronie 3 jest ciągle bardzo obraźliwy wpis w którym źle piszą o Mariuszu ![]() Wklejam ten wpis w całości (wbrew zaleceniom regulaminu) bo regulamin sobie wisi na ścianie a Mariusz jeszcze depcze po nim gdy lunatykuje wypisując w swoim temacie ... "Ja Mariusz i mój sposób myślenia " 2004-04-15 (16:13) statusant Data rejestracji: 2004-03-29 Ilość postów: 4 228 wpis nr 3 338 DO MENTORA, CZYLI NIEJAKIEGO PANA M, LECZ NIE TYLKO DO NIEGO Niestety Panie M - kolejny raz mijasz sie z rzeczywistocia. Mam nadzieje, ze to nie jaka postepujaca choroba? Panie M - teraz w swoich opowiastkach wszedle nieopatrznie w tak krytykowana wczeniej statystyke i "numerologie" no i juz kompletnie sie pogubile w tych liczbach zimnych i goracych. Próbujesz tu metnie udowodnic (komu? po co?)) co, co dla wiekszoci przecietnych graczy jest od dawna oczywiste. Spytaj sie ich o to - moze w koncu, co nieco sam dowiesz sie o tej grze. Oczywicie jest to mozliwe pod warunkiem, ze nie bedziesz ustawial sie na pozycji mentora, lecz zajmiesz nalezne sobie miejsce w gronie osób przyznajacych sie do niewiedzy i zmudnie poszukujacych rozwiazan. Niestety, ale te wszystkie dotychczasowe Twoje posty to jedynie wodzenie publiki za nos (unikam slowa belkot, ale to chyba w tym przypadku to zupelnie zbyteczna kurtuazja). I nie byloby w tym nic zlego, ze kto pisze tu jakie bajki i glupstwa, ZRESZTA jezykiem calkowicie pokretnym mieszajac dowolnie wiedze z kompletnymi fantazjami. Wiadomo to jest forum netowe i rózne wpisy moga sie tu pojawiac. Kazdy ma prawo tu co popisac dopóki Admin mu nie da bana. Jednak tylko Ty na takich tekstach wciaz naklejasz etykietke: -JA wiem jak grac, -JA mam racje, - TYLKO mnie wierzcie, - JESTEM tym jednym z dwóch w Polsce, który moze wygrac. To jest doprawdy CHORE i ZALOSNE! Wg mnie wszyscy stali uzytkownicy tej strony juz dawno sie zorientowali Panie M, ze nie masz ZADNEGO pomyslu na to jak grac w ML (nie pisze "jak wygrac", bo na to przy tym stanie wiedzy nie masz najmniejszych szans). I TU WIELKIE GRATULACJE I ZWROT HONORU DLA JASZE!!! Jasze - kolejny raz wyprzedzile reszte o kilka dlugoci. Jako pierwszy, juz dawno (pare miesiecy temu!!!) przewidziale i wprost tu napisale do czego zmierza Pan M. Przyznaje - ja wtedy pomylalem - znowu ten Jasze z czym wyskoczyl - pewnie matematyki to on nie kocha. Dla reszty czytajacych (no moze jeszcze z wyjatkiem niejakiego Janka) dopiero znacznie póLniej stalo sie jasne jaki bedzie efekt tych wszystkich SIECIOWOSMIECIOWYCH i innych temu podbnych wynurzen Pana M. INFORMACJA DLA MNIEJ DOSWIADCZONYCH GRACZY, KTÓRZY MOGA ZOSTAC ZMYLENI NIBYNUMEROLOGICZNYMI POGLADAMI PANA M W rzeczywistoci obstawianie przez grajacych WYLACZNIE zimnych liczb i ukladów stanowi margines. Sa tacy milonicy równiez nawet wród stalych graczy z tej strony, ale w ogólnej masie to podejcie jest rzadkie, a jeszcze rzadsze jeli chodzi o gre za prawdziwe pieniadze, a nie o gre na codziennej "planszy poboznych zyczen". Prawda jest, ze zwiekszone zapotrzebowanie na liczby i uklady zimne usiluja od dawna kreowac niektórzy "analitycy ML" i autorzy programów do ML. Dlaczego i czy slusznie - to juz inna a sprawa... Rzetelna analiza w tej sprawie musi byc duzo bardziej zlozona niz próbowal wczeniej wmówic nam to Pan M (dla zainteresowanych takimi zagadnieniami - patrz m.in. strona Pana Plocharza, zreszta wczeniej juz wielokrotnie wspominana w tym forum). Przecietny, redniodowiadczony gracz w ML z reguly przyjmuje (i slusznie), ze wskazania na zimne to jedynie jeden z rozlicznych elementów informacji, które bierze sie pod uwage przy ukladaniu swojego zestawu typów. Taki gracz nieco intensywniej korzysta z zimnych tylko czasami, w sytuacji braku zdecydowanych liczb goracych. A tak w ogóle to powszechnie wiadomo, ze branie pod uwage wlasnoci "zimne/gorace" to jedynie DROBNA CZESC ogólnego zestawu technik typowania stosowanych przez przecietnego gracza regularnie zajmujacego sie ML. O tym jaki jest praktyczny zakres korzystania z danych o zimnych wiadcza nie marketingowe tabelki programów do ML, lecz ogólne statystyki rzeczywistych typowan, w tym nie tylko typowan z tej strony. I trzeba sie naprawde sporo natrudzic i miec dojcia, aby uzyskac takie rzetelne dane statystyczne obejmujace znaczaca populacje grajacych. A z takich statystyk wynika, ze w praktyce nadal przewazaja typy na liczby gorace i redniogorace. To, ze tak wlanie jest potwierdzaja takze wiadome reakcje TS na okresowe uwypuklanie sie goracych liczb i wystepujacej w konsekwencji zwiekszonej liczby malych i rednich wygranych odpowiadajacych tym goracym typom. Na marginesie - byc moze ubocznym efektem gremialnego przejcia na gre na zimne (jeli kiedy by to teoretycznie nastapilo) byloby zmniejszenie liczby i czestotliwoci wstrzasów maszyna losujaca dokonywanych teraz przez TS w odpowiedzi na znaczny dzial typów goracych. DO PASKO Wspomniano tu o marketingu w kontekcie Twojego programu – nie sadze, aby opiniowanie lub komentowanie Twojego programu akurat przez Pana M bylo dla Ciebie korzystne, ale oczywicie rozwaz to sam - czasami tzw. "zla slawa" tez bywa wiadomie wykorzystywana w handlu jako element zapewniajacy rozglos (z reguly jednak ma to krótkie nogi). |
2016-11-15 (15:50)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 037 510 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak, teraz to widzę. "Spieszmy się czytać posty, tak szybko odchodzą" Ciekawe co jeszcze wytną? Mam jednak pytanie: A czy mnie ktoś wytnie? Pozdrawiam |
2016-11-15 (15:56)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 037 513 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zeolita nie wytną a nawet to zadna strata."Zeolit" zna to wszystko na pamięc ,mój wpis o 15:50 i natychmiastowa odpowiedź "Zeolita" o 15:50. Nie przeczytał a juz odpowiedział by czytać ![]() |
2016-11-15 (16:16)![]() Data rejestracji: 2015-02-23 Ilość postów: 1622 ![]() | wpis nr 1 037 515 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 Szybki jestem, co nie? Tyś pomyślał, a ja ciach. A odnośnie postu ant'a. Skopiuj go i wklej w ramkę. I czytaj codziennie jak paciorek. Może dowiesz się jak wygrać. A może przeciwnie. Twój wybór. |
2016-11-15 (16:35)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 037 520 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytasz potem wszystko dokładnie i nic nie myślisz co czytasz. Ten post wkleiłem nie jako post do nauki wygrywania lecz jako post który obraża ![]() niezauważony podczas remontu Salonu. |
2016-11-17 (12:31)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 1 037 933 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niedawno były urodziny strony i Mariusz złożył podziękowanie,cyt: >>Dzięki tej stronie przez te kilkanaście lat poznałem fantastycznych ludzi o wyjątkowych uzdolnieniach . Wspólnie popchnęliśmy wiedzę o liczbach losowych o całe parseki .<< ----------------------------------- A to pierwszy wpis Mariusza na Forum: 17.03.2004 >>Pomylalem sobie , ze dobrze by bylo przeledzic niektóre sposoby myslenia i zasady pomyslów w grach losowych . Zapraszam wszystkich do dyskusji << Mariusz Zaprosił do dyskusji a potem wszystkich wywalił blokując ich a niewygodne wpisy pousuwał. Temat "sieci neuronowe i gry losowe" liczył 116 stron 20 miesięcy temu do ilu stron doszedł tego nie wiem lecz niedawno przeszedł gruntowny remont i zmalał do 98 stron , po kilku dniach do 88 stron by dzień potem zmaleć do 85 stron. Pytam jak mają się do tego zapewnienia Mariusza z wczorajszego wpisu: >>Ja nie mam czasu przeczytać swoich postów i pousuwać setki niepotrzebnych śmieci << Mariusz zapomniał hasła do logowania i występował jako Marriusz2 lecz oczywiście nie mógł wówczas usuwać ani wpisów ani blokowac niewygodnych userów. Dopiero kiedy Pasko odnowił mu hasło Mariusz mógł się rządzić w swoim temacie. No i zaczął rządzić ,prawdziwa dyktatura godna Dyktatora ![]() Fałszywych wczorajszych życzeń ciąg dalszy: >>Twoja strona umożliwiła spotkanie się i prowadzenie wspólnej pracy nad nowoczesnym oprogramowaniem w dziedzinie liczb losowych ,Genialne podejścia do tematu i posunięcie wiedzy daleko . No to jakieś 10 osób o niespotykanym otwartym umyśle . Tedy należy się wdzęczność << Nie przypominam sobie żadnych znanych wtedy nicków które nagle znikneły z Forum by przejść na gg z Mariuszem. Podejrzewam że Mariuszowa współpraca z tymi "jakieś 10 osób" to: toczek Waldekk nowy 35 Martino Zeolit Damian16llat Nadia jaja-koko-dżambo Why i kilka innych. Wczorajszych kłamstw ciąg dalszy: >>Używam dwóch nicków Mariusz a na nowym komputerze Marriusz2 i nigdy pod żadnym innym niczego nie pisałem .<< >>Pasko ma pełen podgląd kto się loguje więc śmieje się do rozupuku.<< Nie znam się na proxy lecz wystarczyłaby informacja od Admina na nasze pytania że te wszystkie pacynki mają ciągle zmienne IP a posty Mariusza są stale z tego samego IP. Podejrzewam jednak że Mariusz czasami zapominał o wyłączeniu proxy i jego posty również miały zmienne IP z tej samej godziny . I wystarczy co o tym myśleć. I wielkie słowa Mariusza: >>...podczas kiedy nasz Świat podwodny jest poznany w znikomym stopniu << Tu akurat dobrze wiem "co poeta miał na myśli" Otóż jak wiadomo oprócz Mariuszowych słów o "wyjątkowym rad sposobie" nigdy nic konkretnego nie podał i nikt tutaj nigdy nic nie ujrzał więc wszyscy już wiemy ( tu przepraszam za słowo "wszyscy" nielicznych jeszcze wyznawców sekty guru) że słowami można budować mosty nad niezbadanymi jeszcze terenami. I Mariusz zbudował ...most nad Rowem Mariańskim. Nikt tego nie zauważył gdyż >>Świat podwodny jest poznany w znikomym stopniu<< Gdyby zbudował most łączący Ziemię z Księżycem to byle amator z lunetą by to odkrył a Mariusz by beknął za budowę mostu bez stosownego zezwolenia. Panie Ryszardzie ,radzę Panu jedno. Niech Pan wyjdzie na to swoje drzewo genealogiczne i jak tam ujrzy przodka tzw."głupiego Józia" to niech mu Pan da raz a dobrze "z liścia" za te geny i wreszcie zejdzie z tego drzewa na ziemię. By nie było że obrażam to przy wszystkich teraz piszę że zgadzam się z Panem ,Panie Ryszardzie w jednym co Pan wczoraj napisał,cyt: >>Chory człowiek powinien się leczyć << P.S O mało nie zapomniałem ,czy dzisiaj pije Pan jak zwykle ze swymi "gośćmi" Burgunda? Bo dzisiaj jest przecież miesięcznica (17.03.2004)jak nasz Mariusz ![]() |
2016-11-17 (12:37)![]() Data rejestracji: 2013-01-20 Ilość postów: 10285 ![]() | wpis nr 1 037 936 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() Nic dodać,nic ująć. Czytając taką litanię nie mogłem powstrzymać śmiechu. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 11 12 13 ... 24 25 Wyślij wiadomość do admina |