Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Micowhy pisz do mnie tu |
2015-03-06 (11:41)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 459 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Masz tutaj na Forum dwie grupy piszących . Kulkowiczów typujących Innych -takich zielonych ludzików ,głośno myślących ,którzy próbują w inny niekonwencjonalny sposób podejść do tematu -wyboru liczb Teraz powstała trzecia grupa nazwijmy to Kartel informatyczny ,ludzi ,którzy zajęli sie systemami kodowania -przekodowania I słusznie Kodowanie to nie jest spsób wyboru liczny ale zapis kulek na zapis cywilizowany abyśmy mogli zastosować reguły wyboru . Zobczaymy jak sie potoczą dalsze losy Kartelu No bo juz kody są . I tutaj kończy sie mechanika i automatyka ....................trzeba teraz wymyśleć spsób ....a tego komputer nie zrobi żadnym programem. No i ten sposób?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2015-03-06 (11:53)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze jedno davidof Ja jestem nietypowy ,bo swoje myśli zapisuję . Nie ma guru. Tutaj na Forum jest więcej osób mających lepsze pomysły . Oni tylko nie piszą i nie opisują swoich pomysłów . I to jest ta różnica . Piszą za to w listach . i na skype gdzie wre prawdziwa praca . Na skype znajdziesz kilka takich Forów ale bez śmieciarzy . Bo tam nie mają szansy dotrzeć . Bo ich zaraz ciachną . Jest tutaj na Forum piękny temat : Generator kombinacji gier liczbowych Nie dla rewolucyjnych rozwiązań ,bo to podstawy gier losowych . Pasjonujący jest -------------------------dalszy krok . Czyli wybór . Proste ---------- no na dzisiaj tyle --- wpis edytowano 2015-03-06 12:00 --- |
2015-03-06 (12:02)![]() Data rejestracji: 2011-04-28 Ilość postów: 225 ![]() | wpis nr 882 469 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po pierwsze pytanie było do Zena, a może to Ty? Po drugie czy ja pisze niewyraźnie jestem niezrozumiały? Pytanie brzmi - dlaczego uważasz, że nikt inny w Polsce/na świecie nie wpadł na tajemną drogę, dlaczego uważasz, że tylko Ty mogłeś odkryć co odkryłeś, dlaczego uważasz, że wrota praw natury tylko tobie stanęły otworem? Nie w kontekście multipasko, tylko w kontekście ogólnym. |
2015-03-06 (12:06)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 473 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Racz przeczytać davidof ========================================= Jeszcze raz kopiuję Tutaj na Forum jest więcej osób mających lepsze pomysły . Oni tylko nie piszą i nie opisują swoich pomysłów . I to jest ta różnica . Piszą za to w listach . i na skype gdzie wre prawdziwa praca . Na skype znajdziesz kilka takich Forów ale bez śmieciarzy . Bo tam nie mają szansy dotrzeć . |
2015-03-06 (12:07)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 475 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Za wtrącenie przepraszam I już spadam do ciężkiej pracy |
2015-03-06 (12:19)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 882 478 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze raz Micowhy i co byś Ty zrobił z tym co uzyskałbyś od Mariusza coś a'la dziennik Arkadego ? Za jaką cholerę udostępniać różnym s***ysynom którzy mi dokuczyli ? Czy dałbyś takim którzy Cię potem oplują ? No taki głupi(a) to ja już nie jestem może głupi(a) ale już nie tak /tekst piosenki / Davidof przepraszam nie doczytałem Pytanie kierowałeś do mnie ale ja nie mogę odpowiadać z tych guru .Pytaj ich . Odpowiadałem jak to sobie wyobrażam . Sorry . Micowhy Dorzucę w tej szkółce jeszcze jedną grupę z syndromem złego nauczyciela Uczniowie w szkole nie lubią swojego belfra wręcz nienawidzą .W kontaktach i relacjach pozaszkolnych okazuje się że życiowo to całkiem fajny gość ... Ale relacja jest taka. Poszukaj przyczyn dlaczego Nauczyciel taki zły ,Nie wnikajmy już o powód takich zachowań uczniów /może nie są wszystkiego świadomi / Na koniec jeszcze o relatywizmie prawd . Toja prawda moja prawda Mariusza prawda a każda z tych prawd jest tylko częściowa .I żaden z nas nie pisze jej całej . Każdy pisze ile chce i co chce . Im relacje są bliższe tym można doznać więcej prawdy . Ty budując bariery oczekujesz otrzymać prawdę skrywaną ? Żartujesz ? Została Ci tylko prowokacja więc buduj dalej już te barykady .Przez nie nawet nie będzie słychać Twoich pytań nawet do bliskich . zmień nicka i podchodź od drugiej strony /dobry policjant ;-o)) / P.o.z |
2015-03-06 (12:25)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 882 479 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Davidof wykręcę się tym że nieuważnie czytałeś ..Ja nic nie odkryłem ; mnie pokazano i to nie wszystko ..Nie uważam że TYLKO ONI do czegoś doszli . Ktoś inny mógł też .A znasz jeszcze kogoś ? /pytanie retoryczne / Wystarczy mi na kilka dni Sorry . P.o.z |
2015-03-06 (12:29)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 882 480 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hihihi "prawda skrywana", "reszta poza ekranem", "zainteresowani będą zawiedzeni" i musi minąć następne ... zaraz zaraz - muszę policzyć... |
2015-03-06 (12:30)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 882 481 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ... cholera psss trzeba się było uczyć a nie świadectwo podstawówki za flaszki kupować - pomoże ktoś - do jasnej Anielki ??? - ile musi minąć losowań, żeby jakieś sensowne Słowo Samego Rycha usłyszeć ? hihi wesołości |
2015-03-06 (12:33)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 882 482 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zen >>>Prawdę skrywaną<<< znają już wszyscy od dawna a brzmi ona: >>>ZERO<<< Oto podsumowanie osiągnięć Mariusza. Nie wiemy dlaczego chcesz mieć w tym >>>zysku<<< udział. Jego dwaj współpracownicy odwrócili się od niego Wkleić ponownie odnośne cytaty? Porzucili jego legendarny projekt i sięgnęli po coś co działa. Też możesz sobie ściągnąć: Link do archiwum: http://bit.ly/1Ar9NSW Wersja PDF (dzięki uprzejmności merti): http://bit.ly/1aISWl0 Już same mariuszowe płaczliwe maile w których naciąga innych na metody świadczą o tym jaki rodzaj prawdy musi być skrywany. Dokumentacja zostanie ujawniona i gdzie się wtedy schowasz ze wstydem za Twoje obecne waleczne popieranie guru? Sukces ma to do siebie że nie trzeba go skrywać. Można nim wesoło po oczach wszystkim świecić jak zrobili to arkady202 007 Viltom i inni niewymienieni. |
2015-03-06 (12:42)![]() Data rejestracji: 2011-04-28 Ilość postów: 225 ![]() | wpis nr 882 485 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Nie uważam że TYLKO ONI do czegoś doszli . Ktoś inny mógł też" Dziękuję za odpowiedź |
2015-03-06 (12:59)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 882 493 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A tak trochę poważniej o tym samym - czytajac różne socjotechniczne wybiegi, ***oły, sztuczki erystyczne i /wykasowane / wpisy świadczące o różnych fazach, tudzież stanach upojenia, czy odjazdu ![]() i widząc na zielonej łączce - pasące się i harcujące stada jeleni, karmicieli, dojarzy i sekciarzy / np Sekta Talizmana, czy Sekta Marriusza/ jestem jedynie ubawiony wesołości |
2015-03-06 (13:01)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 496 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nawet podam ci listę tych co mają rozwiązania -ba może lepsze. r12d12 Bodziodw prawdopodobnie Toczek -ale tutejszy głupek mu przeszkodził i kilku innych musiałbym w notatki spojrzeć świetne początki miał niejaki Płocharz ale niestety zajął się socjologią gier liczbowych . Lista jest niezła zcha zapomniałem jeszcze Karamba -aczkolwiek poszedł swoją drogą -i słusznie --- wpis edytowano 2015-03-06 13:02 --- |
2015-03-06 (13:05)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 882 497 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Toczek To Twój nick Mariuszu z jakiego wpisujesz teksty w konwencji gaworzenia dziecka |
2015-03-06 (13:10)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 498 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Toczek Nie zatarzaj sie ze śmiechu. Widzisz sam ,jakich cudaków produkuje Internet . Ale ten jest w średniej stawce . Tutaj byli lepsi. Ale jak komuś tyle tylko do szczęścia potrzebne .! |
2015-03-06 (13:32)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 503 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mikołajku Niestety przykro mi to napisać ale--nie mam co pisać pod własnym nickiem . I pewnie nic już tutaj nie napiszę . A gdzież bym bynajmniej zakładał inne nicki . Dla ciebie wystarczy jeden . I tak większości nie zrozumiesz ,bo trzeba mieć olej w głowie a nie farmazony pisać . Ale jak potomność będzie je czytać to pewnie się przydadzą . Ale musisz mieć świadomość iż jesteś w średniej stawce bajkopisarzy . Byli juz tutaj znacznie lepsi . No normale |
2015-03-06 (13:37)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 882 505 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz Wróćmy do tematu Twojego ośmieszenia się >>>niewłaściwym podejściem<<< w sieci neuronowej używanej jako silnik PRNG Musisz przyznać że śmiesznie wypadłeś wymądrzając się nad kwestiami jakie w NN w roli PRNG nie występują. |
2015-03-06 (13:44)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 511 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieciaku Nie czytaj nagłówków ale wiedze . Ośmieszyłeś się wielce . Nawet nie wiesz o co chodzi . Musisz przyznać ,że twój znajomy nie ma za wiele wiedzy . Ustalę stawkę i może do mnie przyjść na naukę wstępną . Jedyne co było celne to model Hopfielda .Ale to jest na pierwszej lekcji o sieciach . Dalej się nie ośmieszaj. Na rozmowę ze mną trzeba sobie zasłużyć . I tak twoim bredniom poświęciłem wiele czasu . Przeczytaj sobie w pracy Korbicza od strony 94 do 100 . Tam jest prosto napisane . Jak nie umiesz to niech ci ktoś przeczyta . Praca Korbicza jest z 1994 roku więc też starzyzna ale trudno |
2015-03-06 (13:46)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 882 515 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale i tak wiele wyniosłem z tekstu . Bo to znaczy ,że inni są za murzynami . No to mam dobry humor . No coś zyskałem . Moje atraktory chodzą - a innych nie chodzą wporzo |
2015-03-06 (13:54)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 882 520 [ CZCIONKA MONOSPACE ] >>>No bo juz kody są . I tutaj kończy sie mechanika i automatyka ....................trzeba teraz wymyśleć spsób ....a tego komputer nie zrobi żadnym programem. No i ten sposób?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<<< Ja wiem, że Ty bardzo chcesz wiedzieć jak wybrać właściwie bo Twoje >>>przypominające Enigmę<<< poronione excelowe arkusiki rozkładające liczby kodów CSN na czynniki nie pokazały Ci niczego niczego niczego niczego niczego niczego niczego (jak zwykłeś z serdecznością mawiać) co nie wynikałoby prosto z czysto częstościowych aspektów rachunku prawdopodobieństwa. Ale osoby naiwne lub niedouczone buzię będą rozdziawiać i myśleć żeś Boga za pięty złapał. Szukaj dalej zastanawiaj się dalej ale po co skoro zbudowany atraktor jest idealny i stabilny piątki wypadają równo daty znasz z góry Sekwencer 1.0 śmiga aż miło na skype praca wre i pławisz się z wyznawcami w pięknym bogatym w swej różnorodności świecie gier losowych a teraz zamiast zasłaniać się tytułami starych książek wskaż konkretnie i dokładnie na jakiej podstawie uważasz że pisałeś z sensem pisząc bez sensu o aspektach NN nie występujących przy implementowaniu ich jako PRNG Żadne gawędy. Żadne wklejanie tytułów książek. Swoimi słowami napisz. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Wyślij wiadomość do admina |