Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Micowhy pisz do mnie tu |
2015-03-04 (20:35)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 881 890 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Heh no tak wątek się odświeża.. Admin powinien zmienić więc mechanizm Micowhy będziesz publikować jakieś programy lub pomoce naukowe dla graczy? Stworzyłem system publikacji na mojej stronie, z której już skorzystał Amadeus Za pomocą prostego formularza można wrzucać na swoja autorska podstronę pliki zip lub rar z tytułem i opisem pliku, czyli udostępniam serwer na pobieranie plików dla wszystkich, jest licznik pobrań itp przyklad mojajakastamstrona.pl/Twojapodstrona.htm (narazie nie podaje jak u Amadeusa to wyglada bo sam się jeszcze nie pochwalił więc nie publikuje ) jak cos to mail ralfek@interia.eu i właściwie proponuje to każdemu kto chce sie dzielić swoimi dziełami jedyne obostrzenie wymagam spakowanych plików oraz sprawdzania ich antyvirem przedspakowaniem i wyslaniem --- wpis edytowano 2015-03-04 20:39 --- |
2015-03-04 (20:47)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 881 906 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek pomaga nam jeden programista z tego forum nawiązaliśmy kontakt poprosiliśmy o pomoc otrzymaliśmy ją (w formie programów) przekłada dla nas pewne dawne pomysły na popularny język Twój pomysł jest sympatyczny Szerzenie wiedzy bez żadnych ściemnień dobrze zrobi jako odtrutka na mariuszowe wyziewy Zrobimy tak: dowiemy się czy pomagająca nam osoba chce się ujawnić i wtedy udostępnimy też te programy na razie jednak prosimy o cierpliwość bo programy są brzydkie i wymagają nieco żmudnej obróbki wstępnej danych wejściowych produkują więcej stresu niż efektów ale staramy się by to zmienić ![]() |
2015-03-04 (20:49)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 881 909 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edi8 tego nie wiedziałem. No trudno odkładam swoją wersję widzenia i opowiedzenia tego co wiem oraz sprostowań wielu kłamliwych interpretacji prezentowanych przez całe to anty Mariuszowe towarzystwo . Całe to forum jest porąbane począwszy od niepraktycznych zarządzeń , układu itd czyli wszystkiego tego co zależy od Paśki. A na niektórych użytkownikach skończywszy . Pytam więc CZY JEST TO FORUM DOTYCZĄCE GIER LOSOWYCH ?!? Czy towarzystwo wzajemnego niszczenia ? Gdzie można bezpodstawnie przypisywać niestworzone rzeczy . I jeszcze raz gdzie tu są gry? /może wojenne , psychologiczne a może tego rodzaju kto komu bardziej dokopie / Kilku z Was podejrzewam o działanie tzw. >> kolca paranoidalnego<< Rzecz polega na tym że jeden osobnik pokłada jakieś nadzieje , czy to na dobrą współpracę innymi słowy przychodzi z >>sercem na dłoni<< zostaje odrzucony wówczas do upadłego będzie się mścił i wykorzysta każdą okazję żeby się odegrać . Teraz spróbujcie pomyśleć gdybyście dostali od Mariusza całą wiedzę jaką posiada a dotyczącą jego sposobu na wygrywanie to jak byście się zachowali ? I co on by z tego miał ? Czy jest /w sensie istnieje / tylko Mariusz posiadający wiedzę i sposób ? A ilu jest takich o których wy nie wiecie ? Bo nie afiszują się ze swoją wiedzą i umiejętnościami . Za to że coś napisał jest teraz gnębiony ?? I to jest normalne Waszym zdaniem ? Ja każdemu kto oddaje bezinteresownie jakąś wiedzę która może mi się przydać z przesadą jestem gotów dupę posraną obcałować . Gdyby była inna atmosfera na tym form wszyscy skorzystali by znacznie więcej . Niestety i Mariusz popełniał błędy ;dość nerwowo reagując na różne zaczepki chociaż nie wiem czy ja bym umiał znieść ciągłe ataki z różnych stron . A im człowiek ambitniejszy tym silniej reaguje . NIE MACIE RACJI PISZĄC ŻE MARIUSZ POSZUKUJE JESZCZE CZEGOŚ / KOGOŚ CZY SPOSOBU . JUŻ NIC NIE MUSI TERAZ POZOSTAJĄ DROBNE ZABIEGI KOSMETYCZNE . i grać na luzie . Gdyby Micowhy dał mi szansę to opowiedziałbym historię z ostatnich chyba 8 lat gdzie autobusy ,flary, sieci itd zostały daleko gdzieś w przeszłości . I dziwię się jak w tej przeszłości można się tak grzebać . Micowhy świat nie stoi w miejscu ! Nie rozumem jeszcze tego kto Ci dał prawo do oceniania innych . masz jakieś uprawnienia ? zawodowo to czynisz ? czy może to taki substytut zamiast zajmowania się grami losowymi To może Ty pokaż swoje dokonania poza babraniem się w cudzych życiorysach . Zastanów się chłopie . Bo jak ktoś dobrze pomyśli to dojdzie do wniosku że i jego dopadnie Twoja analiza . A nie jest to przyjemne bo każdy ma jakieś swoje ułomności . A co będzie kiedy wezmą się za Ciebie ? Bo gra którą prowadzisz nie jest czysta ani fair . P.o.z |
2015-03-04 (20:53)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 881 912 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mico, po prostu ja już się gubię, a wiele ludzi stworzyło wiele ciekawych spraw i te pliki poginęły.. obrazki, arkusze, programy.. dlatego każdy kto będzie chciał bedzie mógł to u mnie zarchiwizować z notką prosto i schludnie bez kosztów oczywiście |
2015-03-04 (20:59)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 881 914 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zen nie unoś się nerwów szkoda Skoro wiedza Mariusza jest taka głęboka i skuteczna i tylko wymaga kosmetycznych poprawek to zrób tak: Zamilknij. Zagraj (na luzie). Wygraj. I pokonaj raz na zawsze ostatecznie totalnie nieodwracalnie >>>całe to anty Mariuszowe towarzystwo<<< wklejając tu skanik kuponu. Możemy nawet podać ponownie metodę która pozwoli Ci zaszyfrowane typy wkleić na pastebin.com (kopię pobiorą użytkownicy forum) i ujawnić klucz po wygranej i wtedy wszyscy przekonają się że Mariusz jest geniuszem co pokonał losowość. Śmiało! A jeśli masz do opowiedzenia jakieś przełomowe historie które też wykażą wszystkim odstępcom i heretykom jak mądry Mariusz jest to pisz śmiało nie musisz czekać na spełnienie żadnych warunków Po prostu wal prosto z mostu. --- wpis edytowano 2015-03-04 21:00 --- |
2015-03-04 (21:02)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 881 915 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zen Nie zgadzam się z Tobą co do meritum. \Ci ludzie nikomu nie robią krzywdy poza administratorem Forum Czy Forum będzie ,czy go nie będzie my i tak robimy swoje i Forum nie ma na to najmniejszego wpływu . Każdy sobie może pisać co zechce . Zważ ,że już dawno tematów merytorycznych jest jak na lekarstwo . Zważ też ,że kto chce przeczytać wiedzę gęstą i tak znajdzie co trzeba (dobrze o tym wiesz )i nie bezie czytał bzdur pisanych celowo na czyjeś zlecenie i jak widzisz przy wielkim aplauzie innych . Dobrze też wiesz ,że ci co czytają i tworzą systemy i tak powycinają w edycji bzdety niezależnie czyje one są . NIc się nie zmieniło . Tylko przybyło biografów . Ja tego nie czytam ,bo nie mam czasu . ... Zen to nie jest nasza sprawa ale Paski . Nam nic do tego . Niech sobie piszą . Jak ma to komuś przynieść ulgę i przybliżyć do wygrania -niech pisze . Zawszeć każdy ,kto jeszcze nie znał tych metod -je przeczyta . Taka popularyzacja ma swoje dobre strony . Mnie to ganc pomada . Tutaj już były wygłupy icemaria,inżyniera jacka ,Jaszego ,fobii i innych cudaków . Skup się na grze a nie zajmuj się głupstwami ,bo to chodzi piszącym . I ok Pozdrawiam I lecę dalej |
2015-03-04 (21:03)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 881 916 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy świat nie stoi w miejscu ! Nie rozumem jeszcze tego kto Ci dał prawo do oceniania innych zen Zen ,chyba nie rozumiesz od czego to wszystko tu się zaczęło. To własnie Mariusz całymi latami oceniał innych. Nie widziałeś kolektury , nie grałes nigdy w lotka , ty nieuku , w szkole rzucałeś kamieniami nie masz pojęcia itd. Oszczedzę sobie mocniejsze określenia Ostatnio zwyzywał znajomego Micowhy (speca od sieci) Napisz prosze to samo zdanie do Mariusza. Mariusz ,nie rozumem jeszcze tego kto Ci dał prawo do oceniania innych przez 12 lat w kazdym niemal poście. zen I wtedy bedzie cacy. |
2015-03-04 (21:11)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 881 919 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zen >>>Ja każdemu kto oddaje bezinteresownie jakąś wiedzę która może mi się przydać z przesadą jestem gotów dupę posraną obcałować<<< Czekają dupy: karamby, dylonga, arkady202, 777ch, kurki, amadeusa, sindbada... A zauważyłeś, że chyba nasiąkłeś Mariuszem? Bo piszesz tak jak on, włącznie z tym fetyszystycznym wątkiem: 2009-02-27 (21:04) wpis nr 183 743 Ale ja szukałem tej wiedzy . I każdego kto mi coś mądrego powiedział o czym nie wiedziałem w d.... całowałem . Bo było warto . Masz do zrobienia jedno: Wygraj. Tym jednym prostym (bo przecieć kosmetycznym) aktem pokażesz wszystkim. kto ma rację bo przecież wiadomo że rację może mieć tylko Mariusz skoro nawet kulki się go słuchają i wpadają te które >>>MUSZĄ<<< |
2015-03-04 (21:23)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 881 923 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy przepraszam, jednak - gwoli ścisłości - w tej wirtualnej przyjaźni, między wielce czcigodnymi - Adalbertem i TDP - otóż t a m nie było "domagania się podania adresu ip TDP" http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=19&page=56&sort=&dir= i kawałek następnej strony ![]() wesołego wieczoru |
2015-03-04 (21:27)![]() Data rejestracji: 2015-03-02 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 881 924 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ktoś pytał o czyjeś ip? Hmm myślę,że leży to w moich możliwościach ![]() |
2015-03-04 (21:30)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 881 928 [ CZCIONKA MONOSPACE ] zen test Twojej obiektywności po linijce: >>>Całe to forum jest porąbane począwszy od niepraktycznych zarządzeń , układu itd czyli wszystkiego tego co zależy od Paśki. A na niektórych użytkownikach skończywszy<<< Zmień forum. Internet jest wielki. Gdzieś na pewno przygarną i Ciebie i Mariusza. >>>Gdzie można bezpodstawnie przypisywać niestworzone rzeczy .<<< Np takie jakie Mariusz rutynowo przypisuje rozmówcom? Z głowy wyrokuje o ich wiedzy, umiejętnościach, wykształceniu... >>Rzecz polega na tym że jeden osobnik pokłada jakieś nadzieje , czy to na dobrą współpracę innymi słowy przychodzi z >>sercem na dłoni<< zostaje odrzucony wówczas do upadłego będzie się mścił i wykorzysta każdą okazję żeby się odegrać .<<< Brzmi jak historia Mariusza. >>>Czy jest /w sensie istnieje / tylko Mariusz posiadający wiedzę i sposób ? A ilu jest takich o których wy nie wiecie ? Bo nie afiszują się ze swoją wiedzą i umiejętnościami .<<< Bardzo mądre spostrzeżenie. I to my niedługo je rozwiniemy. Zdziwisz się jak bardzo marnujesz czas na bzdety Mariusza gdy zobaczysz jakie cuda niektórzy tu mają na składzie. >>>Gdyby była inna atmosfera na tym form wszyscy skorzystali by znacznie więcej .<<< Szkoda, że Mariusz tego nie zrozumiał 10 lat temu... >>>NIE MACIE RACJI PISZĄC ŻE MARIUSZ POSZUKUJE JESZCZE CZEGOŚ / KOGOŚ CZY SPOSOBU . JUŻ NIC NIE MUSI TERAZ POZOSTAJĄ DROBNE ZABIEGI KOSMETYCZNE . i grać na luzie .<<< No to niech Mariusz gra na luzie zamiast wyzywać ludzi których nie zna od nieuków, niedouków, debili... A to że szuka i to po omacku wykażemy punkt po punkcie. >>>Gdyby Micowhy dał mi szansę to opowiedziałbym historię z ostatnich chyba 8 lat gdzie autobusy ,flary, sieci itd zostały daleko gdzieś w przeszłości.<<< Niniejszym daję Ci szansę. Opowiadaj tę historię z 8 lat. >>>I dziwię się jak w tej przeszłości można się tak grzebać .<<< Przeszłość jest kluczem do teraźniejszości i przyszłości. A każdy nowy uczestnik forum po prostu musi wiedzieć kim naprawdę jest Mariusz inaczej będzie marnował swój czas czytając bełkoty obrywając wyzwiskami i grzebiąc się w nie robiących nic realnego arkusikach Excel. >>>Micowhy świat nie stoi w miejscu !<<< Więc ruszaj dalej z Mariuszem i ze światem >>>Nie rozumem jeszcze tego kto Ci dał prawo do oceniania innych . masz jakieś uprawnienia ?<<< Uprawnia mnie logika i godność. A kto upoważnia Mariusza do bluzgania na wszystkich? >>>zawodowo to czynisz?<<< Wyczuwam >>>kolec paranoiczny<<< >>>czy może to taki substytut zamiast zajmowania się grami losowymi<<< Gram regularnie. >>>To może Ty pokaż swoje dokonania poza babraniem się w cudzych życiorysach<<< Typuję z niezłymi osiągami. Zbadaj wątki. >>>Zastanów się chłopie . Bo jak ktoś dobrze pomyśli to dojdzie do wniosku że i jego dopadnie Twoja analiza .<<< Tylko ktoś z >>>kolcem paranoicznym<<< Nie czuj się zagrożony, jesteś tylko epizodem, to Mariusz jest eposem. >>>A nie jest to przyjemne bo każdy ma jakieś swoje ułomności .<<< To niech nie czyni z tych ułomności niesmaku i nieprzyjemności innym... >>>A co będzie kiedy wezmą się za Ciebie ? Bo gra którą prowadzisz nie jest czysta ani fair . <<< Nie prowadzę żadnej gry. Robię tylko jedno: punktuję kłamstwa/bełkoty i chamstwo najbardziej toksycznej osoby na tym forum. @Robal_36: Nie pisałem, że Adalbert domagał się IP ale że mógłby gdyby zadeklarował wolę wykonania pozwu sądowego --- wpis edytowano 2015-03-04 21:31 --- |
2015-03-04 (21:58)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 881 945 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 Przeczytałem wspaniałą dla mnie nowinę . O tym specu od sieci . Daj mi link do prac tego wybitnego specjalisty . To tylko prośba . Zawszeć warto coś się nauczyć . To chętnie poczytam . I wydrukuję sobie . Pozdrawiam |
2015-03-04 (22:00)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 881 946 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Micowhy Istotnie - nie napisałeś, że /zapewne urażony wpisem TDP/ - >>Adalbert się domagał << napisałeś, że "miał chwyt" i "by mógł" / dla prokuratury, sądu, i gdzie ew. by tam chciał tego użyć... / - fakt - przepraszam jednak - ot - tu już tak sobie zupełnie luźno dywaguję /sorki/ po cóż - "miałby się domagać" - skoro, sam przecież o tym napisał, że uzyskał, wydobył - tak, czy śmak - napisał, że - miał tą daną TDP... ... oczywiście, jeśli TO nie był taki tylko tam chwyt ![]() pzdr PS tak - owszem - czytałem te info z nowe media - "giodo, przyjrzy się serwisowi blox" - ale od 2009 podejście GIODO w tej kwestii chyba jednak trochę się zmieniło |
2015-03-04 (22:00)![]() Data rejestracji: 2015-01-30 Ilość postów: 854 ![]() | wpis nr 881 947 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariuszu pisaliśmy już czekaj cierpliwie temat sieci powróci zostaniesz prześwietlony na bazie Twoich bzdurnych wpisów a śmiech widowni będzie niósł się hen daleko Robal_36 Adalbert musiałby dostać IP od Janusza oficjalnie inaczej w sądzie mógłby się po nosie podrapać IP wziętym metodą chałupniczą (co nie zmienia faktu że mając IP zdobyte swoim chwytem może złośliwego delikwenta dosięgnąć na inne sposoby) --- wpis edytowano 2015-03-04 22:03 --- |
2015-03-04 (22:01)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 881 948 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz odpowiesz mi na pytanie z wczoraj? |
2015-03-04 (22:11)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 881 955 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 007 Przeczytałem wspaniałą dla mnie nowinę . O tym specu od sieci . Zawszeć warto coś się nauczyć . To chętnie poczytam . I wydrukuję sobie . Pozdrawiam ------------------------ Marriusz2 ,ten spec nie jest moim znajomym lecz Micowhy i wiem ze chciał cie przeegzaminować. Gdybyś pokornie poddał się egzaminowi to my byśmy ocenili czy potrzebujesz się czegoś jeszcze uczyc czy masz juz cenzurkę dojrzałości z sieci neuronowych ,ba ,może nawet dyplom profesora którego wiedza z małego palca wystarcza do zrobienia innym doktoratu z sieci neuronowych. Tez pozdrawiam --- wpis edytowano 2015-03-04 22:16 --- |
2015-03-04 (22:16)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 881 957 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NO pragnę . Czekam w tej chwili No niech egzaminuje Czekam na pierwsze pytanie Pisałem już kilka razy czekam ============================ Gdzie te linki do prac tego specjalisty A ja podam zaraz linki do moich prac -kiedy jeszcze na Forum nikomu się nawet nie śniło o sieciach . NO czekam na ten egzamin |
2015-03-04 (22:19)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 881 960 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NO 007 Bądź odpowiedzialny Jak napisałeś ,że spec to miałeś podstawy i znasz prace i linki . I je podasz A jak nie podasz -no to jesteś picer taki sam jak ten specjalista No czekam na ten egzamin Zrobiłem sobie kawę i czekam.... No dawaj specjalisto |
2015-03-04 (22:23)![]() Data rejestracji: 2009-06-02 Ilość postów: 2460 ![]() | wpis nr 881 962 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiesz 007 kiedy był mój pierwszy wpis o sieciach neuronowych na tym Forum 2 września 2003 roku Znasz wcześniejszy wpis??? No czekam na ten test 007 jesteś arbitrem Albo będzie test ,albo ty jesteś takim samym picerem jak ten specjalista . OK? |
2015-03-04 (22:24)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 881 964 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariuszu proszę o linki do Twoich prac. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Wyślij wiadomość do admina |