Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | czy gry losowe kiedyś staną się przewidywalne i przestaną istnieć ? |
2016-03-03 (14:31)![]() Data rejestracji: 2016-03-03 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 971 724 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Znalazłem na tej stronie info o http://lifetips.pl/forum/lottoland działa to? Waham się czy skorzystać bo nie wiem czy to prawda????? --- wpis edytowano 2016-03-03 14:34 --- |
2016-03-03 (15:12)![]() Data rejestracji: 2016-01-16 Ilość postów: 553 ![]() | wpis nr 971 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Garść informacji ku zadumie: 1) obstawianie przez internet zagranicznych gier losowych jest w Polsce nielegalne 2) obstawianie przez internet polskiego Lotto jest nielegalne 3) izba celna robiła już akcje "wyłapywania" 'pasjonatów zagranicznych gier liczbowych" - namiary na nich wzięli z banku/-ów (pieniądze na grę trzeba jakoś wpłacić) 4) wygraną można odebrać tylko na konto, w wszystkie wpływy powyżej 15.000 euro (lub mniej ale "podejrzane) są zgłaszane "władzy" (taka ustawa), a ta może przekazać sprawę do zbadania fiskusowi, a ten skonfiskować (nielegalne pieniądze) lub nałożyć podatek 75% za nieudokumentowane dochody. Zastanów się dwa razy zanim zdecydujesz się na grę przez internet. Jeśli już to tylko z zagranicy ![]() |
2016-03-03 (18:28)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 971 763 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ad3 nie wprowadzaj ludzi w błąd - można wpłacać gdzie sie chce ponieważ nie jest to dowodem grania, graczy wykryto natomiast przez jeden z banków który dał dane na temat WYPŁAT a nie wpłat a nawet wypłaty nie do konca sa dowodem - zalezy od sedziego w tym kraju zwanym Polską --- wpis edytowano 2016-03-03 18:28 --- |
2016-03-03 (22:15)![]() Data rejestracji: 2016-01-16 Ilość postów: 553 ![]() | wpis nr 971 844 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek, dzięki za sprostowanie mego błędu. widocznie źle zapamiętałem. Nie zmienia to stanu rzeczy, że gra w lotto przez internet jest obarczona dużym ryzykiem. Będą szczęśliwcy, będą i "złapani" - jedni powiedzą że w porzo, drudzy .... pechowcy. Jakie jest prawdopodobieństwo znalezienia się w pierwszej grupie? Czy szansa wygranej warta jest "zawiasów" i zszarganych "papierów" ? ![]() |
2016-03-13 (14:59)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 974 622 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jakich zszarganych papierów? ![]() jak wygrasz milion złotych będzie Cię stać na prawnika, który wykaże idiotyzm polskich ustaw i nie zapłacisz ani grosza kary jeśli wygrasz niewiele, złapią Cię i sprawa będzie w sądzie, wydaje mi się że najwięcej co Ci grozi to grzywna, a to nie jest zapisywane w papierach to jest swoisty mandat, dostales kiedys mandat za jazdę ? zszargało to papiery? ![]() dopiero wyroki karne są w papierach, a nie wykroczeniowe dodatkowo jeśli masz jakiekolwiek pieniadze opłacasz prawnika i walczysz - w obecnym stanie prawnym z ustawą która jest bublem jest duze prawdopodobienstwo ze wygrasz politycy juz dawno powinni zaplacic glowami za trzymanie stanu prawnego niezgodnego z ue dlatego bedac obywatelem tego kraju nie boj sie ze zyjesz tylko zyj bo to twoj kraj i twoje pieniadze |
2016-03-14 (13:34)![]() Data rejestracji: 2016-01-16 Ilość postów: 553 ![]() | wpis nr 974 827 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Raflek, jeśli zablokują Ci kasę to nie będziesz miał kasy na prawnika. Poza tym niektórych spraw nawet najlepszy prawnik nie jest w stanie wygrać. Takie prawo. A co do grzywny - jest gorsza niż zawiasy, "leży" w papierach 5 lat, a zawiasy np. na rok "czyścisz" po półtora roku (kara + 6 m-cy wyczekiwania). Trochę walczyłem w sądach z ZUSem i skarbówką, więc mam trochę wiedzy praktycznej ![]() ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |