Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Kto zna goldenlotto co jest wart ?????? |
2014-02-24 (08:04)![]() Data rejestracji: 2012-11-07 Ilość postów: 865 ![]() | wpis nr 762 702 [ CZCIONKA MONOSPACE ] niskopochylony to ze coś jest za darmo nie znaczy ze do d...y. widzisz ja tez mam dostęp do GL i co .... owszem zdarzaja sie dobre typy.. ale ttak jak tutaj zdarzaja się. bo tak czy siak to są gry losowe... ja w realu nie gram wogole wiec mam en luz ze nie trace w razie czego ani grosza.... bawilam sie programem , poki mialam do niego dosep na starym kompie na nowym nie moge uruchomić i boss nie chce pomoc..... i widzisz ten sam program,ktory wiele osób kupilo ja dosałam za darmo i co mam powiedizec g z tego mam. |
2014-02-24 (08:09)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 762 704 [ CZCIONKA MONOSPACE ] chłopcze drogi budowa programu przez wynajętego na konkretne zlecenie doświadczonego programistę, to koszt w okolicach tylko nawet stu-dwustu złotych, natomiast serwer do postawienia takich cdnych, można mieć całkowicie darmowy - z bazą sql - proszę bardzo - www cba, lub /trochę lepszy/ na jimdo, tak więc daruj sobie idiotyzmy typu 'zazdrość' 'forma zaczepki'? cóż, jeśli u Korna wpadacie w stadzie na byłego użytkownika tej stronki - krzysia744, zamiast u tombaka wyjaśnić, o co wam chodzi ... oj żal - nawet nie dlatego, że ściągasz iprzenosisz z innego miejsca , tylko dlatego że - wyrywasz z kontekstu, mógłbym widzę tłumaczyć i tłumaczyć, ale i tak tego nie zrozumiesz sekta - powtarzam - wystarczy spojrzeć, co i jak się tam po/d/pisywało, albo przypomnieć sobie, czy to spamowanie po KG, czy klątwy wynalazcy, kiedy trochę /hehe/ z alko przesadził /- jak sam napisał/ i TU dawał popisy ![]() w necie nie wszystko ginie ![]() poprzednio wyrwać chciał, jak słyszałem 260 zeta - i uważam - to o wiele za drogo, a teraz - słyszę nawet - czterysta - hihihi, ale cóż - wiesz pan jak, to mawiają ? znajdzie się głupi i kupi ![]() wesołego dnia siema |
2014-02-24 (08:33)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 762 710 [ CZCIONKA MONOSPACE ] aha żeby nie było jednostronnie - że tu to tak zupełnie bezkarnie naganiają tylko na tombaka - oczywista, że nie ![]() ![]() cóż - każdy pomysł na łatwy i szybki hajs może być i wzruszający i 'niezły' ![]() jeśli tylko znajdzie się głupi i kupi ![]() a znajdzie się ![]() ![]() |
2014-02-24 (12:47)![]() Data rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 1583 ![]() | wpis nr 762 823 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sorellka może i masz rację darmowe programy coś tam mogą zrobić, ale ich skuteczność jest bardzo słaba i niewystarczająca. Owszem zdarzają się i tutaj bardzo dobre typowania tylko, dlaczego tak jest ktoś odnosi jakiś sukces tutaj zostaje zaatakowany przez pewną grupę osób i przez to odchodzi z tej strony np.; ulala, andromeda zresztą wymieniać by można jeszcze bardzo długo. Nie wspominam już o Joci, która dobrze tu typuje, ale widać po jej zachowaniu, że jest jeszcze młodą osobą i dopiero nabiera doświadczenia. Wydaje mi się że kobiety z doświadczeniem życiowym nie stosują takiej metody typu foch, ale nie wnikam w szczegóły. Sorelka moim zdaniem powinno się jakoś oddzielić tych typujących, którzy chcą tu typować i tylko typować od wszelkich intruzów, którzy szukają tylko zaczepek i sensacji prowadzących do omijania tej strony. Strona o tematyce lotto powinna służyć i pomagać graczom a nie przypominać, na co dzień strony typu matrymonialne ciekawostki czy też zboczone XXX jak tu bywa na czacie, bo do tego służą inne portale, do których w każdej chwili można wejść i zwierzać się w temacie do woli. Robal_36 skoro twierdzisz, że są tak niskie koszty to, co stoi na przeszkodzie żebyś stworzył taki program? Powiem, że sam bym był zainteresowany i kupiłbym to cudo, jako pierwszy. ![]() Sądzę, że twój program przy tak niskim nakładzie gotówki (100-200 zł) był by niezłą konkurencją dla innych. I jeszcze jakbyś go żenił za sumę 50 zł to na pewno znalazłoby się szerokie grono zwolenników. ![]() Tylko jeszcze jedno pytanie podstawowe czy ten programik spełniał by oczekiwania grających? bo jak by się okazało że to następne niczego znaczące badziewie to już mamy takich pod dostatkiem w kategorii za free ![]() |
2014-02-24 (13:05)![]() Data rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 1583 ![]() | wpis nr 762 832 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a.. zapomniałem jeszcze pozdrowić maxa ,moneta i japycza udzielających się w tym temacie ![]() |
2014-02-24 (17:17)![]() Data rejestracji: 2011-05-29 Ilość postów: 4546 ![]() | wpis nr 762 967 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.. Niskopochylony - cytuję : Jocia jedna z najlepszych typerek tutaj ile pracy wkłada żeby wytypować te kilka liczb ? Przesiaduje całymi nocami nad mapkami i zeszytem żeby wyszukać jakichkolwiek pewniaków nie wysypia się przez to czasami nawet nie dojada i widać, jakie jest to pracochłonne. I co zdarzy się, że maszyna wypluje jej 8/10 czy 7/10 ale tylko sporadycznie. Obliczyłem, że grywa średnio za 30 zł dziennie ( po 15 zł na losowanie) ma również zwroty często, ale czy naprawdę warto spędzać tyle czasu? Nie wspominam już o Joci, która dobrze tu typuje, ale widać po jej zachowaniu, że jest jeszcze młodą osobą i dopiero nabiera doświadczenia. Wydaje mi się że kobiety z doświadczeniem życiowym nie stosują takiej metody typu foch, ale nie wnikam w szczegóły. Nie wspominasz nie wnikasz.., a jednak to robisz.. W końcu jaki mają związek moje pewniaczki z moim wiekiem, doświadczeniem życiowym ,czy w końcu z moimi odczuciami i wrażliwością osobistą ? Foch- nieadekwatnie użyłeś tego słowa( jestem nieco konserwatywna , raczej nie używam młodzieżowego slangu ), do zaistniałych sytuacji.. Zresztą przeczytaj sobie : http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/704127,jan-miodek-strzelac-focha,id,t.html?cookie=1 Czy w końcu Twoje wyliczenia za ile gram codziennie i czy gram codziennie są śmieszne. To że niedojadam -- jestem w szoku !!! .. to już żenujące doprawdy..znasz mnie?? czy mamy jakikolwiek kontakt- nie.... i dobrze ![]() Jakim prawem i na jakiej podstawie napisałeś to , co napisałeś ?? Wreszcie.... Co mam wspólnego z wartością programu Goldenlotto ?? Nie mam tego programu.- i miała nie będę. Także sobie tego programu nie kupię. Nie jestem zalogowana na Goldenlotto, nie typuję , więc go nie wygram ![]() Moje " mapki " w zupełności mi wystarczają. Następny wszystkowiedzący. Bardzo proszę, nie imputuj mi i nie wymieniaj mojego nicka w swoich dywagacjach ..tak będzie najzdrowiej dla wszystkich . Pozdrawiam. J. |
2014-02-24 (17:53)![]() Data rejestracji: 2012-11-07 Ilość postów: 865 ![]() | wpis nr 762 978 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jocia brawo!!! |
2014-02-24 (18:02)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 762 982 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 014-02-24 (13:05) statusniskopochylony Data rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 13 13968 wpis nr 762 832 a.. zapomniałem jeszcze pozdrowić maxa ,moneta i japycza udzielających się w tym temacie Monet ? w tym temacie? ![]() Co to za pokurcz ten niskopochylony? |
2014-02-24 (19:04)![]() Data rejestracji: 2012-11-07 Ilość postów: 865 ![]() | wpis nr 763 011 [ CZCIONKA MONOSPACE ] monet ten niskopochylony to wizjoer przewizial ,ze sie udzielisz... moze przewiduje liczby z mm? |
2014-02-24 (22:42)![]() Data rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 1583 ![]() | wpis nr 763 191 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jocia trochę źle zrozumiałaś z tym niedojedzeniem chodziło mi tylko i wyłącznie o sytuację z braku czasu, bo typowanie zabiera bardzo dużo cennego czasu, że nawet nieraz zapomina się o jedzeniu i podstawowych rzeczach do zrobienia w domu. ![]() Natomiast, co do twojej prośby: Bardzo proszę, nie imputuj mi i nie wymieniaj mojego nicka w swoich dywagacjach. Tak będzie najzdrowiej dla wszystkich. Jak najbardziej nie będę więcej używał i też mam prośbę do ciebie a mianowicie nie obrażaj mnie słowami typu Kosmita, bo jako człowiek na pewno trochę starszy od ciebie źle to odbiera (trochę tak szyderczo z twojej strony) i to mnie w jakimś sensie drażni?…....Tak będzie najzdrowiej dla wszystkich ![]() A tak na marginesie wydaje mi się, że możemy poważnie porozmawiać na tematy typu lotto dopiero za około dziesięć lat. ![]() |
2014-02-25 (03:13)![]() Data rejestracji: 2011-05-29 Ilość postów: 4546 ![]() | wpis nr 763 226 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Niskopochylony , nie bardzo rozumiem dlaczego tak bardzo martwisz się o mój cenny czas - ten czas jest mój..wyłącznie mój. Imputujesz ( znowu to robisz) ,że zapominam o swoim domu, domownikach i codziennych czynnościach - wybacz, ale jesteś bezczelny. Tak, masz rację ![]() Siedzę przed komputerem rozczochrana, zaniedbana z obłędem w oczach wrzucam do garnuszka liczby, doprawiam cyferkami i pożeram na obiad.Na domiar złego- niedługo nie będę mogła odkleić się od fotela.. a droga do drzwi wyjściowych (kierunek- żółta buda ) zarośnie pajęczyną i co ja wtedy biedna zrobię ?? ; ano nic będę dalej typowała dopóki oczodoły będą na wysokości monitora a mój szkielet nie rozleci się i nie spadnie na podłogę ![]() Nawet, gdyby tak było jak piszesz..to nie Twoje zmartwienie ![]() Piszesz niestworzone rzeczy ..takie nie z tej ziemi ... może stąd kosmita ![]() A może po prostu jesteś..boski......nieziemski ![]() ![]() Wiek tu nie ma nic do rzeczy, ..nic a nic.. ja się nie wtrącam do Twojego życia ( tak na marginesie- zaimki osobowe piszemy wielką literą ) czy może myślisz, ze masz prawo do włażenia w moje życie... hę ? Jestem głęboko przekonana,że .. ani za dziesięć, ani za dwadzieścia lat nie będę miała ochoty rozmawiać z Tobą na temat typowania lotto, mniej,czy też bardziej poważnie ![]() Jeszcze prośba ![]() Bądź tak uprzejmy i zajmij się sobą . Tyle miałam do napisania i nie życzę już sobie odpowiedzi na powyższe . Pozdrawiam . J. |
2014-02-25 (14:47)![]() Data rejestracji: 2013-09-19 Ilość postów: 42 ![]() | wpis nr 763 436 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wygląda na to że ktoś za dużo jara trafki a po trfce człowiek robi się filozofoczny ? dopalacze są niebezpieczne ! |
2014-02-26 (00:48)![]() Data rejestracji: 2013-10-08 Ilość postów: 1583 ![]() | wpis nr 763 791 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No rzeczywiście wpisy oddaliły się całkowicie od tematu. Zaczyna się z tego robić coś w stylu (Ballady o bandzie czworga), ale podsumowując to wszystko wygląda to tak: podpowiadając, że zamiast płacić za w/w program można go zdobyć za darmo – zwymyślano mi od naganiaczy i tak dalej…. ![]() Następnie, gdy stwierdziłem, że tym programem można coś sensownego wytypować do 40 minut – to znowu zwyzywano mnie od bezczelnych kosmitów i tak dalej… ![]() Następnie, gdy rozpracowałem podstęp z założeniem tego tematu w celu (dla polewki) zrobiono mnie pokurczem, wizjonerem i Jaraczem trawki ….. Ale jakoś zgryzę to przełknę i popiję. ![]() A i jeszcze jedno prze buszowałem cały słownik Polsko-polski i nic tam sensownego nie znalazłem, więc napisałem pilną depeszę do profesora Miodka, co oznacza takie coś jak cytuję: > …hę < i powiem, że jestem bardzo ciekawy jego odpowiedzi . ![]() ![]() ![]() A może mi wytłumaczy w/w Pani co mnie tak skrupulatnie starała się poprawiać ![]() |
2014-02-26 (01:37)![]() Data rejestracji: 2013-09-19 Ilość postów: 42 ![]() | wpis nr 763 793 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lokomotywa się wykoleiła i wpadła do rowu dalej nie pojedzie . jesli chodzi o jaranie trawki to nic nie wyczułem i muj piesek też nic nie wyczuł pomimo że obwąhał cały komputer ...... |
2014-02-26 (03:48)![]() Data rejestracji: 2011-05-29 Ilość postów: 4546 ![]() | wpis nr 763 797 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A i jeszcze jedno prze buszowałem cały słownik Polsko-polski i nic tam sensownego nie znalazłem, więc napisałem pilną depeszę do profesora Miodka, co oznacza takie coś jak cytuję: > …hę < i powiem, że jestem bardzo ciekawy jego odpowiedzi . A może mi wytłumaczy w/w Pani co mnie tak skrupulatnie starała się poprawiać. Ależ , śpieszę uprzejmie z odpowiedzią ![]() Może , gdyby niskopochylony, pochylił się nad książkami ( w literaturze często występuje rzeczone- hę ? ), to by wiedział,iż hę ? - to partykuła pytajna ![]() Skopiowalam, wszak (wszak, to również partykuła )szkoda mojego cennego czasu : To nieodmienna część mowy. Choć nie występuje samodzielnie, to potrafi zmienić lub wzmocnić znaczenie wyrazu. Za pomocą wyrazka (to inne określenie partykuły) można podkreślić i wyrazić pytanie, rozkaz, przeczenie, życzenie, przypuszczenie i częstotliwość. To on przygotowuje słuchacza na prawidłowe zrozumienie i odbiór całej wypowiedzi. Nie należy więc lekceważyć tej króciutkiej formy. Partykuły dzieli się na pięć rodzajów, biorąc pod uwagę rolę, jaką pełnią w wypowiedzi. Dodam jeszcze,że użyłam owej partykuły aby nie pisać : np....co ? cyt: Wiek tu nie ma nic do rzeczy, ..nic a nic.. ja się nie wtrącam do Twojego życia ( tak na marginesie- zaimki osobowe piszemy wielką literą ) czy może myślisz, ze masz prawo do włażenia w moje życie... hę ? ( co ?) Jeszcze może wyjaśnię co oznacza : rzeczone , rzeczony -- Rzeczony : wspomniany, wymieniony, przytoczony. Pytanie podstawowe: Co ma wspólnego jocia z programem goldenlotto ? Odp. NIC !! Może chodziło o to,aby wykazać wyższość programu nad moim ślęczeniem..hę ? ![]() ![]() Jeszcze....bo zapomniałam ostatnio- nie uważam się za jedną z lepszych typerek - zawsze i bez kokieterii to podkreślałam i podkreślam.W typowaniu- mam dobre i złe okresy, jak wszyscy . Pozdrawiam. J. |
2014-02-26 (10:11)![]() Data rejestracji: 2010-12-22 Ilość postów: 541 ![]() | wpis nr 763 867 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jocia ale się doktoryzujesz,przeczytaj sobie swoje wpisy na czacie a potem słownik .W większości sa tam same wulgaryzmy.Potem możesz oceniać innych. |
2014-02-26 (10:45)![]() Data rejestracji: 2012-11-07 Ilość postów: 865 ![]() | wpis nr 763 881 [ CZCIONKA MONOSPACE ] od kiedy jocia jest wulgarna? chyba sie coś pomerdało |
2014-02-26 (11:18)![]() Data rejestracji: 2009-09-02 Ilość postów: 9957 ![]() | wpis nr 763 915 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ~Jasnowizjoner z Goldenlotto : To, co napiszę nie jest intuicją. Czy ktoś z Was zna, lub wie , co to jest stan ALPHA lub po Polsku alfa ? W stanie tym jest relaks, samouzdrawianie , jasnowidzenie a przede wszystkim.... wytwarza się po środku czoła "Trzecie oko" . Odczuwa się to tak, że na środku czoła ,pierwszy raz wchodząc, ( w tym stanie) odczuwa się przebicie błony .... . Czoło pośrodku jest lekko ciepłe, ale w dotyku odczuwa się to miejsce, jakby nie można było Jego dotykać. I nie wolno ! Po otwarciu Tego "Trzeciego oka" półkule mózgowe ( dwie) zaczynają równo myśleć i wytwarzają dary Nam dane. Zaczniecie myśleć nie 10-cioma % Waszego mózgu , a co najmniej 90-cioma . Otzrymajcie ten Dar, jaki ja posiadam. Pozdrawiam Stanisław i wszystko jasne... bez komentarza |
2014-02-26 (11:28)![]() Data rejestracji: 2011-05-29 Ilość postów: 4546 ![]() | wpis nr 763 919 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stanislaw57Ania Cyt: Jocia ale się doktoryzujesz,przeczytaj sobie swoje wpisy na czacie a potem słownik .W większości sa tam same wulgaryzmy.Potem możesz oceniać innych. Wyjaśniłam na wyraźną prośbę znaczenie partykuły - hę ![]() Jeśli chodzi o partykuły, to często ich używam, nawet w mowie potocznej, tak więc nie muszę sięgać do słownika.Powyżej wkleiłam- bo tak było i szybciej i prościej. Widzę, że pojawił się nowy zarzut pod moim adresem. Tak przyznaję się i biję się w piersi- parę razy , na czacie, użyłam słowa : cham ![]() To jedyny wulgaryzm jakim się wykazałam.Powinnam była napisać,że ten ktoś jest źle wychowany. Tak więc, pozostaje mi tylko przeprosić i przepraszam solennie. Chyba muszę jeszcze bardziej krytycznie spojrzeć na siebie, może faktycznie jestem potworem, et cetera.... hmm... Pozdrawiam. J. |
2014-02-26 (11:58)![]() Data rejestracji: 2012-11-07 Ilość postów: 865 ![]() | wpis nr 763 925 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jocia....... ale się pokajałaś... cham wulgaryzmem....... wow |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |