Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 75 76 77 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

POWAŻNE PYTANIE DO PASKO

2009-04-16 (19:36)

status kogucik 19
Data rejestracji: 2009-03-13
Ilość postów: 68

4314
wpis nr 194 088
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

MANIEG jak nie jestes oszustem to to udowodnij,wszystkim i napisz ze kogut klamie,ze nie dostawal typow za ktore zaplacil,zamiesc wyslana poczte do koguta z typami i wtedy kogut bedzie przegrany,bo jak to nazwac zaplacone a nie przyslane po 30.03 czy to nie jest oszustwo,a moze to zapomnienie,ale nie bo ja ci przypominalem wiec nie mozesz tego tak napisac,bron sie i napisz ze to zrobiles jest zgodne z tym co obiecywales,a kogut klamie tylko dowody musisz miec niestety na sucho nie da rady sie obronic a robic ze mnie zadymiarza to nie sztuka,jak bys byl uczciwy to bys do takich sytuacji nie dopuscil.Po prostu zycie i sytuacja cie przerosla,nie wiedziales tylko ze to tak szybko sie skonczy.
2009-04-16 (20:59)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 194 112
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik: w jaki sposób przejawia się ta niby blokada na Twój poprzedni nick, bo sprawdziłem i nic takiego nie ma. Pozdrawiam
2009-04-16 (21:14)

status maniek g
Data rejestracji: 2009-04-16
Ilość postów: 20

4470
wpis nr 194 120
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

pasko ty az tak tepy jestes ?

prosze cie o usuniecię tematow przezemnie założonych

nie dostosowanie się do prośby skutkuje spamem calego forum blokada ip i inne nic ci nie pomoze

skoro jestem zablokowany prosze o wykasowanie moich tematow
2009-04-16 (21:20)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 194 123
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ja bym wykasował te 4 jego posty
2009-04-16 (21:30)

status kogucik 19

4314
wpis nr 194 127
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Drogi administratorze nie moge pisac na nicu kogucik19 tylko pisze na drugim nicu kogucik 19 (z przerwa po literach)I nie ukazuje sie moj obrazek tylko postac .Probowalem napisac na nicu kogucik19 i ukazuje mi sie blokada.Pozdrawiam.
2009-04-16 (21:36)

status murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 308

3970
wpis nr 194 131
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

romanx napisał:

\"2009-04-15 (16:50)

romanx

Data rejestracji: 2008-11-02

Ilość postów: 788

Kogucik , maniekg to niekończąca się opowieść...

zostają zablokowani, do czasu \"jakiejś\" reakcji Janusza.

Obaj ewidentnie łamali regulamin, a skoro on istnieje, to go stosujmy.

Mam nadzieję, że forumowicze mnie poprą.\"

.....................................................................................................................

PASKO: tu jest chyba dowód zbanowania...
2009-04-16 (21:41)

status Spoke
Data rejestracji: 2008-12-15
Ilość postów: 4663

3977
wpis nr 194 136
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogut ma taki problem :

/// Użytkownik zablokowany przez administratora forum ! ///
2009-04-16 (21:43)

status maniek g

4470
wpis nr 194 139
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

mnie nie musi odblokować wystarczy ze znikną tematy założone przeze mnie
2009-04-16 (21:44)

status Spoke

3977
wpis nr 194 140
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

maniek ale co Ci to da bo nie rozumiem ?
2009-04-16 (21:47)

status maniek g

4470
wpis nr 194 144
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

skoro ktoś chce usunąć mnie z forum niech usunie moje tematy
2009-04-16 (21:51)

status Spoke

3977
wpis nr 194 146
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

hehe tylko, że to nie do końca tak jest.

Ktoś chce Cię powstrzymać od dalszego pisania na forum

ale nie usuwania wszystkich twoich wątków i wpisów.

2009-04-17 (07:56)

status murphy

3970
wpis nr 194 181
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PASKO:

Twój całkowity brak reakcji , w zgłoszonej Ci wczoraj jako Adminowi strony sprawie chamskiego wpisu Icemario do mnie skierowanego , a który to wpis wzbudził jednoznaczną reakcję to czytajacych , jako powód do bana - nawet wśród osób postronnych ( kopię wpisu tu otrzymałeś więc go znasz! ) spowodował rozuchwalenie Icemario i eskalację w postaci ciągu dalszego inwektyw w moją stronę skierowanych.

Oczekuję od Ciebie jako od Admina zajęcia stanowiska i aby łatwiej było Ci zrozumieć o co mi chodzi - zamienię swój nick na Twój , resztę pozostawiajac bez zmian , abyś poczuł na sobie te inwektywy:

PASKO: \"tempaku, buraku, szczeniaku\" ( autor:Icemario ) .

Myślę , że ta doraźna zmiana nicku z mojego na Twój nie jest tu żadnym problemem , bo problemem jest przecież skala chamstwa ze strony Icemario i łamanie Regulaminu forum , na straży którego to Regulaminu przecież stoisz i wyznaczony przez Ciebie do pomocy w prowadzeniu forum niejaki.......Icemario.

Konieczność zajęcia przez Ciebie jako Admina stanowiska , o co od wczoraj po wiekokroć się do Ciebie zwaracałem - napotyka na jakieś ogromne bariery i zwłokę w odpowiedzi , w przeciwieństwie do natychmiastowych i bezkompromisowych wobec mnie działań na odcinku banowania.

Pokaż zatem jak w praktyce realizujesz przestrzeganie Regulaminu - bo nick nie może decydować co jest niedopuszczalnym i nie do zaakceptowania chamstwem i prostactwem obecnym w całokształcie u Icemario w jego wpisach.

P.s: PASKO - jeżeli myślisz , że zawarty w Twoich do mnie kierowanych wpisach SZANTAŻ i próba wymuszenia zaprzestania działalności z podaną motywacją iż \" mam iloraz inteligencji przewyższajacy innych użytkowników tego forum oraz że jestem za mocny w gębie\" nie podlega pod kodeks karny , to się mylisz i zanosi się , że jeśli jeszcze choć raz to się tu powtórzy z Twojej strony w oficjalnych wypowiedziach jako Admina strony www, to będziesz miał wycieczki do stolicy na ściśle wyznaczone co do daty i godziny terminy oraz okazję bezpośredniego spotkania się ze mną....Oraz ( niestety dla Ciebie ) na osobiste, przykre spotkanie w cztery oczy już po \"części oficjalnej\" - a tego największemu wrogowi nie życzę, bo to w sposób zasadniczy i na długo widoczny zmienia \"urodę\" moich interlokutorów - jeżeli za rozmowę uznać tę chwilę mi potrzebną aby ( po 17 latach wyczynowej kariery ) zrobić z każdego wiatraka i wytrzeć nim chodnik !!!

Podsumowując : jako użytkownik strony posiadający te same jak każdy inny człowiek prawo do ochrony ze strony Admina - oczekuję natychmiastowej reakcji na ZNANE Ci bo zgłoszone przypadki obrzucania mnie inwektywami.

Zapewniam ponadto , iż usunięcie Twoich wypowiedzi z w/w wywieraniem na mnie SZANTAŻU nic nie da , gdyż dokumentacja Twojego niezgodnego z prawem postępowania jest już sporządzona.

Sam PASKO do tego niestety doprowadziłeś , iż sprawy idą w tym kierunku i jeśli dziś nie znajdą rozstrzygnięcia wb postaci Twoich decyzji odnośnie Icemario - to przybiorą wyżej sygnalizowany a formalny charakter.

Pozdrawiam

2009-04-17 (08:14)

status kogucik 19

4314
wpis nr 194 184
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wyjatkowy tupet przemawia przez ciebie oraz straszenie pobiciem,Na miejscu administratora to ja zabronil bym ci nawet na forum pisac bo tylko rozrabiasz.Zobacz jak zyje czat bez ciebie,i forum jak by cie nie bylo ,bylo by milsze.Zeby z ciebie wiatraka nie zrobiono.Czlowiek nigdy nie chwali sie co potrafi a ty jako niby sportowiec chcesz wykorzystac umiejetnosci na administratorze.Do sadu owszem mozesz oddac sprawe i bede pierwszym swiadkiem dla wszystkich ktorych podasz do sadu,a po rozprawie to ty uwazaj bo sa lepsi od ciebie w roznych sportach,i zawsze kosa na kamien trafi.I ci lepsi sie tak nie chwala bo maja kulture i obycie w towarzystwie ktorego tobie brakuje.Uzyte wszystkie slowa w stosunku do ciebie sa najlagodniejszymi jakie mozna bylo uzyc na forum,gdyby byla mozliwosc to bys wiecej ich dostal i nie tylko odemnie.Jestes niestety chory psychicznie bo tak normalny czlowiek sie nie zachowuje.Jestes po prostu zadymiarzem i pieniaczem.
2009-04-17 (08:33)

status murphy

3970
wpis nr 194 186
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

koguciku 19 -

Wczoraj PASKO napisał coś takiego ( fragmenty ):

\"2009-04-16 (11:52)

Pasko

Ilość postów: 2055

murphy>>> Jeżeli nawet w Twojej głowie pojawia się myśl o ułomności kogucika19, to automatycznie powinno pojawić się współczucie\"

..................................................................................................................

Po twojej \"koguciku 19\" wypowiedzi , właśnie pojawiła się u mnie myśl o twojej umysłowej ułomności i w ślad za tym pojawia się to współczucie....
2009-04-17 (08:51)

status kogucik 19

4314
wpis nr 194 188
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

NO dzieki nie spodziewalem sie takiej odpowiedzi.Jednak cos z czlowieka w tobie pozostalo.I jest takie stare powiedzenie\"Nie strasz nie strasz bo sie ......\"Wiec chyba nic na sile nie rozwiazesz,a ty niestety jestes takim czlowiekiem gdzie wydaje ci sie zes wszystkie rozumy pozjadal bo systemy masz oblatane,a to w zyciu niestety najmniej potrzebna wiedza.I teraz zobacz jaki ten administrator PASKO madry czlowiek ,bo to on ci taka mysl podsunal zebys to wykorzystal bo sam bys na to nie wpadl,a ty mu zarzucasz male doswiadczenie zyciowe,widzisz jak sie mylisz.
2009-04-17 (09:49)

status murphy

3970
wpis nr 194 190
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PASKO: przyłapałem Cię na próbie manipulacji w Twojej wypowiedzi do mnie wczoraj skierowanej:

\"Pasko

Ilość postów: 2055

murphy: już Ci pisałem. Blokada jest wymuszona społecznością tej strony. Jaka ona jest taka jest i musisz się z tym pogodzić.

Możesz założyć, że większość ludzi na tej stronie są z IQ < 100 a Ty masz >130 i po prostu tu nie pasujesz i być może tak jest - nie wiem.

Społeczność tej strony kształtowała się przez kilka lat ...\"

....................................................................................................................

Otóż nie jest to prawdą , ponieważ 99% osób obecnie piszacych na mini czacie , ma tam staż krótszy od mojego , więc o jakiej NIBY latami tam ukształtowanej społeczności piszesz , skoro praktycznie wszyscy obecnie pojawiąjący się zaczęli tam pisać zupełnie niedawno????

Trochę rozwagi , bo w sposób dość prymitywny , dla udowodnienia swoich polemicznych racji , ewidentnie mijasz się z prawdą...

Pozdrawiam
2009-04-17 (10:00)

status kogucik 19

4314
wpis nr 194 191
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ale ty sie czepiasz szczegolow,jak ja bym sie tak ciebie czepial za to cos ty wypisywal to bys nie wygladal tak kolorowo na jakiego probujesz sie zrobic.Miej troche honoru i pogodz sie z tym ze my ciebie tam nie chcemy wszyscy,bez wzgledu na staz .Bo okazales sie chamem do nas wszystkich i miej ta odwage i idz na inny potral a nie walcz jak zranione zwierze,zachowaj sie godnie a nie jak skjalczacy pies,wyrzucony z budy,znajdz sbie inna bude i tam szczekaj.
2009-04-17 (10:35)

status OB
Data rejestracji: 2008-03-10
Ilość postów: 78

3263
wpis nr 194 193
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Panowie proszę zajmijcie się czymś bardziej pożytecznym. Przestańce w końcu nakręcać się nawzajem. Wczoraj zaproponowałem jak rozwiązać ten problem i chyba nikt z niego nie skorzystał. Spróbujcie, a konflikt zostanie zarzegnany na pewno!

Pozdro
2009-04-17 (10:57)

status ŃOK
Ilość postów: 22

4469
wpis nr 194 195
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

murphy,