Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 74 75 76 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2009-04-16 (16:14)![]() Data rejestracji: 2009-03-14 Ilość postów: 211 ![]() | wpis nr 194 017 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dudek,czytaj ze zrozumieniem;Murphy cytował post Icemario.Także Murphy nie ma monopolu na obrażanie,inni też mogą ![]() |
2009-04-16 (16:24)![]() Data rejestracji: 2009-03-13 Ilość postów: 68 ![]() | wpis nr 194 019 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szanowny administratorze prosze o zdjecie blokady ze mnie jako kogucika19 bo pisze do Ciebie jako kogucik 19 czyli z przerwa a to jest nie uczciwe bo skoro mam miec bana to napisz mi do kiedy,i ja to bede respektowal.Jak czytam wykretne wyjasnienia co do gwarancji gry MANIEG to ja juz teraz sam tego nie rozumia a odpowiedzi konkretnej sie nie doszukalem,tylko same krentactwa.Nic by sie nie dzialo gdyby tego wpisu na czerwono nie bylo.Wiec po co byl on wpisany skoro nic nie znaczyl.Pozdrawiam |
2009-04-16 (16:29)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 020 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO napisał: \"Co do manipulacji jeszcze. Jeśli faktycznie tak jest to kogucik19 manipuluje całą stroną, a nie mną\" Otóż Twoje Adminie praktyczne działania zadają kłam tym powyższym słowom - bo bany na mnie nakładałeś po wpisach od kogucika19 , gdy \"uprzejmie donosił\" Ci iż został obrażony itd... Sam publicznie mi to przyznałeś i bez trudu mogę to tu przytoczyć jeśli Ty tego nie pmiętasz , że zdajesz sobie sprawę iż wielkrotnie Twoje decyzje wobec mnie były krzywdzące i podejmowane \"na gorąco \" bez żadnego rozpoznania sprawy i sytuacji. Tak więc kategorycznie i jednoznacznie daje mi to asumpt do stwierdzenia , iż wielokrotnie byłeś tu manipulowany i padałeś ofiarą manipulacji ze strony kogucika19 - za prawdziwe biorąc nie fakty a treści z tych jego donosów!!! P.s: co zamierzasz zrobić z Icemario w kontekście sytuacji , w której będący poza tą sprawą użytkownik \"dudek\" za ten chamski atak Icemario postuluje zbanowanie go z forum? Masz okazję zrobić tu nowe otwarcie - albo wszystkie Twoje słowa o chęci wprowadzenia zmian w wizerunku forum są warte tyle ile funt kłaków. Pokaż PASKO czy Twoje słowa maja pokrycie w czynach , czy nadal Twoja głowa tkwi w piasku w pozycji strusia. Wobec mnie byłes jednoznaczny : BANUJĘ a jak postąpisz wobec chamskiego ataku Icemario? |
2009-04-16 (16:35)![]() Data rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 ![]() | wpis nr 194 023 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...murphy napisal: \"...ale Ty nigdy nie byłe dla mnie za bystry i mylšcy.... Tak samo jest i teraz: co Ty człowieku za bzdety weypisujesz???? ...\" \"...Skšd Ci \"matematyku\" wyszła stawka 50zł za jakš ja NIBY zagrałem??? ...\" pzdr.nara:) |
2009-04-16 (16:47)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 030 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Między chamskim i zasługującym jedynie na bana zachowaniem Icemario we wpisie w którym obrzucił mnie inwektywami - a moim wyrażeniem swoje opinii i poglądu o odczuciach związanych z treścią wypowiedzi Icemario na poziomie przedszkolnym jakich masa tu jest na forum i także przyłapaniu jego tu przeze mnie na manipulacji i krętactwie ( służę dowodami krętactwa Icemario ) jest różnica fundamentalna. Ja mam prawo wyrazić moją własną opinię podbudowaną faktami i powstałą po wręcz idiotycznym jego wpisie , w ktorym posunał się do nowych i kolejnych matactw , w tym także na liczbach - aby tylko coś na siłę udowodnić i popełniając dyskwalifikujące go błędy w obliczenaich. Natomiast Icemario nie ma prawa obrzucać NIKOGO ( w tym i mnie )chamskimi inwektywami i dlatego oczekuję od Ciebie PASKO wyciągnięcia regulaminowych konsekwencji względem Icemario za jego wpis i usunięcie go z forum! |
2009-04-16 (16:49)![]() Data rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 ![]() | wpis nr 194 032 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...kto mieczem wojuje... ![]() pzdr.nara:) |
2009-04-16 (16:59)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 194 037 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zwracam Ci honor murphy! I przepraszam co do innych twoich wpisow (nie mam teraz czasu zeby ich wyszukiwac) nadal jestem zdania ze powinienes z tad zniknac! Tymczasem znikam ja drogi Pasko! Nie bylem tu aktywnym gosciem i ograniczalem sie tylko do czytania czasem ciekawych wpisow. Zawsze polecalem Twoja strone ! Ale teraz juz nie ma sensu. Od kad pojawil sie murphy zrobila sie tu chora atmosfera. Po powrocie do domu wlacze kompa i z zakladki \"ulubione\" kasuje multipasko. Nie chce juz napotykac wpisow pana murphy! powodzenia w grach |
2009-04-16 (17:04)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 038 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dudek - wybaczam Ci synu , bo nie wiedziałeś co czynisz... Twoją zaś opinię o banie z tego forum dla Icemario w pełni popieram - bo przecież nick autora nie może decydować o wymiarze kary a samo przewinienie wbrew regulaminowi , czyli bezprzykładne chamstwo obecne we wpisie Icemario! |
2009-04-16 (17:21)![]() Data rejestracji: 2008-03-10 Ilość postów: 174 ![]() | wpis nr 194 043 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Administratorze Forum : http://www.multipasko.pl/ Proszę o jak najszybsze, bezwłoczne skasowanie wszytskich moich wpisów (komentarzy internetowych ) na tym Forum. W tej sprawie proszę mi podać datę do kiedy będzie moja prośba spełniona. Decyzja moja jest nieodwołalna i nie podlega źadnej dyskusji. Powodem mojej decyji jest sposób w jaki administrujesz to Forum, oraz Chat. Karamba ps.1. To jest moja ponowna prosba nr.3 ps.2. Administratorze napisałem wyraźnie źe nie zamierzam więcej dyskutować. Nie rozumiem tego co napisałeś i nie chcę juź rozumieć. Pasko napisał, cytuję : \"Witam, Karamba - możesz dać jakieś przykłady w których to w straszny sposób traktuję użytkowników tego forum ? Pozdrawam\" ps.3. Proszę o spełnienie mojej prośby, nic więcej. |
2009-04-16 (17:34)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 045 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: Ty o Adminie tak szybki , że wręcz wyrywny w banowaniu mnie jakoś dziwnie milkniesz i chowasz swoją tęgą ( na polu informatyki ) głowę w piasek , gdy trzeba podjąć jakąkolwiek decyzję - inną niż ban dla mnie. Czyżby wena twórcza już wyleciała z Ciebie i postanowiłeś , że już wszystko co planowałeś na odcinku poprawy sytuacji na forum , to już wykonałeś i ban dla mnie po raz n-ty jest Twoim pomysłem na życie??? Oczekuję od Ciebie zajęcia stanowiska i poinformowanie mnie czy chamstwo i brak kultury oraz prostactwo Icemario nie naruszyło Regulaminu forum - bo ewentualnie chcę wiedzieć czy mogę dzień zaczynać od takich samych \"życzeń\" dla Ciebie , jeśli to jest przez Ciebie akceptowane i dopuszczalne...Bo każdy kij ma dwa końce! Zatem? |
2009-04-16 (17:39)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 194 047 [ CZCIONKA MONOSPACE ] karamba i ty marphy- bardzo mnie to Ciekawi- ile macie lat? bo na podstawie waszych wpisów ja i chyba każdy może wyciaganąć taki wniosek że karamba to 9-latek a marphy ma co najwyżej 12 lat, dużo sie pomyliłem w tej ocenie? szczerze karamba masz 9 czy mniej lat, co do marphy to sie chyba nie pomyliłem co najwyżej rok plus minus rok, - jesteście bardzo łatwi do oceny z waszych wpisów można stwierdzić ile macie lat- (mama bo on włożył sobie plasteline do nosa, mama bo on okrecił sobie skakanke wokół szyji i ją zaciska, mama on sie bawi moim samochodzikiem ...............) tego typu tu piszecie ciekawostki, ludzie kiedy dorośniecie |
2009-04-16 (17:48)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 20 ![]() | wpis nr 194 050 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pasko zobaczymy czy jestes obiektywny czy slepy obiektywny zobaczymy cZy odblokujesz pana koguta po tekstach jakie wypisuje w tematach swoim i zakres plusa co do mojej osoby przeciez wyraznie widac ze to najwiekszy prowokator i zadymiacz tej strony i nalezy patrzec na fakty a nie jakies slepe ogolniki |
2009-04-16 (17:50)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 194 051 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Banda kretynów! Banujcie się sami. Nie piszcie nic, to nie będziecie musieli wnioskować o kasację swych postów. Od Icemario wara. To porządny człowiek - dał się poznać z tej strony podczas wielu lat uczestnictwa na niej. Podziwiam Pasko za cierpliwość. Na Jego miejscu ktoś inny już dawno rozpirzyłby tych idiotów na cztery strony świata. Proszę o nieujawnianie mego prawdziwego nicka. Pozdrowienia dla Pasko i innych normalnych \"starych\" stażem Bywalców. |
2009-04-16 (18:08)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 055 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Można mieć długi staż i być prostym chamem obrażającym innych użytkowników! Icemario wielokrotnie dokonywał tu manipulacji treścią swoich wpisów i jest wg mnie niedowartościowanym osobnikiem , cholernie zaklamanym i posuwajacym się w obronie swoich racji do licznych tu oszustw. Tylko , że aby je wychwycić to potrzeba mieć albo dobrą pamięć albo porównywać starsze jego wpisy z tymi późniejszymi... Mam dowody jego manipulacji i niezależnie od sytuacji , w której oczekuję od PASKO zajęcia stanowiska za skierowane wobec mnie inwektywy ze strony Icemario - prywatnie uważam go za zwykłego gnojka za inny obszar jego działań... |
2009-04-16 (18:15)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 194 057 [ CZCIONKA MONOSPACE ] karamba i ty marphy- bardzo mnie to Ciekawi- ile macie lat? bo na podstawie waszych wpisów ja i chyba każdy może wyciaganąć taki wniosek że karamba to 9-latek a marphy ma co najwyżej 12 lat, dużo sie pomyliłem w tej ocenie? szczerze karamba masz 9 czy mniej lat, co do marphy to sie chyba nie pomyliłem co najwyżej rok plus minus rok, - jesteście bardzo łatwi do oceny z waszych wpisów można stwierdzić ile macie lat- (mama bo on włożył sobie plasteline do nosa, mama bo on okrecił sobie skakanke wokół szyji i ją zaciska, mama on sie bawi moim samochodzikiem ...............) tego typu tu piszecie ciekawostki, ludzie kiedy dorośniecie |
2009-04-16 (18:23)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 059 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ŃOK - czy cię giez ugryzł w ten pusty łeb , że ci się nick przekręcił i go wspak napisałeś? Uważąj , abyś nie poszedł w jego ( nicka ) ślady i nie pozostawił w nieutulonym żalu swojej klaczy rozpłodowej , którą kryje przyjaciel domu... gdy cię w nim nie ma!Siema! |
2009-04-16 (18:24)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 194 061 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kogucik nie został zablokowany więc nie wiem o co chodzi. murphy po raz kolejny proszę o zaprzestanie mądralowania albo usunięcie się z forum strony. Pozdrawiam |
2009-04-16 (18:27)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 194 062 [ CZCIONKA MONOSPACE ] murphy: według mnie jesteś zbyt mocny w gębie, aby być na tej stronie. Są strony na których możesz rywalizować z innymi swoim słownictwem. Tutaj jest po prostu forum dotyczące LOTTO. To tyle na ten czas. Pozdrawiam |
2009-04-16 (18:29)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 22 ![]() | wpis nr 194 063 [ CZCIONKA MONOSPACE ] murphy - brawa dla ciebie i tej pani z wąsami która Ci podpowiada !!!! bo niewieże abyś sam na to wpadł że ŃOK - to na wspak KOŃ, ale brawa duże brawa dla tej pani z wąsami która siedzi obok ciebie i pomaga w interpretacji rozumieniu tekstu i pisaniu tu na forum- niezła jest i spostrzegawcza i błyskotliwa |
2009-04-16 (18:34)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 20 ![]() | wpis nr 194 065 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gratulacje prowokatora odblokowal no brawo brawo dobrze to o tobie świadczy skoro tak postepujesz |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 74 75 76 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |