Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 73 74 75 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2009-04-16 (12:35)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 193 963 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pytania do maniekg: 1) Czy jest gwarancja zwrotu w przypadku nie trafienia zakładanym systemem 2) Jeśli typami gra 100 osób, to w przypadku braku trafienia systemem zwrot otrzymuje każdy? Skąd taki kapitał? A może każdy dostaje inne typy? ![]() Podsumowując wpadka po prostu nie wchodzi w grę. W jaki więc sposób osiągasz 100% pewności typowania. Pozdrawiam |
2009-04-16 (12:39)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 193 966 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: w zasadzie to ja nic innego niż zawarłem w tu już zamieszczonej swojej wypowiedzi-opinii dodać nie mogę , przeto zacytuję ją: \"to formuła mini czatu jest sama z siebie konfliktogenna wobec zagęszczania się tu licznych wpisów , bo forum ma swoje wątki , do których zaglądają tylko osoby daną temtyką zainteresowane - natomiast mini czat , wobec jego centralnej lokalizacji przy wchodzeniu na Twoją stronę , poniekąd WYMUSZA tym właśnie usytuowaniem lekturę i przyciąga różne niedowartościowane jednostki , mające nawet problemy z poprawną ortografią. Myślę , że o wartości takiego specjalistycznego forum nie mogą decydować nagminne zapytania o numerki na dziś i ile kto wtopił , na jakie natrafia się wchodząc tu - a treść merytorycznych wpisów na forum. Zatem w mojej opinii ktoś wchodzący na wąskotematyczne forum powinien wpierw natrafiać na informację typu: OSTATNIE WPISY wg wątków i zajawki tych wątków - natomiast mini czat powinien być przeniesiony i ulokowany w zakładce np. o nazwie Hyde Park czy Varia i tam a nie w centrum uwagi powinny toczyć się te \"dialogi na cztery nogi\" rodzaju: kto co typuje i jak sądzicie czy mają szanse wejść 2-4-78... \" Zatem pytany przez Ciebie odpowiadam jak powyżej , iż uważam za niezbędne przeniesienie mini czatu do zakładki w menu strony , tak aby samo to wejście było świadomym wyborem osoby chcącej tam trafić w celu biernego lub czynnego na nim uczestnictwa - a nie WYMUSZONYM poprzez tę dzisiejszą lokalizację mini czatu. Dla wielu osób po raz pierwszy wchodzących na Twoją stronę - mogą i zapewne są to dwie wizyty za jednym razem , bo pierwsza i ostatnia za sprawą tzw. potocznie MEKSYKU i SAJGONU jaki tam się dzieje dla kogoś nawet o niezbyt wygórowanych ambicjach kulturowych... Takie rzeczy naprawdę nie są NIGDZIE tolerowane z tych przez Ciebie nie dostrzeganych , a które wychwytują i tępią moderatorzy na forach znacznie mniejszych co do liczebności niż Twoje... Tak więc uważam , że w zgodzie z handlowym rozsądkiem naszych starszych braci w wierze - zadbaj o wirtynę i umieść w niej to co masz najlepszego a towar w nieco gorszym gatunku ukryj na zapleczu i oferuj go koneserom mniej wymagającym... Bowiem na dziś witryna jest szokująca - i nie oddaje wielu niezmiernie ciekawych owoców Twojej pracy , do których nikt >100 nie dotrze widząc co biega po wystawie , jaką jest na dzisiaj mini czat. Nie przeczę , że jest on miejscem wielu osobom potrzebnym i będącym topem ich potrzeb i wymagań - ale nie może dominować nad całym forum! Bo to jest mini czat majacy być przy forum a nie forum przy mini czacie... Pozdrawiam |
2009-04-16 (12:47)![]() Data rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 4663 ![]() | wpis nr 193 971 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie rozumiem murphy, czat był i jest od dawna na stronie głównej. I sugerujesz że tym umiejscowieniem wymusza na osobach zaglądających na tą stronie pisanie czegoś na nim ? Ja np. i kilka osób z wątku zakres plusa w ogóle tam nie zagląda, a jak coś to bardzo rzadko. Drugą sprawą jest, że na forach tematycznych tzw. shoutbox jest zawsze na stronie głównej czy to na górze czy na dole. Jest też do niego regulamin. Następna sprawa jest taka, że gdzie on by się nie znajdował jeżeli się znajdą osoby które będą chciały prowadzić zaciętą dyskusje która przerodzi się potem w coś innego ![]() Jak ja widzę na czacie wpisy które mają po 30 linijek albo wlepione systemy po 50 linijek to zastanawia mnie po co jest forum ? pzdr |
2009-04-16 (12:48)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 193 973 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ponieważ manipuluje typami tzn ciagne progresje zmieniajac typy przenosze stawki na inne gry tak naprawde to tylko grajacy na same liczby poniesli strate mija juz miesiąc typowania 23 osoby wygrały juz ponad 500zl i to w samego plusa dlaczego nie zapytasz ich o zdanie? |
2009-04-16 (13:00)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 193 980 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1998&page=136 link do gwarancji w moim rozumieniu chodzilo o dojście wszystkich typów do 9 progu a skoro ktos pomyślal inaczej to jego sprawa dlaczego mam oddawac mu caly wklad w momęcie dotarcia jednej liczby do 10 progu skoro reszta jest w grze a druga sprawa a może akurat koszt na tę liczbę na 10 progu wyniusł mniej niż dany zawodnik akurat do tej pory dzięki mnie wygrał odpowiedz dlaczego mam oddawać mu pieniadze przyklad zawodnik gra 20 dni wygral na czysto 1000zl w grze sa progi 9*1*5 9 nie wypada to co nie dosc ze wygral 1000zl ktore postawil na ten 9 prog wiec tej kasy juz nie ma w grze sa jeszcze 2*6 prog i co z nimi tez mam oddac mu koszt z tych progow |
2009-04-16 (13:18)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 193 981 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Spoke - jesteś 20-latkiem i to chyba źle wychowanym , bo tu nie jest temat i miejsce na publiczne dyskusje a ja napisałem to co napisałem na prośbę PASKO. Na drugi raz czytaj po kilka razy abyś zrozumiał to , na co chcesz odpowiedzieć ( w miejscu i czasie do tego służącym ) bo z mojej dla PASKO przeznaczonej wypowiedzi NIC w zasadzie nie zrozumiałeś , wiec tylko pianę tu bijesz.... Zatem nie będę Cię swoją odpowiedzią tu zaszczycał. Ale załóż swój wątek na forum ( bo na teraz jesteś gościem w kilku wątkach innych użytkownikow ) i chętnie z Tobą podyskutuję , bo potencjał widzę że masz i na \"skrobane\" też nie liczysz a sam wkładasz sporo pracy. Pzdr. |
2009-04-16 (13:23)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 193 983 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zgadza się. Tylko co się dzieje, jeśli typy nie wchodzą w 9 progu. Ba ktoś myśli, że w dziesiątym już muszą wejść (bierze pożyczkę), potem jest 11 i 12. Pytanie więc. Gdyby się tak stało, że typy nie wejdą do 12 progu to co? Przewidujesz rozwiązanie? Miesiąc to mało. Czy przewidujesz, że do 2012 roku nie będzie takiego problemu, czy wiesz, że będziesz musiał mu stawić czoła prędzej czy później. Najbardziej to bym się obawiał gdyby właśnie typy trafiały Ci się przez np. 12 miesięcy z rzędu i przyszedł miesiąc 13, jak się domyślasz pechowy... a do tego czasu kto wygrał to wygrał, ale będą tacy którzy przyłączą się pierwszy raz dopiero w miesiącu 13, nawet nie podejrzewając, że mają właśnie pecha ![]() Pozdrawiam |
2009-04-16 (13:30)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 193 985 [ CZCIONKA MONOSPACE ] sposob gry jest taki w zalozeniu gra zaczyna sie od 3 typow jesli jeden z nich nie wychodzi do 9 progu zliczane sa koszty ktore nie zawsze sa liczone dokladnie tyle co wyniosly bo nie wlicza sie do nich kasy wygranej progresja zostaje rozbita na dwie i w ten sposob miejszymi stawkami odgrywane sa pieniadze i wtedy nie ma mozliwosci zeby dwa typy (progresje doszly do 9 progu. nie sztuką jest grać trzeba też umieć wyjśc z tarapatow w przypadku wpadki niestety kogut chciał zaistniec jak zwykle no i wyszedł caly bałagan |
2009-04-16 (13:32)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 193 988 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: proszę o natychmiastową interwencję wobec treści wpisu Icemario i usunięcie go z forum: \"2009-04-16 (13:19) icemario Data rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 5309 ...murphy...nie obraz sie tepaku...ale to nie jest temat zalozony przez kraftwerka tylko przez mankag...co nawet przedszklolak potrafi wyczytac ...a co do tych twoich obliczen to rzeczywiscie tak wychodzi w procentach...bo jezeli kurs na jaki grales i wygrales byl 81,84 to twoja wygrana procentowa to 8184% minus podatek co daje 7365,6%...ale naprawde nie wiem poco to wypisywac skoro kazdy kto gra u buka wie ile jest z wygranej jezeli zagramy kursem 81,84...buraku pzdr.nara:) |
2009-04-16 (13:35)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 193 990 [ CZCIONKA MONOSPACE ] spora część osób przeszła na parki gdzie też nie jest żle a tam koszty mniejsze tyle że trzeba mnieć szczęście aby je dobrać do czego służy mi narzędzie z tej strony wiadomym jest ze to gra losowa i nie ma pewniakow wiec nie codzien bedą wygrane o czym każdy przystępujący do gry wie. |
2009-04-16 (13:59)![]() Data rejestracji: 2008-03-10 Ilość postów: 174 ![]() | wpis nr 193 993 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Administratorze Forum : http://www.multipasko.pl/ Proszę o jak najszybsze, bezwłoczne skasowanie wszytskich moich wpisów (komentarzy internetowych ) na tym Forum. W tej sprawie proszę mi podać datę do kiedy będzie moja prośba spełniona. Decyzja moja jest nieodwołalna i nie podlega źadnej dyskusji. Powodem mojej decyji jest sposób w jaki administrujesz to Forum, oraz Chat. Karamba ps. To jest moja ponowna prośba nr.2 |
2009-04-16 (14:19)![]() Data rejestracji: 2007-01-08 Ilość postów: 4257 ![]() | wpis nr 193 994 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mój nos agenta mówi mi że Karamba chce sie pozbyć dowodów przeciwko sobie ,może mu prokurator wchodzi na akta ,choć nas nim straszył. A dlaczego nie każe wykasować swoich wpisów pod innymi nickami? |
2009-04-16 (14:33)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 193 995 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Murphy za Twoja ostatnia wypowiedz kwalifikuje sie do bana! Za kogo sie uwazasz ze pozwalasz sobie na obrazanie innych! A za chwile bedziesz pisal jak to inni cie obrazaja i jacy to wszyscy sa wulgarni! Czytajac Twoje niektore wpisy mam wrazenie ze to o sobie piszesz! Jak dla mnie jestes zakompleksionym i niedowartosciowanym cwaniaczkiem z PKS-u! Powazne pytanie do Pasko- z powodu murphy odeszlo juz kilka wartosciowych osob conajmiej kilku nowych potencjalnie stalych bywalcow juz omija ta strone z daleka bo jeden \"wielki\" po prostu chamsko odpowiada i wysmiewa jego proste pytanie!jak dlugo to jeszcze potrwa? |
2009-04-16 (14:41)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 193 998 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dudek - zbyt ogólnikowo napisałes abym mógł się odnieść , a może ten zacytowany chamski wpis autorstwa Icemario bierzesz za moją wypowiedź??? Podaj , w którym wątku i o której godzinie zamieściłem tę sygnalizowaną przez Ciebie wypowiedź... |
2009-04-16 (15:17)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 194 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nazywajac kogos \"tępakiem\" i \"burakiem\" po prostu go wulgarnie obrazasz! A innych upominasz i cytujesz gdzie popadnie! Powazne pytanie do Pasko- dlaczego nadal jestes obojetny na poczynania murphy? |
2009-04-16 (15:29)![]() Data rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 4663 ![]() | wpis nr 194 005 [ CZCIONKA MONOSPACE ] murphy, z całym szacunkiem ale co ty możesz wiedzieć o moim wychowaniu . Skoro tobie wolno tu pisać na temat tego jaka jest strona i co na niej jest to dlaczego ja nie mogę wyrazić swego zdania w tej kwestii ? Nie zwracałem się bezpośrednio do Ciebie w moim wpisie, a bezpośrednio opisałem jak jest na forach, jakie są zasady bo tam też są ludzie i też są dyskusje . Twoim zdaniem czat jest po to by pisać na nim po 50 zdań w wpisie i podawać 50 linijek systemów ? To chyba ty nie zrozumiałeś co ja chcę tobie przekazać i wcale nic do Ciebie nie mam ale to, że jestem krócej zapewne na forum i jestem młodszy od Ciebie skoro powołałeś się na wiek nie znaczy, że mam się nie odzywać jeżeli z czymś się nie zgadzam. //// Zatem pytany przez Ciebie odpowiadam jak powyżej , iż uważam za niezbędne przeniesienie mini czatu do zakładki w menu strony , tak aby samo to wejście było świadomym wyborem osoby chcącej tam trafić w celu biernego lub czynnego na nim uczestnictwa - a nie WYMUSZONYM poprzez tę dzisiejszą lokalizację mini czatu. //// Powiedz mi jak można inaczej zrozumieć tą wypowiedz ? Przecież piszesz WYMUSZONYM - czyli uważasz, że dzisiejsze umiejscowienie mini czatu wymusza uczestnictwo osób które są na stronie głównej . Wybacz ale to jest głupie ! Jak nie chce nie piszę Jak nie chce NIE CZYTAM ! Jak nie chce NIE UCZESTNICZĘ ! pozdro |
2009-04-16 (15:34)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 194 008 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Karamba - możesz dać jakieś przykłady w których to w straszny sposób traktuję użytkowników tego forum ? Pozdrawam |
2009-04-16 (15:44)![]() Data rejestracji: 2009-04-16 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 194 009 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pojawiłeś się to może zrób coś z moim tematami inni jak chcą niech temat założą od nowa dla mnie temat zamknięty |
2009-04-16 (16:06)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 194 012 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Co do manipulacji jeszcze. Jeśli faktycznie tak jest to kogucik19 manipuluje całą stroną, a nie mną. Gdyby to było takie proste to zbanowałbym np. kogucika i powinien być spokój. Niestety tak to nie działa i społeczność multipasko jest naprawdę spora. Pozdrawiam |
2009-04-16 (16:13)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 194 015 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: ponownie proszę o interwencję w sprawie chamskiego wpisu od Icemario do mnie skierowanego! dudek - to jest cytat z wpisu Icemario do mnie skierowanego i to on użył tych słów do mnie !!! Czytaj czlowieku 10 razy nim jedną bzdurę napiszesz a Ty po raz drugi piszesz to samo i za każdym razem mylisz autora wpisu , czyli Icemario - ze mną , do którego ten wpis jest skierowany!!! Przecież to ja proszę PASKO o interwencję w tej sprawie i popieram Twoją \"dudek\" uwagę o tym , że Icemario trzeba zbanować za takie zachowanie! |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 73 74 75 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |