Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 70 71 72 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

POWAŻNE PYTANIE DO PASKO

2009-04-11 (22:53)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 193 328
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A dlaczego taki smiec jak ty smie zwrazac uwage kto co czyta i czym sie zajmuje, zamiast napisac ze kultura to takie cos co nie pozwala na obrazanie innych.Jak mi teraz zwrocisz uwage smieciu to napisze po co to czytales i chyba bede mial racje.Wiec nie czytaj tego smieciu,i zajmij sie typowaniem.
2009-04-11 (23:02)

status JACCEK
Data rejestracji: 2009-01-27
Ilość postów: 293

4145
wpis nr 193 329
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

oczywiscie masz racje na czacie pisza wylacznie ludzie malo inteligentni i co wazniejsze podejscie w wyjasnianiu nieporozumien jest wzorowe ze swojej strony zapewniam cie iz nie mam zamiaru wiecej nekac kogokolwiek swoja osoba NAJLEPIEJ JEST TEMAT ZAMIESC POD DYWAN I GO NIE MA co do mojego wieku zapewniam cie ze napewno jestem pelnoletni i blizej mi do emerytury niz co niektorym swoja aktywnosc na czacie i forum zawieszam i przepraszam ze wogole przeszkadzam
2009-04-11 (23:09)

status piter
Data rejestracji: 2004-09-29
Ilość postów: 1947

426
wpis nr 193 332
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kogucik - jak piszesz to pisz bez byków - poprawnie - tak powinno być

\"A dlaczego taki śmieć jak ty śmie zwracać uwagę kto co czyta i czym się zajmuje, zamiast napisać ze kultura to takie coś co nie pozwala na obrażanie innych.Jak mi teraz zwrócisz uwagę śmieciu to napisze po co to czytałeś i chyba będę miał racje.Wiec nie czytaj tego śmieciu,i zajmij się typowaniem.\"

w innym wypadku nie pisz bo cię ludzie wyśmieją za twoje BYKI
2009-04-11 (23:10)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 333
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

JACCEK nie mozna tak zrobic zeby zamiesc pod dywan problem i przepraszac ze sie go wogole dostrzeglo,bo tym sposobem cham zawsze bedzie gora i kazdy go oleje a on bedzie mial poczucie bezkarnosci.Skoro ADMIN nie podjal radykalnych krokow w celu przerwania tego pasma chamstwa to znaczy ze mozna bezkarnie drugiemu nawrzucac wlacznie z administratorem,i nic mnie nie powinno spotkac zlego.Wiem ze gdybym dzis zaatakowal ostro dostal bym bana zeby bylo sprawiedliwie bo on juz ma 5 banow a ja jeden wiec teraz na mnie kolej.Troche mnie dziwi ta postawa administratora,ale w koncu to jego strona i moze decydowac kogo usunie a kogo nie .Pozdrawiam
2009-04-11 (23:59)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 342
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PITER masz racje.Pozdrawiam
2009-04-12 (01:21)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4419
ADMIN
1
wpis nr 193 348
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam,

Przepraszam wszystkich za moje spóźnione reakcje \"spowodowane\" odpoczynkiem świątecznym.

Na wstępie do odwołania zostaje zablokowany murphy na całej linii.

Życzę wesołych Świąt !!
2009-04-12 (23:52)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 463
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Szanowny PASKO gdybys mial troche czasu to zapraszam Cie na swoja strone ,ostatnie wpisy MANKA sa dla mnie tak ordynarne ze chyba wymagaja twojej interwencji.Serdecznie pozdrawiam.
2009-04-12 (23:56)

status sindbad
Data rejestracji: 2008-10-13
Ilość postów: 20531

3794
wpis nr 193 464
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zastanów się Pasko, co zmienić na stronie, bo to, co się dzieje jest niedopuszczalne. Rezygnuję z mojej aktywności na tej stronie i mam nadzieję, że z czasem poprawisz to, co lekceważysz.

2009-04-13 (01:52)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4419
ADMIN
1
wpis nr 193 468
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Proszę jednocześnie maniekg o zaprzestanie aktywności na tym forum. W przeciwnym wypadku każdy z jego blisko 2000 postów zostanie zamieniony na odpowiedni komunikat ostrzegający przed nim samym. Pozdrawiam
2009-04-13 (07:24)

status medium
Data rejestracji: 2005-03-04
Ilość postów: 2280

750
wpis nr 193 469
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DO JACCKA -- jaccku MARIUSZ 2 MA wtym względzie rację i ja go co do tej wypowiedzi popieram jego słuszne spostrzeżenie . Nie ta krowa dużomleka daje co ryczy ----- ona ryczy bo jest chora i jej trzeba pomóć My jako NARÓD CHRZEŚCIJAŃSKI a pomagający wszem i wobec prosimy Cię Koguciku bo jak już te święta przeżyłeś i rosołu z ciebie nie zrobionio to postaraj się chociaż załapać na pomidorową w przyszłą niedzielę ..Z poszanowaniem \'\' MAGGI \'\'
2009-04-13 (10:44)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 488
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

MEDJUM ujoles mnie swoim wpisem i slowam \"Prosimy Cie koguciku\"podobal mi sie twoj wpis wiec obiecuje ze na pomidorowke sie zalapie napewno.Serdecznie Cie pozdrawiam \"MAGGI\"
2009-04-13 (17:54)

status medium
Data rejestracji: 2005-03-04
Ilość postów: 2280

750
wpis nr 193 520
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziękuję za miły i serdeczny wpis którego się nie spodziewałem a który sprawił mi radość Jest Pan zaskakującą osobowośćią którą muszę się zainteresować .z ;; PO0WAŻANIEM DLA PANA MEDIUM ;;
2009-04-13 (20:13)

status danteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 2034

4344
wpis nr 193 538
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Pasko. Jak widzisz zarejestrowałem się na Twoim forum całkiem niedawno. Chciałem podzielić się spostrzeżeniami na temat gry z ludźmi którzy wnoszą tutaj wiele ciekawostek oraz propozycji typów na dane dni. Jest tutaj wiele fajnych ludzi (kogucik19, icemario,spoke,olek, jaccek, sindbad, arczi292, josef, maksiu78 i inni) z którymi można spokojnie i w sposób kulturalny powymieniać poglądy na tematy strategi gry, typów itp. Niestety - już mi się odechciało i chyba po tak krótkiej wizycie na Twoim forum dołącze do tych którzy na jakiś czas dadzą sobie spokój z pisaniem. Nie moge zrozumieć jak mozesz tolerować ludzi którzy robią antyreklame Twojego bardzo znanego w sieci forum na temat multilotka a przy okazji reklamują własną strone nic do tego forum nie wnoszącą obrażając przy okazji każdego kto się z nim nie zgadza i negującego jego sposoby gry oraz sposób zarabiania na tych sposobach. Jeśli ktoś publicznie ogłasza na forum iż zarabia na podawaniu typów, reklamuje swoją strone to chyba można wyrazić na ten temat swoją opinie. Niestety nie - bo automatycznie ta osoba w bardzo wulgarny sposób odpowiada, nie na temat a swoją frustracje wyładowuje tylko obrażaniem a co gorsza używa słownictwa które urąga ludzkiej godności. Obraża równierz Ciebie choć jest gościem Twojego forum. Serdecznie pozdrawiam
2009-04-14 (12:19)

status murphy
Data rejestracji: 2008-12-12
Ilość postów: 308

3970
wpis nr 193 580
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W nawiązaniu do dzisiejszego wpisu Admina z mini czatu:

Pasko: to nie murphy powoduje konflikty a Twoja bezczynność jako Admina strony i absolutny brak reakcji ( tej nawet w kilka godzin post factum czyli po pojawieniu się na mini czacie bo przecież nie jesteś tu nonstop ) na chamskie , agresywne wpisy.

Chowasz Pasko głowę w piasek i udajesz , że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze , nawet gdy jasno i wprost podaje Ci się autora takiego wpisu , jak choćby gdy podałem Ci ostatnio , iż niejaki nowy użytkownik \"emeryt\" , z którym nie wymieniłem ani jednego wpisu - w swoim pierwszym personalnie do mnie adresowanym wpisie zachował się w sposób za jaki na normalnych forach albo dostałby 1z2 ostrzeżeń albo od razu by go wywalili na zbity pysk.

Ty Pasko takich rzeczy nie dostrzegasz , bo tak jest Ci wygodnie - ale to działanie na krótką metę....

Tak samo nie dostrzegasz tego udokumentowanego tu krętactwa kogucika19 , który nawet nie typując 5 liczb ML ( bo tylko dwa single ML do progresji ) - przemilczał ten fakt wobec osob gratulujących mu 5/5 ML , choć odpisywał tym osobom...Czyli gdy kogucik jest w sposób udowodniony krętaczem i oszustem jest wg Ciebie ok?

Kilka dni temu kogucik19 napisał na forum do Maniekg:

\"będziesz ruchany i pierdolony \" i nie było cienia reakcji z Twojej strony - ale jest ona natychmiastowa gdy Maniekg zagroził kogucikowi19 pobiciem...

Pasko: jesteś na tyle jeszcze młody , że tego nie wiesz , więc Ci powiem , że swego jako Admin autorytetu nie zbudujesz stając się stroną konfliktów - Ty zaś nie czynisz działań z pułapu Admina stojącego na straży obowiązujacego Regulaminu , który - PRZYPOMINAM - z mojej inicjatywy tu zamieściłeś , a kierujesz się osobistymi pobudkami i sympatiami i antypatiami do użytkowników.

I na koniec: to formuła mini czatu jest sama z siebie konfliktogenna wobec zagęszczania się tu licznych wpisów , bo forum ma swoje wątki , do których zaglądają tylko osoby daną temtyką zainteresowane - natomiast mini czat , wobec jego centralnej lokalizacji przy wchodzeniu na Twoją stronę , poniekąd WYMUSZA tym właśnie usytuowaniem lekturę i przyciąga różne niedowartościowane jednostki , mające nawet problemy z poprawną ortografią.

Myślę , że o wartości takiego specjalistycznego forum nie mogą decydować nagminne zapytania o numerki na dziś od różnych \"Allanów\" i jemu podobnych , na jakie natrafia się wchodząc tu - a treść merytorycznych wpisów na forum.

Zatem w mojej opinii ktoś wchodzący na wąskotematyczne forum powinien wpierw natrafiać na informację typu:

OSTATNIE WPISY wg wątków i zajawki tych wątków - natomiast mini czat powinien być ulokowany w zakładce np. o nazwie Hyde Park czy Varia i tam a nie w centrum uwagi powinny toczyć się te \"dialogi na cztery nogi\" rodzaju: kto co typuje i jak sądzicie czy mają szanse wejść 2-4-78...

Powyższe napisałem jako strony multipasko.pl wielki admirator i czytelnik od samego momentu jej powstania i troską o jej wizerunek w przyszłości.

Pozdrawiam Cię PASKO - i życzę: dorośnij!
2009-04-14 (12:35)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 586
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

NIGDY do OSZUSTA MANKA nie napisalem ze bedzie ruchany i pierdolony,co do tresci zawartej we wpisie to nich nie chce zmieniac czegos co funkcjonuje i zyje swoim zyciem poki nikt tu nikogo nie wyzywal ,jak sie ciebie pozbedziemy to zobaczysz jak bedzie ten czat tetnil zyciem,bo jak widze te twoje wpisy albo rady o ktore nikt nie prosi ,to zygac mi sie chce a nie pisac.Wszyscy cie maja dosc i nie ty bedziesz decydowal jak ma wygladac czat,wybacz ale my nie chcemy nic zmieniac.Nie bede nic wiecej pisal bo nie warto wszyscy widza jaka kanalia jestes i tego sie nie da ukryc.Dobrze bys zrobil jak bys z wlasnej woli juz przestal pisac,nie bylo cie miesiac i jak bylo cofnij sie i poczytaj,ale ty zepsules wszystko.
2009-04-14 (12:45)

status murphy

3970
wpis nr 193 588
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nikt normalny nie napisze o sobie w drugiej osobie:MY a kogucik19 pisząc o sobie ciagle pisze : zagramy , obstawimy itd. itp.

W zakładach psychiatrycznych pełno jest takich \"Napoleonów\"...mówiących:MY NAPOLEON.

Potwierdzam , że na własne oczy widziałem na forum wpis kogucika19 , w którym kilka dni temu napisał poprzednio zacytowane słowa.

Ten wpis został już usunięty...
2009-04-14 (13:12)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 590
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niestety u mnie widzec nie mogles.Po drugie nigdy nie pisalem ze jestem normalny ani nigdy nie napisalem ze jestm nienormalny.Kostytucja amerykanska zaczyna sie chyba od slow \"My narod\"Ale co to ma do rzeczy nie jestem tak chamski jak ty do wszystkich ktorzy nie zgadzaja sie z panem i wladca.A poza tym tyle razy ci pisalem odczep sie odemnie i mnie nie tykaj ale ty celowo chcesz sprowokowac dyskusje i to chamska,a potem placzesz.Na miejscu odministratora nie byl bys to nawet jedej minuty,a wogole szkoda mi czassu na ciebie bo tylko prowokujesz do dalszaj dyskusji.Jak juz nie masz co pisac to piszesz prowokacyjne teksty,ale obiecales to chyba ze 2000 wpisow zrobisz w ciagu dwoch lat,i realizujesz to co z tego ze mnie na temat,kazdy sposob jest dobry byle do celu.Juz nic nie napisze ,dla mnie jestes czyms czym czysci sie powierzchnie plaskie.
2009-04-14 (13:27)

status murphy

3970
wpis nr 193 592
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Skończ podstawówkę i sprzątać korytarz!
2009-04-14 (13:33)

status maniekg
Data rejestracji: 2008-03-16
Ilość postów: 2828

3280
wpis nr 193 594
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

dantev racze zauważyć że tematy które cieszą się największym zainteresowaniem i w których nie jednokrotnie pomagałem ludziom wygrac po czym piali z zachwytu jak super extra itp nawet twój guru płakał jak stwierdziłem że odchodzę te tematy założyłem założyłem właśnie ja

wiec dziecko zanim coś napiszesz przeczytaj dokładnie temat i pomyśl 2 razy
2009-04-14 (13:40)

status kogucik19

1867
wpis nr 193 596
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

OSZUSCIE MANIEK pomagales ale przegrywac bo ju 3 x dales plame a potem zalozyles swoja oszukancza strone i dalej oszukujesz i tylko za kase,cwaniaczku jeden.Jakos ci nikt nie dziekuje tylko wszyscy przestali grac zebys ich a buca nie robil i kasy nie wyludzal,na nic twoje przytaczane cytaty, fakty sie licza a fakty sa takie ze jestes oszustem.NIkt ci njie wierzy bos klamca i oszust,i nie reklamuj sie na tych stronach,bo nie jestes wart ani jednego grosza.OSZUST TO OSZUST.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 70 71 72 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina