Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 54 55 56 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

POWAŻNE PYTANIE DO PASKO

2008-06-06 (15:03)

status pr@wda
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 140 491
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Brzyd@l to wymi@szany na żół@to i wstrz@sły typ@er jed@en.

L@tto kł@mie!!!
2008-06-06 (18:44)

status Pomysł
Data rejestracji: 2008-06-05
Ilość postów: 3

3528
wpis nr 140 519
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pomysł pierwszy należał do mnie i chociaż pozostałe pomysły nie są mojego autorstwa, to spodobały mi się pomysły 2 i 3. Przynajmniej coś wniosły. Co do pozostałych, to jakoś mi zaśmierdziało kaszaną, ale przynajmniej tak pożądany przez Zena humor się pojawił. Jak widać w przedstawionych wpisach, myśl twórcza w naszym narodzie nie umarła, pomysły są, tylko ich realizacja jest niemożliwa do wdrożenia wśród tej społeczności. Admin nawet nie raczył się wypowiedzieć za lub przeciw. Po co sobie komplikować życie dodatkową pracą i uporządkowaniem forum. Robota to głupota, picie to jest życie.. Życzę dalszego dobrego humoru, ja znikam

Pomysł spalił na panewce >>))
2008-06-06 (18:59)

status zen
Data rejestracji: 2004-03-02
Ilość postów: 1742

190
wpis nr 140 520
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pomysł coś Ty taki niecierpliwy .

Ja całymi miesiącami czekam na wypowiedź Paśki A ty chciałbyś już tak od razu !!

Spokojnie jak kilka razy popiszesz pootwierasz stronę i co pożądane klikniesz w baner jak najwięcej to może ...

Spoko spoko to nie forum dla nerwowych zobacz jak tu płynie życie leniwie <ziewa> TU WSZYSCY MAMY CZAS !! między innymi dlatego zaczęliśmy w Dużego od typowania pewniaka za osiem lat przejdziemy na typowanie parek a za 48 przejdziemy na typowanie 5 +

Jeszcze tylko zen jakiś taki nerwowy bo tylko wali z sufitu jakimiś zbiorami dużymi jak największymi !! Po kulach mu ! niech się nie wyrywa !! ;-o))

Pomysł te Twoje urozmaicenia są dobre na tym bezbarwnym w jednym kolorze forum Jak by to wyglądało? z@n d@bil no przyznam chyba jakoś tak naturalnie nawet mi się podoba ;-o)) a to?

OK

P.o.z
2008-06-06 (19:27)

status Pomysł
Data rejestracji: 2008-06-05
Ilość postów: 3

3528
wpis nr 140 522
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zen, ta niecierpliwość jest normalną rzeczą wśród osób, które na codzień zajmują się zarządzaniem ludźmi. Nie wyobrażam sobie, żeby w biznesie ktoś zrzucał podjęcie tak prostej decyzji na swoje... wnuki Człowiek, który zarządza (czymkolwiek) jest zmuszony często w sekundzie, po dokonaniu pełnej analizy w ułamku sekundy podjąć decyzję. Wyobraź sobie maklera giełdowego, który godzinami rozmyśla: kupić czy nie kupić ? Ciekawym przykładem może być blondynka za kierownicą samochodu, gdy zastanawia się: czy skręcić w lewo? Czy teraz skręcić w lewo? Czy jak skręcę to powinnam włączyć kierunkowskaz? Jak go włączę, to inni na drodze się nie obrażą? Który mam wtedy lepszy profil? Czy niechcący nie uruchomię wycieraczek? Może powinnam się lepiej zatrzymać i poprosić o wskazówki innego kierowcę?

Jak widzisz - zbyt długie zastanawianie się może prowadzić do zupełnego zamieszania.

Inny przykład: ktoś pomyślał, że powinien zmienić majtki. Jeżeli zacznie się zastanawiać, czy jeżeli je zdejmie to już powinny iść do prania, a może jeszcze nie - to po tygodniu takich rozmyślań wynik może być nieciekawy.

Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś. Czas na mnie >>))
2008-06-06 (19:42)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 140 527
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pomysł, Zen ma rację.

Pasko nie robi tu żadnego biznesu, traktuje tę stronę jako swoje hobby.

A my, społeczność forumowska, bez emocji staramy się podchodzić do tematu gier liczbowych. To zdrowsze.

Czasami nerwy puszczają tu i ówdzie, zaczyna się puskówka, a potem wsio powraca do normy.

Lubimy nowinki. Ta małpa w środku wyrazu bardzo urozmaisa wpisy.

Pozdrawiam

niezr@wnowa@ona fobi@1

PS

w mom malutkim biznesie jestem szybka, decyzje podejmuje sama i dobrze na tym wychodzę.

Ta strona jest odskocznią od problemów, a czasami czegoś mądrego można się dowiedzieć.
2008-06-06 (20:16)

status klusek
Data rejestracji: 2007-09-12
Ilość postów: 336

2871
wpis nr 140 533
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No i wcięło KARAMBE hahaha.

Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę

- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie ...

i nie znajdują w nich tego,czego szukają ...

A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie

wody...

lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem.!

2008-06-07 (22:44)

status zen
Data rejestracji: 2004-03-02
Ilość postów: 1742

190
wpis nr 140 691
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia1 dziękuję za moralne wsparcie .

Ale dla wyjaśnienia przyznam że to ja byłem głównym orędownikiem powstania drugiego forum . Na dodatek tak się złożyło że coś w tym czasie nie miałem wiele do powiedzenia. Cel mój by taki by oddzielić dyskusje merytoryczne od kurtuazyjnych pogaduszek ...

Tyle tytułem wyjaśnienia .Trochę mi szkoda tego że Paśko zlikwidował nie orientuję się jaki tu były czynnik - może ekonomiczny ? Było minęło....

==----------------------------->>

Klusek nie śmiał bym się z tego; szkoda każdego człowieka może by coś mądrego powiedział ......

Pomyśl sobie tak hipotetycznie że dzielisz się tu na forum jakimś problemem i czasami wystarczy jedno słowo nawet takiego Karamby1 by ś mógł rozwiązać jakiś problem . Być może inni też Ci podpowiedzą podobnie ale czasami niektórzy ludzie używają specyficznych argumentów które potrafią \" przemówić\" do pytającego .

P.o.z

2008-06-07 (23:17)

status klusek

2871
wpis nr 140 695
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam zen

myślę - moja żona twierdzi że mi się to zdarza - że mnie żle odebrałeś ,właśnie ten wiersz mówi o jednostce i jak może ona być ważna ,była to drobna prowokacja do (wiadomo kogo) żeby się odezwał.

z.p klusek
2008-06-07 (23:24)

status fobia1

31
wpis nr 140 698
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zen, jestem na tej stronie od 5 lat, czyli od pierwszego dnia, gdy założono mi w domu Internet. Natomiast multi-lotek wciągnął mnie od 1998 roku.

ez internetu sama robiłam swoje analizy, coś kombinowałam z różnym skutkiem. Z nikim nie dyskutowałam na tematy gier liczbowyh. To był mój konik.

Wbiłam sobie do głowy, że liczby to matematyka, a w matematyce nic nie dzieje się przypadkiem. To było moim dopingiem, by rozgryzać metody dojścia do chociaż miniomalnego sukcesu.

Na tej stronie dwoje ludzi bardzo mi pomogło. Są to Jasze i Mariusz.

Jasze wskazał jedyną skuteczną metodę gry przez odpowiednie rozpisanie wybranych liczb. Przyznasz, że dobór odpowiednich liczb jest bardzo trudny. Analizy wstecznych wyników niewiele dają, gdy weźmiemy pod uwagę fakt losowań próbnych, których efektów nikt z nas nie zna. Tutaj potrzeba dużo szcześcia i odpowiedniego nosa (intuicji).

Mariusz natomiast uświadomił bardzo ważną rzecz, że nie są losowane liczby, ale ponumerowane kulki. I to jedno zdanie zburzyło całą moją teorię o matematycznym doborze liczb. Uświadomiłam sobie, że losowanie nie ma nic wspólnego z matematyką.

W rezultacie doszłam do wniosku, że nikt nie odkryje cudownej metody na wygranie w tą grę.

Można jedynie próbować odpowiednio rozpisać liczby, które podpowiada nam intuicja. A ponieważ moja intuicja rzadko chce mi dopomóc, więc dałam sobie spokój.

Wielkie dzięki dla Mariusza za to jedno zdanie: losowane są ponumerowane kulki, nigdy liczby.

Uważam, że wszelkie inne dyskusje są nieprzydatne. Można tylko dyskutować o intuicyjnym doborze liczb i odpowiednim ich rozpisaniu na zakładach (metoda Jasze). Jestem pewna, że ani Mariusz, ani Karamba i nikt inny nie odkryją w tej dziedzinie żadnej Ameryki.

Cała otoczka filozoficzna, którą wiele osób tutaj wprowadza jest nieprzydatna i tylko niepotrzebnie wzudza w naiwnych ludziach nadzieje.

Wszelkie analizy można traktować jako hobby, swego rodzaju ciekawostki i nic więcej.

Karamba wróci, bo tak jak prawie wszyscy na tym forum ma na tym tle lekkiego bzika. Też miałam tego bzika i pewnie dalej bym miała, gdyby nie inne, bardziej dochodowe zajęcie.

Naprawdę wolę bukmacherkę, tam zarabiam. A do wszelkich loterii nigdy szczęścia nie miałam, do pracy tak.

Przedstawiłam tylko swój punkt widzenia, a właściwie wnioski, które wyciągnęłam czytając prawie wszystkie posty na tej stronie, a szczególnie posty Jasze, Mariusza i kilku innych osób piszących o sposobach bez podawania konkretnych liczb.

Pozdrawiam i życzę szczęścia wszystkim graczom, natomiast Adminowi strony dziękuję za wkład pracy i czas poświęcony na prowadzenie strony poświęconej tej tematyce.
2008-06-07 (23:50)

status klusek

2871
wpis nr 140 709
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia 1 jesteś rewelacyjna,masz dużo racji,zawsze trzeba dać trochę akceptacji innym ludziom (jeżeli są ludżmi a nie kosmitami)

z.p klusek
2008-06-07 (23:58)

status fart
Data rejestracji: 2008-01-03
Ilość postów: 97

3107
wpis nr 140 712
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Zastanawiam się od dłuższego czasu czemu przez te lata .nie zostało stworzone odnośnik do ciekawych stron nie które są naprawdę interesujące i przydatne dające postrzeżenie na inne możliwości i pomysły . Czytając te temty na forum można się natknąć na kilka . Lecz dla osoby która ma pomysł lub chciała by się wtajemniczać w pewne zagadnienia . Było by łatwiej odnaleźć lub znaleźć w tych linkach. Niż czytając strone po stronie w tych forach..

Uznanie dla Karamba1 .że ma chęci się dzielenia z takimi linkami .

Pozdrawiam

Choć każdy by to mógł dodać do forum liniki. To tego nikt praktycznie nie robi.

Dochodząc do pewnych wniosków można stwierdzić że jest tylko grono osób które ma jakieś ciekawe linik . Trzeba czytać wszystkie tematy fora aby coś znaleźć interesującego lecz wiadomo nikt tyle czasu nie poświęci aby to przeczytać a jeśli czyta to i te na topie lub interesujący temat.

Czy właścicielowi tej strony chodzi aby ludzie podnosili mu ranking w oglądalności strony a może o kase jaką może wyrwać … za umieszczone reklamy … lub programy.

I od czasu do czasu jakiś nowy pomysł w temacie zapoda aby ludzie czytali … wypociny nic nie warte… bo jaką gwarancje się ma ze się wygra główną wygraną .

Tak ogólnie stona jest fajna można tyle ze mi tu brakuje działu Linków.

I Prosił bym o refleksje i chęć aby coś zrobić w tym kierunku.

Pozdrawiam

2008-06-08 (00:06)

status klusek

2871
wpis nr 140 714
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam

Fart czytaj i przetwarzaj,ja tak robię i wchodzę w interesujące mnie dyskusję i zawsze się czegoś nauczę- myślę że czegoś pozytywnego nie tylko dla mojej kieszeni.

z.p klusek
2008-06-08 (00:06)

status fart
Data rejestracji: 2008-01-03
Ilość postów: 97

3107
wpis nr 140 715
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia jak byś nie wiedziała Karamba1 o tym doskonale wie a kto za podał link do ilości kombinacji ?? Ja sobie również uzmysłowiłem po pewnym czasie lecz lubie tu wchodzić i czytać ciekawe tematy itp.

Pozdrawiam
2008-06-08 (00:29)

status fobia1

31
wpis nr 140 718
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fart, nie chodzi o ilość, ale JAKOŚĆ KOMBINACJI.

A w tym Jasze jest najlepszy (wg mnie oczywiściście). Trzeba tylko umieć czytać dokładnie Jego posty i chcieć je czytać.
2008-06-08 (19:39)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 140 807
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Uderz w stół...a Jasze sie odezwie.

Tak ,pisałem i pamietam o systemach gwarantujacych minimalne wygrane czyli ,mielące aż do znudzenia a w sumie gwarantujace przegraną.

Bo system skrócony jest wycinkiem systemu pełnego.

Lepiej wybrac wycinki bez gwarancji lecz czasami są to

...najlepsze wycinki systemu pełnego.

Pozdr.
2008-06-14 (12:26)

status Krzysztof M.
Data rejestracji: 2006-08-24
Ilość postów: 975

2234
wpis nr 141 576
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Janusz, na początku tygodnia wysłałem do Ciebie mail z prośbą o zmianę awatara. Mógłbyś mi zmienić ten awatar??
2008-06-17 (10:55)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 142 013
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Oj chyba będę musiał sprawdzić filtr antyspamowy, który to pewnie zatrzymał.

Generalnie pracuję nad możliwością samodzielnego dodawania avatarów na tym forum.

Pozdrawiam

2008-06-19 (09:32)

status Krzysztof M.

2234
wpis nr 142 331
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Janusz, jeszcze raz wysłałem ten obrazek.

Sprawdź pocztę.
2008-06-28 (12:11)

status Krzysztof M.

2234
wpis nr 143 624
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Janusz, to działa

Tylko zamieść jeszcze informację, jaki rozmiar stosować, bo widze, że mój obrazek jest ogromniasty
2008-06-28 (12:58)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 143 629
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Obrazek zostanie automatycznie zmniejszony. Może faktycznie jest troszkę za duży, więc zmieniam parametry i od teraz obrazki będą troszkę mniejsze.

Pozdrawiam
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 54 55 56 ... 332 333
Wyślij wiadomość do admina