Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 53 54 55 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | POWAŻNE PYTANIE DO PASKO |
2008-06-04 (20:37)![]() Data rejestracji: 2005-04-23 Ilość postów: 3126 ![]() | wpis nr 140 240 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panowie Mariusz i Karamba losu nie da się pokonać wydoroślejcie! Los można badać na miliony sposobów i jest to fajna zabawa ale nic poza tym.Nie można tego wykorzystać do wygrywania pieniędzy!Po co dajecie jakąś nadzieję że znajdzie się jakaś super metoda na wygrywanie? |
2008-06-04 (21:33)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 140 254 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lara dziękuję Ci naprawdę trafnie mnie opisałaś. Tak to prawda włażę chyba nawet z wazeliną . Całkiem serio .No taki już jestem .co gorsza nie uważam że czynię źle poświęcając na to swoją godność . Sprzedajny jestem jak nikt . ==---------------------------------------------->> W tym miejscu za zamieszanie i niepotrzebne (?) emocje przepraszam Was WSZYSTKICH Karambę 1 i Mariusza też ! . Znowu obudziłem te demony / a może to dobrze bo odreagowaliśmy coś ? / . W tym miejscu chciałbym napisać skąd ten cały zgiełk tu pojawił . Moja teoria jest następująca że mamy tu do czynienia z syndromem \"przeludnienia \" ;-o)) szczurów gdzie każdy usiłuje zagarnąć swoje terytorium i na nim po swojemu władać . To zjawisko jest bdb znane kierowcom ; tam gdzie mało aut tam kierowcy uprzejmi i na odwrót . ==---------------------------------------->> Jak chciałbym aby potoczyła się ta sprawa dalej ?? Jest tak że ja NIC nie wniosę nie mam nic do powiedzenia a Karamba 1 być może tak /Sam chętnie bym to podczytywał - jestem nadal głodny tej wiedzy / Chętnie ustąpię \"swoje terytorium \" zawsze znajdę dla siebie gdziekolwiek takie miejsce by się z nim nie \"stykać \" czyli po prostu będę unikał kontaktu - taką mam naturę jeża Tak więc Karamba 1 całe forum Paśki jest \"Twoje \" Pisz gdzie chcesz i co chcesz mnie nic do tego .Co napiszesz to Twoje ;-o)) Natomiast wszystkich pozostałych uczestników forum proszę o wygaszanie rozgorączkowanych emocji . Proszę nie nakręcajmy się... Tak chyba dojdziemy do zasadniczego celu istnienia tego forum którym powinna być wymiana poglądów na temat gier losowych P.o.z |
2008-06-04 (21:48)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 140 262 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W miesiącu czerwcu Goliat przegrał wiecej niz Dawid. Ale Goliat wysyłał wiecej kuponów i odzyskał 25,2% włozonej sumy. Dawid przegrał mniej ale odzyskał jedynie 6,35 włozonej sumy. Najmniejszy system na swiećie dał sporo Prezesowi. Ciekawe jak go chciał karamba rozwinąć ,wiecej zakładów ,powiedzmy że ilościa dorównałby Goliatowi. Szkoda ze nie popisze bo byśmy sie dowiedzieli jak zamienia 6.3 % odzysku na 163 % zysku hi,hi. |
2008-06-04 (22:06)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 140 263 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze To jest ciekawe spostrzeżenie i ludzie bardziej inteligentni od zena próbowali by z tego wyciągnąć pewne wnioski . A przypomnę wnioski wyciągamy nie tylko z opisów sukcesów ale i porażek . Gdybyś tak zechciał opisać dlaczego tu jest taka porażka było by to bardziej twórcze . P.o.z |
2008-06-04 (22:22)![]() Data rejestracji: 2008-06-04 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 140 268 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Och Zen ... ty Don Kichot~cie gier losowych ![]() No cóż, pozostaje mi jedynie trzymać kciuki, żeby udało Ci się sprowokować do wpisów Karambę - ku zadowoleniu całego, szanownego grona forumowiczów ![]() |
2008-06-04 (22:58)![]() Data rejestracji: 2008-03-18 Ilość postów: 11 ![]() | wpis nr 140 278 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a ja wcale nie tęsknię za wpisami karamba 1 uważam że są to bezproduktywne, jałowe zapełnianie forum zaden wpis tego gościa nigdy nie dotyka sedna sprawy nie ma w nich zadnych konkretów ślizga się jedynie sprawiając wrażenie wszechwiedzącego karamba 1 podaj choć jeden konkret na potwierdzenie swojego geniuszu lub znikaj i nie zawracaj głowy teraz widzę że szkoda czasu na czytanie twoich wpisów |
2008-06-04 (23:07)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 140 280 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lara znasz mnie jak \"zły szelong\" ;-o)) Lara źródłem mojego konfliktu z Karambą 1 było to że /przynajmniej z mojej strony / czytałem to co chciałem przeczytać a nie co było napisane/ . To taki szczególny rodzaj zaślepienia że doprowadzający do tego że w drugim człowieku widzimy wroga . Jestem pewien że w bezpośrednich relacjach ze sobą jeśli jest dość dużo przestrzeni ludzie są bardzie do siebie tolerancyjni ... A może to dołek złych emocji ?... ==------------------------->> Jedno jednak wiem na pewno że nie powinno się zabraniać komukolwiek wyrażania swojego w jakikolwiek sposób /o ile mieści się on w granicach ogólnie przyjętych norm komunikacji / i ci co \"trzepią \" liczbami też coś wyrażają też usiłują coś powiedzieć . Jeśli mi to przeszkadza to po prostu omijam to ... P.o.z |
2008-06-04 (23:30)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 281 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lara, to Ty ciekniesz wazeliniarstwem, które przypisujesz Zenowi. Uważaj bo się poślizgniesz, gdy otrzeźwiejesz po tych zachwytach. Tak się składa, że Zena trud, włożoną pracę i podejście do gry znam nie tylko z forum. To człowiek bezinteresowny, chętnie podejmujący się współpracy i bardzo chętnie dzielący się swoją wiedzą. Ja wiem co piszę. Do oceny makabry (on wie, czemu tak piszę jego nick - inteligentni zrozumią) wystarczyło mi bieżące czytanie jego wypowiedzi na forum. Typ bezwzględny. Takiego lepiej omijać z daleka. A kim Ty jesteś Lara? Pewnie nowym nickiem w starej osobie. Gratuluję odwagi! Pewnie kiedyś zadarłaś/łeś z makabrą i teraz boisz się ujawnić. Zapomniałaś/łeś awantury o drugie forum, takie tylko merytoryczne? Zapomniałaś/łeś kto postulował o utworzenie drugiego forum? Zapomniałaś/łeś wulgaryzmy makabry? Pasko utworzył tamto forum. I co? Ano nic. Makabra napisał kilka zagadek - i na tym się skończyło. Czego teraz spodziewasz się po zakompleksionym bucu, który musi się gdzieś dowartościować? Błagaj go, proś by opisał swe mądrości. Może wyślę Ci na maila, o ile uzna, że jesteś mądrzejsza/szy od Zena. Przecież Zena przekreślił w przedbiegach. Kumulacje coraz mniejsze, ale losowania częstsze. Pewnie szybko będziesz mieć miliony. Czego to ludzie nie zrobią dla pieniędzy...? ______________________ Inna sprawa. Przed miesiącem wyciągnęłam na pierwszą pozycję forum temat o \"Sposobach gry dla początkujących\". W tym temacie wyszydzany Jasze przez Mariusza1 oraz jego sobowtóra Mariusza2, bardzo jasno, czytelnie, bez stawiania jakichkolwiek warunków opisał dobry pomysł na rozpisywanie wybranych liczb. Zresztą zasługi Jasze dla tego forum widać w wielu tematach. No i co z tego wyszlo, że w tym temacie podał na dłoni sposoby rozpisywania liczb? Co wyszlo z tego, że wywlokłam temat na pierwszą stronę. Ano nic. Pies z kulawą nogą nie podjął dyskusji. Wątpię nawet, by ktokolwiek się zainteresował tym tematem. Albo tu sami eksperci, albo chamskie wypowiedzi dwóh mądrali są bardziej przekonywujące. Dużo straciliście rezygnując z wypowiedzi Jasze. Nie tylko Wy straciliście. Całe to forum pada. Nie będę się powtarzała i pisała kto wraz z Jasze zrobił miejsce dla dwóch medrów. Tkwiłam tu z nadzieją, że kiedyś kultura na tym forum zwycięży przebojowość zadufanych w sobie dupków. Zawiodłam się. Hitler byl jeden i jakie spustoszenia zdołał zrobić w narodach. Na tym forum jest takich dwóch. Wolę nie czekać na rezultat. Obudzicie się kiedyś z rękami w nocnikach. Pozdrawiam |
2008-06-04 (23:41)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 140 282 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cieszą mnie tak mądre wypowiedzi na forum i dyskusja. Ktoś napisał, że mi jest forum obojętne. Nic bardziej mylnego. Gdyby mi było obojętne, to być już nie istniało, a istnieje 5 lat. Ktoś myśli, że mnie kręcą statystyki forum. Nic bardziej mylnego. Jest ilość wypowiedzi 134350, gdyby pojawiło się 0 na końcu i wyskoczyło 1343500, to jaka to dla mnie różnica... aż tak się na liczby nie podniecam ![]() Najbardziej mnie cieszy gdy na forum jest zgoda, dyskusje i fajna atmosfera. A jeśli ktoś ma to złoty przepis i chce mi podpowiedzieć, to chętnie poczytam - tutaj czy też prywatnie poprzez e-mail. Oczywiście Mariusz wyskoczyłby jako pierwszy z przepisem typu, żeby zablokować wszystkich co walą liczby z sufitu, przestali grać, wzięli ołówek i zaczęli wyliczać piątki.... ktoś inny poleciłby mi, żeby każdy wpis nie na temat kasować. Ja uważam, że nie tędy droga. Czekam na konkrety i coś co mnie przekona, a nowinki na forum, czy też nowy sposób zarządzania nim chętnie wprowadzę. Pozdrawiam ![]() |
2008-06-05 (00:05)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 140 284 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko, znowu zmiany na forum? Przecież wszyscy starsi i wytwali użytkownicy z tego forum nie mają zastrzeżeń co do jego formy. Nawet wszystkim odpowiadał kolor tła - zielony. Żadnych zmian. Zapomniałeś co było z tym białym forum? To mój postulat. Pozdrawiam PS A co się dzieje z Icemario, na którym tak chętnie wyżywali się dwaj panowie M? |
2008-06-05 (07:37)![]() Data rejestracji: 2008-03-10 Ilość postów: 747 ![]() | wpis nr 140 295 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mam do Was wszystkich serdeczną prośbę. Nie nakręcajcie się nawzajem, bo jak nie trudno zauważyć niczemu dobremu to nie służy. Proponuję skupić się na ważnym dla nas wszystkich temacie lotto, lub sprawach ściśle z tym związanych. Jak chyba każdy tu zaglądający mam swoją wyrobioną opinie na temat wypowiadających się, ale żeby nie dolewać oliwy do ognia pozwolę sobie przemilczeć. Jeżeli już naprawdę ktoś nie może się powstrzymać żeby drugiemu dopiec, to niech założy odrębny temat i nazwie go na przykład: Obrażamy i wyżywamy się na sobie. To będzie według mnie bardzo dobre miejsce dla tych, którzy nie mogą się pohamować i lubią innych obrażać. Tak na serio, to z tym nowym tematem żartowałem. Po prostu dajcie sobie na luz ![]() Życzę miłego dnia, spokojności i dużo dobrego samopoczucia. Pozdrawiam Partner Waldi |
2008-06-05 (12:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 140 330 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gdybyś tak zechciał opisać dlaczego tu jest taka porażka było by to bardziej twórcze . zen -------------------------------------------------------------------- Podam moją myśl intelektualną zupenie bezinteresownie. Gdyby w 9 zestawach Dawida padło np.przypadkowo 4/6 (bo kiedyś padnie) wówczas ta porażka zamieniłaby sie w sukces na pewnej przestrzeni czasu. Goliat trafiał już 4/6 lecz ilość zakładów zrzera wygraną ,musi trafić 5/6. Toto na wygrane przeznacza 505 ,biorąc pod uwagę dopłatę ,średno wraca do kieszeni 40% z wyłożonej sumy. I tu matematyka jest idealna(prawie0 jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie zakłady z całej Polski. Gdyby to rozumowanie przestawić na Multi to proszę bardzo ,ktos obstawia wszystkie 80 liczb jako pewniaka ,płaci 200 zl i wraca do niego 80 zl czyli równo 40 %. Inny jakiś tam Dawidek obstawia tylko jedną liczbę ,w maju gra na 21 ,trafia ją 14 razy ,wydał 77,5 zl a odzyskal 14 x 4 zl=56 Odzysk 72,2%. Natomiast jakiś tam inny Goliatek obstawia 10 liczb jako pewniaka ,te liczby są jednak w maju zimne i w sumie wystapiły 42 razy. Koszt 775 zl ,wygrana 42 x 4 =168zl. Odzysk 21,7%. Dlatego ciekawiło mnie jak mozna byłoby zamienic te pechpwe 6,35 %odzysku gdyby ta samą metodą rozpisać to na wiekszą ilość zakładów. Jaki byłby procent odzysku,jak by sie zmienił. Ale daruję sobie tę ciekawość ,przerabialiśmy już temat o wspólczynnikach gry i porównywaniu systemów. Przepraszam że w tym temacie ale tu mnie zapytano. |
2008-06-05 (14:07)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 140 340 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze Dziękuję . jeden merytoryczny wpis w temacie niemerytorycznym jest milion razy bardziej pożądany niż odwrotnie /tym bardziej że jakość nawet tych niemerytorycznych wpisów jest wątpliwa ;-o)) / P.o.z |
2008-06-05 (23:12)![]() Data rejestracji: 2008-06-05 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 140 420 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Janusz ja mam pomysł Rozumiem, że nie chcesz na stronie moderatorów. Można wobec tego stworzyć wykaz słów zakazanych w użyciu na forum. W stworzeniu takiego wykazu słów mogą pomóc sami forumowicze, podając na przykład w oddzielnym temacie słowa, których nie chcą tutaj czytać, bo ich drażnią. W oddzielnym temacie każdy by podał to, czego nie chce czytać- np. chamstwo, dupek, etc. Te słowa powinny być podkreślane, jeżeli ktoś ich użyje w swoim wpisie, gdy powiedzmy nerwy nim zarządzą ![]() Pozdrawiam |
2008-06-06 (00:00)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 140 428 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W każdym takim zakazanym słowie można wpisać gwiazdkę, spację itp. zamiast jednej literki i gotowe. Co do ocen, mam mieszane uczucia. Niech ustosunkuje się do tych pomyslów GÓRA. |
2008-06-06 (07:27)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 140 436 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobry Pomysł. W srodku można chyba wpisać małpę, to wyraz podkreśli sie na żółto. To by chyba każdego nauczy pilnowania tego co wpisuje. Zaraz sróbuję w słowie brz@dal |
2008-06-06 (07:59)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 140 440 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Brawo Pomysł x Coraz bardziej podobają mi się Twoje wpisy Przywołało by to więcej kultury w naszych wzajemnych relacjach . No ale cóż zrobić z tymi naburmuszonymi bez poczucia humoru przecież oni i tak się poobrażają ? To może emotikon typu ;-o)) będzie usprawiedliwieniem dla piszącego i przywołaniem nieco tolerancji ? P.o.z |
2008-06-06 (09:34)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 140 454 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Próba: typ@er |
2008-06-06 (09:36)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 140 455 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I nie wyszło, pewnie dozwolone. Próba nr 2: ty@per |
2008-06-06 (14:50)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 140 490 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie dość, że mną wstrz@sło, to na dodatek wymi@szało. ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 53 54 55 ... 332 333 Wyślij wiadomość do admina |